During American Government!

HEJ
HAPPYY HALLOWEEEN!!!!!!!!!
Sitter pa min american Government lektion, forsov mig idag sjukt skont! missade mattetestet, ganska bra da jag far gora det pa mandag istallet sa jag kan plugga lite! Annars ska jag ha fotboll till 4.30 sedan kommer nathalie over vid klockan 5! Planerna for kvallen ar inte riktigt bestamda, har lite olika alternativ! Men hur det an blir sa ar jag Suupertaggad!! Halloween liksom!! Vad som an hander inatt sa ar det eskimo-costume pa! massa godis och en totalt amerikansk upplevelse! promenads maste tas i utspokade celebration! Jag ar bara superladdad helt enkelt!
skriver nog ikvall igen om jag hinner!
HEJDA

Sverigedag shopping och Halloween!

Hej!
Upp i kyliga Florida 10grader på morgonen igen! kallt! ( Blev lite varmare på dagen dock 20 grader typ) Skolan gick fort och mitt engelskatest gick bra, vid lunchen smet jag ut där Elin med mamma stod och väntade, vi hämtade upp Desiree med mamma och vi gick alla och shoppade!
Så himla härligt att få shoppa med svenskar som vill in i samma butiker och är lika shoppingsugna som jag!

Detta blev mina två inköp:

Skor från madden girl


Tröjja från Abercrombe, perfekt att ha över en vit piké i min skoluniform!

Vi var i massa affärer och det var jättekul, hade mysigt med både Elin och Desiree så det var kul! Åt lunch med Desiree och hennes familj, pasta och sås och parmesanost, jummy! en lunch utan pommes frittes! lovely!
Fick skjuts hem, ringde min mamma kort i all hast och var tvungen att lägga på jättefort !=(
Under kvällen hade jag två val, antingen sitta och titta på fotbollsmatchen som vårt lag hade idag, eller åka med fam. Sterberg till fam. Lyrhedens hotel och äta.. Amerikanskt eller svenskt ? tråkigt eller trevligt?
Det blev en svensk trevlig kväll! Gick ut för att möta dem och såg Martin spela golf på golfbanan precis utanför mitt hus, jättelustigt! Vi åkte till hotellet som var jättefint!
Ett Afrikanskt-tema hotel med en savan utanför, jätteballt!
Vi såg alla möjliga djur som vandrade omkring utanför hotellet, zebror, giraffer, bufflar, fåglar, strutsar allt vandrade omkring där utanför, här hemma! nära där jag bor liksom!


Charlotte, Sofie, Jag, Teo och Desiree på hotelet!


Elin!

Vi åt good middag på hotellet och sedan fick jag skjuts hem till en trött Stacy! Blev slängd från svenskt turistliv i Florida hem till mitt amerikanska vardagsliv! Jättekonstigt och roligt att hoppa in och ut svenskt och amerikanskt! Måste erkänna att foldansprat och sverigeprat i största allmänhet får mig lite sugen på sverige-livet dock!

Imorgon är det upp till skolan igen, mattetest på morgonen, segt! Ska gå hela dagen i skolan och mina två timmar fotbollsträning, ska bli kul! =) Sedan är det hem till Halloween!!
Stacy ska förbereda för halloweenparty de ska ha på lördag, madi och xander ska ut och trick or treat-a, mina svenska kompisar ska trick och treata och så tror jag och själv ska jag nog med och trick och treata lite och senare på kvällen hoppas vi på Halloweenparty! Stora partynatten för ungdomar verkar vara lördag dock, men jag hoppas någon kör till på imoron med, och att jag kan komma in där ! Ska försöka få med mig Elin och Desiree med om jag kan! men de löser sig nog lätt, två svenska tjejjer är det inte så svårt att få med! =) Om det nu blir något imorgon, de får vi se i skolan! Annars blir det mysigt halloweenfirande med familjen tror jag ! =)

Ser fram mot scary halloween-helg!
Puss
Gabriella


Sverigemiddag!!



Hej!
Kom precis hem ifrån den mest svenska upplevelsen jag upplevt sedan den 12 Augusti då jag kom hit!
Efter skolan och fotbollen så kom jag hem och åkte hem till Martin&Pia gamla vänner till familjen som bor här en tid under året! Ska nu bo här i 1 månad, jag kom dit och deras lägenhet var svenskt inredd, vi pratade alla svenska och det ar jättetreligt ! Då jag varit där en stund så kom en annan familj dit som är goda vänner till dem och här över höstlovet, detta visade sig vara Desiree Lyrhedens familj, en tjejj från samskolan min skola där hemma! Jättekonstigt att se henne, en person jag kombinerar med sverige-livet!
Så familjen jag kände sedan innan med Elin i min ålder som jag inte träffat på 7 år (kul att träffa henne igen!), tillsammans med Desirees familj satt och åt SVENSK MAT!!! Kyckling, ris, sallad och sås! bara så svenskt ! Alla var svenskt klädda, pratade svenska, aggerade som svenskar gör, pratade om sverige, åt med både kniv och gaffel (till skillnad från amerikanarna som bara schyfflar in all mat i munnen med högerhaden och gaffeln!) och det var bara sverige över hela alltet!!
Fick uppdaterat lite skvaller om samskolan och vad som händer där hemma i Sverige! jätteroligt!

Elin, Desiree och mammor skulle ut och shoppa imorgon på stor outlet, jag är inte feg för det! Så imrogon ska jag till skolan, göra mitt engelskatest och sedan smita ut för lunch och de ska hämta upp mig på parkerinsplatsen vid skolan och vi ska åka till outleten ( Stacy ringer in mig som sjuk! jättesnällt! ) Så det ska bli jätteroligt med lite Svensk-Amerikansk-Shopping!!! =D

Jättewierd att träffa svenskar verkligen, prata svenska liksom!?,.. och att en tjejj från min skola körde hem mig och släppte av mig hemma hos mig i mitt amerikanska hem i Celebration! jag var heelt förvirrad då jag kom hem! på ett bra sätt =)

Nu är det engelskaplugg som gäller!!! måste sätta teste före all shopping imorgon!
PUSS&KRAAM

Grade Statistics & Family pics!

Hej!

Kör en snabbisuppdate a la vickan!
Gjort:
Skolan, fotbollsträning, pratat med amanda(!), ätit, tagit videos med madi&xader
Humör: Glatt, trött
Planer: Gå upp tidigt och plugga engelska för englskaquiz som ja sket i idag...
Ser på: Skärmen och tre tända doftljus på nattduksbordet!

Lyssnar på: Fläkten från datorn..
Läser: Bloggar!
Dricker: Vatten

Äter: Allt med över 200 kalorier i!
Bästa: Bestämdes idag att amanda kommer om 99 dagar!
Sämsta: Ostädat rum, inte gjort läxorna, klockan är för mycket!
Väder: Kallt ! Imorse då vi körde till skolanvar det 16 celcius! På dagen varmt ca. 25+, strålande sol under fotbollen, svettigt!

Idag fick vi våra Soccermatchställ och träningsställ samt väska! mycket fint! Har vår första match imorgon men jag a inte vara med pga paperwork.. kommer kunna vara med nästa vecka dock, nervöst!
Annars var det en spännande måndag, massa skvaller efter helgen vilkte var kul! Festen Kit bjöd med mig til var tydligen jätterolig.. synd att jag missade den! Men jag hoppas på flera halloweenpartyn nu till halloweenhelgen!=D

Annars bara måste jag berätta om min enelskaklass!
Jag går English IV med Mr. Farrell en ökänd lärare på celebration high school!
Han drog idag igenom "Grade statistics" och snälla kolla, lååångt ifrån samskolestandard!

      
Overall       My class
A
               X                   X    Motsvarande MVG
B 20%    27             8 st    Motsvarande VG
C 19%    25             7st      Motsvarande G
D 27%    35             7st                             IG
F 34%      45              6st                            IG
               132elever, 28 elever

Själv har jag ett C, alltså ett Godkännt! och då får 80/132 engelsktalande elever IG i denna klass!! fattar ni att det är svårt!?
Detta kanske man säga bevisar att amerikanare inte är fullt lika studiemotiverade.. heh!

PUSS

Passar på att lägga upp lite bilder från min födelsedag 1 Oktober som jag inte fått upp än!
De är på Världens Bästa Värdfamilj!!!=D


Gabriella, Pluto, Xander, Madi!


Mina värdföräldrar, Stacy&Brent


Jag (i bobmarley-musse-hatt som får mig att tänka på S) och Xander


Min amerikanska disey-familj! haha! Stacy Brent Madi Xander och jag på min födelsedag!
vi flummade sjukt mycket i dendär souvenirbutiken! haha!


PS. FÖRLÅT FÖR VIMMSIGT INLÄGG!! LOVAR ATT SKRIVA DÅ JAG ÄR MINDRE TRÖTT OCH MER SANSAT IMORGON!!!

8.5h i bil med fam Elliott!

