Godnatt Rummet klockan 01:00

Klockan är 1 på natten och jag kan inte sova.. Trodde sista nattten i min säng i detta rummet skulle vara natten före jag åkte hem till sverige, men icke.. Sista natten här spenderas den 29December före vi imorgon flyttar allt till Lakeland.
Rummet är helt tomt, har inte sagt hejdå till en enda kompis, har stängt av min mobil so jag ändå inte har några pengar på och bara ignorerat allt typ,.. koncentrerat mig på familjen och flytten istället. Får säga hejdå sedan nån gång...
Nu inatt koncentrerar jag mig på att säga hejdå till mitt rum och tack för 5 månader av ett superbra utbytesstudenthalvår!
Vi får se hur resterande halvan blir ...

Ska upp om 6 timmar och hjälpa flyttgubbarna.. är sjuk också, måste sova.. fast natten blir nog sömnlös.
Godnatt
Gabriella

Hejdå Celebration

Låg och vred och vände i sängen hela natten i feber... vaknade klockan 8 och kände mig lite bättre så familjen drog med mig på 1 timma bibelclas och sedan 1 timma gudstjänst. Förstår inte riktigt varför vi går, Stacy är uttråkad, Brent sover och barnen bara klagar.. själv är jag inte precis road heller framförallt inte som sjuk. Vi var klara klockan 12 och åt på Panera Bread innan vi åkte till nya huset för att packa upp lite lådor och nu klockan 5 är vi hemma igen.
Imorgon kommer flyttgubbarna och ska flytta möblerna vilket innebär att detta är min sista dag i Celebration.
Sista dagen i huset, sista dagen i mitt rum, i min säng.. Jag är jätteledsen över det.
De senaste dagarna har jag bara varit med familjen och packat och min mobil har inte haft några pengar på den så ja har inte kunnat ta emot varken samtal eller sms från vänner.. kanske bra så jag inte tänker på dem då jag ändå flyttar ifrån dem imorgon. Fan för den här jävla flytten. Fan för min jävla feber. Fan för att jag trivts så jävla bra här! känns bara helt hopplöst, inget kommer någonsin kunna bli bra i Lakeland.. Känns liksom som om jag bara ska vara där i en månad och sen åka hem, men så är det inte ! jag ska spendera ett halvårs tid i Lakeland, ja kommer vara där lika länge som jag varit här så jag kan inte bara deppa. Tur att huset är fint iaf.. och tur att Amanda kommer i Februari.
Nu måste jag packa min sista resäska och sista lådorna så bara min säng och min byrå är kvar i detta rummet... Detta rummet och denna sängen jag låg i den 12 Agusti då jag kom hit och grät och skrev på min blogg.. denna säng jag legat i de senaste 5 månaderna som varit en så bra tid.
Hejdå Celebration



Flyttkartonger o deppighet

Ligger i min säng i Celebration i ett helt tomt rum, bara lite tomma möbler kvar... resten packades ner i kartoner och flyttats till Lakeland idag. Hela huset består av lite möbler och flyttkartonger.. känns tomt.
Ryggverk, ont i benen och huvudverk har jag också efter att ha burit, burit, fixat, packat och burit idag. Det är ju så det är när man flyttar..!
Mitt rum i Lakeland kommer vara lite som ett "barn-vardagsrum" då det är det största rummet, jag kommer ha stora tvn och soffan osv därinne. Chill, jovvist men samtidigt segt. Alla barnens spel och filmer och allt ska in i mina kontorshyllor ( då rummet varit ett kontor innan) så jag har nästan ingen plats till mina grejjer och det blir liksom inte "mitt rum" på samma sätt...  Badrum delar jag med Xander och det är liksom de "allmänna badrumet" till alla gäster och sånt med, så där kan ja inte heller lägga grejjor... Har inte heller någon gaderob utan får ha kläder i kontors-luckorna. Det kommer nog att bli bra. Fast ingenting är ju Celebration....
I övrigt är huset fint, ligger på en ganska fin gata långt bort från all civilisation dock... kan inte precis ta en cykeltur till publix, planet smothie eller on the run längre. Men Men! färdigklagad! Jag har en bra värdfamilj iaf.. =)

Gjort: Flyttat
Humör: Trött och lite ledset
Planer: Läsa Cosmopolitan med mig på sen sova
Ser på: Doftljusen från Ikea jag köppte som lyser på mitt natduksbord
Lyssnar på: Carola - en stjärna lyser så klart
Läser: Cosmopolitan
Dricker: 
Äter: Åt precis taco på Moe's
Bästa:  ?
Sämsta: Har ont i hela kroppen
Väder: Strålande solsken och 20 grader
Outfit: Pjamas från Calvin Clein

Fortsätter flytten imorgon
Godnatt


FLYTTAR

Vaknade klockan 11, sedan dess har jag burit, tagit ner gardiner och packat boxar. Vi har börjat flytten!
Kommer inte vara vid datorn idag!
FLYTTAR
Puss


Amerikansk Julafton

En amerikansk julafton är kort och gott - anorlunda ganska händelselös..
Mestadels för att de saknar traditioner och saker att göras på julafton. De finns liksom ingen kalleanka man måste se, julmusik man måste lyssna på, gröt man måste äta, paket man måste rimma på eller knäck som måste kokas och ätas.
Efter paketöppningen som är höjdpunkten på dagen så händer inte så mycket mera, julaftonen tog liksom slut där.
Klockan 1pm kom lite gäster över, vi var kanske 20 personer och alla tog med sig mat, det var massa gratänger, Grönsaksgratäng, Böngratäng, Potatis&chees gratäng sen fans det nått tort kött och skinka och bröd samt bönor.
Efterätt bestod av (färdigköpta) kakor i mängder och snickers.
Vi alla tog varsin plasttalrik (annat än mammas fina jul-porslin!) och satte oss där man hittade ett ställe, slevade i sig maten med gaffeln och efter det minglade alla runt lite innan gästerna var borta. Då var alla trötta och gjorde sitt innan vi gick och la oss.. det hände liksom inget mera!

Men det var ändå en mysig jul, fina paket, söta mormödrar, kusiner farfäder och sånt..
Höjdpunkten på min julafton var paketöppningen och sedan att prata lite med Crille, och sedan drygt 3.5 timmar prat med Sebastian .. =)
Bilder kommer upp imorgon då vi ska påbörja flytten ordentligt, på måndag flyttas möbler och sängar då ska alla boxar vara klara...!

God Amerikansk Julaftonsnatt!
Gabriella


Merry Chrismas everybody!

Julaftonsmorgon!
Vaknar av att Xander ruskar om mig och säger att jag ska skynda ner till vardagsrummet för hela familjen är äntligen vaken. Skyndar ner i pjamas och med toffsen på sned till en kanelbullekaka köpt på publix till frukost och massa paket under granen!
I min familj så väntar vi med julklappsöppning till kvällningen men så är det inte här, paketöppningen startades innan jag äns han sätta mig ner i soffan med min kanelbullebit. Mina presenter till familjen blev uppskattade vilket var härligt! Själv fick jag jättemycket fint från Fam. Elliott, en pink långärmad piké, juicyt-shirt, pinkpennfack, pinkflipflops, 2 par pinktrosor, svenska pepparkakor och singoalla, finare brevpapper, edhardyt-shirt och mycker mera små saker! Fick dessutom en extern hårdisk av dem !! Blev helt överväldigad (då jag vet hur mkt de kostar!!) skrek till och tackade och blev jättejätteglad!
Då jag senare öppnar pappas paket och hittar slantar, tidningar, godis och en ytterligare extern hårdisk blev jag jätteglad igen! så nu antar jag att jag har två! haha Inte så dumt visserligen för då kan jag ha en jag använder och en jag har som "säkerhet" med alla mina bilder=)
Fick också en premineration på Cosmopolitan av syster min och Felix !  med fint omslag !=) Ska visa bilder på allt senare!!
Nu ska jag gå ner och fixa mig och snart kommer massa gäster och vi ska äta julmat!

