Florida<3

 


Laura lämnade på morgonen strax före Jenny hemtade upp mig och vi åkte till ClearwaterBeach på Västkusten!
ÄLSKA STRANDEN !!!!! Vi hade det suuuperhärligt, vi tog en låång strandpromenad o massa killar visslade och tjöt och skulle ta bilder med oss (blid3).. Vi träffade också några trevliga pojkar från WashingtonDC (bild6,7) Som vi spelade amerikansk fotboll med och hängde med typ hela dan! Assköna grabbar =D
Lite kallt i vattnet fortfarande  men solen steeeeker, tyvär kom vi dit lite för sent för att få bränna men det var ändå helt jättehärligt!
Jenny är verkligen en jättego tjejj, påminner mycket om mig, verkligen jättehärligt att jag blivit så bra kompis med henne=D

När jag kom hem så firade vi Madiis 13årsdag som är idag, GRATTIS VÄRDSYSTER MIN! =D
PUSS&KRAM!

(Bild2 är ett litet kollage som jag satte i en Pink-ram som jag gav henne i födelsedagspresent =) )
 

Photoshoot with Laura (american hottie!)



Heey
Laura and I are lying in my bed after a looong photoshoot with Xander10 as a photographer ! Haha, we had a blast!
Its now 1.00 am and we gotta sleep. We r going to meet up Chris (lauras boy she is talking to) on McDonalds tomorrow for breakfast ! I've eaten alot of breakfast there lately.. not very good, but yummy!!!
Hope u like our pics! haha pleas comment on em, lol
Night!

=)

Efter en lite tråkig söndag har jag nu insett att jag har en del kompisar här och bokat massa planer!
Ikväll (om en liten stund) kommer Laura över och ska sova här, tills hon åker hem imorgon och då ska jag till stranden med Jenny, och sedan på tisdag ska jag på stranden med Laura, amy och Hannah ! Sen är det Onsdag och då ska jag kanske åka o simma med Philip o Zach och sedan är det Torsdag och då kommer Jacob och pappa !!!! =D
Härligt då de flyter lite! Jag tycker om USA ändå !! =)
Nu kommer Laura!
BYE


Utkickade från bion

Söndagmorgon och jag ligger på sängen, mulet, varmt och ådskväder ! hur mysigt som hellst! =)
Igarkvall var jag på Bio med Zach och Philip, vi skulle se "I love you, man", vi såg de första 12 minuterna före vi blev utkickade för vi satt på golvet (det fans inga stolar)...
Inte så ledsna frör det gick vi och åt iställlet och hade faktiskt väldigt roligt ! Vi gick också in på Coldstone där Graham jobbade, lite wierd!
Philip har blivit en bra killkompis till mig trots att vi är sååå anorlunda, han är typ latinamerikanstilen med allt de innebär! Zach har ja inte kännt så länge men han är superrolig ! =)
Kul att hänga med bara killar!

Nu började det regna också, ska höra om vi ska till kyrkan och om inte, så ska jag ut på promenad i regnet !!! =D
Puss

SPACESHIP-BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag vet att jag bloggade för bara 4h sedan, men dessa 4 timmar som jag trodde skulle vara tråkiga var väldigt roliga!
För de första har jag fixat så min date blivit ett gäng som ska gå på bio ikväll, nice !
Sedan så tog jag en långpromenad och då jag kommer tillbaka ser jag hur Brent (värdpappa) lyfter upp Stacy (värdmamma) och står precis vid poolkanten, jag och Xander tänker samma tanke och puttar i dem! Till slut var vi alla fyra i poolen i våra kläder och då hör vi ett stooort "BOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"  Det lät som ett overkligt högt ådska, eller en stor bomb som sprängdes. Det var en rymdraket som precis landade vid NASAorlando grejjen!  Rymdraketen skär in i atmosfären i över ljudets hastighet så de låter jättehögt BOM! Nasa grejjen ligger liksom ändå en bra bit härifrån!!!
Coolt att höra!! =D


PUSSSS

Springbreak!



Tiffany&jag, Jason&Austin, Jenny&Jag, Jenny&Aron ... Victor var där med men honom fick jag ingen bild på...

Då var Springbreak äntligen påbörjat och för att fira detta så skulle ju vi flickor till Orlando, detta blev itne av pga tidsbrist men vad gör väll det? Vi var ett litet o gött gäng hemma hos Aron istället ! Hade en mycket lyckad kväll måste jag säga!=)
Då jag till en början var 5e hjulet till två par så kom två andra killar, de va sköna så jag hade en rolig kväll! Sov trångt och frysande på golvet tills jag vaknade klockan 07am och började spela guitar hero till allas förfäran, detta tills vi alla satt och spelade och hade lite tunering på morgonen, mysigt !
Hemskjutsad och tryckt i mig en McDonaldsfrukost, frukostbagle me bacon o ost, harsh brown (friterad potatiskaka), och a small chocolate milkshake... de ska va gött å leva annars kan de kvitta!