Vaknade av att Brent kom in och sa att vi skulle åka klockan 08:00 på morgonen, satt i bil från 09:30am-06:00pm .. 8.5h!
8.5h i en bil med sin värdfamilj skulle kunna vara en plåga, men icke! Måste säga att jag supertrivs med familjen Elliott trots Madis&Xanders gnäll, Stacys irriterande "shut up" och Brents entusiastiskt spelande av all möjlig musik!

Maten för dagen
Frukost- Färdiglagad Chokladmuffins
Snacks - Jordnötter
Lunch - Chickenburger och Frosty från Wendys
Snacks - Godis från Ama och Pappy
Middag - återstår att se! antagligen en fys-pizza lr nått !

När vi väl kom hem från de låånga timmarna i bilen (jag sov för övrigt två av dem, sådär gott som bara jag kan sova... för er som känner mig, ni vet ju var det innebär... hrm, hrm) I alla fall, väl hemma väntade detta på sängen!

Ama & Pappy

Lite Halloweengodis och en liten Lapp från Ama&pappy (host mormo&morfar) som varit här och passsat Moccachino, Oscar och Maya! Känns mysgt bara!
Annars ska jag till skolan imorgon, segt.. har Quiz i engelsan, måste ner och tragla mig igenom 15 sidor av en assvår gammal engelsk bok.. FY!

Just nu sitter jag och pratar med Amanda på msn och hon ska komma i Februari! datum ej bokade ännu, men hon ska komma och bo här med mig ! pratade precis med Stacy och allt !=D haha åååh va kul! Kan inte vänta!!! =D Bara cirka 111 dagar kvar!! Åh va kul!

Nu är det plugg, desperate housewifes, lite Lina-telefonprat och sedan Godnatt!
Puss&KRam!



Stacy - "There are white eggs and there are brown eggs, but they are all the same on the inside!"

Forsokte for ovrigt lagga upp en video pa var hundvalp Moccahino da vi leker lite med henne for ett tag sedan, det funkade inte men har har ni en lank om ni vill ga in och kolla ! Xander pratar och Stacy haller henne!

http://www.youtube.com/watch?v=FPyEObuby-I

Vuxenkvall & Mysmorgon

Godmorgon!
Vaknade precis upp inrullad i massa massa filtar och smog mig ner till vardagsrummet, dar var det dundermys! Nybakta amerikanska kanelbullar och nagon sorts omelettgrejj till frukost framfor Sex & the City the Movie! Stacy Pamela Brent och jag lag alla uppmysta i soffan ganska tidigt pa morgonen medans de andra fortfarande sov och hade jattemysigt! Fick lite kanslan av en juldagsmorgon! jattemysigt!

Gardagkvallen spenderades forst med kidsen och pizza samt hemmagjord milkshake, senare da barnen nanade kom de vuxna hem, glada och lite runda under fotterna! De slutade med att vi (Stacy, Brent, Pamela, Chris och jag) Satt uppe i tva timmar och skrattade och pratade och jag hade verkligen jatteroligt! Stacy & Brent sa att de ar glada over att ha fatt mig som utbytesstudent (vilket varmde!) och vi skojjade om att de skulle kunna fatt en Tont-kines eller nagat!
Det ar valdigt roligt att 'parta' med vuxna ibland!
Innan jag akte hit sa horde jag bara hur vuxna amerikanare ser pa 17ariga utbytesstudenter som barn och inte accepterar deras asikter och sa.. Sa ar det inte hos Stracy & Brent nagat jag markte tidigt och blev jatteglad over! Kanns bara valdigt bra att vara med i "vuxenvarlden" istallet for barnvarlden liksom.. ahh nu later jag totalt tontig, men ni fattar vad jag menar ??
Jag hade iallafall en toppenkvall! en av de basta sedans jag kom hit tror jag faktiskt..!
Mina Hostparents ar bast!!

Valdigt harligt att se Stacy med sin basta van ocksa! de har verkligen kul tillsammans! och att se dem, och att se Sex&theCity far mig att tanka pa mina narmsta kompisar och oss om nagra ar, shit va mysigt det kommer bli!
Mina alskade BFFs! <3

Nu ska jag fortsatta vandra omkring i min mysdress, kanske ska ta dendar joggingturen ocksa,.. kylikt och stralande sol utomhus, jatteharligt vader faktiskt! vi far se!

Gabriella

Georgia

Heej!
ar nu uppe pa lanad dator i skogarna naganstans i Georgia (staten over florida). Bilresan gick bra, sa mysigt att bara lyssna pa iPod i timmar i en bil tycker jag! Huset har ar stort, amerikanskt och kallt!! Det ar typ 10-15 grader och jag fryser ihjal! kunde inte sova for det var sa kallt pa mitt gastrum inatt (hade ifs bara en filt) sa jag tog pa mig strumpor, samskolemysuniformen och lag dar och huttrade hela natten! Inser att jag vant mig snabbt vid Floridavarmen, kandes jattekonstigt me converse pa fotterna! vart ar flip-flopsen liksom!?
Annars har jag det mysigt har! har inte sa mkt att gora, ar med familjen och kollar tv, sover, lyssnar iPod, tar en promenad..
Vi kom precis hem fran bion dar vi sag High School Musical 3!! Hah nagat overamerikansk och lite ah for mkt! men annars harlig! skrattade massor, mycket harlig dans med och jag kan ju erkanna att Troy inte ar helt fel anda! Vi alla, Stacy, Madi, Mamman i familjen Pamela, Dottern Rachel och jag smalte da han tog av sig trojjan och log sitt pojk-leende!

Nagat annat jag vill beratta om dagen ar vad jag har atit!
Frukost - Mjolk med Soccerflingor med choklad och mumsiheter!
Lunch - Vi akte till Sonic, hamburgarstalle, en Sandwichbaconcheese hamburgare, mums!\
Mellanmal - Chokladbitar och en Chokladsnackbar
Pa Bion - Dietcocke och Massa smordrankta popcorn!
Middag - Pizza hur fet som hellst, jummy!
Efteratt - Madis&Rachel hemmagjorda Chokladmilkshake!


Gissa vem som ska ut och jogga imorgon?? Laaangt ska jag jogga! haha
Dialekten har uppe ar INTE DALIG! jag skrattar ju ner mig varje gang de oppnar munnen, Stacy&Brent har borjat prata sa med nu! jag forsoker verkligen att inte skratta men jag klarar mig nastan inte, ska forsoka filma, ni bara maste hora! haha De haller ut pa varje vokal i en eeevighet, halaaayydy! hooow was the triiiip? I hooped uu had fuuuuaan!!


PUSS&KRAM

PANIK.

PAIIIIIK!!!
Kockan stog på 05:50 jag vaknade 05:50 men somnade såklart och klev upp ur sängen NU!! Klokan 08:10!!!! Vi lämnar huset 09:00 då ska allt vara packat, jag ska ha ätit, duschat, allt!!! För övrigt är huset vääldigt lungt för att vara sista timman före lång bilresa om man jämför med fam edwards före sthlmsavfärd, barnen chillar och Stacy&Brent är inte hemma!? Nu måste jag sluta skriva för jag har bara 40minuter på mig att fixa!! sedan är det 6-7h i bil som gäller! huh!
Georgia here I come!
Hejdåååååå

"Mole day"

Heey!
Måste erkänna att jag på gårdagens soccer-bild ser myycket brunare ut än vad jag egentligen är! men tack för alla kompimanger, och all avundsjuka =P
Idag var det en händelserik dag!
Jag kommer till skolan och ser att 40% av eleverna har tröjjor de målat på "The Mole Day" ..hah vad är det ? jag frågar snabbt och får reda på att detta är för att fira de kemiska måttet "Mol" haha en "Mol-dag" för att hedra molen! Alla som hade tröjjor fick också 5 extra points till betyget av naturlärare, galet! =P
De var inte bara TheMoleDay det var också "Read-day" idag, första 15 minuterna fick man läsa valfri bok och sedan började lektionen , råchill! de är ONsdag idag vilket betyder kort schema så jag har i stort sätt bara läst hela dagen!
Var ute och åt lunch på McDonalds med några nya kompisar med, kul!

Efter skolan var det Soccer såklart! inte som vanligt 2h träning utan bara för att jävlas lite var det 3h träning idag! Lärde mig mycket om hur man tänker och hur man lägger upp ett anfall och så, kul! Sprang ochkså 2 varv runt heeela skolområdet, gött! Börjar sakta men säkert lära känna folk i laget med vilket är kul!

Efter soccern var det hem´och så hade jag bara en timma på mig att duscha, städa mitt rum och fixa mig innan Rebecca skulle häma upp mig och köra mig till HalloweenHorrorNights!

 
Rebecca&jag visar upp lite pumpor!

     

Var faktiskt inte riktigt lika skräckslagen denhär ången och gick i 3 ytterligare spökhus med skådespelare som förökte skrämma livet av stackars lilla mig! Åt Ben&Jerrys på B&Js café och såg en spökshow med dansare och grejjer!
Jag gick med Rebecca, hennes bror, Andrew som va asskön och sedan mötte jag upp Tray och hennes kompisar och fick skjuts hem via BK med dem!
Trey är Zanes syster och jag har alltid tyckt hon varit lite arrogant och så.. men nu idag var hon jättetrevlig! Hon var intresserad av att lära känna mig liksom! Fick faktiskt precis ett Godnattsms och " ha de kul i georgia!"
Ibland kan männskor verkligen överaska! roligt!

