Valborg

Vad händer en svensk högtid som valborg här i usa? Absolut ingenting speciellt alls. En helt vanlig torsdag.
GAHHHH

Godnatt

Sitter på sängen och har varit uppe för länge, klockan är 10 veckarklockan ringer 05.45 och jag måste sova, sova, sova!
Lauren kom över efter skolan med 3 promklänningar, jag valde den som satt bäst, en silvrig klänning som var fiin! ganska urringad och väldigt kort dock....!
Aja.
Inget intresant har hänt idag. Pratade med Karre på telefon. Toaletten svämmade över och åkte in i våt spanskaklassrum. Äckligt.
Puss

Amerikanska Gantleman


Bild fran balen som passar dagens inlagg!!

En stor skillnad jag stott pa som ar sa mycket BATTRE I USA ar hur killar har hanterar tjejjer.
De oppnar dorren, de ger overasknings-presenter, de kor en hit och dit, de betalar biobiljetten, de staller sig upp och erbjuder en att sitta ner om det inte finns fler sittplatser.. Det kallas gentleman!
Pojkvanner har som uppgift att ta hand om sina flickvanner, killkompisar har som uppgift att ta hand om sina tjejjkompisar och kill-framlingar ar gentleman at tjejj-framlingar!
Varfor behandlar inte svenska killar sina tjejjer sa?
Varfor forvantar sig inte svenska tjejjer sadan behandling?

Exempel pa detta var i sondags, vi var vid poolen och mitt huvud borjade snurra (solsting antagligen), jag hade ocksa ont i ogonen av allt klor i poolen. Vi alla skulle ga pa bio, men jag madde helt enkelt inte bra, da sager Philip (min killkompis) att han kan kora hem mig fore bion, sa han korde hem mig (jag bodde ca 20 min darifran) och sedan akte han tillbaka till bion.. Allt for att jag var sjuk och for att 'ta hand om sin tjejjkompis'.
Idag da jag kom till skolan sa var det en bank fylld med folk sa jag stod upp vid sidan om, Sam fragade inte bara en gang om jag ville sitta istallet for att han satt. Och da jag sa nej ett antal ganger sa stallde han sig upp anda bara for att han kande sig dum att sitta da jag som tjej stod upp.
Da jag hade pojkvan (kan inte skriva namn da han sitter brevid mig) sa betalade han alltid, kom alltid och hamtade upp mig, och oppnade min bildorr da jag skulle ga in i bilen eller holl upp alla dorrar for mig.

Jag brinner for equal rights for tjejjer och killar. Jamnstalldhet ar nagot jag tycker ar jatteviktigt!
Men vem har sagt att gantlemannen ska forsvinna for det?

PUSS

PROM

Jag ska nu berätta om min PROM upplevelse!
Började med att jag och Tabbitha (grön klänning) gjorde iordning oss hemma hos henne, vi hade inget smink så vi åkte till Kohls som säljer ALLT och sminkade oss med deras grejjer i butiken, expediten tittade misstänksamt på oss, men resultatet blev mycket bra för oss båda och vi vandrade glatt ut därifrån härligt skrattandes ! haha
Efter detta åkte vi till sjön där massa folk skulle mötas för fotning! Vi stod i alla möjliga uppställningar med samma stora amerikanska leende på alla bilder, hah =)
Här är lite smakprov -


Jag, Brooke, Danielle, Tabbitha, Ryan
 
1. Alla
2. Balaze och jag
3. Brooke och jag
4. Sam och jag




Efter phootos så bar det vidare till resturangen där jag åt en good sallad! (något jag inte kommit över på länge) den var dränkt i god dressing och hade massa gott i sig ! Där passade jag också på att fråga michael (andra från vänster) om hans efterfest och han blev jätteglad och sa att jag var mycket välkommen! Schyyst.


Vi äter gott!
 
1. Klassiska tejjjbesöken
2. Laura jag och Amyy
3. Jag

Efter att vi ätit var det ääntligen dags att åka till Prom, Promen var i en gammal jättefin byggnad som inte var så stor som låg precis vid en sjö, innuti hade de dekorerat jätteefint! Vårat tema var "sweet candy" så det var MASSOR med godis överallt, det var choklad fontän och färska jordgubbar och annanass och massa tilltugg, det var ett photobooth, det var massa färgglada ballonger, och lamporna hade tuggummibollar i sig, och allt var rosa, gult, grönt och ljusblått!
Då vi har en liten skola var det inte så mycket folk på balen, massa folk var också rebelliska och sket i att komma då promen inte var i Orlando. Detta gjorde att folket som var på promen verkligen ville vara där ! Dansgolvet  var FULLT!
Vi kanske var 100 pers, och detta innebär 100 pers varav jag kände 60-70!! Jag dansade med ALLA! Så mycket bootayshaking har jag nog aldrig varit med om på en kväll någonsin! Alla var glada och dansade och hade bara en superrolig kväll tillsammans! Jag dansade mest med Sam, Philip Chris och mina flickor såklart! Men också med massa massa andra! Jag hade bara superroligt!