Ska ut på Långpromenad med hunden nu och ikväll så har jag en Date med en kille som heter Zack som jag ska försöka slingra mig ur....
PUSS!

Ps. Jenny&Tiffany går båda i min idrotsklass och jag har blivit bra kompisar med dem på senaste! Roligt ! =D

Blinddate?

Linas familj har nu anlänt i USA.. mys!
Själv sitter jag och väntar på att bli upphämtad för en tjejjkväll i Orlando! Äta lite gott och sedan på "Teen club" och de ska tydligen vara en lyckad sådan, jag är något kritisk men posetiv ändå!
Efter detta bär det hem till Jennys pojkväns lägenhet och där ska jenni&pojkvän, Tiffany&pojkvän och jag sova. Men för att inte göra mig till ett 5e hjul (jul ? .. hur stavas hjul ? ) så ska troligtvis en annan pojke jag inte träffat innan dit med, fall han kommer blir de en blinddate, hah trevligt. Eller bara jättekonstigt, vi får väll se! Hoppas han kan komma iaf! haha
PUSS

PS. Sparade alla inlägg i hela bloggen i ett worddokument. Dokumentet är 270 sidor långt och inehåller 78 032 Ord


Will you be my American boooyyyy?

Second period igen och jag kan blogga =)

Idag ar det Fredag och sista dagen fore Springbreak, Linas familj kommer till usa idag och min pappa&bror kommer om bara 6 dagar ! Jag ar LADDAD!!!
Kanske ni ar sugna pa en grabbuppdate?
Min dreadlockskille ar fortfarande helt sjukt snygg, men smsar lite for mycket och ar lite efterhangsen sa jag brukar inte svara..  Min Granne har jag gatt pa prommenader 3ggr, han ar trevlig! Kan nog bli en bra kompis, vi har inte gatt pa ett tag dock.. Min latinolover och jag ar bra kompisar i skolan och ska traffas pa springbreak som kompisar forstas. Tvillingen daremot, vi hanger mycket i skolan och skrattar oabrutet och ah, ha ne go helt enkelt! Vi ska ocksa forsoka hanga lite pa springbreak. Hans foraldrar hade sagt att de tycker han ska fraga mig ut till Prom. Men problemet ar att han har en tjejj pa G. Detta ar bra for da kan vi bara vara vanner, men ocksa trakigt for dar forsvann min mest lovande Promdate!

Ikvall ska jag hanga med tjejjkompisar och vi ska till Orlando o ha kul fore vi ska sova over hos en av tjejjernas pojkvanner, kommer bli nice!!

PUSS&KRAM

1 Årsdag I<3DANS

Inte nog med att detta är den dagen jag fick tillbaka min blogg, idag är också min 1årsdag som bloggerska!
Idag för ett år sedan startade jag min utbyttesstudentblogg, inte kunde jag då ens föreställa mig allt jag har fått uppleva, eller att jag skulle sitta här på min säng i Florida och skriva ett år senare!! Lite häftigt


I <3 PARDANS
Under dagarna då min blogg varit borta har det inte hänt mycket mer än att jag panikat över bloggen, Skypade med Julia i två timmar igår och hon skickade mig två videos från deras senaste danstävling! Rumba och ChaCha (hon ska skicka jiven imorgon). JÄTTEROLIGT att se och guuuud vad jag saknar dansen!
Tittar på videon och har tagit ner min spegel och försöker lära mig stegen här på mitt rum, det går väll sådär...
Det är nog det jag längtar till att komma hem till mest av allt, Dansen. Att få komma till Lazars och bara dansa! Höra musiken, känna hur kroppen vill röra sig, höfterna vill rulla, benen vill sprätta, hållningen vill rättas till och jag vill bara Dansa helt enkelt! Älskar verkligen pardans ! =D
Blir suuuperavundsjuk då jag kollar på videosarna over and over again... ! ahh vad jag vill dansa.. <3




Dansmedleyy, med överaskningsfest i delsjön, danstävling, världens bästa lazarPer och framförallt massa sena nätter och tidiga mornar Träning ! =D

Ska kolla "Dancing with the stars" nu.. dregla lite till!
Käns Gött å va tillbaka ! =D
PUSS

MIN BLOGG ÄR TILLBAKA!!!!

Jag var världens klumeduns (oj va längesedan man sa det ordet !) och RADERADE min blogg!!!
Tackar nu blogg.se som efter många mail och nervös väntan har fixat den tillbaka!
Min blogg kommer nu fortsätta som vanligt =)
PUss!


Mochachino langar killgrannar!