Privat till nära och kära
Imorgon sa jag upp tidigt och iväg till Georgia. Funderar på att gå upp lite ytterligare extra tidigt för att prata med er där hemma, så om ni läser detta så vet ni att jag kanske är inne mellan 11.30-13 imorgon cirka.. Sedan måste jag packa och åka och jag kommer inte ta med mig datorn (tar med fotboll istället!) så ja.. jättemysigt om S, A, Familj eller de som vill prata lite e inne imorgon vid den tiden!

Annars alla kära bloggläsare så ska jag försöka skriva lite varje dag även då jag är i Georgia över helgen. Ska försöka låna en dator, men om inte så vet ni varför!

Ha det suuperduperdunderbra!
Kramar,
Gabriella

Soccer!!!=)



Soccer-Gabriella svettig och heelt slut ser ni på bild ovan! hah ja, de flesta skulle kanske inte lägga upp sånna bedårande bilder på sigsjälva, men varför inte vara ett undantag här i bloggvärlden?

Soccerträningen igår gick bra! Var jättelost, viste inte vart vi var, visste inte vad vi gjorde,kännde ingen i laget,  Nadie!
Var jätterädd för att alla skulle vara suuperduktiga, för jag har aldrig spelat soccer (foboll) förut , någonsin, Nunca!
Idag sa han till mig att jag blev indelad i de bättre av de två lagen, varsity laget! Jag fattar inget, NADA!
Nu har jag också tränat lite spanska negativa former som till spanskaläxan och ska sluta vara så irriterande=P

Känner inte att jag känner någon särskillt bra ännu, men det kan nog bli ett ganska så gott jäng med tjejjer! Har också kommit på att fotboll faktiskt är en väldigt rolig sport! Väldigt lik handboll.. trots att jag inte är så bra med fötterna och bollen, så vet jag hur jag rör mig på en fotboll/handbolls-plan liksom!
Hah fast faktumet att idag var första gången jag någonsin hade fotbollsskor på fötterna ska vi nog allt komma ihåg! är inte duktig precis! Men kul att vara i de bättre laget!
Vi tränar varje dag efter skolan, ibland har vi en timma plugg-tid med lärare mellan skolan och träning, vi tränar i två timmar och i slutet på varje träning är det Springa/fys som gäller! Nice!
Fotbollsplanen vi tränar på är skolans egen och de har varit soccertryouts för killarna på planen brevid! Lagindelningen sker självklart killar-med-tröjjor och Killar-UTAN-töjjor! Mycket uppskattat av alla i tjejjlaget, haha! Själv var jag ganska irriterad då ingen lyssnade på va coachen sa, men de blir nog bättre!
Även killarnas (amerikanska) fotbollsag tränar intill oss och springer förbi med deras fåniga axelvaddar a la 80-tal och tigha spandex som visar deras små fotbollsrumpor! Även detta distraherande för våra små fotbollstjejjer!
Nästan precis vid oss hade också skol-orkesten repetition så de spelade på och vi kunde knappt höra vad coachen sa!
Härligt att alla "trängdes"! Kul att se alla, jag känner ändå en del killar i fotbollslaget, soccerlaget och i bandet! =)

Det känns verkligen som om jag kan spela soccer de kommande veckorna nu! känns kul!
Har träningsverk i hela benen, vilket känns jättebra! Lite orolig över att få fotbolls-knutt-muskler dock! de runda fula vaderna.. inte precis dansspiror!

Shoppade idag med, hittade denna fina Ed Hardy T-shirt!

Egentligen är inte jag en suuper-fan av ed hardy som tillexempel min kompis Amanda är..!
Men hittade denna och tyckte den va nice och så hiiimla skön! helt ljuuvlig! så jag e skitnöjd! 50$ (ca 350kr..?) Perfect!

Imorgon har jag massa för mig! Skola(kort dag!), Soccer, Ev. Shoppa kamera&fotbollsgrejjer me Stacy, Packa och på kvällen kanske jag ska med the swim-team på Haloween Horror Nights! Sedan är det upp tidigt Torsdag för att åka till Georgia!
Hoppas internett fungerar imorgon! Om det inte gör det, så är jag i Georgia fram till Söndag och kommer inte ha med mig min dator ! Bloggar antagligen från dator där, men om de inte blir så så vet ni varför iallafall!=)

Massa Svettiga Kramar från en jättetröt Gabriella på dallrande ben av all träningsverk!

Ps. Fick låna soccer-grejjer av Kit från simmlaget. hon har skadat foten och kan inte vara med och har ingen användning för grejjerna! De passade perfekt och var sjukt bra! Slipper jag lägga pengar på de då jag bara ska spela i några månader liksom .. =)

Ej fungerande internett!

Hej! skriver detta fort för vårt internett kan stängas av när som hells, det är också min ursäkt itll att inte bloggat de två senaste dagarna.internettkille kommer imorgon då ska ni få lägesraport!
Soccer=Kul!
Puss

Sunday

Goderafton!
Vaknade upp denna söndag med städryck, plockade iordning, damsög, damtorkade, städade badrumet skinande rent till härlig musik!
Efter det cyklade jag ner till poolen för att sola, Martin var livvakt och det var i stort sett ingen annan där så vi satt och pratade i nästan två timmar vilket var kul! Fick pratat me honom om hans alla tjejjer, vilket han påstod inte var sant blabla vet inte vad jag ska tro, och fick reda på saker folk sagt om mig.
Han sa att jag inte skulle lita på någon, och gav mig lite små tipps typ.. kanske ska ner  å hänga me honom ikväll så de e kul! Katie och Ashley bjöd ju ändå inte med mig då de skulle till stranden igår osv efter all skitsnack, så just nu bryr jag mig inte om dem, de är omöjliga. jag kommer hänga med M och Z ändå!
Då jag kom hem från poolen va det middag med mina hostgrandparents och sedan möte med andra exchangestudents o min områdesrepresentant här! Det var trevligt, lite långtråkigt. En kines som inte sa så mycket och en tyska som verkade ganska skön!

Vill också passa på att tippsa om min undebara (svenska) tjejjkompis blogg, www.victorialindberg.blogg.se, hon är underbar och om ni gillar mode, checka in där! hon är en av mina absolut bäst klädda kompisar, utan tvekan!

Jag och Vickan i sommras!

För övrigt börjar en sak gå mig på nerverna ! jag har tagit massa roliga videos jag vill kunna lägga upp här på bloggen men det funkar inte ! jag trycker på html och lägger in den sen när jag ska trycka på "slutför" så finns inte "sutför" där!! JÄtteirriterande!

Nu i veckan som kommer ska jag och Stacy åka och köpa oss var sin systemkamera med! Jätteroligt! Och nästa vecka är vi lediga torsdag-freag så hela vår familj (utom alla djuren) ska åka upp till Georgia (6h biltur) och hälsa på nära vänner till familjen som bor där! det ska bli jättehärligt faktiskt, bara komma härifrån och vara med familjen med min nya kamera ! =)

Sen är jag lite nervös för in första fotbollsträning som nog blir imorgon med ! Och mitt engelskatest! måste plugga!
Adios!


slappislördaag

Efter en slappelördag slappare än någonsin sitter jag vid mitt köksbord här i Celebration, har varit ensam hemma hela dagen nästan - skönt!
Kollat igenom massssa hemsidor och kläder! Så kul! och de bästa är, att nu kollar jag inte bara och känner att en intenettorder till en fejk-adress ligger långt borta.
Nu är jag i US&A stälet där affärerna faktiskt existerar!
Mina favoriter:

   

Sista klänningen är en nyhet på forever21, förhoppningvis befinner jag mig snart i affären med den i handen !! =D

    
Är också vääldigt sugen på en one-pice, och då menar jag inte en speedo-onepice som vi har på simmningen! nope! en fin one-pice för sol och bad!
Hittade dessa skönheter på Victoras Secret, måste dit älkar ryggen på den till höger!!

Annars har min dag varit ja,.. som jag sa, slapp! har inget mer att tillägga, har inte hänt något helt enkelt!
Puss&Kram
Gabriella

Dans i mitt saknande hjärta<3



Cha Cha, Samba, Rumba, Jive, DANS!?!?! Vart tog dansen vägen?!
Dansen som alltid gjorde mig så glad, sitte nu och kollar dansvideos på youtube och lyssnar på dansmusik på hög volym då jag hoppar omkring och städar med mina dansskor på fötterna... känns meninsglöst.
Nepp, nu i veckan ska de göras ytterigare en ansträngning att hitta dansskola, någon sketen skola me lite pardans ska väll hittas kan man tycka!

1 Gallon Chocolatemilk in one Hour!

Hey & hjärtligt välkommen till Formal Friday på CHS! grabbarna gick idag med slips till skolan, något jag tycker de ska fortsätta med, nice!

