Bildinlägg!



Då jag skaffat ny kamera så kommer de senaste dygnet i bilder!
Pappa Brent och Mamma Stacy redo för middag medans jag ska passa barnen!

j
Jag och Brent! (med hans alltid väldigt amerikanska fotto-leende !  I love it! )


Syster Madi, Extrasyster Hallie, Bror Xander, Jag på Starbucks! älskar att passa barn!


Jag och Madi på något torn mitt i stan ! :P


En Bit av min arkitektiskt galna Disneystad! de va dock regnig, fay var i farter!

      
Vi åt såklart Pizza !            Amerikanskamonopol med NY Avenue!


Xandeer!



Idag då jag vaknade, blev väkt av Stacy trode jag såklart söndagmorgon att vi skulle till kyrkan, men nej! jag blev överaskad ! istället åkte vi till Coco Beach och Surfade!! Tropiska stormen bidrog dock med Enoorma vågor så de va hur svårt som hellst, men kul! hah :P Vi hade en härlig dag på stranden !


Jag och Madi på stranden !


Min första surfupplevelse var alltså helt galen med alla stora jättevågor ! men sjukt kul, de ska vi göra igen! =D
På vägen hem var det McDonalds och nu sitter jag och Madi med var sin dator och myser!
Fick solat bort lie av min badräktsbränna med, och massa kommentarer av folk på cam att jag är brun - kul!
Har fatiskt fått lite färg nu på senaste ! =D

En lyckad söndag med andra ord! och imorgon är vi lediga i skolan, ska dock göra massa läxor men ändå! får se var vi hittar på, tar med mig kameran ! ;)

Glöm inte att kommentera! blir så sjukt mycket roligare att blogga när man vet att ni läser och tycker saker, små kommentarer är sjukt uppskattade ! =)

PUSS

Jacob

Heej!
Var med mamman i matbutiken idag, WOW . Kakor och dough nuts överallt ! herre!
Köpte mig också en kamera så snart kommer det visas massa foton! =D köppte en vanlig liten kamera, ska nog ta och slå till på en systemkamera med snart ! =)

Pratade med min lillebror på msn idag! det var jättemysigt!


Jag och Jacob (några år sedan!) Lägg märke till mina jeans-platå-skor! =D

Nu ska jag sova för vi ska nog upp till kyrkan tidigt imorgon om jag inte har helt fel!
PUSS!

Allt är så sjukt bra

Hej!
Just nu är ja så sjukt glad över att jag valde att göra detta! allt känns bara jättebra och jag är superglad =D
Dagen var bra, Simmningen var bra, BBQen efter var bra, efter det åkte jag hem en snabbis före jag blev uppringd av e kille på simmningen som bjöd mig på bio, först trodde jag han menade bara han och jag och ja e verkligen inte intresserad, men sen sa han att de va massa mer så de va skönt!
Han, Cory, Noland, Keaton och jag körde dit, vi hängde mest hela kvällen så sjukt sköna killar ! =D Sen kom massa tjejjer och massa killar från skolan som ja kände igen så de va skojj och vi alla kollade bion med världens största popcorn och dricka jag och Keaton delade!
Vi såg "The House Bunny"


Rolig film faktiskt ! vi hade väldigt kul, iaf så ah, allt flöt på och ja hade bara en sjukt härlig kväll ikväll helt enkelt =D
Lär känna massa folk och allt känns bra! Nu är jag dock skittrött klockan är snart 02 am så ja måste sova..!
Har en härlig Löördag framför mig imorgon! Planerat att försöka sola bort mina fula badräcktslinjer!
Hoppas ni har det bra där hemma med!
PUSS!

Brents Limousine!



Precis efter att ha srivit färdigt mitt förra inägg kom Xander och Brent hem i Brents-företags Limousine! Vi fick en provåktur och den va sjuuukt fin ny och stor och nice ! Han kan ta den när han vill så om ja ville dra ihop lite kompisar, eller till min bal eller något så är de bara att låna, när som hellst ! Sjukt kul! Skiitfin va den ! =D
Inte varje torsdageftermiddag man i pjamaskläder och Klor-hår åker omkring i en limousine genom disneylandets egna Celebration-stad!
Nu ska jag sova! lite omtummlad =P
PUSS!!