Iallafall, jag vill beratta om gardagens promenix!!
Jag smsade Christian och sa att jag skulle ga pa promenad med huden och fragade om han ville ga med mig vilket han ville, han motte mig pa vagen och mocachino agerade precis som jag trodde. Dreglande, skallande rusade han mot Chrisitian och hoppade upp pa honom! Mocachino har vuxit sig ganska stor nu ocksa sa hon ar ganska laskig da hon kommer sadar.. Detta oppnade iallafall upp med ett bra samtalsamne och en avslappnad stamning!
Vi gick omkring i kanske drygt 20 minuter och pratade om allt och inget. Han spelar ingen sport just nu, han har bil, han gar pa en annan skola, ganska bra betyg, ca 2 meter lang(!!!), langt brunt har, Surfarfloridastil och var trevlig!
Kanner mig sjukt glad att jag traffat honom, han kan typ bli varldens basta killkompis! (Jaa, det ar det jag ser honom som, en Kompis!)

Nu ska jag jobba med Adobe Illustrator
PUSS

Kyrksöndag

Söndagmorgon vaknas av Brents röst "wake up gaby, we r leaving to church in 20 minutes"... Great.
2 timmar i kyrkan, efter det pizza och Churros på vägen hem till lunch.
Skypade lite före det var dags att åka tillbaka till kyrkan för kvällsgudstjänst i 2h...!!
Jag har idag sjungit 16 Psalmer.
Jag har idag varit väldigt uttråkad.

Försökte lära madii sjörövarspråket på engelska under gudstjänsten, det gick ganska bra, vårt hemliga språk! Så kul har jag haft denna söndag =)
Nu ska jag skriva spanskaläxa och sedan gå på promenad med Grann-killen! Ska bli kul att lära känna honom, hoppas han är trevlig.. =)

Popusossos!

Fredagstjejjkväll i Orlando!




1. Flickorna
2. Bob marleyy
3. City Walk
4. Starry & Tiffy inne i ForestGumpResturangen
5. Tibby & Gabby
6. Shrimps i alla fomrer, mumsigt!
7. Trickeeyyykepps


Blev upphämtad av Tiffany(som går i min gympa) & Kompiani och vi körde till Orlando Pleasure Island, the CityWalk där det finns massa resturanger, affärer, klubbar och annat trevligt! Vi åt på en ForestGump resturang som serverade räkor i ALLA former och hade en jäääätterolig servitör ! =)
Då vi ätit klart vandrade vi omkring, jag låtsades vara vilse och sprang upp till främlingar och pratade svenska och bröt på dåålig engelska, vi träffade lite pojkar och vi dansade med hejjarklackar runtomkring och hade bara väldigt roligt !! =)
Tibby (Tabatha) på bild nr.5 har jag blivit bra kompis med på senaste! Hon är en jättehärlig tjejj verkligen, väldigt öppen och härlig och jag skrattar oooavbrutet med henne på engelskalektionerna. Vi har lärt känna varandra nu på senaste och jag är väldigt glad för det!
Hade en av de bästa kvällarna sedan jag kom till Lakeland igår, så det var mysigt=)

Nu imorse akte jag och handlade med stacy & åt McD till frukost före vi har Städ-dag för imorgon har vi INternationalParty här med alla utbytesstudenterna och familjerna...!
Ska snart gå ut med hunden och ringa min lilla Grann-pojke hade jag tänkt...!

Tillbaka till städning av badrummet.. kul.
PUSSSSSSSSSS

Kyrkfrukost

Sitter i Second Period igen.
Min dator ar fortfarande pajj sa jag sitter vid samma killar som igar, de har kommit pa att jag ar fran sverige och fragar biljoooner fragor. Tydligen sa ska jag gifta mig med en av dem sa att jag kan stanna har och slipper aka hem, trevligt.
Imorse da jag kom till skolan sa var det en liten ring med folk som jag kande som satt i korridoren, de hade dricka och mat och satt och at lite mini-fukost. Det var tydligen en liten kyrkgrupp, ganska mysigt.. vi satt och at och drack och sedan sa bad vi fore klockan ringde in till lektion. Valdigt mysigt egentligen trots att jag inte fattar hela kris-grejjen...
Nu ar det vidare till advisory och sedan bild! Kommer traffa den svarta snygga killen jag smsade med igar nu i korridoren! Pinsamt och kul!!
PUSS

Killar, Killar, Killar...!


Bild från Celebration, tyckte bara den passade dagens inlägg så bra!

Killar, Killar, Killar.. ! Vad ska man göra med dem egentligen?
En av de roliga sakerna med att vara en svensk utbytesstudent i usa är all uppmärksamhet man får av dessa kreaturer.
Jag hade därför tänkt köra med lite gossip idag och berätta om mitt nuvarande kill-liv!