Merry Christmas!
Gabriella


24 December Julmys med M&X

Klockan är snart tolv den 24December 2008, Madi, Xander och jag ligger o knör i Xanders säng och kollar på One Tree Hill före vi ska somna. Förväntan och spänningen är stor inför julafton imorgon, hemma i sverige är julafton över och klockan är tidigt på juldagsmorgonen, hoppas ni alla hade det bra!!
Vi har det just nu jättemysigt och jag ser fram mot julafton imorgon !=)
God Jul
Godnatt


God Julaftonsmorgon!

God Julaftonsmorgon!

Här i Usa är detta en vanlig dag klockan är halv nio på morgonen och jag vaknar av mamma som ringer och önskar God Jul och frågar om jag är säker på att jag vill skypa med dem senare vilket jag är. Känner inte så mycket hemläntan trots lite jobbigare tider här och känner att jag vill prata med familj på självaste julafton! Själv är jag laddad inför imorgon (då vi firar jul här i usa) och hoppas på att postjultomten fyller brevlådan idag så jag kan få lite svenne-paket!
Nu ska jag kolla lite OneTreeHill och sedan försöka ladda ner KalleAnka, undrar om man kan se de på www.svt.se ?
Klockan är halv tre där hemma så KalleAnka&co. börjar om en halvtimma så jag får vänta lite ...!
Idag är det bara Carola - Jul i Bethlehem som gäller!!

Jag önskar alla en riktigt God Jul med massa good svensk julmat! (vörtbröd med cheddarost, jummy!!)
Gabriella

Disney





DISNEY
23e December och Gaby hade biljetter till Disney!! Vi var i Epcot, Hollywod Studios & Magic Kingdom och vi hade jättekul!
Det var Gaby  jag och hennes två killkompisar som var störtsköna, blev lite dubbeldejt då hon och en av killarna är lite på G, men de var bara roligt haha! Min pojke vore han som är uppe på bilden till höger, ja dissa honom visserligen direkt men han va störtskön så vi hade roligt som kompisar så de va kul!
Disney var galet! Välstädat, alla gick omkring i kostymer och det fanns atraktioner som var asballa! Åkte massa roller coasters som var innomhus i mörker, aerosmith riden var min favvis eller kanske rymdfarkostgrejjen! KUL!
Vi var också inne i två olika sagoslott, en med film-tema, en med "upptäck världen"-tema och det var levande skådespelare och massa grejjer däri! hur coolt som hellst! stora salar med dekorationer och dansande disneyfigurer.
Monsters Inc. Laugh-show var också hur kul som hellst då de gjorde roligt av folk i publiken helatiden haha!

Dagens Outfit: Vita converse, Jeans från Vickan DG, blåvitrandig tröjja från Ralph lauren.
Dagens mat: * Frukost - honeynutflingor med mjölk och en banan
* Lunch - Dobble cheesburger me pommes majonäs och ketchup med Sprite
*Snack - Godis och en frusen banan doppad i choklad med nötter
*Middag - McDonalds Chrispy Chicken wrap och pommes med Vatten
* Kvällsmat - Upptinad minipizza från frysen
Så här farligt i matväg brukar det faktiskt inte vara... men jag blir lite orolig för jag blir inte ens äcklad då jag stoppar i mig av vad jag stoppat i mig idag..

Nu är klockan 01 på natten och jag ska sova!
Imorgon är det JULAFTON! Sen i övermorgon CHRISTMAS!
Godnatt <3

Dan före (dan före) dopparedan!

Godmorgon!
Jag har bestämt mig! jag flyttar med familjen! ska försöka få lov att gå kvar i Celebration High School i två veckor nu så semestern tar slut och jag kan bli klar med fotbollssesongen med sedan flyttar jag till Lakeland. Detta är jättejättesegt och tråkigt men just nu är jag bara glad över att jag bestämt mig..!

Igår var jag och shoppade massa julklappar med Gaby och idag bjöd hon med mig till Disney, Gaby, Jag o två grabbar ska dit så det blir kuul ! har ju aldrig varit där trots att jag ser fyverkerierna varje kväll från mitt hus här .

Köppte också fiiin RalphLauren skjorta igår som jag ska lägga upp bilder på snarast!
Nu måste jag skynda in i duschen och sedan dra iväg till musse, mimmi, sjöjungfrun och hitta nemo!
PUSS

Ps. Vilken dag är egentligen julafton? svenska julafton 24e eller Amerikanska 25e?
Förvirringarna löses genom att Julafton är 24e och Christmas är 25e... fast jag är fortfarande förvirrad!

Lååååångt inlägg me massa bilder !

Då jag inte skrivit någet på hela 3 dygn, över 70 timmar så har jag en heeel del att berätta då ja lovat att skriva om de mesta!

Multicultural Festival
Fredag, skolavslutning vilket är en multicultural festival. Det var scen uppträdanden (jag har ju kör 2 period så jag var med i den gruppen) det var matstånd (dit mina svenska pannkakor gick) och det var andra stånd med musik och partay, fashionshows och allt möjligt. Allt för att alla i skolan ska få visa upp sitt hemland!
Magdansare, Indiska dansare, sångframträdanden från alla möjliga länder ( Bl.a Nathalie som sjöng feliz navidad från Puerto Rico för hela skolan !)
Då det var körens dax att uppträda för hela skolan gick jag upp med kören och jag hör hela fotbollslaget som sitter på första raderna i the theatre, "Gabriella, Grabriella, Gabriella!!" inför hela skolan =P hah och då jag sjöng så tittade de på mig och gjorde roliga ansikten så jag började skratta och  ahhh va pinsamt att stå där och sjunga och skratta och folk som skrek mitt namn! Pinsamt men kul!
Efter detta var ja ute i stånden och i MexicoStåndet samt PuertoRicoståndet så var det party! Latintecnomusic som spelades på högsta volym över hela skolgården och alla dansade salsa och bara dansa lärare och elever, och spanjacker, skitkul!


1. Indiska dansare, 2. Party i skolan! 3. Jag och PuertoRican dansar salsa, 4. Laura och jag, hon e så himla go! 5. Gaby & jag!

Andreahäng
Fredagkväll kom Andrea och vi hade mys med sockrade popcorn och lördagsslappemorgon efter en frukost på smothie, chick-a-file och 4 doughnuts vardera med punka på cyklarna!

Christmasparty
Lördagkvällen åkte jag hem till Nathalie och vi åkte vidare till ChristmasParty at Laura's house (inte laura på bilden ovan, en annan laura inte från fotbollen)

1. Nathalie&jag Skrattar, 2 Laura och jag 3. Folk i köket, 4. Ashley & Jag

Lakeland & Christmas at Ama&Papys
Blev upphämtad Söndagmorgon av familjen och vi åkte till Kyrkan efter det till Lakeland och tittade på huset de/vi ska flytta till, det fanns ett rum till mig som var fint, huset var fint! Det var stort och köket var fräsht och fint och de fanns en pool och allt var bra. Det låg i ett vanligt amerikanskt husområde långt ifrån närmsta affär eller offentlig plats..
De va väll bra liksom, men inget är som Celebration...
Efter detta besök åkte vi hem till Ama & Papy min värdmormor och värdmorfar och hade mini-julafton!
Jag är verkligen välkommen hos dem, jag fick jääätteeemycket och fina julklappar!
* Läppglans&nagelackssätt
* 300 kronor kontanter
* En blå Pinkkofta jääätttefin!! har på mig den nu! jättefin=)
* En parfym från Lucky, en affär här vi inte har hemma som har lite rockigare kläder typ, fina grejjer ! fin parfym!
* En juldekorations ängel de målat på " From Ama&Papy, we love you! Merry Christmas!"