Lauren, Balaze, Megan, Alan, Laura och Michael har bildat et grindingled.. de e så de gör de i america!

1. Fina flickorna och jag
2. Jag och Chris
3. Cooool kids! (philip till vänster)
4. Balaze och Josh

Efter balen så böt jag och tabby om i bilen (svarta juicybyxor och disellinnet jag koppte med amanda!) innan vi åkte hem till Michael på efterfest, Det första jag ser var ett pokerbord med killar som jag inte kände igen från någon annan skola, glatt hoppar svenska utbytesstudenten in och spelar med, .. blev uttråkad dock och gick all in på 5e handen och förlorade med triss i 8or.... !
Efter pokern var det partayy och ännu mera dancing fram tills vi helt utmattade åkte hem och sooov!
Ett bevis på min grymma kväll var att hur trött jag än var, så vaknade jag mitt i natten av pain för min träningsverk i benen var så grym efter allt dansande! Vilket SUPERKVÄLL!!

Söndagen åkte vi till  en pool, tabby, sam, stephanie, michaela, philip, zack och rebecca. Vi hade en jättehärlig dag trotts tröttheten =)


Nu sitter jag på min säng, Måndag eftermiddag och jag är trötter.... Orkar inte göra någonting, så det lär bli en hel del TV, kanske lite Twilightläsning om jag orkar..!

Hoppas ni tyckte om mitt inlägg även om det var låååååååååååångt =)
PUSS

JACOB!!!!

JACOB LOGGA IN PÅ MSN NU!!!!!!

Den som vantar pa nagot gott... !

Balen var aldeles, aldeles ..... UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNDERBAR!!!!!!!!!!!!!!
Den var best ever!! Jag hade saaaaaaa roligt ! Vart varenda stressat telefonsamtal, varenda skavsar, varenda harnal som gick forlorad och varenda slant till biljetten! Vekrligen, det var basta dansen jag nagonsin varit pa i hela mitt liv!
Med forfix, fototagning, resturangatning, prom och efterfest var det en heldag av jattemycket roligheter och jag vill beratta om ALLT i varldens langsta blogginlagg, innehallande massa massa bilder sa fort jag kommer hem!
Nu ar det mandag och jag sitter i 2nd period och kanner att jag vill beratta till mina bilder. ( For mina facebookkompisar kika in pa facebook, bilder finns dar!)
Sov borta pa natten, hangde me kompisar sondagen och da jag kom hem sondagkvall somna jag som en stock daror inget tidigare inlagg om detta. Bloggar da jag kommer hem. Jag hade det AMAZING!!!

Den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange! ca klockan 21-23 ikvall kommer inlagget upp!
PUSSSSSSSSSS

How Much do americans know about Europe?


http://www.youtube.com/watch?v=3ghdwINqirU&feature=related

Detta kära blivande utbytesstudenter 09-10 är vad ni ska vänta er !


Prom tomorrow !

Kom precis hem från manikyr och pedikyr, mina naglar skimrar nu i en ljus guld som kommer matcha med assesoarer och skol till morgondagens PROM ! =)
Alla är laddade och jag lika så! Trode att jag skulle reagera som lina och bli tvärt-emot allting, men icke sa nicke! Jag är minst lika uppe i håruppsättningar, smink, skor, fototagning, middag, dates, naglar, matchande slipsar och afterparties som alla amerikaner! Jättekul!
Då McKeel är en liten skola (och det är klagomål på vart vår prom ska vara någonstans) så kommer det bli en mycket liten prom med ca 100 pers bara, men detta skadar inte mig då jag kommer känna de flesta av dem! Tror det kommer bli klockrent!

Morgondagens schema:
07.00 Väckaklockan ringer, duscha o fixa
09.00 Anlända till Tabbys hem och bara chilla
14.00 åka till shoppingcentret och få gratis smink
15.00 Förfest hos tabatha med hårfix och sista fixet
16.30 Träffas vid en sjö i lakeland för fotografering med massa folk
18.00 Åka till en resturang med massa folk och äta
20.00 Anlända till Prom och parta loss
24.00 Prom är slut och vi ska hem till en kille som har efterfest
XX.XX Komma hem till Tabatha och sova där efter förhoppningsvis en mycket rolig dag!