Idag var en minnesvärd dag då det idag var min sista swimpractise här i celebration!
Jag var och pratade med Soccer Coachen igen och han sa att ja kunde börja så fort som möjligt, swimcoachen sa att det inte kommer hända något mer för resten av denna tiden och många har redan droppat av laget..
Så! Med lånade fotbollsgrejjer från Kit kommer jag vara på min första Soccer-träning redan på måndag förhoppningsvis!

Efter simmningen åkte ja hem och skulle egentligen gå på skolans teater kl. 7am.. Men! Stacy kom in till mig och frågade om jag vll föja me henne till outlet-mallen! Självklart!
Det är ingen bra outlet, jag har varit där en gång förut.. inte så jättemycket billigare, inte så jättemycket bra grejjer men idag hittade jag iaf lite härliga fynd!

Guess-tröjja, Svart genomskinlig, supersnygg med min svarta body under, skinny jeans och ett långt halsband! Stor storlek och ah.. den e bara fin!  (bilden gör sig inte riktigt)

40$ = 280Kr*


Ralphy laurenius Blåa brallor (perfekt i skoluniformsreglerna) - 20$=140kr* (FYND)
Klassisk Ralph Lauren tröjja, också fungerande i skolunoifomen (hoppas jag!) 60$=420Kr*

Annars sitter jag nu o bloggar och kollar på "16 Candles" en gammal highschool-film från 80talet med familjen!
Madi har över Hallie och en annan kompis och Brent har sagt att Madi får en mac-dator om hon dricer en gallon milk på en timma!!
1Gallon milk = 3.785411 liters mjölk!!
Madi föredrog Chocolatemilk och hon klarade ½gallon. Hallie bestämde sig för att försöka, drack drygt ½ Gallon mjölk och nu är de ute och spyr i en hink ute på bakgården med stora leenden i deras ansikten! haha =) Galet!
Inga mac-datorer idag med andra ord!
Att dricka 1 gallon mjölk på en timma ska tydligen vara omöjligt, kroppen kan inte ta emot så mycket mjölk så man spyr..!
Ett annat försök .. --> http://www.gofish.com/player.gfp?gfid=30-1001187

Nu sa jag koncentrera mig på filmen, sova och sedan upp imorgon, Löördag! =)
Puss&Kram
Gabbbieeeeeee


* enligt att 1$=7Kronor (enligt http://www.x-rates.com/d/SEK/table.html uppdaterat idag)

"Honeeeeeey"

Dagens outfit
Gårdagens Outfit á la dresscode (skoluniform)

*Skjorta - Ralph Lauren ( Vit, en av de färgerna som funkar!)
*Schorts (tillräckligt långa precis) American Eagle
* Skärp (enligt the dresscode)
*Diadem forever21
* Armband American Eagle + Sebastian=)

Idag har varit en vanlig trevlig dag! Skolan rullade på fort, fick 2/10 på engelskaläxförhör trots att jag pluggat..! Spelade Badminton med en kille från Marocco ja börjat prata med, han har väldigt intressant bakrund och e jättetrevlig. väldigt flirtig på de spanska sättet dock ! får massa Almuñecar flashbacks! Har bett honom slut kalla mig "babe/honey" säkert 8 gånge denna veckan! Vi spelde badminton iaf, jag fick 1p per boll, han fick 3 och ändå van jag, Muahaa! Nu kan han slua kaxa den lille "honeeeyn!".

Problem har uppstått då Keaton som alltid kör mit skye och e-boy till träningen nu har blivi tillsammans med Maria helt oväntat! Jag är inte så förtjust i henne, och tycker han är värd bättre, men men.. tycker också det är synd att han skaffar tjejj då jag inte kommer kunna ens prata med honom nu! Men iaf, vi är en person för mycket i bilen!! o jag kom in sist, vill itne åka ut.. lite segt, me de löser sig lite olika varje dag!
Simmträningen var asskön dag, kom dit 30 minuter tidigare, jag la mig med iPoden och Schteekte i solen - asgött!
200m uppvärmning.
1000m freestyle

Sen fick vi gå hem! =) Så var hemma en timma tidigare typ, jättehärligt! hade kunnat simma lite till dock.. var skönt idag, kallt i poolen och varmt i solen!

Ska visa er mina nya kreativa sidor nämligen mina två kollage och min almenacka (som idag fick bilder på födelsedagarna!)

Almenacka! Kollage1 
(klicka för större bilder!)

Visst är de fina ?
Almenackan är över tiden jag har kvar här i usa! Inser ibland att de nästan är ingen tid kvar alls! och ibland att det är huur lång tid som hellst kvar här! =P

Mor min har ringt mig idag och jag försökt ringa tillbaka, ska försöka ringa tillbaka imorgon med och om hon inte svarar i helgen! Ska bli kul att prata telefon, det är lite mer levande än skype på något sätt! Har inte pratat med mamma sedan jag kom hit (på telefon/skype så mycket) så det ska bli jättemysigt =)

Nu har jag skrivit ett inlägg med MASSA möjligheter att ge kommentarer, ( Outfiten, kollagen, almenackan, marrokanen, simmningen, mamma-ringning, gossip m.m.) hur töntiga eller meningslösa eller poetiska eller lustiga kommentarer som ellst, verkligen ALLT är tillåtet, men snälla bara SKRIV! Det behöver inte vara en uppsats, skriv bara några små ord! det gör Bloggandet såå mycket roligare! för ni vill väll att jag ska fortsätta eller ? skriver för er skull, så snälla hjälp mig lite på traven =)

Tusen Kramar
Gabriella


Gossp Girl á la celebration!
En flicka på simmningen som inte ens går på skolan, en trevlig tjejj som jag inte känner och ingen annan känner henne riktigt heller tror jag har nu blivit inblandad i det värsta gossipet någonsin! Hennes namn är A2 då hon heter samma som vår käraste A.
Pratade med henne i onsdags efter simningen då jag och N stannade kvar och solade, M var livvakt vid poolen.
A2 berättade för mig att hon och M hade flirtat lite, dagen efter fick jag reda på att de strulade (för andra gången) i onsdags! efter jag och N gått därifrån!!! Pratade dessutom med P idag och frågade om hon pratat med M då hon va så upprörd på Home Coming. Hon sa att de hängde igår tydligen och att de va bra nu, de strulade med.. Så
M var med A i lördagskväll, A2 i onsdags, P i torsdags, undra vilken lycklig flicka han fick idag?
Hah jag funderar på att prata med honom, vore kul att bara berätta för honom att jag vet, för ja tror inte många vet om alla tre samtidigt!! men det gör jag! muahaaa!
Vad gäller gossipet om mig och M har de lugnat sig betydligt till A och K´s tilfredsställelse, och jag känner mindre skitsnack om mig i korridorerna, skönt! har också börjat ta upp kontackten med M och Z igen o kommer nog bli kompisar snart! =) Allt känns lite bättre, fortfarande infekterat men inte ett öppet sår!
U know U <3 Me
xoxo
Gabriella


Soccer? jag !?

Amerikanarna är för lustiga! Vi har nu en uppblåsbar blinkande, sjungande dekorationsgrejj med spindlar och grejjer som man går igenom då man går på uppgånge till huset!  Lite scary!
På morgonnyhetena elever spelar in som visas vare dag på en tv-skärm first period så var det idag snack om "try outs for girls soccer!" Utan att jag var medveten om det rykte mina öron till, Soccer.
Egentligen tror jag Basketball skulle passa mig bättre, men om jag ska se de socialt, så tror jag tjejer som är mer som jag, spelar fotboll inte basket, the hispanics spelar mera Basketball. Så, jag fick tag på soccer coachen och förklarade att ja var med i simmlaget men är jätteintresserad av att börja spela så fort simmningen är slut!
Yess, dessa ord flög ur min mun, vad händer här!?
Han lät posetiv och jag fick schemat för träningarna osv. Undra om jag kommer få göra try outs eller inte? Hoppas inte för annars är det en STOR risk att jag inte kommer med i laget.

Har spelat handboll i 3 år för 3 år sedan ungefär, och måste erkänna att jag saknar de svettiga omklädningsrummen, matchtröjjorna och tjejj-lag-andan! Känns kul att lära känna mera folk med då jag lärt känna massa genom simmningen!
Och tanken på att inte vara med i någon sport (basketball/soccer/brottning som e mina alternativ) och gå hem varje dag efter skolan och tänka på er, de är inte ens till att tänka på! Det pallar jag inte helt enkelt..
Vi får se hur de blir!

Har varit pysslig de senaste dagarna, har gjort två kollage som ska få sitta på min vägg, och en almenacka av min resterande tid kvar här  i Celebration,

Annars var det en konstig dag, var på sådärbra humör som sjönk ner till jättedåligt som senare blev lite bättre, svenskt godis och haloweendekorationer samt desperate housewifes hjälpte till!
Puss & Godnatt!


Money&Grades

Tjooo!
Gick precis in på Nordea, insåg att jag är rik! Något jag hoppas inte kommer vara länge, blivande inköp:
* Systemkamera
* Kläder, skor, assesoarer!
* Texasbiljetter?
* Hårdisk till datorn, den måste rensas!