1. Ama 2. Papy & jag

Jag var helt överväldigad och chockad och tackade och kramades säkert tusen gånger! Själv hade jag köpt dem en Flädersaftflaska från Ikea och lovade att baka ett svenskt bakverk nästa gång de kommer över som de kan äta till denna svenska saft av denna svenska fläderblomma. Kände att detta inte var tillräckligt.. lite dåligt samvete. Men jag visste ju inte att de skulle ge mig presenter att bada i ?! ..De får få väldigt goda kakor, och någon fin födelsedagspresent/hejdåpresent eller liknande... =)
Jag blev iaf väldigt glad för allt de jag fick ! =)

Adventure Islands & Universal Studios
Efter julaftonsfirande så åkte familjen Elliott och jag till nöjesparkerna! Vi åkte massa rollercoasters och andra atraktioner och det var jätteroligt och coolt!!

1. I the Honk. 2. Blondies. 3. Ice&Fire 4. Nöjespark! 5. Vi som köar till en jätterolig åktur där de kändes som om man var i ett TVspel, a dream comes true!

Har inte tagit beslut om flyttning ännu men familjen flyttar före första Januari och jag har ingen familj, kom in på skolan i Lakeland så jag antar att jag flyttar med dem. Nog ett bra val. Fast jag är inte säker ännu.. kommer sakna alla så mkt! och Lakeland är inte Celebration...
Nu är jag helt slut! Måste sova och imorgon Shopping med Gaby förhoppningsvis!
GODNATT

Ps. Grattis mamma som fyllde år i Lördags ! <3


Fotboll! - Harmony

FOTBOLL!
Hemma från fotbollsmatch mot Harmony, vi förlorade med 2-1, men de va 1-0 till oss i halvlek och vi spelade bra. Jag var sjukt koncentrerad under hela matchen och la in hela kroppen
- Skott i ansiktet
- Skott mellan låren.. sådär så de svider till sjukt på insidan av båda låren, aoo
- Täckte skott o putta bort bollen vilket innebar att hon sparkade rakt på foten, gå av, svullen fot.
Men vafan vem tar skiten !? ut på planen igen, spela spela spela ! Jag har verkligen börjat tycka fotbollen är jätterolig! Laget är underbart, Cocherna är jättehärliga, Sporten är utan tvekan rolig och jag bara tycker om hela grejjen! Handbollsgabriella is back fast denna gången me fötterna, haah =)
Inte för att jag är duktig, men jag tycker verkligen att det är roligt iaf !=)


1. Jag & Coach Kuzma
2. Vår fotbollsplan JV spelar
3. Ett gäng av tejjjerna!
4. Virginia (spelar ej längre vet inte vart hon tog vägen?) Bianca skönaste tjejjen, och Gaby min kompiiis!


Coach Kuzma kommer fixa så jag kan spela fotboll tills sesongen är slut i slutet av Januari , det hoppas jag iaf.. känner på mig det! Det hade kännts väldigr bra !! Vi ska ha Lag-partay den 4e med tränarna och allt som ska bli kul! Funderar på att göra ett roligt foto-bildspel av fotbollsesongen! tror de vore uppskattat! Ska se till att ta me kameran imorgon på Match och Lördag på träning osv..!

Imorgon är det  Multicultural Festival på skolan, lite av en skolavslutning. Då jag är med i kören ska vi uppträda 3ggr under dagen, och jag har lagat svenska pannkakor för amerikanarna att smaska på!

Godnatt!

Godmorgon

Haha tack Gudrun ( Andreas mamma) för peppande kommentarer !  =)

Vaknade av att telefonen ringde, kunde inte somna om och lina svarar inte på telefon.. Tog lite överblivna pannkakor till frukost tillsammans me min havregrynsgröt vilket var gott.
Skolan börjar om 45 minuter och jag ska lämna härifrån för Katie hämtar upp mig om 25, känner inte för att gå till skolan.. en meningslös tråkig skoldag.
Måste kila!
PUSS

Svenska Pannkakor!

Hej!
Har
fixat och bytt lösenord på mailen så den funkar nu!! Maila på!! =)

Onsdag, skolan började med brandalarm och fortsatte med trista lektioner, var på Lunch med nathalie och hennes klubb "best buddies" där man äter lunch med alla "special kids" lite då och då. De barnen med hjärnskador. Mycket givande att vara med dem måste jag säga, får inte sådan kontackt till dem i sverige men här i usa går de på samma skola!

Stenhård fotbollsträning i soligt och vaarmt väder, hur mkt luftfuktighet som hellst och ca. 28 grader, i December ! Jaja, jag klagar inte! det var bara vääldigt svettig träning om jag säger så.
Då jag kom hem åkte jag med stacy till Publix och köppte svenska-pannkaksingredienser innan jag åkte hem och stekte massa massa svenska pannkakor! Stod och stekte i säkert en timma och kollade på One Tree Hill samtidigt. Jag och Xander hade riktigt mysigt tillsammans =)
Familjen åt pannkakorna med mycket glädjerop och stor aptit tillsammans med vispgrädde och bär ! Gott!


JUMMY!!


Annars finns det inte så mycket annat i mitt huvud än beslutet om flyttningen eller byte av värdfamilj. Vad jag än väljer är jag en förlorare. Just nu har jag ingen skola att komma till och ingen familj att bo hos... Letar familj för fullt, samt väntar på svar från skolorna i Lakeland.  Jag förtränger det hela ganska mkt, försöker iaf.. orkar inte besluta något.. FYY ATT DE SKULLE BLI SÅ!!! BLÄÄÄÄ... men de löser la sig tillslut.

Nu ska min pannkaksfulla mage sova, Godnatt!


SWEDENfestival & Luciasång på Ikea!!


Andrea, Jag, Silje(Norway!) och Silje (Norway!)

 


Berättar nu om min helg lite i efterhand. Vi var på en svensk festival! Massa svenska saker och svensk härlig julstämning!
1. Jag pussar våra fina dalahästar
2. JULMAT!!! köttbuullar, pepparkakor, sill, lussebulle, prinskorv, knäckebröd och Julgrööt!
3. Haha Warning för Lutfisken !
4. Sverigedekorationer!
5. De svenska julbordet vi bjöds på!
6. Jag stående brevid Sverigedräkten!!


Det var också ett luciatåg på platt som sjöng på Svenska!! Vi pratade med en av mammorna i tåget och de skulle tydligen till Ikea och sjunga senare på kvällen och undrade om vi ville med. Vem kan banga ett sånt erbjudande??
Andrea, Silje, Nathalie (andreas amerikanska kusin) och jag satt snart påväg till Ikea där vi blev iförda lusselinnen och sjöng igenom de svenska julsångerna! Julen är här, tusen julejus, luciasången, staffan var en stallerdräng m.fl!


1. Jag som tärna i IKEAS personalrum lite backstage sådär haha
2. Vårt svenska luciatåg fyllt med svenskar som står och sjunger svenska julsånger för den amerikanska publiken i IKEAS resturang i varuhuset! haha, vi vandrade ut på led ställde upp och sjöng! =)
3. Efter det var det shopping i IKEAS matdisk, köppte massa choklad, gelehallon, singoallakex, flädersaft, glögg, kopparbergs päroncider m.m! lite till mig och lite till julklappar till amerikanarna här!


