Morgoninlägg

Här är man snabbare tillbaka än någon trodde!
klockan är halv åtta och jag ska snart bege mig av till skolan, sista dagen i skolan idag innan betygen lämnas in! skönt!
Men ja ville bara säga godmorgon!
Nu ska jag ha klassen-frågesport på vår samhällskunskap! wehoo!
Puss och kram!


hinner inte !

hej hinner knappt srkiva så de blir kort!
idag har jag varit i skolan och jobbat 9h! fett nice! men nu är jag TRÖTTER!
Ska äta och sova snart, måste bara skriva klart samhällsfrågegrejj om EU, segt!
Pus och kram och godnatt ! ska uppdatera nästa gång jag kan .. typ .. hm.. em.. okej  det blir någon gång på söndag antar jag, för helgen är fullllbokad men ska försöka innan!
Jag fick lön idag också 5270 kronor rikare ! imorgon blir det gladiatorskor och skolavslutningskläninng på shoppinglistan! =D 
Puss!

Ps. Lina min kompis har skrivit en låt helt själv, "Don't want to land - Lina" HUR BRA SOM HELLST :D

Citronhår

image54
(mina fötter i solen =) )

Så skön dag!
Efter skolan som endast bestod av två lektioner stack jag hem och var ute på altanen kl 12 i den heta solen! Låg (med solskyddsfaktor så jag inte bränner min blekfishud!) där i 4h och bara lyssnade på musik och läste sista harrypotterboken! Sjukt nice!

Testade även Citronsaft-tricket i håret, körde i sjukt mycket citronsaft i hela huvudet, håret typ stelnade och luktade citron vilket var ganska äkligt. men de sket jag i och solade på! nu har ja precis duschsat ur skiten ur håret och väntar på att de ska torka till ett förhoppningsvis blondare och inte allt för slitet resultat!

Nu ska jag städa, packa upp grejjer, fixa och dona till michael bubles musik i lurar i öronen tills mor min kommer hem. o så måste jag plugga matte med.. bra!
Ha det super !
Puss
G


Älta

image53

Jag vågar påstå att jag är en av de bättre på att älta saker.
Jag ältar allt, älskar att vända och vrida på saker och ting, tycker om att älta ett minne om och om igen tills jag kan det så mycket utantill att jag inte kommer ihåg hur det kändes längre.
Men nu har det kommit upp ett problem, jag ältar nämligen något jag inte vill! något jag inte borde! något jag inte får! något som bara är dumt och fel och jag mår dåligt på!
Jag kan bara inte sluta tänka på det, fundera över det, jag kan inte sluta älta det!
Hjälp mig att sluta, hur gör man?

random kväll ikväll!

Hej ! kemiprovets tre timmar gick fortare än någonsin, och jag har ingen aning om hur det gick! vi får väll se! huh!
För övrigt igår gick jag omkring med Lina min kompis som fyllde år på stan i typ 1000 timmar för att hon inte fick komma hem, för när hon kom hem var alla tjejjer där och vi hade suprize tjejjmiddag för henne! mysigt!

Idag är det jobb från 11-16:30 trevligt ! sedan ikväll så blir de lite random, Amanda bor här så hon ska sova här. Julia jobbar kväll idag och morgon imorgon och vill därför sova i stan. alltså ska hon sova här !
Min pappa och min lillebror bor ju här så de ska alltså också sova här!
och sedan har jag inte träffat sebastian på två veckor, så ah han ska också hit och det är honom jag ska liksom "vara med" och han ska också sova här :P haha snacka om random kväll ja kommer ha! aja, det blir trevligt! vi får väll dra ut och göra någonting kanske. :P aja ja vet inte! hah vi får väll se  =) det blir trevlig !

Nu ska jag snart dra till jobbet ! väcka en sovande amanda först bara ;)
Puss och Kram!

IDAG GÄLLER DET

Idag har jag mitt feta kemiprov. klockan är 00:12 och jag pluggar
det jag får på provet får jag i betyg. huh
Önska mig lycka till imrogon mellan 08:15-11:15 gäller det! 3h totalkoncentration!
Huh!
Godnatt

Snabbkemi!

