Girlfriends

  

Girlfriends walk through life together
whether they live close or far apart.
They know that the other one is there to share
 the high and the lows and everything else.

Girlfriends aren't afraid to break the rules,
defend each other, and go out of their way.
Their bond is unquestionable and unconditional.

No one can take the place of a girlfriend,
just like no one can take your place in my life.
You will always live in my heart..
Just like a family

 - Donna Fargo


Hemlängtan ...

Jag har verkligen inte längtat hem mycket under den tid jag varit här.. idag är det 104 dagar kvar till mitt preliminära hemresedatum vilket är både skrämmande lång men också allt för kort tid!
Jag gråter inte av hemlängtan, jag deppar inte av hemlängtan det har jag liksom aldrig riktigt gjort men ibland så önskar jag bara att det skulle vara Maj och att jag åker hem om 2 veckor.. Livet här käns liksom lite meningslöst och oäkta på något sätt.. Meningslöst? Jag vet ju att det inte är det, fast ibland känns det lite så.

Jag saknar hemma, Jag saknar mina vänner, syskon, föräldrar, skolan, maten, chokladen och spårvagnen. Det är liksom lite bortglömt.. Tänka sig att stå på korsvägen påväg hem från dansen precis missat 5ans spårvagn hem, lite för trött för att gå utan står där med chacha musik i öronen i regnet. En sån simpel grej känns bara såååååå långt borta. Det hade varit trevligt med en teleporter så jag kan komma dit, stå där och frysa häcken av mig i irritation av den missade spårvagnen så jag kan få komma tillbaka hit och njuta av solen igen. Strålande sol ute just nu, är jag ute ? Nej.

Jag vill inte hem. Jag ångrar inte att jag är här. Men jag tänker på hemma mycket, längtar tills då det är dax att få komma hem.. !

Kramar
Gabriella

Whatever

 
1. Stacy&Brent mina Vardforaldrar
2. Ama min vardmormor (Pupy min vardmorfar i bakrunden)

Gjort
: Vaknat och sitter nu i 2 period
Humör: Neutralt
Planer: Fortsatta skoldagen
Ser på: Min dataklass
Lyssnar på: with or without you - U2
Läser: "Enders Game" I engelskan
Dricker: 
Äter: at havregrynsgrot och mjolk till furkost
Bästa: Jag fick 50/50 pa matteprov
Sämsta: Meningslos dag
Väder: Klarbla himmel, stralande sol och ganksa sa varmt.
Outfit: Vita converse, Skoluniformskkjol och vit Skoluniformspikee, svart Senior-hoodtrojja, svart nagelack och armband fran Guess


Kisstest

Sitter i Second period och de roppade precis upp massa land i hogtalaren, de namn de roppar upp ska ga till gympasalen. Graham och Jordan bara, hoppas de inte sager vara namn!
Om man blir upproppad ska man ga och gora ett kisstest! Kissa som man gor hos doktorn, och handfatet ar overplastat och det ligger nagot blatt i toaletten. Alla Athlets gor det for att se till so de inte tar droger! Drogkisstest i skolan! Haha
Tyckte bara det var roligt =) Hahah horde precis min kompis Hannahs namn roppas up, hon kissar nu ! haha
Kissa pa gott folk!

Hoppas vi ar utomhus pa gympan idag...


No esta aqui!

Amanda, vart tog du vagen?
Da klockan ringde pa morgonen, da jag satt med min iPod pa skolbussen, da jag satt och skrev pa mattelektionen.. hon ar bara inte har liksom, borta, gone, no esta aqui !! Jordan (Den stora morka snalla i second period som jag la upp bild pa 4 inlagg sedan) sa precis till mig att hon far ta planet tillbaka, inte lika roligt da hon inte ar har. Jag haller med.