Efter Ikea var vi sugna på shopping, Andrea, Silje, Nathalie och jag bildade the fantastic 4 och hade Superkul måste jag säga!! Shoppade loss riktig ordentligt av alla möjliga små grejjor. Själv intalar jag mig att allt jag köppte var julklappar, vilket det var... och lite shampo och sånt..

 
1. Andrea & jag är shoppingsugna i The Millenia Mall!
2. Silje, Nathalie, Andrea och jag hungriga glada och jättetrötta på Sonic (hamburagresurang jag varmt rekomenderar!)

Annars kom jag precis hem från förlorad fotbollsmatch 3-1, ska sova.. har tänkt mycket idag och det lutar åt att jag flyttar med familjen, om jag nu kommer in på skolan de vill säga.
Har inte fått några super-familj erbjudanden idag.. men jag letar dock !

Nu är det gissa vad ??
ONE TREE HILL!! hihi
´
Pusssar
Gabriella

Grattis Mormor

Hemma efter en helt vanlig skoldag. Jag kommer inte kunna bo hos model-katie vilket var lite synd.. annars har jag inga uppdateringar kring familjebyte! Just nu lutar jag åt att flytta med familjen.. men har ytterligare lite tid på mig att besluta mig!

Annars ligger jag på sängen, har fotbollsmatch och ska mötas om två timmar, hemmaplan. Det ska bli kul! Ska försöka få vilat lite med One Tree Hill innan dess hade jag tänkt, och smaska på Xanders nybakta Jordnötssmörskakor! Jummy!Ringde mormor idag och gratulerade henne på födelsedagen vilket var jättemysigt faktiskt =) Känndes mycket bra! Ringde via skype till en hemtelefon och det verkade inte så dyrt ! tack syster för tipps och kontolåning!
Måste fixa med egna slantar till detdär, verkade super! Grattis mormor!

Gjort Varit i skolan.
Planer One Tree Hill och fotbollshemmamatch med CHS the Storm!
Äter  Jordnötssmörskakor
Dricker  Mjölk
Lyssnar Bakrundsmusik one tre hill
Ser på - One tree hill
Bästa - Julen närmar sig och det ska bli mysigt faktiskt.. skönt med jullov med.
Sämsta - Läs mina två föredetta inlägg så fattar ni själva... ush.
Väder  - Hög luftfuktighet som gör att temperaturen stiger ! 28 grader och strålande solsken!
Outfit - FlipFlops A&F, stuprörsjeans forever21, Pik'e från Hollister och Blå tröjja över från Abercrombie&Fitch, Pärlörhängen från NY och armband från S

Gabriella

Grubbel och problem

Hej
Tack för grubblande kommentarer igår! Sara kul att du läser också, det är mkt pga din blogg jag är här just nu! tack!

Dagen har varit konstig, med spänningshuvudverk har en mycket disträ gabriella vandrat omkring i Celebration High Schools korridorer. kanske vandrandes där den sista veckan någonsin vandrandes där.
 Jag sa till alla jag kände att sprida ryktet om att jag söker ny familj, Fick massor med kramar och förtvivlande "stackars dig, jag vill inte att du ska flytta, vi bara måste hitta en familj!!" Amerikanarna är väldigt snälla och fixar då de hör om något sådanthär. Tillexempel min fotbollstränare då jag kom till fotbollen på eftermiddagen hade skickat ut mail angående mig till hela hans kontacktlista och redan fått tre svar som sa att de kunde säkert ha mig de skulle bara prata igenom med deras män/fruar osv. Jag hade också två kompisar som sa att jag skulle kanske kunna bo hos dem som ska ta reda på det.
Men vill jag det då?
Bra fråga.
Vad är egentligen minst värst ? Byta familj eller byta skola och område ?
Just nu lutar jag nog åt att följa med familjen.. jag ska fråga Stacy om de kanske finns en dansskola med pardans dit vi flyttar i Lakeland eller så.. ? Försöka kolla upp om det finns någon sport i skolan nu till våren som kan vara rolig att vara med i så jag kan vara sysselsatt och skaffa mig vänner där. Jag känner på det och bestämmer mig senare, vad jag än bestämmer så förlorar jag någonting, min familj eller hela mitt ameriaknska umgänge... =(

Vi får se hur det blir och hur jag gör, har läxor att göra sedan one tree hill sesong2 och grubblande.
Tack amanda för oroligt o mysigt telefonsamtal =)

JAG HAR GLÖMT MITT LÖSENORD TILL HOTMAIL&MSN!!!
Jag kommer alltså inte in, så de mail jag får läser jag inte, varken från er eller från STS om de nu skickar något sådant.. Jag är helt förtvivlad över alla mail som gått miste fram tills dess kontackta mig på bloggen, facebook eller maila mig på min föredetta mailadress. Vet inte om den fortfarande funkar den verkar varit låst. Men om ni skickar mail så skicka även till mina gamla morötter så får vi se om de funkar!

Hejdå
Gabriella

Ps. Ett halvår idag!

Don't worry I'll be fine

Hej
Söndagkväll och jag har fått dåliga nyheter..  Då detta är en blogg som ska spegla mitt utbytesstudentår inför alla kommande utbytesstudenter så ska jag självklart berätta även om de jobbiga sidorna av mitt år. På senaste tiden har det varit prat om att vi ska flytta för vi har inte råd med huset här i Celebration nu i ekonomikrisen. Vi ville flytta nära men idag fick jag reda på att det inte kommer funka.
Min värdfamilj ska flytta en timma motorväg härifrån, jag har valet att flytta med och byta skola eller gå kvar i skolan och byta värdfamilj. allt pågrund av ekonomikrisen.
Barnen byter skola till en skola där. Då jag tycker om min familj är detta ett svårt beslut, jag har spenderat största delen gråtandes med min familj som är jättesnälla och har dåligt samvete och allting. De vill själva inte flytta men måste. Så vi alla är ledsna och jag är väldigt ledsen. Familjen kommer flytta tidigt i Januari så jag borde bestämma mig nu i veckan om hur jag vill göra. Att byta skola är att byta hela mitt liv, alla kompisar, skoluniformsregler, lärare, Celebration.. Börja ny skola är Jättejobbigt. Samtidigt som jag är trygg i min familj, att byta familj och lära känna en ny familj och trivas med dem är jättejobbigt..
Skriver mer imorgon om allting..
Tack för fin stöttning hemmifrån nu ikväll! <3

Gabriella

Ps. (Syster min m.fl!) Bli inte alltför oroliga, jag klarar mig fint, de löser sig nog på ett okej sätt i slutändan...! Jag mår bra och har människor som bryr ´mig omkring mig.

Lusiatåg på Ikea

Ligger i Andreas säng, det ar lördagkvall/natt och vi ska sova! Ville bara säga att jag inte varit hemma och därför inte uppdaterat, jag kommer hem imorgon och ska då skriva om hela helgen min! hah De har varit mkt upplevelser ! Idag har jag bland annat sjungit svenska julsånger i ett luciatåg som vandrade genom IKEA ! haha Berättar mer imorgon! Puss

10 Saker



1. Komma ivag och kopa samt skicka ivag alla Julklappar!
2. Baka svenska lussebullar
3. Aka till Ikea och kopa julmust
4. Kopa systemkamera pa rean!
5. Uppleva en amerikansk jul pa basta satt utan att sakna sverigejulen
6. Klippa mig!
7. Skriva langa brev till alla jag bryr mig om och skicka, samt saga hur mkt jag uppskattar allt fam. Elliott gor for mig!
8. Se till att traffa Aurora och Anton!!! planera!
9. Vara riktigt nojd med migsjalv och att jag klarat detta fram till jul som var mitt storsta delmal under aret
10. Ingenting, bara slappa och leva och njuta av lovet, se one tree hill, kolla tv, ta promenader, dricka starbucks, ta det lugnt, baka, lasa, sova.. Njuta!