Som ni hör är jag mycket mycket laddad !!! Så, fram till den "viktigaste" frågan, har jag någon date? Jadå det har jag, jag ska gå med tvillingen chris trots att vårt "förhållande" varit lite skakigt på senaste, men vi var glada idag och jag tror att det kommer bli bra! och blir det inte det så skiter jag i det, jag ska dansa med alla och hänga med alla ändå ! =D

Nu ska jag packa väska för imorgon!!! Önska mig en rolig prom !!!!!!
PUSSS


Ps. Min svenskapresentation idag gick mycket bra! Mina kinder var så varma så man kunde steka ägg på dem, men de tyckte de var bra och det svenska godiset gott och det kändes som om det gick bra ! Jag är nöjd! =)

Sverige är BÄST

Exakt 50 Läsare. Exakt 0 kommentarer. Tråkigt? Ja

4th Period har jag Idrott och vi spelade Volleyboll, min idrottslärare satte på lite pratymusik så Jenny Tiffany och jag rörde oss mer än någonsin, vi spelade halvhjärtat Volleyboll och dansade hela lektionen igenom! Lättade upp trök-torsdagen lite!
Annars har jag bara msn-at, facebookat och gjort en PowerPoint presentation jag ska hålla för min Economyclas om SVERIGE imorgon! Jag är lite nervös men det ska nog gå bra! Ska bjuda dem på svenskt surt godis också ! Hoppas de uppskattar det tillräckligt de små amerikanarna!!
Jag vann en skolaktivitetslek idag i Economyclas btw, vi sålde och köpte saker till varandra och man skulle tjäna så mycket pengar som möjligt typ, buissnes woman here I come! =D
PUSS


SVENSKA SPÅRVAGNARNA, GÖTETS ÄLSKLING<333
finns inget jag saknar så mycket som denna gåva till göteborg!

En ovanligt bra Onsdag!


                   

1. Bowell, jag, Michael
2. Balaze and Zack snor min kamera
3. Promdressshopping!
4. Kristen kollar klänningar!
5. Michaelllllll

Skolbussen förde mig till skolan där det var en gör-vad-ni-vill-dag, Michael och jag Checkade ut tidigt ( stack iväg från skolan) och mötte upp Tabby och Kristen och vi åkte till Dennys och åt stor frukost och sen till en stooooooor mall för att köpa Promdress till Kristen!
Vi slutade upp med en lång mörkblå klänning hon var fin i och jag köppte ett par guldskor till prom till mig! =)
Vi avslutade dagen med lite häng hemma hos Michael, och tro det eller ej! Men hans pappa lät honom ha två blonda inne i samma rum med stängd dörr ! Verkar som om inte alla amerikanska föräldrar är lika strikta .. !
Detta kanske låter som en tråkig dag, men det var det icke !! Det var klockrent, tog 107 kort på dagen och hade en Väldigt bra Onsdag!

Nu är det meetballs i tomatsås som man lägger i korvbröd och äter till middag, städa, läxa, SOVA!
PUSS


Sötaste killen ever

Precis tillbaka efter en sprinrunda! Hade träningsverk sedan igår men var sugen på att gå ut och springa igen! Inte konstigt efter att jag åt hamburgare till lunch, peanutbutter&jelly macka efter skolan och kommande pizza till middag...!
Känner att jag har lite skrivkramp, inget speciellt har hänt idag alls.......... Kom hem och YouTubade i nästan två timmar, hittade VÄRLDENS SÖTASTE kille uppe i Ohio, hur söt som hellst.. GAH.

PUSSHEJ


Här är en annan av världens sötaste killar som ska börja tävlingsdansa  med mig i samma grupp! =)


SPRIIIING!!!

Jag vill med en stolt ton i rosten medela att jag var ute och sprang igar! Det osregnade och jag sprang och det var sa himla skont!! Insag igen hur harligt det ar att trana och att jag maste satta igang for mitt eget homor!
Nu maste jag hanga med pa lektionen tro det eller ej, vi jobbar med nagot video-pogram och det ar lite komplicerat sadar faktiskt!
Och till syrran som inte forstod 4-20hogtiden sa gor inte jag det riktigt heller, smokeout day... en dag da alla roker pa utomhus helt enkelt, to bad for dem att det regnade!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAR


National SmokeOut day!

Hur kunde jag glömma dagens viktiga högtid? The National SmokeOut Day!
Varför finns denna högtid?
Fira vad som firas kan! Jag firar med penutbuttercupps och Dancing with the Stars i sängen! Här snabb-deffas det inte trots prom på lördag ! hihi =)
PUSS!