För det första så har jag ju mitt ex graham som jag träffar flera gånger under skoldagen, vi har börjat bli kompisar nu igen men han finns fortfarande där som ett ex.  Killen jag nu mailar med som jag berättade om i mitt förra inlägg är min nyblivna data-flirt! Jag är nu halvt på G med två andra killar, Philip som skjutsade mig hem igår, och Chris som är en tvilling i min engelska. Sms-ar fullt upp helatiden med dem båda och har väldigt roligt med och åt dem =)
Det finns också en svart kille som jag spanat in lite, han måste vara den snyggaste killen på hela skolan ! dreadlocks och ett sådär snällt ansikte, skitfin är han ! Iallafall så fick jag Sms av honom idag. Har aldrig pratat med honom innan, men ryktet att jag ville lära känna honom hade kommit till hans öron så han hade frågat Graham om mitt telefonnummer och vi har smsat idag massor!
Sedan på bussen hem fick jag den sämsta raggningsrepliken på ett tag - "I kissed a girl and she said I was bad, so do you think you can kiss me so I can prove that she's wrong?" SUCK.
Men den roligaste flirten idag var nog ändå min grannkille! Jag var ute och gick med Moccachino (hunden) då en kille cyklar förbi, en gång, två gånger.. tre gånger, och den fjärde gången så slängde jag luren i örat på Lina (som jag pratade telefon med) och frågade vad han hette. Han heter Christian och har bil och bor bara några hus ifrån mig! Tro det eller ej men han var faktiskt ganska snygg också! Det är nog mitt klipp för dagen, för en kille som bor nära och har bil, de kommer inte runt ofta! Så nu smsar jag lite med honom med...
Jag fick också ett SMS från Patric i Celebration som frågade "Do you want to go to prom with me?" Så nu ska jag gå på Celebrations prom med honom! Bara en killkompis, men ändå !
Allt som allt har jag altså min föredetta, en datakundskaps-flirt, två på-g-killar, en svart-sms-flirt, ett dåligt ragg på skolbussen och en granne idag. TREVLIGT =D Inte för att jag är direkt sugen på någon utav dem, men uppmärksamhet är alltid roligt =)

Förlåt för ett väldigt rörigt inlägg, måste säga att jag är imponerad om ni förstod ett ända dugg. Väldigt rörigt, men som ni förstår själva.. Killar i usa är lite röriga helt enkelt!!

PUSS


snabbis

6th period for att fa lite omvaxling!
Under 2period idag sa kronglade min dator sa jag fick flytta ifran grabbarna dar bak fram till tva andra killar och en tjejj som var rooliga! Mailar lite med en av killarna dar nu, harligt att en pajjande dator kan gora nagot bra for en gangs skull!
Tyvar kommer Karre inte kunna komma vilket var synd.. Men jag e glad anda och laddar for att pappa&Jacob kommer om 2 veckor nu!
Nu ska jag springa vidare till spanskalektionen! bloggar later!
PUSS

Karre kommer!?

Second period igen, trevligt !

Det roliga med denna dag ar att jag och Karre kommit pa en superbra idee! Hon bor uppe i kyrliga wisconsin och har springbreak nasta vecka, varfor inte ta en tripp ner till mig i Florida?
Horde med min vardmamma och de verkar funka, maste bara fixa med skjuts till&fran flygplattsen pa nagot satt. Ska ga och prata med min rektor pa skolan och se om hon kan folja med till skolan ocksa! Vore verkligen jattekul att ha karre har!!
Idag har jag skjuts hem fran skolan, philip en kille jag borjat snacka med pa senaste ska kora mig hem, skoont! ska ta vagen via publix matbutiken och handla lite nodvandigheter ocksa tror jag =) blir trevligt.

Kramar!

Art Show

YESS!!! Så ska de se ut! =D Massa härliga kommentarer att läsa, sjukt motiverande  ! Tack!

Idag tog jag med mig lite foton jag tagit på ett USB minne och visade för min bildlärare som är föredetta fotograf! Hon tittade igenom dem och vissa bilder tyckte hon var jättebra och vill ha med i The Art Show i slutet på terminen!!
Dessa bilderna ville hon ha -


De tre första tycker jag är jätteroligt att ha med i showen, men de två sista !? Hjälp! detta är bilder jag själv tagit här hemma 'påskojj', jag är nöjd med dem men liksom.. inte inför hela skolan på artshow! Jaja... Bildbetyget blir bra iallafall!

Puss!

Skäll på er!

Trogna Lina kommenterar på min blogg full med Bilder.. INGEN ANNAN. Jag är besviken på mina 40-50 bloggläsare. Snälla kommentera , även om ni inte läser texten utan bara skummar bilderna.
Jag protesterar därför med att inte skriva någonting idag.
Det var chill-dag i skolan, test-dag och jag kollade tv hela dagen och prata me folk. sådeså.

KommenterandeKram
Gabriella

Ama&Papis Lakehouse!