Heej
Dansade idag, känner inte riktigt samma gnista som tidigare men men det kommer väll!
Fick iaf komplimang av Amanda att mina ben blivit snyggare! Dansspiror istället för handbollsgrova ! =D  Käns bra ! tack tack!
Annars är det bara Kemi som gäller även denna kväll!
Amanda bor här, o victor var här en sväng så jag försöker vara lite social samtidigt! huh!
 Nu kom amanda, på tal om social, jag måste gå !
PUSS

PS. Jag SKA ha mvg på kemiprovet !

OCH!!! (höll nästan på på att glömma, NOT!)
GRATTIS LINA (annabodillina.blogg.se) 17 ÅR!!!!=D=D=D=D
v

Dagens Recept!



Amanda (på bilden) är nere och köper grädde till mitt dagen Recept !
Jag har nämligen varit uppe och pluggat de senaste kvällarna/nätterna o kommer fortsätta med det, och för att man ska orka utan att somna i böckerna (vilket väldigt ofta händer) så måste man trycka i sig socker ! (då man inte dricker kaffe för de ger så hemsk andedräkt och fula tänder och bläää!)
Här kommer Dagens Recept !  (snott från lina en gång i tiden)

* 1 paket vaniljglass
* Frusna bär, gärna hallon
* Grädde

Man har bären frusna o hackar dem så de blir mindre men ändå inte jättesmå bitar, blandar i dem i glassen (som gärna får smälta lite men inte för mkt!) Sedan vispar man grädden och häller i den, och blandar lite, så de bara liksom blir grädde och glasslager överallt, inte så de blir smör (som en viss amanda gjode sist!)
VÄLDIGT REKOMENDERAT!!! Hur gott som hellst ! framförallt sena pluggnätter !!!

Nu ska jag återgå till Plugget innan amanda ser att jag tar paus vid datorn då hon kommer börja skälla ! Nu ringer det på dörren !
BYE!
SMAKLIG GLASSMÅLTID !!

CP internet

Hej gooodingar till folk som fått för sig att läsa denna blogg!

Iternet CPar sig så jag är på min liillebrors dator vilket skjuter upp min bild-redogörelse av min helg.
Detta stör dock inte mig då jag i vilket fall borde lägga ner timmarna framför kemiboken istället för framför datorn vilket jag planerar att göra idag. utom nu då.. äh fan. aja
Glädjen över MVG- har lagt sig och ersatts med Kemi-panik och jag vet att det tråkigaste att läsa om i en blogg är andra människors plugg, men jag inser också att jag inte har mycket annat att skriva om. Mitt liv består nu av intramolekylära kovalenta bindningar som är polära dipoler då dess elektronegativitet inte sammanfaller med positiviteten.
Själv känner jag att min negativitet när det gäller kemi är 100% dominerande!
framförallt sen då Anna Lindgren en föredetta lärare till mig kom med lite positiva ord då jag klagade över all kemi nämligen : "Tur att dygnet har 24 timmar!" med hennes dialekt. - underbart.

Dagens outfit kan jag inte lägga upp heller ty sitter inte på min dator, lyckat. Men jag hade min höga MQ kjol och en vanlig slapp grå T-shirt från HM, svarta balerinor och en hög toffs. samt kemiboken som accesoar !

USA NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!!! Men ändå får jag inte reda på någonting.. så fort jag får det springer jag hit och uppdaterar er!

Puuss och kraaaaaam!


image50
PS. har börjat lyssna på harrypotter6 på ljudbok det senaste så jag ska kunna läsa 7an och hänga med i handlingen, är på sista skivan nu sorjligt!
Känner mig dock som en ubernörd då jag lyssnar på ljudbok, men det kan inte hjälpas jag älskar det  !
VARMT REKOMENDERAT!

MVG-

Hej ! idag fick jag äntligen tillbaka mitt Mattenationella Bkursen! MVG-! SUPERGLAD! hoppas ja kan få mvg i betyg då om ja sätter sista provet! huh!=)

image49
(Bildbevis!)