Ar i skolans bibliotek for att skriva ut en grejj, maste nu skynda till cafeterian och ata ngt.. typ nachos eller chickenburger. Salladen e sa sjukt torr, och brun. SUCK

PUSS!

Penut Butter Brownies!



Klockan är 22 och jag är inte hälften klar med min uppsatts, istället fick jag och Madi ideén att baka brownies! Fast madi kom till mig sjuukt besviken då vi inte hade någon färdig browniemix. Varpå jag utbrister, "let's make brownies from scratch!" Och där var projectet igång ! Penut butter browniesarna är nu i ugnen, och är inte riktigt lika vacker som denna här ovan, på bilden ovan är Pennut Butter Cupps som är min Favoritgodis här i Usa! Kan äta huuur många som hellst ! Choklad och innuti Penutbuttergrejjsimojs! JUMMY!

Hoppas brownisarna blir goda, så jag kan plugga på dess sockerkick resten av natten!

PUSS

One Tree Hill <3



En bra Tv-Serie kräver följande detaljer;  Snygga skådespelare, Bra handlig, Starka relationer, Snygga kläder, Starka peronligheter och händelserika avsnitt.
Serier som når upp till alla dessa kriterier är GossipGirl, 90210, OC och Desperate Housewifes. Men min nya crush går ändå till One Tree Hill! Med Chad michael Murray i spetsen är Sesong1dvdn som jag lånat av Bianca min bästa vän! Varje dag längtar jag till att få komma hem, varje kväll längtar jag till att gå och lägga mig så jag kan få njuta av denna serie!!
Därför kollade jag till kl. 2.30 igårnatt, och när jag kom hem från skolan idag så somnade jag, vaknade nu och har en uppsatts att skiva klart och rätta och fixa med. suck.


Gjort. Sovit
Planer Uppsatts, One Tree Hill!
Äter  Burito/ Taco rulle
Dricker  Vatten
Lyssnar Vår fontän i poolen som bubblar
Ser på - Vår bakgård (sitter ute i fotöljen, tröttnade på mitt stökiga rum och det var hundar i köket ja inte orka med)
Bästa One tree hill night tonight ! och jag behöver inte ha dåligt samvete för då jag får se OneTreeHill är min Essay klar!
Sämsta Fortfarande Uppsattsen att skriva...
Väder  Ösregn och strom! Har haft stormvarning idag, alla stod upp och aploderade i bamba då de stormade utanför ( detta betyder att vi är inlåsta och inte kan gå till våra lektioner, fast de gick alrig så långt idag) Ingen fotbollsträning dock, gött.
Outfit . Skoluniformen som valigt, idag bestående av Pärlörhängen från NY, Vit skjorta ralph lauren, Beige kort kjol från American eagle, Brunt bälte från Kohls, Svart och guldigt armband från Raglady, Vinröda boots från inget annat än Walmart hah!
JULKLAPPAR

Jag ska försöka fixa med återstående i helgen och få iväg dem på måndag i stooort paket. Problemet är att jag inte har bil och det finns inga bussar så jag kommer aldrig iväg till affäer!! Vill verkligen att iaf familjen ska få öppna på julafton från mig och kämpar för detta ! Men med Jul-posten så antar jag att jag är körd.. det blir nog försenade julklappar ändå.. Men jag försökte, och har lite hopp kvar!! Så himla mycket mysigare att få julklapp på julafton!

PUSS!


Dough Nut Korvar!

Hej!
Laura skrev lite förut då hon var hemma med mig efter skolan för att plugga innan fotbollsmatchen idag, mysigt ! hon är en jättego tjejj verkligen, tycker om henne mycket ! Matchen gick bra vi vann med 5-0 och inga fights idag.
Till middag (jag äter av resterna från kylskåpet just nu då jag kom hem sent) Så åt vi typ prinskorvar som är friterade med typ tre lager frityr, svingoda! och sedan vita pastasnäckor och jag kan urskilja smöret som låg däri, haha!
Frityren runt omkring smakar nästan lite som en dough nut deg fast lite brödigare om ni vill veta!
Inga grönsaker... jag letade i kylskåpet, hittade en halvt rutten tomat som jag fick slänga tillslut. Undra hur min kropp mår.. magen, låren och dubbelhakan mår växande bra tragiskt nog! Men jag hoppas det är lite lårmuskler också, sprang ju ändå runt 80 minuter på planen idag och igår!

Gjort- Skola, laura, fotboll
Planer- Skriva othelloessay till seent ikväll
Äter - dough nut korvar o pasta
Dricker - vatten (någon måtta får de vara, chocolatemilken, eggnoggen och cocacolan står i kyrlen!)
Lyssnar på -Tvn, disneychanel i bakrunden
Ser på - Dataskärme
Tankar - jag hatar att skriva uppsatser
Bästa - Jag älskar mitt fotbollslag
Sämsta - gissa ? Min uppsatts
Väder - Varmt idag ! strålande sol och många gick i shorts, det var varmt att spela fotboll bara! hög luftfuktighet. Konstigt att ha så mkt värme i december!
Outfit - Matchtröjjan, DGjeans från vickan, pärlörhängen från NY, flipflopps från A&F

Nu är det effektivt skolarbete som gäller! Othello here I come!
Hoppas ni har det bra där hemma!
Puss


Laura's writing!



picture taken at SLUMBER PARTY (: (so0o0o0o much fun) I'm the chocolate-lookin one!

but anyways yeah so let me introduce myself.'my name Laura and i attend Celebration High School with Gabriella. She is just the best. sweetest girl i have everr metttt... isnt that funny she isSWEET and she's from SWEEATEN lol. (yeah excuse my spelling lol)... Anyways i am honesly very happy Gabriella came to spend a year of her life here in FloidA. because...welll... i really wish i could explain how amazing this girl is. i gueess you would just have to meet her and no dougt about it . YOU WILL LOVE HERR... hmmm lettss seee what elsee welll this is her frist year playing soccerr and she just gets BETTER ANND BETTERR (:
Im gonna be so sad when she leaves that day is going to suck, but im enjoyin her while it lastest hahahahah lol
i love you Gabriella never forget about yor friend laura... hhehe'


Of one that loved not wisely but too well

Hemma från fotbolltmatchen, vi förlorade med 4-1. Julien kom i fight med en tjej båda fick rött kort avstängda i 6 veckor, lite läskigt att vara på planen! spelade alla 80 minutrarna, trött..

Mitt älsklingscitat från Othello,
"Of one that loved not wisely but too well" - Othello Act V sc. ii
Som Othello sa efter att han dödat Desdemona då han trode att hon varit otrogen mot honom vilket hon inte hade han var bara lurad.. Om ni nu bryr er ? Jag bryr mig egentligen inte.. men ah , de var ett lite fint citat bara =)

Nu ska ja sluta låta Othello ta över mitt liv och skriva den dumma uppsatsen istället!
GODNATT!