                    
                                          
KLICKA FÖR ATT SE STÖRRE!
1. Ama&papi i båten
2.Papi&Jag
3.Xander fångar fisk!
4. Jag pussar firren
5. Firren
6.Ama&jag
6½. Madi7. Stolt solbränd!
8. Kvällspromenad - gillar bilden!
9. Xander
10. Apelsinodlingarna som vi åkte förbi i massor!! (tänkte på mammi!


Åhh va HÄRLIGT att komma iväg över helgen! Var inte superladdad precis, men bara att bo någon annan stans och göra något annat var jätteskönt!
Vi anlände mitt ute i skogen vid en sjö till ett litet område med småstugor sent på fredagkvällen, åt korvmedbröd och somnade. Lördagmorgon gick vi upp tidigt för att åka ut med Ama&Papis (mina värd-morföräldrars) Fiskbåt på sjön.
Båten var fin och det var 28grader strålande sol, att känna vinden i håret, doften av vatten och brummande ljudet av båt fick mig att tänka på skärhamn och svensk sommar! underbart!
Lördagen spenderades fiskande på båten, 4 firrar nappade, jag fångade ingen utan ägnade mig mer åt solning och twilight. På kvällen åt vi vår fångst vilket kändes lyxigt och gott. Madii och jag åkte golfbil och skrämde pensionärer före vi spelade spel och gick och la oss.
Söndag var det upp tidigt för kyrkan, och sedan ut med båten igen!
Nu är det söndagkväll och jag kom precis hem med någolunda solbränna och ett stort leende på läpparna!
Ama&Papi är verkligen jättemysiga, allting går lite långsamt som de kan göra med äldre människor, o de har stoora hjärtan och är väldigt söta båda två =)

PUSS!

Åker bort över helgen

Hej!
Kom precis hem från skolan Fredag och lämnar om en timma. Ska bo hos mina värd-morföräldrar över helgen i deras lakehouse. Hoppas det blir mysigt.. Är lite sur för att jag inte kunde åka till stranden med kompisarna imorgon dock... =(
Tror de har internet, men om inte så vet ni varför jag inte skriver tills söndag eftermiddag! Ska ta med kameran min =)
Puss!

Idag är jag ...


Bilder av Seniorsarna fårn VarsitySoccerGirlTeam in Celebration.. saknar detta!
(På bild nr. 3 så känner jag mig lite som "de svarta lammet"...fast motsat kanske, de blonda lammet?)




- På träningshumör ! Saknar Simmningen, Saknar Fotbollen, SAKNAR DANSEN!! Vill träna!!
- På sida 141 i Twilight (än så länge inte super-överväldigad)
- Varm! det har varit stråålande sol och 28 grader hela dagen!
- Lite förvirrad efter en konstig och förvirrande dag med min föredetta, jättejobbigt att gå i samma skola! blää!
- Exited! For min Pappi&Lillebror kommer om 20 dagar!!
- Mätt, har ätit för mycket idag igen... mac n cheese.. haha
- Glad över att vara singel! Har blivit "uppvaktad" av diverse herrar idag vilket jag försöker suga åt mig av!
- Inte ett dugg sugen på att städa upp svinstian till rum jag har...
- Sugen på att bara lägga mig på sängen och läsa Twilight tills jag somnar vilket jag ska göra nu!

Godnatt


SJU MANADER

7
1+1+1+1+1+1+1 Manader!!

Ytterligare ett mal ar avklarat! 7 manader ar jattelang tid.. ! Det var 7 manader sedan jag kom till USA och det ar bara tre manader kvar! Jag har varit har over 2/3 av tiden.. ! Det har varit en jattebra tid men det kanns anda skont att det borjar narma sig slutet, lite mindre an 3 manader kvar nu.. sen ar det SVERIGESOMMAR!!!
Idag ar det Torsdag och jag ar tillbaka till vanlig skolgang.. Trakigt.. Men det ar helg snart sa det ar ju skont iaf.. Kanske ska med Lauren o lite annat folk till stranden i helgen, Hoppas pa det!

Puss&Kram
Gabriella

Sol, Pool och en Norrman!



1. Megan
2. Allan&Megan
3. Lauren Megan & jag hoppar i poolen
4. Vi flickor igen
5. Allan är glad
6. Cupcakes


Pooldag
Då det är massa tests i skolan så "behöver" vi inte vara där och Megan Allan och jag var hemma hos Lauren och bada&solade på förmiddagen istället! Åt pizza och cupcakes och hade det mycket roligt och mysigt!
Stacy skjutsade mig dit och Lauren skjutsade mig till skolan så jag kunde ta skolbussen hem, det är så omständigt i detta landet, men det var en jättemysig förmiddag verkligen ! Solen har börjat bli riktigt schteekande nu! bikinibrännan börjar komma tillbaka sakta men säkert =)