Kollade dessutom mina Grades:
Algebra II honors - B
Chours - A
English - D
American Government - A
Spanish- B
Team sports - A

Mitt D måste bort!!! måste prata med min engelskalärare...  huh!
PUSS & GODNATT igen


Harder, Better, Faster, Stronger

Heey!
Hah Rebeccas inlägg på mitt måndagsinlägg får mig att skratta!  tack sis!
Fick också ett härligt brev av syster min idag, och har varndrat omring med henne i min fina berlock runt handleden hela dagen ! =)

Idag var en bättre dag än igår! skolan gick fort och smärtfritt med brandalarms-övning och badminton på TeamSporten, spelade så sjukt mkt bättre än amerikanarna muaha!

Efter skolan var det sim-träning som slutade en timma tidigare, Nathalie, Mason, Ashley och jag stannade kvar efter träningen och plugga o sola, skitmysigt! Fick möjlighet att prata lite med M med vilket var skönt! förklarade att det var för att K och A varit sura på mig jag inte pratat me honom så mycket, han gav mig en stor kram och sa att han tyckte det var tråkigt, sen kom någon och störde vårt lilla samtal och jag känner mig nu mycket mer avslappnad med honom iallafall! känns skönt, nu kan jag prata med honom igen, kanske få min kompis tillbaka ! =)

Nu ska jag sätta mig och göra läxan och sedan försöka skriva lite brev! har ännu inte svarat på födelsedagskort och breven! Så hoppas ni inte går och väntar för jag har haft fullt upp med HomeComing och allt, men nu ska jag försöka!

Massa Kramar,
Gabriella

Ps. På min iPod skickat av Sebastian - harder, better, faster, stronger - daft punk lite go sådär då man går på Celebrations gator!

En tråkig trist och grå måndag...

Måndag.. Japp, måndag. En sån där måndag som bara var allmänt tung och jobbig..
Detta var inte en av de bästa dagana som ubytesstudent för min del, var väldigt trött efter dålig natts sömn, kände mig ful, tråkig, osocial och lite höst-sjuk.. Tvingade migsjälv till skolan som var almänt lång och tråkig, ville ingenting annat än åka hem och krypa ner under mitt täcke med min iPod och lyssna på låtar som får mig att tänka på er där hemma och bara tycka lite synd om migsjälv en stund.
Blev lite gladare då det tydligen var swim meet idag vilket betyder att ja kunde åka raka vägen hem (tänkte jag).
Hemma la jag mig ute på vår lilla gung-bänk sak och lyssnade musik och somnade sött då det öste ner regn utanför, jätteskönt.. men väcktes snabbt av min mobiltelefon. Katie ringde och sa att ja va tvungen att gå ner till poolen ó stötta laget annars blir ja kickad från laget. tack för den!
Jävligt sur, och allmänt på skitdåligt humör cyklade jag sakta ner till poolen där jag satt med sofia en stund, grät en skvätt och ville bara hem. Blev satt på att klocka tider, så där satt jag i 2.5h och tog tider på simmarna i ösregnet, var hur blöt, kall, och på dålig humör som hellst..! Så kan det vara ibland.
Folk försökte muntra upp mig men ja ville inte, jag var bara almänt inte på humör och ville hem!

Efter simmningen var det Senior Night tydligen, alla föräldrar kom och man skulle bli eskorterad av dem, få en ros och äta kaka med alla och alla fick en stor poster med sitt namn som alla skrev på. Både Stacy&Brent kom och märkte direkt vilket humör jag var på.. blev dock lite glad över at de båda dök upp och bent stolt eskorterade mig som min värd-pappa då mitt namn roppades upp och vi log mot kamerorna.
(Lustigt att man blir eskorterad sådär, stackarna som inte har föräldrar! de e ju hemsk!)
Sa att jag var jättetacksam att de kom vilket jag var, och att ja ville hem så fort som möjligt!
Hemma klockan 7 var det middag (lax, majs och herre kuvert! jättenyttigt, helt häpen!) sedan var det massa massa tråkiga läxor.. ingen tid till iPodlyssnande och mys här inte.

Så, dagen har varit ganska så jobbig, känner att hela skvaller-amerikan grejjen min lilla gossipgirl-spalt drog ner mig mycket idagmed, då tjejjerna tystnar då jag kommer för de pratat om mig.. segt!
Men har också massa snälla kompisar, har fått mig en stalker sedans homecomming, och en kille som e kär i mig (alltid kul med uppskattning trots att ja inte e intresserad). så det är väll kul antar jag..
Inte min bästa dag.. Måndag liksom.
Saknade alla där hemma mycket då med.. då en dag inte är bra så saknar man mammas och pappas kramar för att inte nämna Amandas "kom över på en gång!" från andra sidan telefonluren! Saknade Amanda..


Amanda&Jag.. saknar henne!

Ska försöka muntra upp migsjälv med ett sprillande nytt avsnitt av Gossip Girl och kanske lite glass! (fan att B&Js e slut..) för det e det amanda och jag hade gjort efter att vi gråtit i 1h i sträck.. och så får jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Puss och Kram
Gabriella


Ps. Nära och kära svenska vänner, mor och far, syster och bror, bästa killkompisar och tejjjkompisar. tro inte att jag har det jättedåligt här, och bli inte oroliga. En dålig dag har vi alla då och då! jag mår bra och är glad i vanliga fall, bara lite nedstämd idag, blir bättre imorgon!


23:27

Borde sova, känner mig lite småsjuk och har en skolvecka framför mig, men orkar inte. Pratar med S på msn istället - Mysigt!


Home Coming Week - The Home Coming!

Godmorgon Sverige!
Förlåt Rebecca och Pappa för att era små morgonstunder med min blogg sabbats av dåligt uppdaterande, jag har bara haft så fullt upp!

Fredag
Fredagen var Spirit day, med CelebrationHighschooltröjja åkte jag till skolan, fick hoppa av de två sista lektionerna för att öva med kören för the National Anthem! Skolans sista timma bestod av Pep Rally, en show med School Sprit typ!
Alla samlades på fotbollsplanen och cherleeadersarna cheerade, dansarna dansade osv! det var ballt!
Efter det åkte jag snabbt hem och senare tillbaka till skolan och HomeComing-fotbollsmatchen, alla var där och jag var med i seniorkören och vi sjönt the national anthem (nationasången) jag klarade det utan att sjunga fel! Jätteskönt!
Fotbollsmatchen var rolig och efteråt åkte vi alla till wendys där vi sjöng i bilen till gamla låtar och dansade och ahh, hade kul!

Lördag
Lördagmorgonen ville jag bara ta som en lugn morgon inför en fartfylld natt, men så blev inte fallet!
Nathalie ringde tidigt oh berättade omvåra planer för dagen, hon kom till mig vid tretiden då vi gjorde iordning oss, jag hade min Urban Outfitters klänning inköpt till min systers bröllop, samt Raglady skor jag fick från mamma min, silverarmband från sebastian blandat med silverarmband från American Eagle och Guess ring från Amanda! =)
Redan klockan fyra var vi klara och gick ner till lakeside för att fotas, det togs hur mycket kort som hellst i alla möjliga kombinationer!

Nathalie, två tjejjer ja inte träffat innan, Katie, Jag, en tjejj ja inte känner så bra, Aeysha, hennes pojkvän.

Efter detta åkte vi till resturangen Road Island. En Caribean inspirerad resturang som hade liveband, stoor fontän innomhus och framförallt ättegod mat! Vi hade jättemysigt och delade på massa massa förätter, jummy!

Vi på Road Island!
Katie, jag och Nathalie me våra smoothies!

Efter detta åkte vi vidare till Home Coming Dansen! Alla var där, och ja kände mig till en början lite som på ett disco på mellanstadiet, men jag kom tillbaka till min amerikanska verklighet snabbt då DJen skrek:
" Time for the Celebartion High School Dance!", alla ställde upp sig på led och dansade runt precis likadant, höger, vänster, upp ner, klappklapp och runt! haha värsta High School Musical upplevelsen!
Efter det var dansgolvet packat med folk hela kvällen och jag var alltid någonstans därinne och visade mina svenska moves haha!
Jag är också Superglad att jag valde att inte gå med en date, de som hade date dansade Bara med varandra, man fick verkligen inte dansa med någon annan. Något jag inte skulle klara av! så det var super! nu dansade jag med alla möjliga istället! Inser att jag känner väldigt mycket folk här! jättekul!
Mitt i allt dansande och skrattande så kommer de jag var förvanad om . Tryckaren.
Var 5e låt ungefär var en låååångsam låt, då alla dansade tryckare,.. PARTYDÖDARE enligt min mening! Jag gick rebbeliskt ut från dansgolvet och tog lite luft innan de snabba låtarna kom tillbaka då jag spraang in på dansgolvet!
Hade en superkväll jag inte kommer glömma!