Btw jag skrattade hogt da jag laste Linas Killinlaagg hon har verkligen ratt om snyggheten pa de amerikanska killarna! Jag tanker aldrig mer klaga pa svenska killars looks! Amanda sa dock att det var fler snyggingar i Florida an i texas...!

Puss


Mat



Frukost - Frysbagel med bacon ägg och ost
Lunch - small fries, Mcchicken, McFlurryM&Ms och dietcoke
Mellanmål- Massa vattenmelon och vindruvor och dietcoke
Middag - 2st McChicken ett glas mjölk
Snack - One penutbutterchokolate bar
Kvällsmat - En skål mjölk och hunnycereal.

Kollar på "Robyn live from the Wiltern, LA". Är sjukt stolt över henne som svenska! I svart från topp till tå, cool frisyr och massa energi rockar hon loss i LA. Jag mår lite illa, undra varför...
PUSS

Yrkestest

Spenderade morgonen med 3 st yrkestest, här kommer mina resultat:
*Juridik/försäkring
*Lärare
*Frisör - andrahandsalternativ -  Lärare

Jag vill inte bli lärare, jag vill inte bli frisör och jag vill inte jobba med försäkring, juridik .. nje. Undra vad det kommer bli av mig tillslut...
Frukost åt jag en frysfärdig bagel med ost, bacon och ägg. Plastig, fet men ganska god! Nu har jag en förmiddag för migsjälv fullt med Topmodel.. mysigt och lite ensamt. Jag saknar amanda, hon landade i sverige för 3h sedan... (amanda hör av dig så fort du läser detta så jag vet du är hemma bra!)
Puss

Skratt, Gråt och lite ensam!



Efter en mysig gårdag så sitter amanda nu (antagligen på flygplatsen och väntar på) sitt plan hem till sverige. Skitjobbigt att säga hejdå,.. grät och skrattade och panikade då hon gick och när bilen åkt iväg så hade jag panik. sprang omkring och visste inte vad jag skulle ta vägen...
Nu sitter jag och gör ett facebookalbum med bilder från då hon var här, mysigt.. vi hade verkligen det supermysigt! så glad att hon kom hit =)

Annars åkte min värdfamilj till Georgia idag och ska stanna där till måndagnatt, Ama&Papi tar hand om Xander så jag är själv tills de kommer hit imorgonkväll, helt själv i huset ! Jag kan drälla mina saker överallt, äta vad jag vill, gå omkring i bikini och dansa omkring hur mycket jag vill! Samtidigt som det är lite ensamt, ska äta middag hos Graham ikväll efter att han slutat jobba, blir nog bra, alltid bra att ha saker att göra när man är ledsen. För det är det jag är, jag är ledsen över att Amanda har åkt. Hon hade gärna fått stanna.

Ska ta en dusch och plocka iordning lite nu,
Puss

Jag vill inte att Amanda ska åka.

Fredakväll. Hon åker klockan 9 imorgon morgon...
Jag fattar inte och jag vill inte. jag vill inte. fan.
Vi har haft det så himla mysigt, nu är det bara att packa kvar... fan


Shopping!

Shopping!!
10:00 öppnade premium outlet Orlando i ett varmt men mulet florida. Utanför Guess accessories står två superladdade svenska flickor och bankar på dörrarna.. 4 timmar senare taxi till The Florida Mall där det spenderas ytterligare 3 timmar.
Klockan sju på kvällen 900$ fattigare kommer två väldigt trötta men glada tjejjer hem till familjen Elliott med massa kassar och ett och annat skavsår! Vi är supernöjda med dagen och vi hade superkul! Nu sitter vi och äter MacNCheese samt Oreos with penutbutter, gott!
Jättefina saker har vi köppt!


Ralphlauren, M&Ms, Pink!