Norrman
På vägen hem från skolbussen hände de konstigaste någonsin, fyra vuxna människor stod och pratade vid ett hus då en utav dem vänder sig till mig och säger "Goddag" På svenska!?! Jag blev jättechockad och gick dit och hälsade och det visade sig att han var en Norrman som bor på min gata med hans familj. De flyttade hit i Augusti också för att bo här med hela familjen i ett år då de är halvamerikaner. Han hade två barn en 15åring och en 17årig kille.  En kompis, från Europa som bor så jag kan GÅ till honom! Hoppas att han e trevlig för en kompis i närheten hade varit typ de bästa som kunde hända mig..!
Jag ska gå dit och presentera mig och så i helgen sa vi, så det blir intressant! För övrigt bor det två elever från min skola i vårt område, en ganska så nördig tjejj som är i mina klasser som jag försöker att undvika  "ska vi ses någon dag" frågan ifrån, och en kille som är african american och därför hänger med andra än jag så jag har liksom ingen kontakt med honom tyvär... =(
Men jag hoppas på Norrmannen som sagt!

Nu ska jag äta Cheez-its och läsa twilight.
PUSS

Brölloppsvideo


Jag, Pappa, Syster, Min systers man Felix, Lillebror, Mamma

Vaknade och slapp skolan, istället för "The Tyra Banks Show så tittade jag på videon från min systers bröllopp som var 4 dagar före jag åkte till usa.. Tittade på tal och scener med min familj på. Att se allas kroppspråk och röst är väldigt mysigt, Jag vill inte säga att jag "glömt" livet där hemma, men hur en person rör sig och hur man liksom "är" blir så mycket verkligare då jag såg det på video! Jättemysigt.. Känner att jag saknar er alla.. =)
Blir väldigt roligt att Min pappa&Lillebror kommer nu om 3 veckor! Ska bli väldigt väldigt härligt ! =)

Nu ska jag hem till Lauren och hänga vid hennes pool lite! nice!
PUSS

FCAT= 2 fria skoldagar!

Heyy
För att svara på sis-fråga - Min värdfamilj är mot abort mest drivet av min värdpappa, och Ja vi sov under bar himmel ute på studsmattan!

Idag var det FCAT-testing för alla 10thgraders så Alla Seniors (12thgraders) åkte till "The Ribbs Course"! Jag hade inte betalat och var inte med på detta men då jag märkte att i stort sätt alla jag känner skulle åka imorse så trollade jag fram parent-permission, slantar och ombyte och följde med !
Skolbussen stannade mitt ute i skogen med hinderbanor, och andra aktiviteter. Dagen gick ut på Lagaktiviteter och att lära känna varandra bättre vilket var jättekul! Lärde känna fler folk och skrattade mycket ! I slutet på dagen så hade de en sele uphängd bland två träd, vi alla fick "klätterväggsselar" och blev upphissade ca. 15-20 meter upp där man fick balansera på en lina med ett rep att hålla i. JÄTTELÄSKIGT! jag trodde inte jag var höjdrädd men jag skaakade och skrek där uppe så fort jag tappade minsta lilla balans!
Tyvär hade jag ju inte med mig kameran då jag inte visste att jag skulle till RC men jag hoppas Laura ska skicka mig lite bilder jag kan lägga upp! =)

Imorgon är det också FCAT testing så jag ska skita i skolan och hänga med Lauren och lite annat folk vid hennes Pool hela dagen vilket ska bli nice förhoppningsvis !

PUSSS&KRAM
Gabriella

Ny dag, Nya tankar!




Lite HemmaCamping bilder från i Lördagskväll!
1. Middag - pommes frites med grillade shrimps och (tro det eller ej) lite lax!
2. Brent Stacy and Xander grillar Smores
3. Me and Mady
4. SMORES! Maschmallows som man grillar och lägger på chokladen som smälter i crackers!
5. Madii och jag sov på Studsmadrassen medans xander stacy och brent sov i tältet
6. Madii och jag mitt i natten.. !


Det var en konstig måndag i skolan! Helatiden då Graham var med så var det spänt och lite konstigt, jag pratade typ inte med honom. Lättast så!
Då han inte var där däremot var det faktiskt en förhållandevis bra dag. Fick massa goa tröstande kramar, tre telefonnummren och jag kände bara att jag kanske har lite kompisar i lakeland ändå! Ryktet gick runt att vi gjort slut och jag känner redan hur pojkarnas blick på mig förändrades i korridoren. Nu är jag inte upptagen längre, fritt fram för dåligt amerikanskt flirtande.. ! blir intresant... heh!

Idag i min Economyclass så fick jag reda på att en tjej i den klassen (och engelskaklassen) är gravid. Hon har alltid haft tjocktröjja men idag visade hon oss, hon är i 6e månaden ska behålla barnet och hon är lika gammal som jag. Hon är african american och är fortfarande tillsammans med hennes pojkvän. Hon hade namn på barnet och allting... Hon berättade för sin mamma via SMS då hon var i 2a månaden... Hennes mage var stoooor!
Det är mycket mer tonårsgraviditeter i detta landet (antagligen pga religösa skäl mot abort).. I min gamla skola träffade jag en tjej som hade en 1år gammal baby där hemma, men jag har inte träffat någon gravid tjej innan... Hon ska föda i Juni, då jag åker hem..