Kitt jag och Mason på dansgolvet

Gossip Girl
Inget party utan Gossip, men jag tänkte börja uppdatera er med vad som hänt tidigare.
För att göra K och A glada så gick jag ner till poolen medveten om att M skulle komma ner och lifeguarda. Då han kom gick jag dramatiskt därifrån och nämnde att A och K var sura och att jag inte fick prata med honom.
Han berättade detta för A och K och frågade vad de sagt? De sa: "Nothing"  och där fick jag M på min sida!
K och A som fick reda på att jag gått därifrån blev jätteglada och sprang till Nathalie och sa att de va såå stolta över mig som förstod och gick därifrån. Är inte det helt jättewierd? hah, jag ska gå därifrån då deras killar kommer! något jag inte kommer acceptera, vilket kommer leda till gossip i framtide säkerligen.. något jag kommer få ta för att behålla min svenska moral i det hela.
Kanske detta är anledningen till att svenskor ses som ett hot i utlandet?
Skönt att inte flickorna är sura på mig iallafall! I kommande dagar har jag försökt att inte prata med pojkarna så mycket och sett till att allt som kan ses som flirtning har varit Låångt borta! något jag börjar tröttna på då jag inser att jag tappar dem som vänner då ja inte pratar med dem.. =( Måste ändras snart!

K som berättat om deras lilla padate före homecoming för mig hur många gånger som hellst dök igår upp på dansen med Z och A&M tillsammans, de dateade ju så ja, de var fastklistrade vid varandra och jag pratade knappt med dem och dansde inte med dem något, synd! =(
MEN! jag lärde dock känna Pia, en tjejj jag hört såå mycket skitsnack om från K och A allt för att hon hängt med M då M och A var tillsammans. Pias version av det hela var helt annorlunda, M hade sagt att han gjort slut med A (något han även sagt till mig). Hon var därmed chockad över att M&A gick till HomeComing tillsammans, och väldigt sårad.
Pia såg jag därmed från helt nya ögon - mina egna ! istället för från de andra tjejjernas..!
Vi hade jättekul och dansade och ah, hon var jättesnäll, K och A såg detta, så jag ligger antagligen i skiten.. men i så fall var de värt det!
Idag tänkte jag gå ner och prata med M vid poolen, men vågade inte och träffade två killar från 6th period på vägen istället vilket var trevligt!
Ny vecka, nya saker kommer hända! Undrar verkligen om eftersnacket efter HomeComing, skötte den svenska Utbytesstudenten sig under de amerikanska tjejjeras regler? Antagligen inte.. och jag vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt.

xoxo
Gabriella

Home Coming Week - Jersey, Character, Nerdday, GG and Parade!

Hej!
ledsen för dålig uppdatering, men som brist på inlägg de senaste två händelserika dagarna så kommer här det längsta inlägg som någonsin laggts in på min bloggish! Enjoy!

Home Coming Week fortsätter med så mycket schoolspirit det kan bli här i Celebration! I tisdags var det Jersey day, jag lånade en knallorange jersey och keps av Brent som jag hade, det var annars en icke så händelserik dag.

Character day!
Character day däremot, vaknade på morgonen och hade ingen idé vad jag skulle klä ut mig till! utan utklädningskläder tog jag vara på komplimangen att jag var lik Serena van der Woodsen (Blake liverly) och körde på det! Håret på sidan i hollywoodlockar och svart ban i med lite småflätor gömda här och var, vitt inne, hög kjol, guldhalsband, knästrumpor och högklackar samt mer smink än vanligt!
Detta var INGENTING jämfört med övriga elever på Celebration High School!
      

Halloweenmickey, Getto-superhero och jag  Sofia som JUNO!

  

Pommes frites, Kung, Ko, Juno, Getto-superhero, Hanna Montana, Harry Potter, sexy cat, Pirat, ScaryHalloween och många fler Characters var vi bjudna på denna totalt vanliga Onsdag i skolan! Det fanns också en banan, transor, tre kllar hade satt på sig tights och linnen och målat sig heelt BLåa , helt blåa hela dem, Jasmine, Herkules, Batman, Spiderman, George bush, Svampbobbfyrknant, Prinsessor, Elvis - ALLA var där!! Helt galet härlgit amerikanskt, en dag jag sent kommer att glömma!!



NERD-DAY!
Dagen vi alla snackat om hela veckan, alla så spänt väntat på och längtat efter, dagen då alla får leva ut sin Nördigaste sida innom sig - The Nerd Day is here!
Mina damer och herrar, låt mig presentera, Mina kompisar, Mina finender, Mina klasskambrate på Celebration High School.

Nerds    

 
Matthew var BÄST, kände inte igen honom!                       Jag och .. glömt namn, teaterapa från Kören ! go tjejj!

    Haah

Amerikanarna gick in till detta för 100% och jag försökte mitt aldra bästa att haka på, med tejpade solglasögon, höga toffsar, Brents stora byxor uppdragna så höggt det gick, knäppt piké, omaka sportsrtumpor i flip-floppsen, toalettpapper hängandes ur byxan, "-Kick Me" lapp fstklistrad på ryggen, de stora nördleendet och självklart Den stooora Nerd-ryggsäcken!!
Dagen var hur rolig som hellst så mycket skratt ! alla Miniräknare klickade (nästan som på 2Es miniräknartävlings-lekar på samskolan, vi är nördar vi med!) Men detta var helt sjukt ! Har nog aldrig sätt så mycket Game Boys i skolan någonsin!
Det var inte bara det att alla var utdressade heller, de VAR NÖRDAR! sa nördiga saker, sprang mellan lektionerna på ett nördigt sätt, alla tog rollen på största möjliga alvar och vi var den Nördigaste skolan i hela världen denna dag!!
Då jag insåg att jag själv lyfte upp mina tejpde-glasögon i mitten med pekfingret, gjorde gris-skrattet, och hade dendär bortdomnade blicken upp i skyn med öppen munn hängandes under min American Government-lektion insåg jag att Nördigtheten var ytterts smittsam! Alla satt sådrär, helt sjukt! Alla var bara Nördar! Bästa dagen ever! haha



Celebration High Schools Home Comig Parade!!
Väl hemma från Nerddagen, dragit ut toffsarna, tagit a mig byxorna, tömmt ryggsäcken var det back to reality!
Pratade med S en stund innan klockan snabbt slog 6:24, shiit 6 minuter kvar till Celebration High Schools Home Comig Parade!!
På med vanliga kläder sprang jag ner DownTown, Hela Celebration var avspärrat för paraden, Poliser stod och skötte trafiken, massa folk överallt svettades den varma Onsdagskvällen på Celebrations gator.
Mötte Shenna och hennes kille och stod med dem och beskådade detta spektakel!

Vinkande Homecomming-par!  Martin sprang helsvart och barfota förbi!   Best Buddies! specialeleverna jag har Team Sports med varje dag i Paris-vagn! Jag och (kandidat till)HomeComing Prins Anthony

 

Dåliga bilder, det var en 20minuters parad med massa folk, Cheerleadersarna, Fotbollskillarna, Skolorkestern, Dansarna, Specialeleverna alla möjliga klubbar och mycket mycket mer! och de som inte ar med i själva paraden var där och kollade på !! Jättehäftigt verkligen att min skola har en helt egen parad, träffade många jag kände så det var kul ! =)
Alla trängdes på celebrations gator och herre, det blir svettigt då det är varmt! hah men det var det värt för paraden var jätterolig!
Alla kandidater till prinsar, prinsessor, kungar och drottningar åkte bilar och vinkade till alla - Hur amerikanskt får det bli!? haha! De var "One Night in Paris" tema då det är temat för vår Homecoming-dans på lördag.

Nu sitter jag i min säng och försöker plugga The National Anthem (nationalsången för USA) för fullt med hjälp av youtube, för vår körlärare slängde ur sig idag att alla Seniors i kören ska med orkestern i bakrunden köra den imorgon på HomeComing-fotbollsmatchen inför alla! Jag bara "Whaaat!? I don't know that song!?!" haha så nu har jag lätt panik, vill inte stå där inför alla utan att kunna självaste nationalsången! ALLA kommer vara där! Ska bli kul!



Gossip Girl
K skvallrar och pekar på G i cafeterian pratar antagligen om hur hon försöker ta allas små pojkar vilket hon inte är ett dugg intresserad av... G undviker M och Z totalt i två dagar, går iväg då de kommer, kollar ner då de prata med henne, allt för att inte bli skitsnackad om hos K och A som har makten att sprida det vidare till övriga elever på CHS vilket skulle betyda Gs undergång! Men G klarar sig bra med en ytterst stel relation till K som ibland kommer med sina glada små stunder, och iskall bemötning av A som ändå inte vet att hennes pojkvän M är otrogen mot henne med P varje dag efter skolan (enligt ryterna, ALLA vet, men det är ingen idee att säga något A bryr sig inte! hon sjönk därmed i mina ögon ungefär så långt ner som mina byxor ska sitta imorgon om man jämför med idag-nörddag.)
K ska också Heeelatiden berätta för G, skryta för G om hur K&Z samt M&A ska ha par-date-middag före HomeComing dansen, undra om G inte fått höra detta 1000 gånger denna dag?  K, jag tror G fattar och vet du vad? hon ska gå med N på Home Coming och ni kan ha eran kärleksdate, för hon bryr sig inte hon vill inte ha pojkarna!
K och A får bara inse att G inte är intresserad av varken M eller Z så det kan bli lungn och ro igen, fram till dess hoppas vi på inga mer rykten eller skandaler!
You know you love me
xoxo
Gossip Girl á la Celebration



Nu är det pluggning av nationalsågen som gäller, Imorgon är det Spirit-day alla seniors ska ha svart, AmericanGovernment test och Pep Rally efter skolan! före det är Simmning och sen ombyte till CHS-fotballgame (där jag ska vara med och sjunga!) Ser fram mot denna dag och vill inte var supertrött så nu avslutar jag mitt långa inlägg!
Det blev 1109 ord, 22 bilder och massa hälsningar!
Puss,

Gabriella

Ps. Tack Mammi och Sebastian för fina födelsedagspresenter!