Vänstersidan är min, Skinjacka, Guessväska, Diselballerinor, "gladiatorsandaler" från Aldo, JunkFood T-shirt, Ralphlauren kepps och Gul skjorta, Jeansshorts från Pink, Blå sommarkjol från Pink och Grått Linne från Disel!
Högersidan är amandas, 3 Ralphlauren skjortor, en keps, Massa Pink bh-s och trosor, Pinkflipflops, Pinklinne, PinkPJbyxor, RalphLaurenkofta, JunkFoodTshirt, Högklackade pumps från Aldo.


Puss!


Amanda på McKeelHighSchool!

Här kommer en Härlig bildchock från två glada och trötta tjejjer!



1. Hannah Laura & Amanda
2. Amanda&Gabriellai korridoren
3. Gabriella Nick och Amanda (samt hans kakburk med jättegoda jordnötsfugdekakor han bakade till oss då han är lite kär i amanda!)
4. Laura och Gabriella
5. Graham, Gabriella, Balaze (utbytesstudent från Slovakia) och Amanda



1. Ian en ganska bra killkompis!
2. Skollunchen, kycklingnuggetsen ar inte riktig kyckling men e god med massa ketchup och majonäs! dessutom bröd, potatis och äpple en bra lunch !!
3. Amanda dricker Chockladmjölk tillsammans med Allan hans flickvän och Tabatha
4. Lunchbordet bestående av Laura, Balaze, Graham och Hannah
5. MCKEELACADEMY WILDCATS!!! och två svenska freaks



1. Chris Gabriella och Josh.. eller Josh och Chris? Tvillingarna i Engelskan!
2. Ledig engelska betyder cheerleadinghopp!
3. Spanskaklassen!
4. Skolbussen!
5. Jordan som vi har 2nd period med! Asskön kille som vi träffade lite efter skolan



1 Graham och Gabriella på Wendys där amanda åt sin första Frostie! Gott!
2. Vi åkte till Publix (mataffären) där vi spenderade en timma och 550 kronor
3. Det räkte till en hel del B&Js!


Dagen
Det har varit en superhärlig dag och jätteroligt att ha med Amanda i skolan samt hänga med kompisar och shoppa efteråt! I skolan nu andra dagen var Amanda avslappnad som fisken i vattnet, och alla (framförallt killarna av någon anledning) jättetrevliga och glada så vi hade en superrolig dag ! Amanda tyckte det var tråkigt då vi åkte därifrån, kändes konstigt att lämna sa hon...! (nu ligger hon och läser här brevid mig, Twilight)
På kvällen badade vi bubbelpoolen som var vaaarm och åt jordgubbar med grädd-mashmallow-topping! jättemysigt!

Nu ska vai sova och ladda inför morgondagen, för då är det - SHOPPING - som gäller!
Godnatt!

Ps. Då jag orkar sitta å ladda upp alla bilder tycker jag ni kan orka trycka på knappen här under där det står "kommentarer" och skriva oss en liten komentar.

SecondPeriod

Heyyy!
Amanda Graham and Gabriella heere! we just wanted to say heey!  Hope everyone's having a great day! we do! and Gabriella is Crazy with her camera!! haha Byee

Skola med AMANDA





Idag var Amanda och jag på McKeelHighSchool! Morgonen började klockan 05.45 och två enormt trötta flickor klev upp från den lilla knarrande sängen.