Mandagmorgon

Mandag morgon till ytterligare en skolvecka och jag ar pa oerhort bra humor! Traffar folk jag hangde och dansade pa GradNight vilket ar roligt! Alla ar pa bra humor och bara glada liksom! Kanner att dagen kommer ga fort!
Jag har blasor i hela munnen min.. da jag ar forkyld eller smasjuk sa far jag alltid det, de gor jatteont! Jag har tre pa en gang och kunde knappt ata min havregrynsgrot imorses.. !
Annars har jag inte sa mycket intressant att skriva om, mina blasor i munnen orkar nog ingen lasa om, sa det ar lika bra att jag slutar skriva.

Bildeeeeeeer!



1. Philip - bra killkompis!
2. Laura och Chris övar catwalk
3. Jenny & Tiffany som jag har PE med, bra kompisar till mig nu!
4. Josh och en tjejj från min matteklass, minneslucka. hon körde mig dit iaf, go och glad!
5. Laura!!
6. Fina flickor med Amy i mitten och Ryan till höger
7. Sam  (som sjöng nattvisan för mig härromdagen)


1. Michael, älskar denhär bilden på honom, ganska söt kille, lite kort bara.. men asskön!
2. Tabbyyy och ytterligare en namnlucka. pinsamt. jag pratar med henne varje morgon...
3. Malloriee
4. Chris o flicka jag inte kommer ihååg hamnet på igen.
5. Utbytesstuenterna! Balaze&Jag
6. Laura dagen efter förbereder sig inför hennes datee!


Detta är bilder från då vi stod vid skolan och väntade på att bussarna skulle lämna för GRADNIGHT!!! =)
och här är en bild innifrån gradnight on the Daancefloooor!



Sjukt härlig kväll
Söndagen idag har varit mindre härlig, hemma sjuk, halsont och aftublåsor i hela munnen.... Har skypat med massa folk dock och haft låångt telefonsamtal från Karre uppe i Wisconsin!
PUSS

Frågesvar!

Fick kommentar med frågor från Felicia!
1. Tycker du man ska önska stat elr tycker du att slumpen ska avgörat?
Jag önskade stat, eller ah, "område nummer 6" Som hade Florida i sig, betalade lite extra och jag blev placerad här! Jag känner att det var mycket bra investerade pengar då jag verkligen kommit på det bästa stället någonsin vilket jag kanske inte hade om jag inte önskat stat. Men hade jag hamnat någon annan stans så hade det säkert blivit jättebra det med så det är ju inget måste! Jag vet att för STS så får man tillbaka de pengarna om man inte hamnar i staten man önskar. Så det beror helt enkelt på hur mycket det är värt för dig att komma dit du vill i USA!
2. är det lättare att få kompisar i USA elr hemma i sverige?
Som svensk utbytesstudent i USA är det lätt att skaffa kompisar ! Alla är utåtriktade, intresserade och nyfikna! Fast det är klart att man får ha tålamod i början då man kommer till ett nytt ställe där man inte känner någon, det tar sin lilla tid att lära känna folk och få en bra umgängeskrets. Om man jämför kompisskapandet och kompisskapet med sverige så känner jag mycket mer folk här i USA! Man får väldigt lätt massa massa kompisar, fast kanske man inte känner alla kompisar lika bra, det kan tolkas som lite "ytligt" jämfört med svenska nära bästakompis relationer. Men det är bara vad jag tycker! Jag är jätteglad med mina kompisar både i Celebration och här i Lakeland ! Det är inga problem och bara jätteroligt att träffa så myckket mäniskor ! =D

Är supertrött från GradNight igårkväll och ska bara gå och lägga mig, skulle egentligen med lite folk till Orlando men backade ur då jag inser att jag MÅSTE sova!
PUSS