Tisdag 9 December

Hej
Plugg, Plugg, Plugg... egentligen har jag inte alls mycket att göra här borta, ingenting nästan så vad klagar jag för?
Jo, 7-10 sidor engelskauppsats är inte så roligt... om 20 minuter ska jag spela fotbollsmatch så senare har jag inte precis någon tid... Näh ush!
Annas rullade dagen på, har börjat träffa lite nya killkompisar ! Egentligen är de gamla killkompisar från första veckan typ, men nu har jag börjat ta upp kontackten med dem igen, samt lite nya!
Moe i mitt fotbollslag som jag e ganska bra kompis med nu hänger med dem och så, de e i min engelskaklass några av dem, lite kul!
Nä, Othello väntar! jag har skrivit två sidor exakt och har redan kommit igenom alla mia ideér på vad jag kan skriva.. så jag har 5 sidor frågentecken just nu som måste fyllas med engelska tankar, analyseringar och citat.

Dagens outft !
Vit skjorta ralph lauren, Svart V-ringad tröjja HM, Svart Hög kjol från M, Leggins från forever21 och Svart rosettdiadem från Forever21.. funkade tom i dresscoden! =)

LYCKA TILL TILL MIG PÅ FOTBOLLSMATCHEN! och med min uppsatss.. BLÄÄ
Puss

2 Utbytesfrågor!

Heej!
Fick kommenar från en "malin" idag, jättekul! Hon frågade bland anna två frågor:
Kostade de något extra att välja vilken stat man skulle åka till ?
Ja det kostar extra cirka 5 000 kronor tror jag, då kunde jag inte välja stat utan jag valde ett område mycket större än statena (floridaområdet och lite norr om det med andra ord). Man var inte garanterad att bli placerad där, men om man inte blev det fick man pengarna tillbaka och om man blev placerad där (som ja hade turen att bli!) så får man inte pengarna tillbaka, vet inte hur det funkar med andra organisationer men så funkade det med STS!
Vet du någon som sökt stipendi som har några bra tips på stipendier ? :)
Jag sökte inga stipendier och vet inte heller någon som gjorde det, men kolla in på www.utbytesstudent.se så kanske du hittar något!

Kul att du läser min blogg btw ! känns så himla roligt då kommande utbytesstudenter läser, som jag läste andras utbytesstudentsbloggar förra året!

Uppdate från skolan, jag var på fotbollsträning istället för kör-genrep idag, och på fotbollsmatch imorgon istället och kör-uppsatts ska skrivas över lovet. Funkar fine för mig!
Träningen var lång, men kul me gossip från sleepovern, nu är jag hemma och har min 7-10sidiga othello uppsats att skriva men sitter heldre på facebook eller med one tree hill. Vårt hus är nu fint julpyntat måste jag säga! Igårkväll samlades vi hela familjen (hundar och allt!) i vardagsrummet och tittade på en Amerikansk jul-film. Den var rolig, och det tyckte Brent också att den var! Han Gaaapskrattade hela filmen igenom! "Look here, look now!! ... HAHAHAHAH!"
Det slutade med att jag satt där och bara skrattade åt honom hah, han är så skön ibland ! =D

Annars så läste jag precis min lillebrors brev jag fick för ett tag sedan, jättefint, blev nästan lite gråtfärdig.. !

Min lillebror är den finaste lillebrodern! <3

Nu är det Othello & One tree hill som gäller!!
PUSSSS

In School, skit i korkonsert langa fotbollsmatch!!

Sitter i skolans bibliotek, jag har lunch och gick hit med Nathalie for hon skulle skriva ut naganting..!
Har redan dubbla planer for nasta helg, pa dagen ar det tydligen nagan festival med lucia och andra europeiska grejjer! Sen pa kvallen skulle ashley ha ngt litet mini partay igen vilket nog blir mysigt! Idag efter skolan har jag genrep infor kor-julkonsert imorgon. Fast det mest otroliga ar att min korlarare kom fram till mig idag och sa att jag kan valja imorgon, fotbollsmatchen eller konserten!? jag har kampat for att fa ga till fotbollsmatchen lange nu men korkonserten ar en stor del av mitt betyg jag ite far missa har han alltid sagt... Sa vad har nu hant ? helt plotsligt far jag valja! ?!?
Min Coach, Mr. Kuzma hade tydligen skickat ett argt mail till min larare och sagt till att han tyckte det var fel att inte ha informerat honom om att jag inte kan vara med pa matchen, och att jag ar en viktig spelare till hans lag till matchen imorgon. Min larare hade tankt over saken och jag ska istallet skriva en uppsatts till honom som make up till mitt korbetyg!
Kul att min fotbolltranare vill ha med mig och fightar med andra larare for det, och harligt att min korlarare tog ett bra beslut! Jag ska vara med pa genrepet idag, men inte pa konserten imorgon for da spelar jag fotbollsmatch!! distriktmatch, viktigt ! Sa jag ar glad ! Fotboll ar kul! framforallt kul med laget sedan Sleepovern, bara vantar pa eftersnacket!! mah! =)

Nu ska jag ga och ata nagon torr pizza eller nagot.. blaa

PUSSS!!!


Black&White inredning!


      

Som ni alla ser har min kreativa sida lyst idag!
Första bilden är min största vägg som var helt tom innan, nu är det ett stort kollage med massa bilder på allt möjligt ( koppat från mitt Black&White album på facebook! ) plus att jag satte upp urklipp från A&F påsar där över! Lovely, nu har jag lite nice guy models att titta på före jag somnar! haha
Andra bilden är min badrumsvägg (också tom innan) där jag satte upp bilder från en gammal almenacka jag fick från Rebecca på min födelsedag några år sedan. Jag tycker verkligen de bilderna är skitfina och det känns mycket roligare att ha de på väggarna än liggande skräpandes ! =)
Vad tycks?

För övrigt ha jag bara photoshopat, klippt, klistrat, kollat GG, ätit american pannkakes, Julpyntat ( vi pyntade granen och lyssnade på amerikansk julmusik, ibland kände jag igen någon gammal elvislåt och kände lite extra julstämning!) och städat mitt rum! Allt utom att skriva min 7-10 page essay... men de får bli ngn annan gång!

Nu är det one tree hill!
Godnatt!

Söndagmyyss

Godmorgon, vaknade då familjen var klara för kyrkan så jag stanna hemma, gött. Städa, Essay, Julklappsfix, Handla, Träna står på listan... Vad väljer jag ? Jo, soffan och GossipGirl, sen one tree hill.. Myyys

Tankar kring Julen 2008

     
Våra fina jultomtar, Min fina lillebror, Julbordet!

7 December, 17 dagar kvar till julafton, det är med blandade känslor denna julaftonen kommer.
Det ska bli jättekul att uppleva en amerikansk jul, det ska bli kul att få paket, skönt med jullov och det kommer kännas bra att jag klarat detta fram til jul.
Det ska också bli en av de värsta tiderna här då det gäller hemlängtan, jag tyckte att min födelsedag var en jobbig dag, tänk då jul och julafton!? Julstämning, "Carola jul i bethlehem" på högsta nivå, julpyntet, lukten av julgran, lussekattsbak, att gå ut och julhandla på göteborgs gator och bara känna mysig julstämning, jul på liseberg. Allt som hör julen till, ush vad jag kommer sakna det, vad ja kommer känna mig ensam här.. Jag längtar till julen, men jag är rädd för att julen ska komma. Varför tänker jag då på det?
Jo, denna kvällen bakade vi cookies från färdig cookiedough samtidigt som jag slog in lite julklappspaket till familjen! Vill försöka skicka i veckan och hoppas de kommer fram i tid! Föreställde mig då de öppnar paketen, hur de sitter där i sverige och öppnar mina paket som jag slog in idag. Utan mig. Jag utan dem. Konstigt. Jobbigt. Saknar!
Just nu är jag alltså lite rädd för julen, känner ingen som hellst julstämning här, Vår plastjulgran står liksom ute på verandan i floridasolsken, amerikansk julmusik och bara allmänt ljust och varmt och sommrigt och inte alls juligt! Fast det kanske är skönt också.. jag är ju faktiskt inte hemma!