Gabriella skriver
Amanda skriver

Så, Amanda. Vad tyckte du om skoldagen?
Den var nog så roligt som en skoldag kan vara! Jag fick åka den gula skolbussen (trångt, varmt och fylld med småbarn!), gå på dina 7 olika lektioner, se några elever flippa på en lärare, bränna några kalorier och dricka din chokladmjölj på lunchen.
Hah bra sammanfattning! Vad tyckte du om killarna?
asså det är ju verkligen en sjuk skillnad! men de var bättre här än i Texas, nog för att de inte hade sina "riktiga" kläder, för vi alla hade ju skolunifrom på din skola.
Fast även om vi har skoluniform så har de ju ryggsäckarna...
haha jaa jag gillar verkligen Nick med Bil-ryggsäcken! vi måste ta kort och visa honom!
Japp, ska kolla med rektorn om det är okej med kamera i skolan imorgon.
Juste, regler, regler, regler, Amerikanska elever är som robbotar programerade att lyda reglerna!
Yess box. Så, Vad var det bästa med min skola idag? det roligaste ?
Bästa.. skoluniformen! Roligaste.. att träffa alla dina vänner. fler pojkar än flickor!
Jaa det var kul att du fick träffa alla ! och flickor, de är mysiga jag gillar Laura, men annars föredrar jag pojkarna, lite för mycket drama och sånt för mig i flikgängen. Pojkarna är lättare! Håller du inte med om att de va goa?
Jo.. hah, och en annan sak som var rolig var spanskalektionen ! då jag försökte lyssna och lära mig spanska från engelska och allt blev helt snurrigt ! jättesvårt ! fattar inte hur du pallar.. ush!
Haha jag förstår vad du menar, men det var jätteroligt då du och jag pratade svenska inför hela klassen. (Min spanskalärare gillar massa olika kulturer och fick mig och Amanda att stå och prata svenska för hela klassen i typ de sista 5 minuterna, hah) Alla tittade på oss som om vi vore... Svenska!
Haha ah de va kul! ska bli kul att gå imorgon igen! =)
Japp!=) Så, .. Puss och kram alla svennar!
Puss & kramis!


Rodeo Day

Godmorgon!
Måndagmorgon och jag har sovit ut  ! Det ar RodeoDay vilket ar nagon utav amerikas alla lediga dagar som de bara kryllar av ! Dagens schema har en stor höjdpunkt nämligen att Amanda kommer tillbaka till mig efter att ha spenderat en vecka i Texas med Lina! Ska bli mysigt att ha henne tillbaka hos mig och imorgon och onsdag ska hon låna skoluniform, vi ska ta skolbussen och vi ska introducera henne till alla möjliga amerikanare! kul! Vi ska dessutom försöka få in en feeting-shoppingdag, kanske en UniversalStudios dag mycket solning och framförallt en massa svenskt snack, skratt och skönt häng!
Ska bombadera henne med min nya kamera så det kommer vara bildiga roliga inlägg nu i veckan! om jag har tid att lägga upp dem dvs.. men ja ska göra mitt bästa!

Nu är det Cheerios honey nut till frukost som gäller ! Nog den mest ätna, och bäst kända amerikanska flingan!


Älskling



Ville visa min nya älsklingsleksak!
Canon 450D med objektivet som kom me paketet, fler objektiv och avtagbar blixt sitter på önskelistan!
Söndag och jag slapp gå i kyrkan för övrigt! Madii var sjuk så jag kunde vara hema med henne, mys!

PUSS

The Best Valentinesday! <3


Xander och jag på minigolfbanan!





Vaknade tidigt och gick ut och la mig och solade på studsmattan. Stacy och jag låg där ute och solade och pratade i typ en timma vilket var härligt. Efter det åkte vi och spelade minigolf sedan så åkte vi alla och åt glass på ColdStone. Chocolate devotion är sååå good! Väldigt mysigt att bara hänga med värdfamiljen! Det är nog lite tradition här att man hänger med familjen och hitar på saker på allahjärtans dag! Åt också Härtformade blåbärsmuffins till frukost, jummy! Fick en ring av stacy i valentinesdaypresent! På kvällen var jag och Graham och åt good Sushi!!


<3



Glad Valentinesday allihopa!
Alla<3dag!


HALVAR!!!