Dessutom fick vi våra bildbetyg där jag fick MVG =) hihi
För övrigt pluggar jag bara massa kemi, och var på dansmöte som var trevligt, alla var lite gladare vilket var nice=)
fast jag ska ju inte vara med mer så mötet var totalmeningslöst för mig, men jag och fabian smsade, och pablo fabian henriette och jag gjorde argaleken vilket var skojjigare =)
Kemi och sov nu!
GOdnatt!

Danstårar

Helguppdatering kommer med bilder i senare inlägg. nu vill jag bara prata av mig om idag!

Sov dåligt knöende med Lina och Pablo inatt ca. 3h för att sedan plugga kemi hela dagen och åka till dansen. jag var glad och laddad för dansen som alltid! slippa plugga bara få lyssna på musiken och dansa !
Men så fort jag kom slog den första grejjen mig. Niklas hatar mig. fan.
Inte nog med det så tyckte jag alla hade lite konstig icke-glad stämning.. dagen efter, trötta och lite bakis sure men ändå..! trist.
Och så är jag ju av med min partner. vilket betyder att jag fick dansa själv typ majoriteten av lektionen vilket kändes totalt meningslöst för att inte prata om mobbat.  och de ska va nått medlemsskap till tävlingen i sthlm så ja kan få va med på den vilket innebär att den tävlingen skulle kosta typ 800spän, för en tävling en dag.. segt! men ja ska ju till usa och de blir sista och andra tävlingen ... värt?
ja vet itne .. iaf fick jag dansa själv typ , och varva lite med Rebecka davids nya partner (gabriellanr2).
Det var jättekonsigt.. och ja vet inte.. jag var inte glad bara.
så när jag gick därifrån sprack det.. jag grät i massor. sån tur var ringde amanda och grät hon med. så nu är jag hos henne på depp-kväll och äter oss tjocka !
jag fattar att det inte bara var dansen, dansen var skottet i sarajevo för mina tårar. men  jag blev bara så ledsen...

Godnatt


Inne- & Utelista


Inne:
1. Grillkvällar 
vad är mer underbart än att sitta på en kall klippa på sveriges framsida med en filt hårt virad omkring sig vid solnedgången, som sedan går ner och då är det bara glöden från en eld kvar. ett gott gäng kompisar och bara mys tills natten drar in och antingen tar man ett nattdopp i det kalla blåa! eller bara myser i den varma kvällsbrisen.

2. Brun-utan-sol
japp kära vänner ! våren är här och ingen kan tänka sig att vandra omkring med bleka ben och axlar i den härliga vårsolen. det är ett faktum, brun-utann-sol-sesongen är igång! Alla skäms, ingen erkänner men jag måste ändå ha det på min innerlista för den äkliga lukten av brun-utan-sol är ett vårtecken som är till duga!
också väldigt kännt innom dansvärlden:P Dessutom vill jag slå ett slag för brun-utan-solens icke-kanser effekter! ta brun utan sol istället för att få hudkanser av våra bleka hy i den starkt skinande vårsolen! save life! haha

3. Rumpor
(Denna är lite till niklas) japp, "sommar och sol och vi har kortad sol och vi vill ha dig, jag veeeeet markoolioo!"
Markoolio har något i dedär! sommaren kommer, och rumpsesongen börjar, bikinirumpan, tighta-vita-byxorna rumpan! det är nu alla kämpande rumpspänningar på friskis och svettis (som jag tyvär aldrig gjorde!:S ) visar sig!

image48

Ute:
1. Filmkvällar

Japp, mysiga filmmyskvällar i all ära, men det tillhör ändå vintersesongen! nu är det inga lata hemmasittande filmkvällar längre, nej ut med er! njut av vårens härliga ting! stäng inte in er med en tråkig film!