Gayfriends

Tjoho!
Ville bara berätta att under team-sport-lektionen idag bar jag en viss Victor&Ludde-tröjja jag fick av dem på min o linas  avskedsfest innan jag åkte! jätteglad för den! Massa frågade vilka de var då jag sa att de va mina "gayfriends" ;) haha ! delvis sant =P



Hah jag på min och Linas avskedsfest! mindre lyckad bild... jag bjuder på den ! Där har ni iaf tröjjan (inte för att den syns men ah.. !)

Efter skolan var det hem och sedan vidare till Simmningen ! Det har verkligen blivit stora grejjen för mig här just nu! Det är jättekul! Tror jag kommer få tävla i bröst-sim  (min bästa) redan nästa tävling!! och då har jag simmat i .. hm.. 4 dagar ? hah
Det är sjukt kul och alla där e trevliga och Imorgon ska vi ha lite BBQ efter Träningen, ska bli kul ! Tog lagfotto idag med som ska me i "yearbooken" Blött osmnikat och speedo-badräkts-fint!=D

Anton du kanske har rätt ! Förhoppningsvis ska vi till stranden (och kanske) surfa denhär helgen ! vore superkul!  kanske =P
Ser fam mot helgen iallafall! Ser fram mot massa saker!
Är bara allmännt glad över att vara här och känner att livet är bra just nu!! Det flyyyter ;)

Hoppas alla har det bra där hemma ! tänker mycket på er ska ni veta.. men försöker tänka på ett glatt sätt inte på ett ledset, har lyckats bra hitills! =D

Puss!


Fullt upp!



Här bor jag ! =)

Heej!

Idag har varit en Lång underbar dag! Skolan började segt men de var onsdag idag - kort dag ! Skolfottot togs, och jag gick till fel lunchperiod och missa hela min spanska, hoppas ja inte får kvarsittning.. har iaf massa spanska att ta igen typ .. imorgon morgon ? äsh de löser sig!

Efter skolan åkte jag hem och pratade med pappsen lite vilket var nice ! Sedan var det brevpostning! de var inte alls svårt så från och med nu kommer jag börja skriva brev ! korta och många, så alla som vill ha , skicka era adresser till min facebook-mail! alla är tillåttna jag kommer skriva till alla som skickar adresser ! =)
Iallafall simmning i 2h, vi körde mycket bröst idag och de gick jättebra ! blev uppflyttad till den mer avancerade gruppen på bröstet så de va kul =)
Har fått lite färg nu av alla simning med, och träningsverk - herre!
Efter det ville jag till starbucks för å betala tillbaka men hon var inte där, åkte dock dit med 5 andra människor från simmningen (kommer inte ihåg ett enda namn av dem !? pinsamt!) Iallafall så va de trevligt att va där med dem!
De skjutsa mig hem och sen var de ut me hundarna göra iordning sig och tillbaka till skolan och aulan !
Pizza och läsk såklart på ett "kyrk-möte" ! de va jätteroligt faktiskt ! Cheerleaderserna uppträdde, band spelade, och en jättebra man var där och pratade om hans liv och problem och sånt... blev verkligen tagen av hans berättelser ! sjukt häftigt!
kul att träffa alla lite efter skolan med, lär verkligen känna folk där, trevligt folk!!
Efter det tog vi bilarna till Wendys där vi åt och sen var ja hemma vid 22:30 gjorde läxorna och efter det gick jag och satte mig vid Brent som kollade tv och vi pratade i en halvtimma ! härligt att få lite kontackt med honnom ! han e jättetrevlig =) (min värdpappa för de som inte fattade)

Så nu är klockan 01 och jag ska upp om 5h.. INTE BRA!
Idag var en sjukt bra dag här i Celebration Florida! känner mig glad =D
Kanske för att ja pratat med Lina i telefon dubbla gånger idag med, de e billigt och roligt ! =)

PUSS&KRAM

PS. i mitt förra inlägg med bilder på mitt rum så kan man klicka på bilderna så visas de större !!