Idag ar ingen vanlig dag for idag ar det min halvarsdag! Idag har jag varit har i 365/2 dagar ! ett halvt ar liksom!
Jag har levt i lite mindre an 17.5 ar, vilket innebar att jag har spenderat 1/25 av mitt liv i usa! 1/25 kanske inte later sa imponerande men med tanke pa att jag levt ett bra tag sa ar 1/25 ett bra tag ! Okej. jag erkanner. dalig jamforelse.
Ett halvar, 3/5 delar av tiden ar avklarad.  Jag har varit ifran mina vanner, min familj, mitt land, mitt liv i ett halvar! Maste erkanna att jag ar lite stolt over migsjalv!
6 Manader, jattelang tid.. Bara 4 kvar. Jag kommer sakna detta da jag aker hem,.. samtidigt sa langtar jag hem lite ibland, framforallt da jag har trakigt som igar..
Idag har jag inte haft lika tråkigt, låg på studsmattan i 25C och sol och läste instruktionsbok till min fina Canon 350D kamera ! Roliga funktioner och inställningar ! Sedan åt vi lax i ugnen till middag tro det eller ej! och nu pluggar jag till ett spanskaprov imorgon...

Helgen
Är för övrigt laddad inför helgen! Fredag är det drive-in-bio med Lauren och nagra till på kvällen, sedan ska det bakas Valentinesday-kakor som jag ska ge ut på valentines day på lördag. På kvällen ska jag hänga med en kille jag traffat har, det blir nog trevligt ! Ska äta Sushi!!! Åhh vad jag saknar sushi har bara ätit det 1 gång sen jag kom hit så de blir gott. Fredag är det 2h lång kyrkogång och familjedag, måndag har vi ledigt från skolan och Amanda kommer tillbaka ! Så jag ska hänga med henne =D

Puss!

Ps. (inlagg skrivet igar upplagt idag, min dator stangde mystiskt av sig och vagrade starta...)


Igen.

Utan någonting att gora
Tänker jag på ingenting
Rullar runt frustrerad på studdsmattan
Årkar inte inte göar nagot
Kan inte komma nagon vart
Avskyr
Detta


Ett bevis på min uttråkadhet.. en väldigt dålig photoshopning av mig och madi i Paris .. Orkade inte ens fixa så den blev bra... 23 grader ute just nu. fin kväll.

Godnatt


Grattis Bror Min !

GRATTIS JACOB!



Grattis Lillebror min pa fodelsedagen !!! (internet funkade inte igar sa jag vet att jag grattar en dag for sent!) 10 Februari var din dag och jag tankte jattemycket pa dig.. Kanns lite tufft att inte vara dar pa min egna lillebrors fodelsedag! Ringde och grattade och det kandes att jag var langt borta... Men iallafall GRATTIS BROR MIN ! <3


Blogg.se funkade inte igar sa jag bloggae inte. Nu sitter jag i Second period och tanker pa .. jag vet inte riktigt.
Amanda lamnade, det var valdigt ensamt i sangen ingen som lag och puttade pa mig och drog av mig tacket vilket ledde till en somnlos natt igar. Valdigt ensamt och trakigt.. tur att hon kommer tillbaka!
Idag har jag inga planer, maste gora lite mattelaxa, det ar en valdigt vanlig onsdag. Graham e tillbaka i skolan efter att varit sjuk ett tag vilket ar kul ! Solen stralar i ett 16 gradigt Florida och livet bara fortsatter...
PUSS

AMANDA - pics!





 (klicka på bilderna så blir de större!)


Well, ingen kan nu klaga på att jag inte la upp bilder enough på mig och Amanda! Hope you enjoy!
Så himla mysigt och overkligt att ha amanda här sittandes ätande american pancakes med min familj i mitt kök och skrattandes omkring med mina värd-syskon! =D
Bilderna är tagna med min nya Cannon450D !!! Weehoo!!!

Idag lämnade amanda mig och åkte till Lina, tråkigt.. men hon kommer tillbaka!
Nu är klockan nio jag ska upp klockan 05.45 (För jag kan inte skolka skolan imorgon som jag fick göra idag!)
jag får Berätta om amandas vistelse här typ.. imorgon eller nått!
Godnattpuss!!


Amanda's here!