2. Smink
Alltså lite solpuder på våra lätt brända(eller brun utan solade) kinder i all ära! Men lägg ner foundationlagren nu flickor ! sluta med tjocka tunga maskaralager, ögonskuggor och sånt, nu kommer sommaren frächt ! inte 3cm sminklager nu, de e helt enkelt på min ute lista :p

3.Plugg
Asså alvarligt talat så orkar ingen mer nu! jag hör ingen som är laddad, så varför inte bara ta bort plugget den sista månaden nu ? ingen orkar mer ändå, banga plugget, banga proven, (slutprovet i kemi iaf!) och banga läxor! vi ska va ute i solen på raster och efter skolan inte inne med en fet tung bok i handen! de gör oss bara ynkliga. bort med plugget !


Ha det super !
Gabriella


Nedräkning

  •  10 min tills Niklas kommer och jag måste möta honom, och byta om. stress
  • 1.5h till dansträning
  • 2 dagar till samhällsprov
  • 7 dagar till Lina fyller 17
  • 9 dagar till Slutprov i Kemi
  • 27 dagar kvar till Skolavslutning
  • 32 dagar till danstävling i globen sthlm
  • 52 dagar sedan det var ett år sedan vi åke till spanien på språkresa
  • 85 dagar tills min syster gifter sig!
  • 87 dagar till dansläger på marstrand med GED
  • 87+ tills jag åker till USA!
  • ca. 140 dagar tills jag fyller 17 år!

Nu måste jag möta niklas, Puss!


glädje!

image47

Dagens Outfit!
för några dagar sedan typ, men ändå!

Ibland bara fungerar allting! .. (utom kemin)
Dansade i 2h idag med Niklas Julia och david ! hur kul som hellst! har fått gjort 60 sidor av 209 i kemin.. de lättaste men ändå:p
mitt kill-liv är .. inget jag vill avslöja här men det är roligt!
och roliga planer planeras inför helgen! super !=D
Och även fast allt inte flyter på till hundra kanske.. så kan jag bortse från de jobbiga bitarna, plugga på och ändå känna mig glad, som jag gör nu :) ville bara säga det, jag är glad !
hoppas ni är det med !
Godnatt!

Helg!

image46

Stressig men UNDERBAR helg! =D

Fredag
dansade + jobbade jag sedan så var jag ute och grillade med maxi philip och lina i Billdal , tog mitt första dopp i vårt vackra hav med ! Kallt men riktigt nice! Philip var modig nog att joina medans de andra var landkrabbor! Sedan sov jag hos lina vilket var väldigt mysigt!

Lördag
vaknade jag hos lina och pappa hämtade upp mig då pappa jacob och jag spelade golf första rundan för i år ! jättenice faktist, vill spela i sommar så alla som läser bara joina!:D hah
Efter det tog jag den 2h långa bussturen till Tjörn och sebbe och var där ute på grillkväll också jättemysigt! med massa tjörnbor typ .. :P Robbin och Hugo e trevliga iaf:) Och själkvlart vår underbara party-vickan! ;)

Söndag
Vaknade hos Sebbe kl 07 för ovanlighetens skull (not!) för att sedan ta 2h bussen tillbaka till stan och jobba!
Mycket trevlig kioskvistelse måste jag säga, då Lina och Lukas kom! och sedan kom även dans-killarna! jätteroligt!
Niklas (på bilden till höger), Pablo och Fabian (på bilden till vänster) kom och hälsade på och åt glass!
Sedan gick vi till dansen och dansade Socialt med intensiva blickar och utstrålingng så det skrek! jag älskar fortfarande jiven haha:P david och jag fick dansa vår jive inför alla typ, jättejättejättepinsamt! kände hur kjolen flög för mycket, hur röd jag blev i ansiktet och hur vi dansade fel typ :P men men! kul var det!

Nu är det kväll o ja tänker på min helg, riktigt nice ändå, lite lite sömn.. och väldigt lite plugg. det är så det ska vara!
fast nu har jag en hel del å göra, samhällsprov på tprsdag och kemislutprov 200sidor vekcan efter nästa... huh!
Men ska försöka blogga mer regelbundet iaf :)

Nu ska jag packa ska till min moder imorgon!
Puss!