Mitt rum!

Heey!
Jag är trött. 3h träning är värre än man tror, och simma är jobbigt! känner mig dock väldigt hälsosam idag, ätit bra och tränat samt varit ute med hundarna 3ggr på promenad!

Lärarna här ger en läxor från idag tills imorgon, så jag har tydligen två stycken Quises imorgon, och kemi på engelska e sjukt svårt ! ska försöka fixa bort den lektionen..! Ush!

Här kommer lite pics från mitt rum!


Mitt rum och min säng, inte fullt lika kalt längre, och mindre städat!


Min gaderob med de fina pyntet haha :P


Min anslagstavla med fina bilderna med hemma på! ska fyllas på så fort jag får tid !=)


Min a välkommsskyltar med ballonger rosor och nalle och grejjer ! =)


Mitt badrum!

Nu måste jag sova ! dubbla test och träningar imorgon kräver en god natts sömn.. jag ska dock upp om 7 timmar exakt så ja sove väll 6.. måste bättra mig!

Pusss!


Simmning!



Tur för mig, inga try outs alla får vara med! Jag är nu medlem i simmlaget! Kommer träna mellan 15-17 måndag-fredag!
10h träning på en vecka! plus att jag har team-sports 1h lektionen precis innan, alltså tre timmars träning varje dag! känns super faktiskt!
Min första simmlektion var idag. Alla var superduktiga, var typ bara jag som var 100% Nybörjare! kände mig väldigt dålig, men det var kul! free style, bröstsim, back, fjärilssim here we come! Känns super att äntligen vara involverad i något! Människorna där verkade väll Okej.. inte bra inte dåliga men helt okej ! trevliga över lag=P

Blev också frågad idag om jag kom från Ryssland? och mitt nya smeknamn är såklart Mrs. Sweed/ Sweden!


(Starbucks här i Celebration! här var jag idag!)

Poolen är nära där vi bor så jag sa till Stacy att jag kunde gå hem, tog omväg förbi Starbucks och skulle precis köpa en Chocklad-Banan-grejj då jag kom på att jag slängde ur min plånbok före simmningen! Säger till henne att hon inte ska göra min drink och berätta att jag inte har min plånbok då hon säger, äsh ! jag bjuder på den, får ändå gratis! Så hon tog det på hennes kort! Så härligt amerikanskt!

Fick också skickat en artikel på min mail idag från Beccas kompis Joanna där det stod såhär:
Solen: het från en klarblå Floridahimmel. I rabatterna: dolda högtalare spelar hissmusik på låg volym. Gatorna, villorna, bilarna, människorna: perfekta. Känslan: är inte alltihop en filmkuliss?
Välkommen till Celebration, Florida.

(resten av artikeln :
http://www.e24.se/branscher/reklammedia/artikel_653215.e24 )

Nu är det sovdax! ska upp tidigt och gå med hundar samt äta havregrynsgrötsfrukost inför skola samt 3 träningstimmar imorgon!
Vill bara säga att jag tänker mycket på Sebastian, fick mail idag... han är bäst !
PUSS


Simmlaget!

Hej ! Kom precis hem från en bra dag i skolan, är supersoligt och varmt idag !! Ska på try out för swimming-teamet nu! Önska mig lycka till! har bråttom!
PUSS

Tropiska Stormen Fay



Underbara Sol-Lördagen fortsatte inte utan ersattes av ett tropiskt ösregn! Florida befinner sig nu under den tropiska stormen Fay som ni ser här på bilden.. 44 000 pers utan el, hus är översvämmade m.m. sån tur var gick stormen runt oss och är nu nästan uppe vid georgia!
Trots att vi inte är så hårt drabbade har det regnat de senaste dagarna och regnade på bra i eftermiddags, nu har det slutat dock...!