2 dygn, 100 läsare, 0 kommentarer.
Amanda har varit här, irriterat, skrattigt och nära, underbart!
Hon åker imorgon. tråkigt. Men hon kommer tillbaka!
Berättar mer då hon inte är här, för nu vill jag spendera min tid med henne!
Äta FishFood M&Ms och kolla The Notebook nu!

Amandas Bagage kom till mig med
1. Min kamera Canon 450D!! (med väska, minneskort, lins osv)
2. Mammas bakade hallongrottor! Hur mysigt var inte det !? Min mamma har bakat dem i vårat kök =) Hur många gånger har jag inte ätit mammas bak liksom, och så fick jag min mammas bak som hon bakat aldeles till mig. Mysigt ! Tack!
3. 20 Kexchoklader, 2kg surisar, 4 påsar med surt&blandat haribo osv.. GOTT

Puss!

Ps. Har tagit massa bilder som kommer upp imorgonkväll!!


Amanda sover brevid mig

Amanda sover brevid mig i min amerikanska säng =)
Jag kunde inte annat än att skratta då hon och brent körde upp på vår garageuppfart!! Hon kom in och det var engelskaprat med familjen och mina syskon direkt.. Jättekonsigt att se amanda stå här i mitt amerikanska kök!! Jättekonstigt. Tycker fortfarande det är konstigt! Konstigt och alldeles aldeles .. Underbart!
Sa himla mysigt att hon ligger brevid mig just nu. Jettlaggad och supertrött ligger hon här och sover.. hon bara finns här, min bästaste vän i världen ligger här i mitt amerikanska rum! =)

Ville bara berätta att hon kommit fram (utan hennes bagage som vi hoppas kommer imorgon!)!
Godanatt!

2h

Om 1h och 15 minuter landar amanda, om 2h så är hon här hos mig! Hade jätteroligt med Graham och vi tog svängen via publix för att köpa B&Js till mig och amanda ikväll =) Jag är sååå laddad det är helt sjukt ! Just nu städar jag mitt rum och badrummet och fixar och donar för att hon ska komma!! jag förstår inte. jag fattar inte. Nästa gång jag bloggar så kommer jag ha sett min bästa kompis. ofattbart.

LADDAD!

6h

6timmar, 6h tills min basta kompis kommer. Sex timmar. Inte mer. Sex timmar. En fjardedels dygn.
Sitter pa min engelskalektion och vi gor ingenting som vanligt, allt som rusar kring i mitt huvud ar forvantan over att amanda ska komma!! Jag forstar liksom inte men min kropp forstar anda att det ar nagot som ar pa gang. Jag sov  bara 4h inatt, var uppe och vandrade och kunde inte sova, hon ska vara har !!
Istallet for spanskalektion ska vi kolla Basebollmatch och efter skolan ska jag hanga med Graham lite, sakerligen lite ColdStoneglass, gott! Val hemma kommer jag vandra omkring galen i forvantan till att amanda kommer ikvall..!! IKVALL

FORVANTANSFULL


Imorgon kommer hon!

Om 24 timmar är min aldra bästaste bästis amanda här! Hur kul som hellst! Hennes plan lyfter från landvetter om 5h och jag är bara överlycklig!!

Fick glad kommentar av Felicia som undrade 
"Hur är det i den nya skolan? Hur skiljer den sig ifrån den gamla? Hur är lärarna på den nya skolan? finns det olika gäng på skolan som är speciella? ;) "
Min nya skola är mycket mindre och mysigare. Det är inte en privatskola men en Friiskola så det är bara "good kids" där vilket är härligt, lite mindre stök liksom. Det innebär mycket mer frihet och ja, det är väldigt bra helt enkelt ! I skolan vet jag vilka nästan alla seniors är (efter att ha gått där i 4 veckor) och lärarna är jättebra! Väldigt kul för de e så intresserade av sverige ! Tro det eller ej men att amerikanarna ska vara så himla "gäng-indelade" jag tycker det är en myt!! I svenska skolan går man omkrin i sina klasser indelade på 30 pers och det blir gäng osv. Här är allting mixed så alla hänger mera med alla, du går med hela din ålderskurs. Mindre nära vänner, mycket flera vänner och mera skitsnack! Men inte nödvändigtvis mera gäng... Fast visst finns det cheerleaders, fotballskillar, miniräknarsnördar och meangirls!