GRAD NIGHT

Bussen lamnar fran skolan klockan 6.30pm med 50 partysugna Seniors, efter en stokig bussfard anlander vi till Disney dar det vimmlar i 1000tals av Seniors fran hela USA!
Forutom alla attraktioner sa ar det uppsatt med 4 olika scener med DJs och jattedansgolv!!
Min kvall var hur skon som hellst, sa fort vi kom dit sa spelade KATE PERRY live pa de storsta dansgolvet, jag hoppade och skrek coh dansade med ett stort gang fran mcKeel och hon var grymt bra! Vilken stamning vi fick till alla Seniors!
Efter att hon var klar sa spenderade jag min GradNight med att springa omkring mellan de olika dansgolven och shaka loss sa mycket jag bara kunde! Traffade folk jag kande helatiden fran McKeel och hangde med alla mojliga olika grupper, aven massor av mina kompisar fran min forra skola i Celebration! Jattekul att traffa dem igen!
Klockan rusade forbi och blev snart 01.00am da vi skulle mota upp alla vid bussen, 50 svettiga, trotta och partyglada Seniors hoppade in i skolbussen for att atervanda till skolan efter en SUPERKVALL!! Satt brevid herr.tvilllling pa vagen hem, hangde nastan ingengting med honom pa kvallen och han har varit konstig pa senaste... killar forstar jag mig da inte pa, men det var valdigt mysigt i vagen hem pa skolbussen, hihi =)
03.00am pa vagen hem stannar jag och Laura forbi en Dennys och kakar nattamat och pratar om kvallen, da vi insag att vara ogon stangdes korde vi hem och somnade innan vi ans hunnit lagga oss i sangen!
Klockan ar nu snart 10 och jag ar saklart vaken! Ingen morgonsovare har inte! Laura ligger i sangen brevid mig och sover som en stock..
Da jag bara har min stora systemkamera just nu sa tog jag inte med den in, fick dock lite bilder fran skolan och i bussen som jag ska lagga upp sa fort jag kommer hem!


GradNight ar en upplevelse jag aldrig skulle upplevt om jag inte tog detta utbytesstudentaret, nagonting vi bara inte har i Sverige (eller kanske i Europa?) pa samma satt. Det var verkligen hur coolt som hellst, varldens storsta party med varldens gladaste och mest partysugna Amerikaner!

Kramar
Gabriella - med redig traningsverk i hela kroppen efter gardagens dansning!

Vad ska jag ha på mig?



Idag är det en såndär dag då man tar ut alla kläder, testar alla kläder man har, allt liggen på golvet i en enda röra och i mitten sitter jag utan att någonting passar eller känns fint. Stacy ligger på sängen och skrattar åt mig och ger smakråd.
Problemet är kläder till GradNight imorgonkväll. Disney stänger ner för alla besökare och öppnar upp för alla 12th graders (Seniors) i hela florida. Attraktionerna är öppna, de har hyrt in DJs som spelar med stora dansgolv och skolbussen tillbaka åker därifrån klockan 2am. Celebration High Schools Seniors kommer också vara där! Ska bli kul att träffa dem igen! Det kommer bli en GRYM kväll! Den ända fågan är - Vad ska jag ha på mig?

Godnatt


Onsdag

Haha Syrran fattade precis vad jag menar med mitt förra inlägg ! (Läs hennes kommentar på inlägget "Självklart")

Är nu hemma från skolan och har dansat DanceDanceRevolution i 3 timmar ! Dansmattorna man hoppar omkring på, jag börjar bli ganska bra nu! =)
Stacys födelsedag som är idag (jag e la go eller.. trodde jag glömt men ja var en da för tidig) gör vi ingenting speciellt på alls... de har inte kommit hem ännu och klockan är snart halv åtta... Får se vad som händer!
Har inte så mycket mer att tillägga till detta blogginlägg förutom att Anton är bäst.
Puss!

Sjalvklart

Sjalvklart.
Hur kunde jag vara sa naiv?
Skvallret som rusar i skolan mellan mig och mr.tvilling kommer (delvis) harifran!! Fran min blogg. Folk gar in och oversatter och far reda pa att vi hanger, somnar i soffan tillsammans osv och drar egna slutsatser fran detta... Trevligt.
Om nagon oversatter detta sa ar rykterna som gar omkring pa McKeel high school right now, NOT TRUE
Pussss

Ps. Till svenska medborgarna som laser bloggen, rykterna ar ingenting som skadar mig, bara latt irriterande, men langt ifran gossip a la celebration! (om ni minns.. )


Tvillingar verkar vara min grejj?

Idag har varit en så himla bra dag!
Det var en konstig dag i skolan så inga på highschool utom seniorsarna var där och vi hade inga lektioner. Jag gick runt till alla lärare och jobbade igen lite arbete tills jag var klar och hängde med kompisar hela dagen! Checkade ut tidigt för att åka hem med tvillingarna hem till dem. Då jag och Chris är smått på G så fick vi inte vara själva hemma utan förälder (så är det i detta landet. ) Så vi åkte hem till hans mammas jobb och satt i ett konferensrum och hade jättekul tro det eller ej! Efter det så åkte vi hem i ösregnet (det öste ner idag!) och bara hängde. Det är verkligen roligt att hänga med de två, jag skrattar non-stop! De bjuder på sig själva på ett så härligt amerikanskt vis! Det slutade med att vi båda somnade i soffan av ren utmattning före middagen och sedan skjutsade han mig. Istället för en trök-tisdag var det en mycket händelserik och rolig tisdag! =)
Det är också Stacys Födelsedag idag, så jag gav henne lite svenskt surt godis och ett kort.. !