Ville bara dela med mig av mina jul-tankar, både till familj och till kommande utbytesstudenter framförallt, om jag nu har några sådanna som läser bloggen min. Det är ju trots allt en av huvudanledningarna till varför jag skriver..!

Nu ska jag se på mitt fjärde one tree hill avsnitt för dagen, mys!
Godnatt

SoccerteamSleepover - the best night !

Så stod jag där i guldpartysmink iklädd svart edhardy tshirt, pärlörhängen, skinjacka, stuprör redo för att bege mig till sleepovern. Ringde mercedes och frågade om vägbeskrivning samtidigt som jag slängde ur mig frågan:
"vad har ni alla på er?"
"En sovtshirt och fotbollsträningsbyxorna har jag, några har fotbollshortsen, hur så ?"
"Nene, jag bara undrade hur ni gör det här i florida liksom.. "

Snabbt ombyte, sminket fick vara kvar, snabbt på med I<3NY t-shirt och guldskimrande pjamasbyxor, för andra gången redo att åka!

Inte svårt att hitta, fotbollsspelande flickor på garageuppfarten med bergsprängare och pizza, chill. Kvällen startade ganska lungt med lite pizza, coockies, glass me färdiggrädde  o chokladsås i massor. Sen samlades vi alla and the party started! Bianca från England var musikansvarig, ingen hiphop/rap-dunk här inte, utan skön partymusik!! Detta fick min danssugna kropp att hoppa dansa sjunga skrika i mina pjamasbyxor och jag var inte ensam! Sjukt sköna tjejjer som nu har flera tusen internskämt och danser och sånger och kommer leva 10 tusen år längre av alla skratt!
Amerikanska tjejjer intryckta i ett rum är som stereotypen - skitsnack, tårar, catfights och dramaqueens. Men inte igår inte! Inga sura miner på någon! =)  Vi hade bara sjukt kul, dansade hela natten, lätt en av de bästa USA kvällarna ever om inte den bästa! Älskar mitt fotbollslag, så sköna, så glada och ah.. KUL!
Sleepoverpixx
      
1. Maggie, Hallie, Laura, Jag, Mercedes
2. Mercedes, Bianca
3. Moe, Jag, ursäkta svettigheten dansgolvet e inte å leka med
4. Moe, Shelby, Laura Hallie


Dagen efter en lång natt är alltid seg, har nu tittat på de tre första One Tree Hill avsnitten Sesong1. Inte för att jag har någonsomhellst tid, har massa brev att skriva, julklappar att fixa med och slå in samt en 7-10page essay att skriva om Othello, men orka...
Klockan är 23 där hemma i sweeden nu, Auroras party e igång. Nice. Hoppas det blir skitlyckat. Önskar jag kunde vara där..! Aja, det kan jag inte, får ta igen det då jag kommer hem om ett halvår, ingen ide att sitta här och sakna... Grattis Aurora.. =)

Puss,
Gabriella

Ett Halvår To Go!! Gratis Aurora!

Shoho!
Så super sjukt skönt som socker saftas sugna Gabriella på Fredag och äntligen har Fredagen och helgen anlänt!
Idag är det den 5e December och om ca ett halvår, den 5e Juni så är mitt utbytesstudentår slut och jag åker hem, men jag har 6 månader, 24 veckor, 168 dagar, 4032 timmar, 241920 minuter, 14515200 sekunder to go!

Skoldagen var kort tro det eller ej, då jag kom hem tog jag en 40 minuters promena med Moccachino (hunden!) som blivit riktigt stor! Jag kände mig som en äkta hundägare, träffade på två tutande bilar med kompisar, pensionärspar som ville klappa, och jag stannade vid parken och släppte henne lös och sprang och lekte med henne lite! sådär härligt som man bara gör i filmer!
Det ända som inte var så härligt var Moccachinos dräggel som bara hängde över alla hennes dubbelhakor.. euw! Men jag gillar henne ändå =) Känner att jag kommer sakna denna lilla hund då hon inte finns mer, trots alla ärr av rivmärken jag har på hela låren... eller inte.

Ikväll är det Fotbolllslags Sleepover som gäller! Mercedes house, alla flickor på plats, partay och sleepover hoppas vi på! Ska bli mysigt och roligt!

Får försöka se detta som mitt partaj istället för AURORAS 18ÅRS PARTAJ!! som kommer bli så sjuukt roligt , men jag kommer inte vara där. Känns fel. Självklart ska jag vara med och fira Auroras födelsedag, vi har pratat om att hon ska fylla 18 sedan 7an! vi har varit kompisar i åratal och så kan jag inte ens komma på hennes 18årskalas! Fyy... Det kommer vara massa folk och party och jag hoppas det blir SUPER! =D Grattis Aurora ( i förskott lite, din svenska födelsedag börjar om 1h och 15 min!) 18 ÅR!!! Galet va tiden går ! haha =D

GRATTIS MIN BÄSTIS! <3

Nu ska jag ladda upp ett NY album på facebook sedan fixa iordning mig för sleepovern, undra vad jag ska hapå mig  ? Fotbollsmyskläder kommer de flesta nog komma i suck... Jag vill använda mina höga klackar och partykläder !?
PUSS


Godnattsnabb!


Amanda kommer i Februari vilket firas med en bild från i sommras på mig och Mimmi! jag saknar denna lilla busflicka.. hon kommer vara en stoor tjej då jag kommer hem!

Gjort: Skola, Subway, Häng hos Bianca, Fotbollsmatch (vinnst 2-0)
Humör: Bra!
Planer: Matteläxa sedan soova
Ser på: Sängen
Lyssnar på: Datorfläkten
Läser: Novembernumret Solo
Dricker: 
Äter: Tandkräm?
Bästa: Ska sova snart, Helg snart, Amanda kommer, Fotbollssleepover imorgon!
Sämsta: Jag kommer inte sova mkt inatt... och har matteläxa
Väder: Fint! Det var tom. varmt då vi hade fotbollsmatchen, strålande sol!
Outfit: Pjamasbyxor CalvinClein (mammas gamla lila mysiga!) och sovlinne från HM

Det blir inte mer än så, klockan är elva, jag kom precis hem och jag måste SOVA!
Godnatt!

Klockan 21 den 4 December 2008


Xander&I in New York!

Gjort
: Skola, Fotboll, Plugg med Nathalie
Humör: Ganska bra, slappt!
Planer: Plugga lite, städa, se GG och lägga mig tidigt!
Ser på: Othello-notes
Lyssnar på: Radion från Madis rum - All the single ladies - beyonce, I like!
Läser: Othello notes
Dricker:  Vatten
Äter: Nötter
Bästa: Kvällen är ung! (klockan 9 men ändå..!)
Sämsta: Engelskatest imorgon
Väder: Soligt och ganska varmt! gick barbent=)
Outfit: Leggins, Hög svart kjol MQ, Vit pikeé Abercrombie&Fitch, Svart t-shirt över från HM, Svart schal chinatown NY (bilden), Diadem Forever21 (Bilden), skärp forever21, sett inbakad fläta med guldörhängen forever21. Faktiskt finare än vad det låter, fick mycket komplimanger idag för min svenska fashionista stil haha ;) Många lager av svart och grått funkar alltid!
Sorry att jag inte har bild...

GODNATT

Önskelista Julen 2008!



