Denmark!




Svarade Elliotts idag ! jättesvårt att veta vad man skulle skriva men blev ganska nöjd till slut ändå! =)
Min Diet och mina tränings-mål är änsålänge uppnådda och jag har varit hälsosam i 1 vecka ! =D I feel good!
Nu tycker Sebastian att ja ska sluta skriva o hålla hans natt-macka sälskap istället ! (själv driker jag te)
Och btw! Imorgon Drar jag till Danmark med ett gott urval godinar ur min forna klass! Är där till på torsdag, ska försöka blogga om jag kan men om inte så vet ni varför !
Så ha de bra mån-tors!


PUSS
 
Hittade en gammal bild på mig och Julia (som snart kommer hem!) från Robbie Williams konserten, lyssna på honom idag då ja tog power walk! nice!

Nedräkningen börjar

1 månad, 1 vecka och 6 dagar kvar tills jag åker till familjen Elliott i Florida!
håller på med svar på deras mail
Godnatt

Härligaste mailet från Elliotts!

Heej!
jag berättar mer om gårdagen som spenderades i kullavik senare, kanske även får lite pics!

Nu i all min iver vill jag bara skriva om det låånga jättejättejättegulliga brevet jag fick ifrån Stacy min värdmamma i USA!
De verkar verkligen superladdade på att jag ska komma ! De erbjöd mig till och med att komma tidigare än vad STS sagt (11Augusti) om jag ville ! =P (vilket jag inte kan pga. beccas bröllop och det känns bra att åka utsatt datum)
 Men att de bara föreslår det betyder ju verkligen att de liksom vill ha mig dit ! =)
       De sa att de tyckte min host family uppsatts lät jättetrevlig och att de tror jag kommer passa perfekt in i deras familj. De har tydligen 1h till närmaste strand (till havet), gångavstånd till Starbucks (damn!:P) Såväl som till en Dansskola!
och om det inte finns pardans på den så lovade hon mig att vi skulle fixa det på något annat sätt ! (hur nuttig får man inte lov att vara?)
De verkade bara väldigt spända, laddade, och angelägna om att jag skulle känna mig välkommen och att min tid där skulle vara super!
och med ett brev som detta är de precis så min start på detta äventyr käns - Super!

Nu ska jag till kiosken och sedan komma hem och koncentrerat skriva ett långt mail tillbaka ! =)
PUSS OCH KRAM!

Hi Gabriella!

Jag har fått svar från Elliotts!! De verkar som om de har skickat ett mail som jag inte har fått tidigare så jag ska maila och be dem om de mailet . =)
De länkade deras familjs hemsida så jag har varit inne och kollat hela morgonen! (kolla gärna ni med!)

Mitt amerikanska hus .. hihi!

Här ska jag alltså bo!!! =D  haha observera de figurklippta buskarna längst uppgången och den amerikanska flaggan på postlådan ;) hah!
Men jag tycker det ser jättefint ut ! och familjen är jättefin!
Stacy, Brent, Madi och Xander =) jag är superglad och väldigt laddad!
Nu ska jag ut och rensa rabatter med Amanda, (bra att öva för de verkar ha en del väldigt välrensade rabatter! om de nu gör de själva, de gör de nog.. ! )

MVH
Gabriellaaa

<3


Gött å blandat!


Min systers vistelse här var hur mysig som hellst, nu är hon back in sthlm och jag kvar.
Förra sommaren var jag på språkresa med STS, vi var i Spanien - Almuñecar i 3 veckor, det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Nu, snart ett år senare har jag fortfarande kontackt med vissa därifrån för vi blev verkligen riktigt goa vänner!
Så Igår träffade jag en utav dem Amanda Wänghult! =) Hur trevlig och go tjejj som hellst och vi bara snacka massa skit och var på stan och de va supersupermys!
 (jag och amanda i españa, sista kvällen!)