PUSS

Personligt

Jag sitter i min andra klass, dataklassen. Brukar alltid blogga har och varfor andra en vana?
En annan vana jag inte andrat ar vart jag sitter i klassrumet. Kanske andrar jag det inte for att jag inte har nagon annnan stans att sitta.. kanner ingen i denhar klassen. Ingen annan utom killen som gjorde slut med mig igar och han sitter nu 20cm ifran mig till min hogra sida. Stamningen ar spand, konstig och javligt fel. Fan.
Jag vet inte vad jag ska skriva. Om jag slutar skriva har jag inte sa mycket annat att gora, da maste jag prata med honom och det vill jag inte. Vad har vi att prata om?
Karaste blogglasare ni ar nu med i en mycket personlig och spand situation. Kann er arade, eller natt...

Ska jag sla honom? fa av mig lite illska !
kanske en dum ide.

Kram

Graham&Jag


Med Huvudverk och tårar efter telefonsamtal till lina, karre, hannah och madii sitter jag nu i mitt rum med Hägendaz Strawberry Sorbet och kollar på TopModel. Graham och jag har "bråkat" det senaste och idag skulle vi prata. Han följde med och åt lunch med min familj efter kyrkan och allt var bra, i bilen hem till honom var allt bra, vi kramades, pussades och det verkade som om allt skulle lösa sig.. Jag ville inte göra slut med honom. Vi satte oss och pratade, han låg i mitt knä och vi skulle prata om vårt lilla "Bråk". Det slutar med att jag sitter på ena sidan av soffan, tårarna rinner och jag ger tilllbaka hans skol-ring och ber honom köra hem mig. Det är slut. Han gjorde slut. Han "tycker inte om mig lika mycket längre".. Den har jag hört förr...
Jag längtar hem, känner mig väldigt ensam här... Jag har inte så mycket kompisar i Lakeland, Graham var den jag blev glad av, detta är därför lite tufft för mig men jag antar att jag kommer komma igenom detta också..
Undra hur det kommer bli i skolan imorgon. Konstigt antagligen.
Glassen är god iallafall.

Jag ville bara berätta men jag är övertygad om att jag kommer komma ur detta fort ! det känns faktiskt redan helt okej!
Puss

Ps. Om du översätter detta.. Så ses vi i skolan imrogon, eller något... haha


We r camping!


Frukost Bagle!
Från frysen, 90 sekunder i mikron, 200kalorier, ost, ägg, bacon, bröd.. Jummy!

Med baglen i magen har jag haft en skön lördag, solade och läste bok i 2 timmar vilker resulterar i ett rosa-bränt bröst och bruna ben. Pratade telefon med Lina igen och slappade omkring tills jag ser ett stort tält i vår trädgård. " We R camping!!" skriker Xander överlentusiastisk. Familjekväll med Smores (som man grillar med mashmallows och choklad) och sovning ute i tältet inatt! Ett jättetält vi ska  knö i alla fem. Ska faktist bli en riktigt mysig familjekväll !=) Ca. 25 grader ute idag så natten blir nog mild och skön!
Bilder kommer upp imorgon!

Puss!

RIP Fattythefish

Min guldfisk är redan död... han dog nu i eftermiddags, jag kom hem matade honom och sedan så låg han där på botten helt stilla.. död som en sten. Kanske är jag lite fånig som blir ledsen över min 1vecka gamla guldfisk men det känns faktiskt lite jobbigt... Måste se till att köpa en ny guldfisk!
Tror jag matade honom för mycket..! Skinnythefish får nästa fisk bli!
Ville bara medela detta...
Huh.
=(

Puss

PS. Grattis på födelsedagen pappa !

Hit Me Baby One More Time



Enders Game boken vi läser i engelskan blir bättre och bättre, ingen bok jag rekomenderar.. men den funkar för engelskalektionen !
Efterdagen har jag spenderat med Wii fitness, boken och en långpromenad med Lina på telefonen. Sitter nu och kollar på gaaamla musikvideos, just nu Hit Me Baby One More Time med Britney spears. Jag är ju i en AMerican High School, kanske skulle fixa till skoluniformen, sjunga och dansa lite imorgon?
Har haft en ganska så bra dag ! Börjar få två nya kompisar i min idrottsklass vilket är lite kul. Två tjejjer som verkar sköna, de ville ha med mig och shoppa någon dag och sådär,..
PUSS

Tisdag 3 Mars


Värdlillebror Xander & Jag spelar minigolf (bild från 13feb)

Gjort: Wii Fitness 45Min
Humör: Glatt
Planer: Telefonprat o Topmodel
Ser på: Skärmen

Lyssnar på: Gives You Hell - The All American Rejects
Läser: Enders Game
Dricker: Lemonade

Äter: Crackers
Bästa: Laddat ner musik
Sämsta: Inget att göra
Väder: Kallt! typ 10 grader i morses, brr i skoluniformen!!