ÖNSKELISTA JULEN 2008!
  • Extern hårddisk, så jag kan lägga ner alla mina bilder, nerladdade filmer, gossipavsnitt m.m. Jag önskar en lätthanterlig, enkel att ta med sig, men samtidigt med mycket minne!
  • Samskolekatalogen 08/09
  • Bilder, kollage, foton, tekningar, allt som kan pryda mitt amerikanska rumms väggar och hyllor!! Det är alltid rolgigt att ha lite av er där hemma på väggen ! eller något ni fixat med/köppt  =) (jag kan rama in det själv!)
  • Assesoarer, gillar armband, örhängen, långa halsband, diadem eller andra hårassesoarer och bälten!

 <--- Lite Fina assesoarer från Juicy & forever21


  • Surt godis!! Surisar är sjukt uppsattat! Många bäckar små kan leda till en saftig godispåse som är mycket uppskattad!
  • Strumpor som slutar vid ankeln, låga strumpor med andra ord!
  • Kläder är alltid roligt, Längre tröjjor och t-shirtklänningar jag kan gå med jeans, leggins eller barbent under är väldigt praktiskt och snyggt både kyrligare floridaväder (innomhus me all aircondition) och utomhus i all Sol! Alltid roligt med kläder från svenska affärer som ingen sett tidigare här, och alltid roligt med klädesplagg från folk i present ! =)
  • Fottosaker! Jag ska köpa systekamera på jul-rean inklusive lins, minneskort och väska, jag har photoshop och använder det mycket men andra roliga fottosaker är roligt och uppskattat!
  • En snöboll! =D Den som lyckas med denna blir jag mycket impad av ! en snöboll i äkta snö ! =)
  • Premeneration på svensk tidning. Lina har fått från sin moster premeneration på veckorevyn som hon får skickat till sig med brev varje månad. Väldigt mysigt att få svensk tidning plus brev en gång i månaden!

*      ALLA SENTIMENTALA TING SOM FÅR MIG ATT BLI PÅMIND AV ER!! Det betyder brev och andra personliga skrivna/sjungna/fotade/gjorda/köppta saker mer än någonsin! att ha något från någon där hemma är verkligen jättemysigt! Så mycket sentimentalitet uppskattas iår!
*      Pengar är också väldigt uppskattat som alltid! jag vill köpa mig en Systemkamera (från sparpengarna) på Jul-rean jag vill dessutom besöka Texas och Lina någon gång under året och allt kostar ju slantar så det är sjukt uppskattat!! Det ända tråkiga med det är att det inte är någon som  hellst sentimentalitet över detta.. Men ja, stålar är ändå alltid väldigt uppskattat ! =D hah. Om jag är fräck så är ett sentimentalt brev med slantar mycket uppskattat! ;)


Massa Pussar&kramar
Gabriella

Ps. Hoppas listan kan hjälpa ! vill du ha min adress hit så skicka en kommentar med mailadress så skickar jag den om du inte redan har den förstås =)


Lite deppiga apelsiner

Vaknade upp i morse jättetrött efter lång resdag igår, kämpade mig upp från sängen och på med fotbollskläderna som man har i skolan dagen då det är fotbolltmatch..skola igen,suck!
Klarade av skoldagen hyffsat smärtfritt, det var roligt att träffa alla igen och jag kände mig saknad faktiskt, många undrade vart jag var igår m.m.
Efter skolan bestämde jag mig för att gå hem hurtig som jag är ! ( Då en annan svenne förlorat hela 7kg där hemma så kände jag att gå hem faktiskt kunde behövas utöver all amerikansk pizza och majonäs!)
Jag gick och Estell min franska kompis cyklade och på vägen hem gick vi förbi Apelsinträd!  ar aldrig sett dem där tidigare men det växte stora fina apelsiner, jag plockade några så de ligger här och mognar nu. Försökte äta en också fast den var aldeles för sur! lite omogen än så länge.. =)

Gjort: Gått hem från skolan
Humör: Sådär
Planer: "middag med fotbolslaget" och fotbollsmatch
Ser på: Mobiltelefonen
Lyssnar på: Forgive  me - leona lewis
Läser: ..
Dricker:  Vatten
Äter: Sura apelsiner
Bästa: Skolan e slut
Sämsta: Matteläxa och ingen tid för något..
Väder: Inte vintrigt alls... jag önskar jag kunde säga mörkt och grått som vickan, men nepp ..det är ca. 18 grader och sol.
Outfit: Myskläder! I<3NY t-shirt från New York och "little miss bad" tunna mysisbyxor från fiorucci

Julen närmar sig med stormsteg och jag har fått frågemål om min önskelista för iår! denna ska jag snabbt fundera ihop och skriver upp på bloggen imorgon! =) Nu ska jag sova lite före matchen.. och matte.. blä.

Gabriella


Juicy barbies of corse! vad kan man inte hitta i städernas stad NY ?

33 Julklappar!

Heey
Sista dagen i NY idag.. ledsamt men det ska bli lite skönt att komma hem också.

Startade av dagen med att åka till en känd liten liten resturang som låg inknött någonstans som jag glömt namnet på där vi åt frozen hot chocolate! Jättemysigt ställe verkligen, sedan var det lite shopping! Var bland annat i en jätte-barnleksaksaffär med ett stooort piano man var tvungen att gå på tanjenterna för att få ljud, väldigt roligt ! där fans också alla möjliga dockor och nallar, juicy barbiedockor och allt möjligt amerikanskt!

Min familj och några till beslutade att gå på bio, något jag tycker man kan göra vart som hellst, är jag i NY så är jag!
Detta slutade med att jag fixade mig friheten att själv vandra på fifth avenue och shoppa lite! Det var knökat på folk, ösregnande och jag var blöt och kall men med en starbucks och julklapps-shoppinglistan i handen satte jag igång!

Handlade (nästan) ingenting till migsjäv men hade ändå flera påsar med saker då jag till slut kom till times square och hotelet för att möta upp alla efter filmen! Superbra!

Det var en viss känsla att vandra omkring på fifth avenue helt själv i ösregnet. Vi har snurrat runt så mycket här den senaste veckan så jag hittar utan problem de affärerna som intresserar mig osv. Att bara gå där och känna frihet i NY! Svårt att beskriva, men självständighet, spännandehet, och rolighet är tre ord som funkar ganska så bra!

På kvällen åt vi på en resturang vid times square där servitriserna och servitörerna sjunger samtidigt. De är skådespelare som vill jobba på brodway och kämpar sig dit, som håller i en resturang. Så man bjuds på live-show samtidigt som man äter, mycket roligt och amerikanskt!

För övrigt har Vickan börjat stressa ihjäl mig! vilket är ganska bra... 22 dagar kvar till Julafton är det nu!
Idag skrev jag julklappslista, 33 personer ska jag ge julklappar till iår, 33 pers!!! Så är det att ha dubbelliv, det innebär, dubelt så många at ge julklappar till!
Det som jag är mycket nöjd med är att jag under mina NY dagar har jul-handlat en del och har ganska många färdiga! De jag inte är färdig med är de flesta floridabor som de inte är lika stressigt med, eller så vet jag vad jag ska köpa behöver bara komma till rätt butik! Så det känns som om läget är ganska mycket under kontroll! Men för alla er som väntar på julklappar av lilla mig var beredda på att det kommer bli lite sena paket! =)

Nu är klockan snart halv två och vi ska upp vid 5 imorgon för att flyga tillbaka till Florida, jag har inte tid att lägga in de senaste bilderna på kameran så jag bjuder på en gammal bild så länge. Fler NY bilder kommer nog imorgon!!
Godnattpuss&Kram för sista gången i New York som varit helt underbart!
GABRIELLA

Ps. Bilden på elefantsnablarna i tidigare inlägg är äkta elefantsnablar!

   


RSS 2.0