Efter det åkte jag ut till min pojkvän på tjörn - så himmla mysigt där ute helt sjukt! och vi hade mycket mysigt =) Var bl.a. på gym och tränade - go me ! Somnade sent och var tvugna att gå upp 05:00 i morse för å åka med hans pappa in till jobbet i stan,  Så jag somnade om när ja kom hem och vaknade nu :P haha

Amanda min kära vän här hemma och jag har nu börjat med en schysst diet och börjat träna! är idag inne på dag nr. 2 och de känns allmänt schysst ! så jag ska möta henne vid simmhallen om 20 minuter för att simma lite - streess!!
Men de känns allmänt bra! inför usa också liksom. lära mig lite om kost och hälsa ! hah :P

PUSS

Dear Elliotts!

Jag fick äntligen rätt mailadress till min amerikanska familj och skickade nu iväg mitt mail! =D Nu väntas det bara spänt på svar! Känns jätteskönt att de äntligen kommit iväg!!
Nu ska jag ut och äta med bror och syster, skriver sen!
Puss!

Sex & the City

Jag vet att jag kanske är efter, men såg precis avsnitt 1-5 första sesongen ! verkar som en bra serie =)



För övrigt har ja haft en sjukt bra dag !
08:50 - östra sjukhuset för vaccination
13:00 börjar med USA-dag-med-lina i kungsbacka tro de eller ej! Sedan tog vi oss till hennes land på Onsala vilket var mys
18:00 Väl hemma var det Mamma-Barnen middag, med syster bror och så! Myys!
01:13 - sex&the city! I like!

Godnatt!

Syster min!

syster min!

Heej!
Vaknade med pojkvännen min till ett regnigt göteborg! han åkte vidare till tjörn och jag tog en betydligt kortare väg ner till franks cafe där jag fikade med Ludde (som också ska vara utbytesstudent till en stad nära Boston!) vilket var trevligt!
Spårvagnen förde mig vidare till Dansen där både jag och David somnade så jag tog mig hem igen för att träffa solstrålen på bilden ovanför  - min aldeles egna syster!

Nu är det tv som gäller! efter att jag varit nördig med slutet på min harry potterbok.
Byee

föräldrarfällantårar!

Lindsay Lohan and Lindsay Lohan

Jag har slutat gråta på filmer, slutat gråta under känsliga stunder. jag blir bara mer och mer känslokall.. Men jag fastnade av en slump vid föräldrarfällan idag, en sån underbar film! jag grät 3ggr:P hah
Men den är verkligen hur bra som hellst! skrattade högt många gånger!
och ta mig inte som någon liten barnslig tonnåring som är nostalgisk, fullt seriöst dehär filmen är bra även nu! wow!

G

Photoshop

     


Glad midsommar!
Har just nu lite tråkigt och ligger i soffan och ah, hittade lite gamla photoshopverk! funderar på att göra mig en lite mer avancerad och ball header, några förslag?
Ät mycket sill!
Pusss

Celebration High School

Min blivande skola!
Som jag nämnde för några dagar sedan tänkte jag skapa min egen Gossip Girl tv serie i usa!
Här är min blivande skola , Celebration High School - that's where it all happends!


mina blivande klasskambrater
Och då man söker på skolan på google är det denna bilden man ser! Dessa är alltså mina blivande klasskambrater! Mina skådespelare! precis som i GG, alla är snygga, smala, snygga kläder, och intrigsugna! wehoo party party!

Lina tycker jag ska sattsa på krulltotten, själv föredrar jag killen längst fram till höger med grön tröjja =) det är min aldeles egna Dan humphery!;D

P&K
Gabriella

Emma Watson



Snyggaste tjejjen för dagen - Emma Watson
Att den lilla flickan  söt men inte bedååårande valdes ut att spela i en av de största filmsatsningarna någonsin - harry potter. visade sig vara ett bra val! Hon är nu äldre och har utvecklats till alla tjejjers avund och alla killars dröm! hon har typ allt! ville bara uppmärksamma henne lite under min - stänga in sig hemma och bara slappa dag!