Kollade på Tv:n som är på en av musikkanalerna i vardagsrummet och vad ser man om inte Per Gessle - Silly Really!! Svensk musik är här vilket fick mig på ett väldigt bra humör! Har också matat fisken och spelat Wii Fitness i 45 minuter idag, kännde mig hurtig då jag stod i vardagsrummet i de olika yoga poserna!
För övrigt var finalen på The Batchelor igår helt förfärlig och fantastisk och allt på samma gång ! haha jag fattar inte att jag fördriver tiden med sån skräp-tv men herre va underhållande tv det är!! Grät och allting igen, haha!

KRAMAR


Min fisk & Jag





Anna Fattythefish Gummi Morris och jag underhåller oss själva denna Måndageftermiddag!
Skoldagen gick undan trots att det var måndag! Spelade Amerikansk Fotboll på gympan vilket var ganska kul trotts att alla lazy americans inte lyfter ett finger, eller springer ett enda steg...!
Madii & Jag tog en långpromenad då vi kom hem, jätteskönt... vi pratade om hur instängda vi var här och om Madiis kompis (som jag träffat några gånger) vars pappa sköt hennes mamma och sedan tog självmord rakt framför ögonen på henne och hennes lillasyster. Detta var kanske 2 månader sedan, kom ihåg hur de pratade om det i celebration, har också hört mycket om det på radion .. tragiskt.  Skjöt henne i magen och ansiktet i köket en helt vanlig eftermiddag.. framför barnens ögon.. Hemskt..  Madiis kompis och hennes syster bor nu hos mormorn..
Madiis kompis ska komma hit och hänga imorgon bland annat!


Hoppas ni gillar min fisk! =D Den höll mig vaken genom att bubbla igårnatt, just nu äter den.. Någon som vet ett tydligt täcken på hur man urskiljer om det är en kille eller tjejj ? Jag googlade men hittade inget bra....

TheBatchelor+TopModel+Sova!
Pusss

Strawberry Festival!

    
  

1. Strawberry Festival
2. Chocolate dipped Strawberries
3. FRIED stuff ( Vi åt fried Oreos, jummy!!)
4. Strawberry shortcake (Kaka jordgubbar och grädde)
5. G&G
6. Stånd där man kunde vinna EN FISK
7. JAG VANN!!! Jag är nu ägare till
Anna Fattythefis Gummi Morris

Strawberry Festival är igång i Lakeland just nu! Graham och jag gick dit o träffa lite folk där och de va rätt kul! Som ett stoort tivoli med åkturer, stånd och maaasssa Jordgubbar!! I alla former storlekar och smaker, jummy!
I Stånd på bild nummer6 så kunde man kasta pingisbollar och vinna fiskar och jag vann en guldfisk som nu är här brevid mig. Köppte en liten behållare och fiskmat och grejjer och Anna FattyTheFish Gummi Morris är min firre döpt till! Känns mycket mysigt att inte vara ensam i mitt rum längre, utan jag har min lilla guldfisk med mig! =) Alvarligt talat så är jag jätteglad över denna fisk, vet inte vad det är med mig.. Men .. ja, FattyTheFish och jag bara går så bra ihop !=)
Taylor Swith spelar på Strawberry festival ikväll och jag hade velat se, men var för trög på att köpa biljetter.. hm..=/
Hade iallafall en jättehärlig Jordgubbe-dag!!!
PUSS

Juicy Beach!



Idag vaknade jag tidigt blev upphämtad av Graham och vi åkte hem till honom, han åkte till jobbet (coldstone) och jag hängde med hans mamma till stranden! Utan konstig stämning hade vi det jättetrevligt och stranden var faaantastisk!! Se den blåa färgen på havet bakom mig, sanden vit som min bikini, 28Grader strålande solsken och härliga brisar!
Såg också en STOR manet som jag la upp bilder på=)



Mina JuicyCouturegrejjer!

På väg hem från stranden skulle hon hoppa in och köpa något lite snabbt i ett köpcentrum, jag såg Juicy Couture butiken och rusade snabbt in! Detta slutade Mycket BRA måste jag säga! Armband, 2 Linnen (ett vanligt grått också som jag inte fick bild på) och ett halsband ramlade jag ut med!! Jätteglad över alla mina fina inköp! Linnet ser jag fram mot att använda med min NolitaJeansJacka tror de kan bli mycket fint !!
Shopping kan verkligen få en på bättre humör! =)

PUSS

RSS 2.0