Chachamorgon!

Godmorgon!
Igår var vi och dansade, egentligen är det påskstängt men vi fick komma dit och öva, shit va kul vi hade! och va roligt det är med dans!=D Chacha Rumba Jive om och om igen, (hah även lite passo där med anton!;))
Vi hade sjukt kul verkligen! undra hur ja kommer klara mig utan dansen i usa, måste dansa där!
 <-- min och antons jive!

Nu ska jag götta me lite pankakor! sedan ska jag hem till en killkompis o plugga matte och sedan till en tjejjkomips på tjejjmiddag ikväll vilket kommer bli trevligt!

På tal om det! om det är någon som har några bra cha cha rumba eller jive låtar, snälla vad heter artisten vad heter låten och var laddade ni ner den?
Lyssnar nu på  Bette midler med Mambo Italiano! (nästa på spellistan candyman !;) )

Kramar,
Gabriella


syskonkärlek och brist på stjärnkrig

Heej

igårkväll
Vi skulle haft starwarskväll men neej so you think you can dance scandinavia, lost, nattpromenader och någons kärleksrpoblem var mer aktuellt vilket ifs bidrog till en härlig kväll!
Men jag har ännu då inte sett starwars... verkar ifs inte vara något jag missar, massa rymdvarelser och krig nepp.

Här är en fin motljusbild jag tog igårkväll , det var jättevackert! hah o ja gillar poosen till höger, undra vem det kan vara?
image2

syskonkärlek
Jag kom precis hem, jättetrött går raka vägen in på mitt rum och gosar upp det i sängen för att lägga mig vid datorn, så kommer min lillebror in och säger: "gabbi, du sa inte hej till mig".
Jag blir så glad i hela kroppen! jag älskar min bror jättemycket, och ja vet inte hur ja lyckades missa honom på vägen till mitt rum där han stod vid guittar hero, men ändå man blir glad=) glad över att det betyder något för honom att jag säger hej då jag kommer hem fastän han brukar fly från mina kramar, min undebrara bror!
Hur ska jag klara mig utan honom i USA?

Ha det underbart alla nu!
Gabriella


Mitt första inlägg!

Hej alla läsare!

Även jag är nu meddragen i blogg-träsket, och ja hoppas att ja kan skriva en väl uppdaterad och bra blogg!
Anledningen till varför jag vill börja skriva blogg är för att jag ska åka till USA som utbytesstudent i 9 månader 08/09! Varför jag bestämde mig för att åka var just för att jag läste andra utbytesstudenters bloggar och de verkade ha det jättebra och mindre bra men var alla nöjda med sitt val att åka! Så jag tänker själv skriva mycket om mina tankar inför mitt utbytesår och när jag väl är i usa ska jag också skriva så mina vänner familj och alla intresserade får se hur jag har det och så =)

Men nu är jag i sverige, nyduschad sitter jag på min säng hos min pappa och skriver mitt första inlägg. Ska snart iväg och träffa kompisasr och ha Starwars kväll då ja aldrig sett en ända starwars film..!

Kan dra lite kort info om mig:
Namn: Gabriella
Ålder: 16
Bor: Göteborg
Familj: Mamma, Pappa, Syster28 och Lillebror 12
Skola: Första året på Gymnasiet på naturvetenskaplig linje
Jobb: Sommarjobbar i glasskjosk
Intressen: Mina vänner och min pojkvänn, samt Pardans! dansar i C-klass ChaCha Samba och Jive och ska ha min första tävling i Maj!

Ha det så bra!
Gabriella

RSS 2.0