PUSS

Back to reality...

Idag var första skoldagen för mig på 2 veckor (pga att min pappa&lillebror var här + springbreak) och det var väll helt okej att vara tillbaka.
Skvaller från thyphoon lagoon rusade i korridorerna vart jag än gick! Så det var mestadels kul.
Annars har jag en del makeup work att ta igen och under engelskan så gick allting bra med Mr. Tvilling, intimskämten var många och leenderna var stora!
Nu sitter jag på mitt rum och är lite ensam, tänker på facebook. TyraBanks Show handlade om facebook häromdagen. Måste säga att jag håller med Tyra Banks show väldigt ofta, de pratade bland annat om hur ont facebook kan göra, jag håller med. Framförallt då facebook är den största källan till Hemma-livet jag har här bortifrån.
Har lite tråkigt.... Saknar min mamma.

Nu ska jag se på "Dancing With The Stars" och äta penuttbuttercups som jag fick som påskgodis. Sådeså.
Kramar


Happy Easter!

GLAD PÅSK
Vaknade upp till nygräddade Amerikanska pannkakor och en korg med massa reecies penutbuttercups som är mitt favoritgodis ! Tack Stacy! Nu ska jag sätta på mig min vita klänning och Gula nya kofta och familjen ska till kyrkan! Se om det är något speciellt över påsk där vilket det förmodligen är.
Efter kyrkan ska Laura hämta upp mig och vi två ska dra till Universal Studios & Islands of Adventure! Jag tror vi kommer att ha det jättekul!
Imorgon är det tillbaka till skolan, första skoldagen på 2 veckor... SEGT.
Lite spänd inför engelskalektionen,  jag och Chris har ju en liten flirt och jag vet inte hur de kommer bli med den i skolan liksom, ska bli kul att se !!
PUSS

Tvillinghäng!




Chris (till höger) hämtade upp mig vid hotellet och ja åkte med hnm hem till Chris&Josh. Där var också Josh flickvän Olivia och vi alla fyra spelade kort (Touche!!) och badade och bara hängde och hade jättekul hela dagen =)
Så med andra ord hade jag en mycket trevlig dag, förutom att pappa&toppi lämnade imorses, de flyger fortfarande...
Nu ska jag supersova för imorgon är det Påsk och jag ska till Universal Studios med Tabatha!
PUSS

Ensam på hotelrummet

Nu sitter jag själv på hotellrummet, pappa&toppi åkte för drygt två timmar sedan.. Jag somnade till lite och nu måste jag skynda mig att packa och göra iordning mig före Chris kommer och hämtar upp mig och jag ska hem till honom&josh.. ska bli kul!
Känner mig lite ensam dock...
Puss


ZZZzzzz....

Znaarkande toppi&pappi ligger här, de ska åka härifrån tidigt imorgon.. Det var väldigt mysigt att de var här och jag känner att jag kommer sakna dem ! Blir lite ensamt då de åker nu igen... fast nu är det typ bara 2 månader kvar tills jag ska åka hem. inte så lång tid. jag vet inte.
Ville bara säga att det var mysigt att de var här.
Nu ska jag sova!
NattiNatti sverige! =)

Typhoon Lagoon & Familjemiddag


Thyphoon Lagoon

Varnar innan för ett långt blogginlägg!

Thyphoon Lagoon
Efter min second period så delades vi in i grupper och satte oss på bussen påväg mot Thyphoon Lagoon! Tabby och Balaze var mina två buss-kompisar och jag tror jag sov hela vägen dit (beroende på sömnbrist då pappa snarkar något......!)  Thyphoon Lagoon var en stor vattenpark med massor av roliga vatten rutchbanor och grejjer, men de roligaste av allt var ändå Världens Största Våg-pool! Vågorna var jäättestora!! Det slutade med att i stort sätt hela min skola trängde i poolen på samma ställe och lekte i vågorna ! Jättekul att ha alla mina kompisar på samma ställe, jag insåg då hur mycket folk jag kände och vi alla hade jättekul! Något annat som var lite coolt med Typhoon Lagoon var att man kunde simma med hajjar i en stor saltvattenpool vilket jag gjorde! svincoolt! Massa fina fiskar och så hajjarna då ! Snorklade utan skydd, de var inte jättestora hajjar men ändå!!
Måste säga att jag hade en jätterolig dag! Hängde mest Chris&Josh som jag laggt upp bilder på tidigare, och med Tabatha och hennes syster och Philip och en mix av alla möjliga människor !! Men mest hängde jag med Chris, det var han som frågade ut mig som bal-date också, ska hem och hänga med tvillingarna imorgon .. =)