Nationellaproven i mattematik B kursen den 7 maj 2008 (imorgon)

Idag stod klockan på 07:30 då jag hade mattelektion 08:00-10:00 och sedan dess har jag Pluggat hela dagen. Matte ! amanda har varit här vilket är gött!
2 avbrott, ett då jag var ute och sprang i 2h - jag sprang vilse runt delsjögolfbanan, lyckat
och ett av Dansen! de va roligt som vanligt, andra standard-dans lektionen vilket också innebär Vals! haha vi skulle gå utan att hållavarandra och "gnida magar" alla såg lite roliga ut och de va roligt hah :P
Vals liksom, herre:P men de va skojj!
Nu måste jag plugga!
Puss

Snarka i skolan!

Heej!
Vissa saker är bara för typiska. Bara för att jag var duktig och tog en dagens outfit bild så fungerar det inte att lägga upp bilder, lyckat. den kommer imorgon eller nått!

För övrigt så hände något otroligt ! Ida bangade Bildlektionen (visserligen ville hon väldigt gärna hjälpa maria blabla) men hon bangade med mig tillslut för vi va ju klara!
Så vi satt och snackade länge vilket var trevligt=)
Sedan gick jag ut och la mig i solen på skolans altan i Stinas knä under långrasten, hur skönt som hellst!
Lite för skönt tror jag för jag somnade och låg tydligen och SNARKADE!!! :O (har börjat med det på senare tiden tygligen, fan!) , men att ligga i skolan på altanen bland solande folk var bara för mycket ! Hjälp!

Gabriella

Danstävlingen i Lidköping!

DANS  

Gårdagens danstävling, den vi alla väntat på, den vi alla haft verk i bena och skavsår på fötterna av så mycket träning. den vi alla letat klänning för, köppt strumpbyxor och hårnålar, för att inte prata om klänning och svart skjorta! Den vi kämpat för att göra bra i ett halvår med vår kära tävlingsgrupp! Here we are!

Som jag nämnde i tidigare inlägg vaknades det i PANIK, hur ska jag ha håret? vad ska jag ha för smink? Vart ligger ett par hela strumpbyxor?
Allt detta löste sig då vi äntligen var på lazars buss påväg mot lidköping. Bussfärden upp var nervös, förväntansfull och rolig. vi sminkade, och fixade tjejjer så väl som killar, A-klassare så väl som C-klassare, tjocka smala, unga gamla, hela bunten!

Väl framme var det panik, efter att tryckt i en hårgeletub och en halv hårspraysflaska i håret med 100 hårnålar, samt sminkat på brännan 1000 nervösa gånger, och kramat om alla i nervositetchocker var det C-klass Juniorernas tur, och min första tävling!

image38 
Angelika Pablo, Jag, Henriett, David, Julia,Nina och Fabian!

Jag mins ingenting från första 3 danserna, NADA! det existerar inte i mitt minne. Det ända jag mins var att jag skakade så mycket i mina kinder att leendet måste sett ut som ett månster, men jag kunde ändå inget annat än att le!!

image39
Glada!

David min danspartner och jag, kom vidare till Final med 7par av 11! weehaa! jättekul. men damn, man måste dansa igen! nytt pepptalk och in på dansgolvet, det gick bättre andra gången med vår älskling-jiven som sista dans! Underbart!

Alla var glada att det var över och sprant omkring och kramades och hörde hur det gick och var ledsna och glada o lättade och allt på en och samma gång!

Vi kollade på vuxna och barn och alla klassers latindans, och skrek så fort det var någon från vår grupp eller från GED (göteborgs elit dansare) alltså lazar! (kolla gärna in bilder på www.ged.nu)

Stämningen var på topp och allt var bara så kul, dansstämning överallt och alla var glada! det blev så härligt, för alla pratade med varandra och alla var glada mot varandra även om man inte kände varandra liksom, alla var bara glada och härliga!

               
Julia&partner       Rafael                 Nina och Oliver              Flickor                     Fabian                            posa vid rör typ


Prisutdelningen kom. Förväntantfulla och spända stog vi alla där! Grattis Rayma och Pablo till en 1a plats från GED! Grattis Anton och Diana till en 2a plats från GED! och Gratttis Mig och David för en 3e plats även vi självklart från GED! Bara lazarare och alla var superglada ! =D

Även på vuxenpallen hade vi alla tre platser med Nina och Oliver i topp grattis! gratta även Carl och Rebecca och Jessica och Nikodemus!
Samt på barn nivå Vår allas Filip och Rebecka!