Bilder på skolkambrater, mitt hus, mitt rum, min gata och allt kommer så fort jag fått min fina kamera av amanda imorgon! =) Håll ut!

För övrigt slog min lillebror pizza-ätar tävling i skolan idag!! 11 pizzabitar tryckte han i sig ! (jag äter normalt 2-3) Han spydde efteråt och Stacy fick komma och hämta honom, han var stolt som en tupp! haha
PUSS

BORED

Ojj vad tråkigt jag har det, galet ! jag har ingenting att göra. BLÄ
Inget att skriva, inget har hänt.. inget händer.. tråkigheten är total.
Amandas plan lyfter om 30h. Obeskrivligt.
Matteläxa. Topmodel. Sova.
Hejdå


"Throwing Bean festival"


The Bachelor Jason
Kom precis hem från skolan och tittade på 2hlånga avsnittet av "The batchelor" från igår, det slutade med att jag storgrät! Är inte lika gråtig i flimer längre men detta avsnittet var verkligen för fint! Han skickade hem en av mina älsklings tjejjer!

Idag är det "Throwing beans festival" I japan, tusentals människor  går ut för att kasta bönor för att skrämma bort jävulen.. mycket intressant .. I övrigt har inte dagen varit ett dugg intressant, skolan var tråkig, kom hem klockan 3 och har ingenting att göra, ingenstans att ta vägen. Fast i mitt hus och uttråkad till max... Blå express vart är du ? 5ans spårvagn? Centralstationen? Åhh sankt sigfrids plan och korsvägen älskade sällen i världen! vart är ni?

AMANDA KOMMER PÅ FREDAG IDAG ÄR DET TISDAG 3 DAGAR KVAR!!

Man Som Hatar Kvinnor


Man som hatar kvinnor kommer pa bio den 27 Februari! En av de basta bockerna jag last (har last alla tre) och jag skulle tycka de var jattemysigt att ga och se den ! Tyvar funkar ju inte riktigt det for den lar ju inte visas har.
Jag kande bara att den 27 Februari ar en dag jag kommer vara stolt over sverige. Sveriges forfattare och film! =)
Puss!

Ps. Jag fattar ingenting av min graphic designs class.. Forstar inte uppgiften, forstar inte hur man arbetar med pogramet och forstar darfor inte alls hur jag ska gora.. !?

AMANDA KOMMER NASTA VECK.. DENNA VECKAN!!!!!!!!!!!!

1 Februari

     

1 Februari, ny månad, ny start och nya bilder till bloggen!  1 Februari, idag, är en söndag så i morse var jag 2h i kyrkan! Bild 1&2 ovan är på mig och mina syskon efter kyrkan imorses. I kyrkan var också Graham, bild nr3, och vi åkte och åt samt åt god coldstoneglass efteråt . Efter det åkte jag hem till Hannah där Lauren, Morgan och Laura var och vi kollade The Superball vilket är sista amerikanska fotbollsmatchen för sesongen! De var fler folk där och vi bjöds på goooda mackor, kycklingklubbor från The Hooters, samt massa dippgrejjer och brownie med glass och jordgubbar samt blåbärspaj! Mums ! Vi tjejjer var inte jättesugna på att se americanfotballmatchen så vi pratade och åt och hade bara almänt kul helt enkelt ! =) Nu måste jag sova, ska upp 05:45 och åka med skolbussen till skolan imorgon.. !
PUSS

RSS 2.0