Home Coming Week - Decades Day!

Äntligen var det min tur, Home Coming Week på Celebration High School, Florida!
Söndagkvällen bestod av (HamletEssay) och att spana ut den perfekta outfiten för Decades day!
Med Esther på telefon kom i fram till följande, jeans uppdragna så mkt det gick, Spandexklarblått linne från Stacy, Jeansjackan, Stor topperad snedtoffs, stora ringar i öronen och massa massa klarblå ögonskugga!!
Kände mig överutdressad men insåg så snart jag beträdde skolan att så var inte fallet ! Amerikanarna var utklädda för fullt! Här kommer smakprov från min skoldag med massa skratt!

           
 

Hur sköna är inte dessa grabbarna liksom? haha väldigt roligt!

Efter skolan var det ingen simmning pga oska, Nathalie och jag gick downtown och tog en pizza och pratade i över två timmar. Jag skrev i ett tidigare inlägg innan jag åkte hit att jag skulle skapa min egna GossipGirl-serie!
Nathalie berättade en hel del för mig som pågått bakom min rygg, skvaller.. Så GossipGirl, Here we come!

GossipGirl
N berättade för mig att A inte riktigt ville bli kompis med mig och var avvarande mot mig för att hon tror att jag ska ta hennes pojkvän M. M som jag tycker är jätteskön och hängt med mycket på senare som säger att de två inte är tillsammans, trots att hon påstår att de är det. K är både min och A's kompis men har också varit konstig mot mig, för om jag kan med att ta A's pojkvän M,  så kan jag också med att ta hennes(K's) pojkvän Z!
Wooopsie! Vem är det som skrivit in till gossip girl och sagt att jag "tagit M" egetnligen? Bra fråga ! Både A och K har starka misstankar om att jag hänger med M bakom A's rygg. Att han är otrogen mot henne med mig.. Hallå flickor, minns ni inte dendär killen jag tjatar om ? min svenska pojkvän ni vet ? Suck..
K vågade inte berätta detta för mig för hon trodde de skulle bli jobbigt mellan oss, men detta förklarar liksom massa saker ! varför alla blev sura på mig då jag bad om M's nummer då han bjöd med mig till att gå på Halloween Horror Night med honom och hans kompisar, Varför A och K inte kom fram och hälsade på mig då de kom för att hälsa på M vid poolen och jag låg där och skrev brev  i en solstol brevid M (Haha till S faktiskt bara för att göra de mer dramtiskt!).
Så, gossipgirlen som sprider rykten om mig och M kan sluta, för det är inte sant. Jag är inte Serena van der woodsen i första avsnittet av gossip girl sesong1 som snor Nate från Blair. Jag är Svenska Gabriella som vill ha vänner inte fiender, inte snor andras killar men är jävligt mån om nya vänner i detta landet och öppen mot alla,.. även era pojkvänner A och K!
Lita på dem, Lita på mig, och häng allihopa istället, FRIENDS!!
Önska mig lycka till i detta amerikanska drama, här gäller det att vara smart!


You know you love me
xoxo
Gabriella

Eskimo Kiss




Denna halloweenkostymen blev det !! Med tillhörande överdrag till skor! Testade nr. 4 från mitt tidigare inlägg, den var superliten, hur kort som hellst och ah.. inte alls anständig! ( Så Mamma&Pappa jag valde bort den!!)
Såg alla tjejjer i 12-16 års-åldern springa omkring i små bunnydräkter,och nurse dräkter och mammorna såg ogillande på deras döttrar som bönade, bad och självlart fick sina små boobie-dräkter till slut!
Men denna dräkten blev min iallafall! Ganska kort, men det funkar bra! Med lockat hår, smink och mina bronsguldiga skor mamma köppte till mig för beccas böllopp under dedär eskimo-överdragen blir det nog bra!

Söndagmorgonen var det tidigt ner och simma vid poolen med Madi, Martin kom och livvaktade igen - pinsamt!
Annars ska jag bara skriva en Hamlet-uppsatts som jag är hur osugen på som hellst verkligen !=(
Sen klockan 5 är det möte med Gary för alla utbytesstudenter&Familjer.. undra vad de kommer säga ?

Gabriella


BUUU!!!

Garage Sale i Celebration
Vaknade upp till en strålande Lördagmorgon, kände för att gå ut och gå en lång promenad med min iPod!
Med mammas gamla lila calvin clein pjamasbyxor, ett grått boxarlinne, morgonknuten i håret och knallrosa pink-flip flops gick jag ut på Celebrations gator! Det började bra, följde gatan via golfbanan sedan svängde jag in på Mulberry drive som var fylld med folk! det var Garageutförsäljning, och då menar jag inte en! vart och varannat hus slängde ut sina grejjer i hela Celebration! Jag (som kände att min outfit inte var passande) svängde genast av snabbaste vägen hemmåt. På vägen hem mötte jag en hel del folk ja kände, elever på skolan, lärare, Stacy&Brent&Moccachino, ahh alla var ute denna Lördagmorgon!

Gick ut 30 minuter senare efter en lång dusch, frukost och ombyte av kläder! Jättecoolt faktiskt, alla var ute och gick i morgotimmarna och hanlade varandras saker! I Middle School Gym-et var det Disney-Sale, där hittade jag en Leopardmönstrad bikini, ett kap! Köppte dessutom två ramar att göra bild-kollage på och sätta upp i mitt rum! En liten bok med roliga djur för en Dollar, kan vara kul att pynta paket med eller något! Så köppte jag tre stycken armband med, de var dock i en butik (utan sale) men ändå!

Halloween!
Halloween börjar närma sig, celebration-husen börjar bli pyntade, och tjat om halloweenkostymer är i full gång!
Precis när jag srev detta kom Brent Stacy och Madi bärandes på var sin stooor låda med Halloweengrejjer, weho!
Vi ska också åka senare och köpa Halloween-kostymer till oss alla ! haha
Kollade lite på internett, här är lite inspaningar på Costumes:

  

RÖSTNING! Alla som läser denna bloggen måste deltaga, jag vill ha åsikter!
Vilken är din favorit ??  Nr. 1,2,3,4 eller 5?? Klicka för att få dem större!

Eller varför inte köra på en Bunny á la Bridget Jones?
För att inte ha en Halloweenkostym är inte ens att tänka på! Och i min ålder gäller det att vara klädd mer åt det sexistiska ållet, ju mer hud desto bättre!
Det är inte bara vi ungdommar som klär ut oss, de har även kostymer för Bebisar och hundar! (även jag anser deta som djurplågeri!) Stackars Stackars lilla Moccachino..!

          

Nu ska jag hjälpa till med Halloweenpyntandet!
PUSS&BUUU!!!

"Free Alex!"

Skoldagen var en vanlig skoldag, utom att Alex är typ religerad för 10 dagar!
Som jag berättade så hittade de två knivar som han hade i hans bil av självförsvars-skäl ( det har alla här typ). En kille bråkade med honom och ah, den killen är iaf nu Religerad från Celebration High School, och Alex är förbjuden att beträda skolområdet på 10 skoldagar, och han kan inte make up the work, asså ha får ingen cred för det.. detta kommer sänka hans betyg och han kommer få svårare att komma in på college! det e en stor sak!
Martin & Zane hade "free alex"-Tshrts på sig utanför pikeerna idag! oh vi skrev på våra handflator "Free Alex". Han är ju oskyldig! han hade gömt två knivar i bilen, det får man väll ha !? inte precis så att de var mordvapen!
Så det har varit disskutionsämnet idag!



Nu kollar jag på Extreme Makeover, två vänner som opererar sig för fullt ! Shit va annorlunda de ser ut efteråt! det är verkligen coolt vad plastikkirurgi kan göra, läskigt också! Väldigt amerikanskt tv-pogram måste jag säga =P haha
Skönt med en slapp fredagkväll framför tv-n! precs vad jag behöver, nu ska jag och Madi kolla film !

Puss&kram!

06:37.. skolan?

Godmorgon!
Klockan är här 06:37och jag vaknade för en timma sedan, kunde verkligen inte somna om och ah.. låg och tänkte på mitt nuvarande F i engelska och kom på att han skulle gå igenom Hur man skiver Hamlet-essayn idag!
Kände dessutom att det inte är fel att träffa alla och kolla om någon har några planer för helgen, så jah!
Nu sitter jag här tidigt på morgonen, fixad och med havregrynsgröt i magen och ska snart gå till skolan!
Inte jätteladdad precis, men ah.. jag ångrade mig, jag stannar inte hemma, jag går till skolan och kan ta min "lediga dag" någon annan dag.
Skriver ikväll!
Puss&Kram

Körsång, religering, tårar och "ledighet"!