Familjemiddag
Efter en powernap på bussvägen hem så hämtade pappa upp mig vid skolan! Kul att se honom stå mitt bland alla mina amerikanska kompisar och lärare på parkeringsplatsen! Sedan åkte vi hem till familjen Elliott på lite familjepartay, Pappa tyckte jättemycket om Ama&Pupy mina värdmorföräldrar! jag visste väll det ! de e så himla mysiga!!
Det var också roligt att uppleva alla kulturkrockar igen som toppi&pappa
* De tog av sig skorna innan de gick in
* Åt med gaffeln OCH kniven
* Blev förvånad då desåg plasttalrickarna
* hade svårt att veta om man skulle prata då vi satt och åt eller om man skulle kolla på TVn som stog på

och lite andra kulturkrockar! det var kul =)
Det var en trevlig och mysig middag och kändes coolt att ha toppi&pappi hemma hos min värdfamilj i mitt amerikanska liv! Något annat som är jätteroligt är att Jacob SOV ÖVER HOS MIN VÄRDFAMILJ. Jag åkte med pappa till hotellet och jacob sov över hemma hos mig med min bror Xander ! Jätte snurrigt och roligt ! =D
Så jag tror vi snart ska åka och hämta honom före vi har en slapp dag vid poolen, pappis&toppis sista dag............

PUSS&KRAM

Typhoon Lagoon soon

Heyyyy
Igar var pappa snall snall snall och jag fick en fiin vaska och en kofta fran Juicy Couture!!! Vi akte ocksa ut till Lakeland dar vi sov inatt och pappa korde mig till skolbussen i morses, mysigt att ha med pappa i en sa vanlig liten rutin som att kora mig till skolbussen liksom! Nu sitter jag alltsa i skolan, Second Period som vanligt och om 15 minuter sa kommer var rektors rost prata i alla hogtalare och vi ska ga till vara indelade grupper och vara bussar for att aka till Typhoon Lagoon som ar en stor disney-vattenpark! Alla freshmen, sophomores, juniors and seniors are going.. Det kommer bli KUL! Hoppas jag iallafall!

Laura ringde mig igar och grat,.. det har varit lite konflikter i var lilla grupp och hon kande att hon inte kommer ha nagon att vara med pa vattenlandet for hennes kompisar ar emot henne.. Jag trostade och sa att vi kunde hanga och sa, men ja tror inte hon kommer... Segt va highschooldrama kan gora!
Sjalv vet jag inte heller vem jag ska hanga med, men jag kanner manga och jag tror jag kommer hanga med massa folk! Sa som jag gillar bast!! Jag ar laddad med andra ord!

Efter Typhoon Lagoon ska pappa&toppi hamta upp mig vid skolan och vi ska hem till familjen Elliott (hem) och sa ska vi ata lite middag, traffa Ama&pupy (vardmormor och vardmorfar), och lite kompisar till familjen och sa! Ska bli kul det med!
Sedan ar det fredag pappis&toppis sista dag... kommer sakna dem da det aker,. sa himla mysigt att ta lite ledigt och bo pa hotel med dem !! =)
Nu ska jag ha jattekul pa Typhoon Lagoon forhoppningsvis!
PUSS


Ps. Becca jag berattade ju om hotellet i mallet for dig till ditt project.. =) Tack for alla kommentarer pa senaste ! onskar du var har ocksa!


God Onsdagsmorgon

Vaknar upp till en pappa på daton och en toppi vid Tvn, ganska vardagligt med andra ord!
Idag ska vi shoppa lite mera, sedan ska vi ta en sväng förbi Celebration och ikväll ska vi bo på hotel i Lakeland och jag ska sova hemma hos min värdfamilj för att imorgon tidigt gå upp och gå på Thyphoon Lagoon som är en stoor vattenpark med min skola hela dagen ! Torsdagkväll blir det familjemiddag hemma hos Elliotts i Lakeland också! Mysigt!
Nu ska vi ut och shoppa!!
Behöver bara gå utanför dörren för vårt hotell ligger i The Florida Mall! =D
PUSS

Shopping!


Mitt sett är i denna gula färgen men inte med samma tryck, fast mitt tryck på är också rosa .. =)

Heeyyy Gabriella is back!
Idag har jag och jacob och pappa varit och shoppat hela dagen! Jacob har fått massa fint, pappa har fått massa fint själv så har jag också fått massa fint ! =)
Köppte ett Ljusgult Juicyset!! Jättefint är det! Framförallt nu när jag är brun! Köppte också en Rosa Pink-morgonrock och pjamasbyxor och ett blåvitt fint sommarlinne från pink och ett par svarta Juicybyxor som var skitfina de också!
Åt också good sushi till lunch med pappa vilket var mysigt.
Alla nöjda och imorgon blir det Universal Studios hela dagen =D
PUSS&KRAM

Jacob Skriver!