Efter danserna åt vi Mc.Donalds och sen var det en rolig bussfärd hem. Efter bussen kom hem igen var alla trötta, men vi var ändå ett gäng som drog vidare till Condeco och fikade mycket mysigt!

Sedan tog jag mig ut till skärhamn vilket också var nice, lite trött idag bara!
Men inte tillräckligt trött för min och sofias springtur för 2h sedan och dans om 1h! ;D
Måste plugga med. huh!

DansigaKramar
Gabriella

Tjörn

Hej! vaknade 07:00 imorse och var superstressad, hur fan fixar man ett danshår ?! Iaf. mer om tävlingen imorgon då de också kommer lite pics!
Sitter nu kl. 01:43 hos sebbe ute på tjörn trevligt värre!
kort och skönt inlägg haha
Puss
G

Dans!


 


 
Dagens Schema


Kl. 12-20     Kiosken! 
   image36


Kl. 20-23  Dans!  
image37



 


Nu ligger jag i min säng och har jätteont i mina ben! stått upp i 8h dansat i 3h perfekt !! Första danstävlingen imorgon ska bli superkul! =D

 Sofia var och hälsade på i kiosken idag vilket var mysigt, Amanda jobbade med mig och Lina kom med med kompis Nice!
För övrigt tror jag jag är lite nyförälskad, men det får ni inte säga till någon ;)! hihi
Önska mig lycka till imorgon,
Gabriella


 


Dansande glädje!

image34


Dans är nog de bästa jag vet!
Idag har det varit dubbla träningar, en mitt på dagen bara med David där vi bara dansade igenom och sedan en med alla lazars tävlingsdansare. Shit va grymma A-klassarna är, B-klassarna med för den delen!
själv har man första tävlingen på lördag i C-klass haha lite mobbat men shit va kul det ska bli!=D var på superbra humör då jag lämnade därifrån idag!  Pardans e sjukt kul ! kommer saknas i USA! Ska dansa imorgon med om det blir fult väder så jag slipper jobba, hoppas!

För övrigt idag var jag med Sebastian, mycket trevligt =). Luffare under broar, barnmat i dörröppningar, hippiekomunister, sushidebut, långa promenader och ett mysigt avslut! En go kille .. =) hah

PUSS!

En stressig morgon 1 Maj!

image33
Bild från Photoshoot på The Studio den 6 mars tror jag det var:)
Lina Aurora Julia Amanda och Jag!

Stressen fortsätter jag flänger hit och dit och huh vad jag inte orkar!
Valborg ska man tänka "partytime!" Men nej. jag blir överlycklig för några dagar ledigt där jag kan ta igen skolarbete och kanske få sova!   Och valborgsmässoafton spenderas med att passa barn och få in lite stålar med amanda. 

Just nu är jag så stressad så när jag glömde min mobil hemma igår då jag skulle till dansen så började jag gråta.. jag orkade inte bara!  Säg att det är hormoner, säg att det är pms säg vad ni vill, jag orkar inte  mer iaf!
Men mamma kom på sin vita springare och lämnade den och skjutsade mig till bussen jag var försenad til, tack mor min!
Å andra sidan planerar jag mitt liv själv, och det är mest roliga saker som händer faktist, mycket dans och så! men ändå.

Mitt i allting försöker jag förbereda mig mentalt till USA.. jag tror att jag kommer kunna förbereda mig, för hur mycket jag än förbereder mig kommer jag i agusti känna att jag förberett mig för lite!
Hur förbereder man sig på att åka bort i 9 månader utan att träffa någon? till ett helt främmande land.
annabodillina.blogg.se fick samtal från STS i förrgår! hon blev erbjuden alaska typ :S
Nervöst!


Ska ut och ta en powerwalk nu tror jag innan amanda vaknar och innan frukost! hurtigt värre! =D
Puss och Kram,
Gabriella


RSS 2.0