Gabriella

Sverigeförlust

svensk fotboll

Fan
inte för att jag är ens någorlunda sportintresserad, men jag kan inte hjälpa det! man blir patriotisk då fotbollsEM sätter igång med en viktig match! Folk på stan går omkring i sverigetröjjor, sverigelåtar går på och man blir härligt stolt över att vara svensk! sen börjar matchen snygga svettiga fotbollskillar springer omkring på plan med Ljungberg i topp! (på snygghetskalan alltså) Men nu blir det inget mer sånt! inga mer mysiga fotbollskvällar inge mer sverige-humör inga mer snygga fotbollskillar att spana på! inget mer sverige!
But life goes on... även om ja inte bryr mig :P

you know you love me

Godmorgon!
Gossip Gírl borde vara den bästa serien någonsin! snygga kläder, snygga killar, snygga tjejjer, snygga ställen, god mat, allt är bara bra! och massa intriger! I like! Man kan ju alltid hoppas på en plats som S i celebration! or not!
föredrar nog queen B, eller nej hon en för stel och blää bulemi vill ja inte ha! nepp, jag får se till att skapa mig min egna amerikanskaskolserie i Celebration, och tittarna är ni! haha
nu ska ja duscha  istället för å snacka massa skit!
You know you love me
xoxo
Gabriella


Bloggdesign!

Heej
Efter 4h slit med koder och grejjer har jag äntligen fått till en hyffsad ny design på min blogg! eller vad tycks?
Tack så jättemycket jessika! www.jesli.se för hjälp!  Min meny försvann nämligen ett tag, jag fick panik och grät och grejjer och ville bara ha den tillbaka och hon hjälpte mig! TACK!

Dagen var tråkig, lite jobb och sen då jag kom hem, inget att göra! så de slutade med detta och de känns väldigt bra!
Imorgon ska jag vara med Sebastian<3 på dagen, sedan jobba lite, och på kvällen återstår att se!
Puss och Kram
Gabriella


Dear fam. Elliott!

Mailade precis min värdfamilj! tog mig 2h att skriva ett brev på 8-10 rader! supernervöst! men jätteroligt!
Pratade precis med Sebastian på telefon, mys!
Nu ska jag Nana,
Godnatt!


Jive!

Jive!

Godmorgon! Ska dra till dansen nu, möta dawid där kl. 12 o sen dansa hela dagen!
Hoppas de finns någon dansskola i celebration! herre de måste jag kolla upp!
xoxo
Gabriella

lyxproblem!

Heej, Gabriella här igen:P

Jag sitter hos amanda då hon klipper och klistrar på brölloppskort till hennes mor, medans jag knepar och knåpar på ett brev till min blivande värdfamilj!
Vad ska man skriva till familjen där man ska bo i 9 månader? hur långt ska man skriva? ska jag bifoga bilder på mig och skriva om mig direkt eller ska ja vänta och se om de frågar?
huh..! lyxproblem!

Ett annat lyxprobem jag har är hur jag ska fånga upp de smälta smöret som ligger i botten på skålen med popcorn jag äter av just nu, jättegott att hälla smält smör på popcornen! mums! haha

Mitt tredje lyxproblem för dagen är inget problem egentligen.. jag har nämligen fått in lite kärlek i mitt liv, lite kärlek till en kille jag tror jag blev tillsammans med imorse:P Sebastian såklart.. :P han är gosig.. hihi!

P&K
Gabriella


Sebastians Gästblogginlägg!

Sebastian<3Robin



hej jag heter sebastian. jag bor på tjörn, i skärhamn

med min familj, mamma camilla pappa magnus, lillasyster ida och lillebror felix. så nu vet ni det!

 jag träffade gabriella första gången på en tjejmiddag hemma hos viccan det var inget speciellt så, vi pratade bara och så liksom. men typ två veckor senare eller nått sånt så går jag förbi en glasskiosk på avenyn på väg till centralen för att ta en buss hem. men där i glasskiosken står en tjej som vinkar glatt åt mig, gabriella :) jag gick fram till kiosken där hon stod och vi börja snacka, hon bjöd in  mig i kiosken och jag var inne i kiosken en stund och vi pratade på och hade de trevligt sen gick jag hem. och nu vet ni det också!

gabriella är en snel o trevlig o kanon rolig tjej och jag tycker ni ska läsa hennes blogg! (och att hon ska uppdatera oftare)

tack för mig! // sebastian

FLORIDA ORLANDO CELEBRATION

JAG HAR FÅTT MIN PLACERING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag stod i kiosken då pappa ringde och han sa det, FLORIDA!
En nyuppbyggd stad som heter Celebation och ligger i florida, Hos Stacy and Brent Elliott, de har två barn en 10åring och en 12 åring, de har två hundar och en katt ! haha

HÄR SKA JAG BO!