Jag och gabiii

fluff

jag och gabbis syskon

gabbi ville ta kort på mig.........

hejsan hoppsan!
nu är jag i USA!!! jättekul och träffa gabbi och hennes värdfamilj. JAG ÄR BLEK! man kan bara se hur bruna all runt mig är och all börjar titta på mig jätteläskigt! åt precis chokladpudding och peanutbutter cups jättegott! vi var och köpte massa godsaker när vi vaknade första dagen hi hi. har ätit på wendys och mcdonalds 3 gånger var!!! jättekul att prata engelska så flytande i vardagslivet, man känner verkligen att man inte är i sveige. I LOVE USA! Bye bye

Pappa&Toppi



Heej!
Bloggbrist beror på inget internet, nu har jag fixat det lite här så jag slänger in en kort uppdate.
Min pappa och lillebror Jacob är här och hälsar på mig och familjen Elliott och vi har haft två härliga dagar!
Igår var det regnigt hela dagen.. (hur ofta regnar det hos mig liksom? men då pappa&jacob är här så ska de regna hela dagen.. suck!)  Men idag var det jättefint ! Vi åkte upp till Daytona beach och åkte förbi Daytona 500 som är en känd racerbilbana ! =D
Pappa och jag försökte lära oss att kasta amerikansk fotboll och det slutade med att vi blev ganska duktiga! Vi spelade också amercan fotball på stranden och det var kul! På kvällen var hela familjen (amerikansk och svensk) och åt mexican food! jummy!
Jacob är har verkligen blivit bra kompis med både Xander och Madii och jag tycker det är jätteroligt ! Vi 4 hade jättehärligt i vattnet och badade och lekte och det kändes bara så himla mysigt att ha Jacob här med mig och mina amerikanska syskon! Önskar becca var här så alla mina syskon var tillsammans ! =)
Nu ska jag gå och sova här i hotellet med pappi&toppi! =D
Imorgon ska vi ligga o sola&Bada på stranden hela dagen fram tills vi på kvällningen ska åka till Orlando och checka in på hotell där inför shoppingdagar samt Universal Studios! Kul! =D

Hoppas ni har det bra där hemma !!
PUSS!

Ny Bakrund&Head!

Vad tycks om min nya Header?
Vad tycks om min nya bakrund?
Bakrunden gjorde det lite färggladare och roligare tyckte jag ! Å andra sidan blir jag lite snurrig... Eller?
Puss!

Längsta dagen i mitt liv

Vaknade klockan 8  och sedan dess tror jag inte jag har gjort någonting vettigt alls..
Såg på "Dancing with the stars" och "TopModel", har photoshoppat lite bilder och springit runt i pjamas i vårt område för att leta reda på Mocca som hade sprungit lös...
Men anledningen till att denhär dagen käns så lång om man jämför med andra dagar är nog ändå att jag Väntar.
Väntar på att imorgon klockan 19.20 på Orlandos flygplats landar Pappa & Jacob min lillebror ! =) Ska bli så sjukt härligt att se dem ! Jag ser jätte jättemycket fram mot det !!
Så nu ska jag börja packa för vi ska bo på hotel vid Cocoa Beach i några dagar, sedan i Orlando i några dagar och shoppa och gå på Universal Studios tror jag, och sedan kommer vi tillbaka hit.. GAH! JAG VILL ATT DET SKA VARA IMORGONKVÄLL!

Nu ska min låååånga dag fortsätta
Puss!


Strandbild B&W in photoshop

BEACH <3

Hemma efter en heeeldag på stranden med Laura!
La precis in bilderna från min 450D på daton och inser att vi tagit 358 bilder, väldigt mycket åker till "papperskorgen" men några fina!
Något annat jag inser är att jag borde smörjt in mig mera, en lätt röd färg skiner på i stort sett hela kroppen...
Min tredje insikt för dagen är då jag tittar på bilderna att jag har gått upp i vikt sedan i julas. Flyttade hit och fotbollen slutade, det sätter sina spår... Men det är gott och värre saker kan hända!

Här är min Favoritbild för dagen! =)      (checka in brännan !!!! )


Vet att det är lite favorit i repris från igår! Men jag upprepar gärna favoriter och stranden är en stooor FAVORIT!

PUSS!

RSS 2.0