Hejsan
Inte det att jag mår dåligt här på något sätt eller vis, har bara inte varit på mitt bästa humör denna dagen,
Period 2 varje dag är Kör för min del, det är fakitskt den roligaste lektionen jag har just nu, jättemysigt att sjunga lite varje morgon! Idag sjöng vi "oh little town of bethlehem" och två andra sånger och mitt i allt så sa vår lärare att i skulle gå ut!
Så vi ställde oss på ett led och gick ut på skolgårde och sjöng för fullt! Sen stannade vi i mitten och gick runt i en ring långsamt och alla sjöng, folk som gick förbi stirrae på oss och log lite kul! Som lektion är kören rolig, men jag har typ inga kompisar i den klassen, lite segt! det är lite speciella elever i den klassen måste jag säga!
På simmningen var det meat idag, jag kan fortfarande inte vara med pga paperwork så jag klockade tiden idag igen, skittråkigt!


Idag i skolan fick jag också reda på att Alex en kille vi hänger med på lunchen, Zanes och Katies kompis, Georginas Pojkvän blev tagen av polisen ur klassrummet, de har hittat två knivar i hans bil! Han hade dem där i självförsvar , och så blev en annan kille också arresterad för de har muckat gräl med Alex och dem! lite läskgit, föräldrar kom och grejjer.. kanske bli arresterade, gick rykten om att han var religerad! hoppas på det bästa för han e en go kille!



Jag kom hem idag, var på datan lite sen gick jag ner i köket och satte mig och pratade med Stacy, har inte pratat ordentligt med henne på senaste så det var jätteskönt, fast det hela slutade med att jag förrvirad i mina egna tankar grät lite.., bara lät kännslorna komma, glada, sorliga, saknande, förrvirrade, oroliga, ångestfyllda, längande allt på en gång!!
Vi bestämde då att jag ska stanna hemma från skolan imorgon, så det ska bli ganska skönt, bara ta en dag då jag kan göra vad jag vill, bara vara.. skönt att hänga lite hemma med stacy med! tycker om henne  väldigt mycket , bästa hostmamman jag kunde få! hela min famlj är den bästa jag kunde få ! verkligen!

Att göra min lediga dag:
* Fixa & Skicka amandas födelsedagspresent!
* fixa och skricka skrivna brev och tack brev för födelsedagspresenter
* Skriva ut bilder och sätta upp i rummet, göra det mer hemma här
* Simma! gå ner och simma hur myket som hellst, och lägga mig på en solstol och sola med iPoden i öronen.. somna lite kanske, bara ha det härligt - njuta att jag är i Florida!
* Plugga lite
* INTE KÄNNA NÅGON SOM HELLST SKULD OM INGET AV DETTA BLIR GJORT, DETTA ÄR MIN LEDIGHETS-SLAPP-DAG!

Puss & Kram älskade Sverige!

Min Födelsedag,17 år!

TACK så mycket alla som önskat mig grattis på min dag idag!

( Varnar innan för ett väldigt långt inlägg, men födelsedagen är en viktig dag och jag vet att vissa som läser min bloggish skulle vilja höra allt,..!)

Jag har varit väldigt nervös och orolig för min födelsedag de senaste dagarna..! Hur är en amerikansk födelsedag ? kommer någon säga grattis till mig? kommer jag sakna hemma ?

Min dag började klockan 06:10 då min väckarklocka ringer, här i USA firar man inte folk genom frukost på sängen och så på morgonen, detta tyckte jag var jättejobbigt.. men jag var förberedd! Hade placerat pappis paket och Julias brev vid sängkanten och öppnade paket och läste brev,.. då jag läste kunde jag inte annat än gråta, sitta här själv på en säng och fira sin egen födelsedag med sigsjälv och brev frå er där hemma.. ah.. ni fattar ju själva.
Gjorde iordning mig för skolan och fick skjuts av en "happy birthday-sjungande" Katie som gav mig kort och en parfym! kul att få presenter från kompisar här, det hade jag inte vågat räkna med!
I skolan fick jag sång och uppvaktning på viss lektioner och andra lektioner var det ingenting.. även om man hör många "eyy sweden,happy birthday!" så är det ändå inte kompisarna som ger paket (julias bakade kakor, philips och maximilians retande flin, tårta i bamba osv..) Nepp, det var bara helt enkelt inte samma sak.
Under lunchen hade jag Detention som inte alls var farligt ! satt i ett rum och fick inte prata men fick göra läxor, jag skrev ett brev till mamma! Iaf så går man igenom hela cafeterian i en linje alla som har detention och hela cafeterian ställer sig upp och klappar och skriker på en .. lite kul ! Väldigt amerikanskt ! Aeysa ställde sig upp och sjöng för mig när jag gick förbi, mycket sött av henne!
Vidare från skola till äta, Katie Zane Alex o jag var och åt fastfood någonstans och ja va almänt sänkt.. ! Simmningsträningen var jättejobbig simmade hur mkt som hellst, fick sång så det var kul!
Nathalie gav mig födelsedagspresent med jag blev mycket glad över!
Men dagen gick utför allt mer och jag ville inget annat än hem,..


På födelsedagen står det på denna födelsedags-mugg som vi i vår familj alltid driker ur på vår födelsedag, men ändast på födelsedagen! Denna mugg fick jag inte druckigt ur idag.. kändes lite jobbigt, bara en sån sak liksom!

Väl hemma kollade jag brevlådan de första jag gjorde, Beccas paket hade kommit!
Gick in och jag tyckte det var suuperskönt att vara ensam hemma en stund, sprang upp och grät på sängen. Inte för att ingen har uppvaktat eller så, det är bara lite tufft att vara utan alla nära och kära på en dag som min egen födelsedag!
Loggade snabbt in på msn och blev jätteglad över att se att Sebastian var inne, skypeade lite med honom som hade väntat uppe för mig.. kändes som en fin present bara det =)  Även om jag grät majoriteten av vårt samtal så blev jag lite gladare, såg också över 40 gratulationshälsningr på facebook jag blev glad över! samt mail från mor och toppi samt far min, och aurora hade laggt upp massa bilder på oss på bilddagboken, och sist men inte minst efter att jag laggt på med Sebastian så ringde Amanda mig! 10 underbara minuter av amandas röst, hon känndes så nära, blev mycket glad!
Öppnade Beccas(min systers) paket och blev överlycklig över en DVD från deras bröllopp!  video på alla i famlijen, sebastan och ah.. jag kunde se alla bara. väldigt mysigt ! och framförallt en dvd på ett jättefint bröllopp!
Känns jättemysigt att ha nu när man är så långt borta från alla!

Så mina 2h framför datorn där jag insåg att folk laggt märke till min födelsedag och uppvaktat den var ändå de bästa två timmarna på min dag, även om de bestod mestadels av tårar!
Pratade sedan med Lina i telefon vilket va härligt och sedan kom familjen hem, hade liksom gråtit klart vid denhär punkten, men också haft en ganska bra dag hemma här innan de kom!


Man saknar de man älskar mest på sin födelsedag, familjen..  Jacob och jag på min födelsedag för ett år sedan exakt idag.. Saknar toppi ! =)


Så familjen kom hem åkte vi bil till Disney där i åt på en resturang, det var en jättebuffe med massa god mat och huur mkt glass och kakor och toppinar som hellst till efterätt, en disneyresturang i ett av hotellen där så under måltiden kom alla möjliga disneyfigurer och hejjade, barnsligt javisst men väldigt amerikanskt ! ska lägga upp bilder !
Så det var mysigt, tog också ett transporttåg runt disney och lekte me alla grejjer ien av souvenir butikerna!
Mysigt med middag med min amerikanska familj! de sa massa grattis och var väldigt glada och ah, försökte göra min kväll så bra som möjligt verkligen, blev glad över det!

Men dagen har varit ganska jobbig allt som allt, mycket uppvaktning här i usa, men ah.. jag är mycket för traditioner och min tradition är att vara med närmsta vänner och familj under sjävaste födelsedagen, så jag måste säga at jag saknar er! Har inte ens pratat med någon av mina familjemedlemmar idag.. bara via mail och sånt. käns sådär..

Men jag klarade det fint efter mycket tårar, jag överlevde!
Men måste ändå säga att det är skönt att ha min 17årsdag avklarad.
Väntar nu spännt på paket från Lina och Sebastian som är på posten, och amandas då som kommer om 2 månader!

Massa Pussar & Kramar
Gabriella 17!!

Födelsedagspresents Rap-låt från Maximilian:

Ja, idag fyller du sjutton bast

Att ej kunna sjunga för dig, det är kasst

Bara ett år kvar, sen är du myndig

Shit vilka rim, jag är fan fyndig

Att inte ses på ett år, vad är det för grej?

Du är ju fan livets bästa tjej!

Ditt hår är blont, dina ögon blå

Utan dig är dagarna gråa

Jag är i Spanien och du i USAJag saknar dig fan, varje da'


RSS 2.0