Här är den nyuppbyggda staden med ca. 9000 invånare, och jag bor på Golfpark Dr.  det är den gatan ni ser längst ner, och jag bor typ precis utanför där skulle jag tro enligt kartorna jag kollat upp i ett hus (tror ja iaf) där !

Klimatet i florida
Jag bara MÅSTE kopiera denna text jag hittade angående Florida, Orlandos klimat och väder ! läs gott folk och njuut med mig!

Florida - även kallad The Sunshine State har ett härligt och varmt klimat med ganska likartat väder under hela året. Florida är den enda av USAs delstater med subtropiskt och fuktigt klimat. Faktum är att solen strålar närmare 360 dagar om året! Inte konstigt att delstaten har fått smeknamnet solstaten!

Bara Temperaturern i havet varierar från 22 till 32 grader varmt!
Inser ni att jag kommer vara BRUN OCH SNYGG i ett hel år!!!=O jag kommer vara så sjukt brun när jag kommer hem till sommaren 09 att ni alla kommer döö av avundsjuka muahaa! .. ska försöka att inte gå upp 10 kilo med bara :P hihi

9 månaders sommar! 9 må8 nader i Florida!
Jag vet att placering kanske inte är avgörande för året! men jag är ändå överlycklig! det käns super att veta vart jag ska! och det käns super att detta vart är i Celebration Florida! Har goooglat massor och hittar bara fina bilder på soliga vackra hus och det låter verkligen perfekt!

Familjen
Jag ska maila familjen på söndag hade jag tänkt! kanske be dem skicka lite bilder och så kan jag skicka lite och börja på en kontakt med dem ! shit va kul! =D

Ludde och Lina
Mina två vänner som också ska åka på utbytesstudentår med STS, Ludde fick också nyrligen sin placering strax utanför Boston! med en son som sportar mkt framförallt fotboll vilket e super !!  och vi väntar alla spännt på Lina som säkert också kommer få en bra placering! lider dock nu med dig gumman, jobbigt att inte veta!

Avresedatum och hemkommstdatum
Min skola börjar 18 Augusti och man ska vara där senast en vecka innan, så jag kommer åka strax efter Rebeccas (min systers) bröllop den 8 Augusti ( Härligt att jag nog hinner det iaf!!:O)
Men jag missar nog Marstrandsdanslägret tyvärr!=( det var synd, men å andra sidan, ett år i florida e inte lika synd:P
Jag slutar skolan den 7 Juni nästa år, vet inte riktigt när man åker hem i förhållande till det, men om skolan har en sen avslutning kanske jag kan hinna med att träffa alla precis då jag kommer hem!

Nu ska ja sluta skriva men de kommer mer tankar och pirr innom kort!!

PUSS OCH KRAM
/ GLAD GABRIELLA!

Fyfan va dem är bra !

Grattis Michel!

Hej!
HEMSKT LEDSEN FÖR SEN UPPDATERING! men ja orkar inte dra allt som hänt då de skulle bli 2 dyngs skrivande för min del och bara segt att läsa!

I tisdags var det Skolavslutning - dunderbra! efter det bar det av till skolan för att gratta studenterna och sedan vidare upp på flaket o skrika sönder alla göteborgare! här är en bild på mig och michel efter att han tog sig ett litet dopp i det grå!
Sjukt rolig dag som avslutades i kullavik, nice! 

nu ska amanda komma jag ska dansa och sedan ska ja jobba!
uppdatering kommer snarast! Lovar!
Puss och kram
Gabbzz

RSS 2.0