Kvällen bestod av att jag efter att ha ätit pizzza, som såklart körs hit av pizzabudet, varför har vi inte de i sverige egentligen?! iaf jag somnade på soffan..! Sov ett tag tills jag vaknade och vi kollade tv tills nu då ja somnade igen och insåg att de e smart att gå upp o lägga sig.

Jag och Xander har idag tryckt i oss en hel påse med färdig cockie dough!
För alla oroliga över mina 100kg jag ska komma upp till så vill jag bara meddela att jag testar på familjens matvanor och njuter på samt tränar till en början ! detta ska dramatiskt striktas till då jag kan med, och då jag vill.
När jag kommer hem kommer jag vara brunbränd och vältränad, vänta ni bara - ingen fet amerikan här inte!


Godnatt!

Here is where I spent the day!





Japp, sola och bada med stoooor milkshake i handen i denna pol på luftmadras! första bilden är min utsikt från mitt fönster btw!
Haft en såå härlig lördag ! lite solbränd med, känns suuper ! ;)
Bilderna är tagna från en annan dag dock, för idag var det stråålande sol! var ute och sprang imorses med, och tränade i poolen! kändes bra så min frukost bestod av en färdig frukosthandburgare in i micron! hah

Nu ska jag spela Mario Cart Wiii med Xader, Hoppas ni har en härlig lördag!
PUss!

hiss&vitlöksbröd!

Broke hämtade upp mig med faey, nick, misha och shawn i bilen, väl på pizzastället träffade vi natasha, dominic, corey o två nya killar julien och daniel.. nu har jag glömt någon men iaf!
Åt pizza där vitlöksbröden med ost dränkta i smör och salt var det godaste jag ätit !


Hängde där ett tag vilket var schysst, sen åkte vi hem till Broke som bor typ 500 meter ifrån mig! och shit vilket hus! Såg ut precis som wisteria lane hus  upp i dagen ! hur stort och fint som hellst !
jag säger bara att de hade en egen hemma bio, och framförallt, de hade en HISS!
huset var 3-4 våningar och stort och ah, wow helt enkelt !
Vi såg Oceans 11 vilket var kul, de va jättoroliga att jag inte skulle förstå någonting men jag fick fixat engelsk text, hah =P
Det var väll sådär-kul hela grejjen, jag var inte på så bra humör så ah kanske inte tillförde de bästa precis.. 
Personerna e goa men anorlunda, de e ju amerikanare liksom =P
Nu ska jag ut och sola för solen har tittat fram bakom alla regniga orkan-moln!
PUSS!


Fredagkväll

Har precis pratat i tele med både lina och ludde ! superhärligt ! =D
Nathalie, en kompis här ringde och de skulle ut o äta (snabbmat) och sedan hem till nån kille å kolla film, myskväll typ så jag ska iväg nu! kommer och hämtar upp mig om 5 min !
Undrar också hur Josefines Kräftskiva var där hemma.., den borde vara i full gång nu! ;)
Skriver när jag kommer tillbaka!
PPuss


Svenska tandläkare...!

Igårnatt klockan 5 ringde min svenska tandläkare.. hon hade bokat in en tid till mig. Ringa och väcka mig med sånna ovesäntligheter !? Klockan 5 på natten ! huh, jag sa att jag var i USA och att jag ringer henne i Juni. Lyckat !

Skoldagen - Dagen var händelselös, upp, skolan där det inte hände så mycket.. lärde känna två till personer på min sista lektion team sports, en tjejj o en kille verkade schyssta ! Bestämde mig även för att jag ska försöka komma med i Simmlaget ! de tränar två timmar varje dag efter skolan (sjukt bra!) och simma är nice, så ska ta tag i det imorgon!

Maten - Åt en kycklinghandburgare med pommes frites till lunch i cafeterian idag, onyttigt som få! vad ska man äta !? det finns inget nyttigt alternativ!? får börja ta med mat eller något.. ta med morötter!
Åt världens mest amerikanska nattmat idag, Rostad macka med Jordnötssmör och Jordgubssylt ! MUMS!


Lina är häär !!! Hon är i Amerika! wehaa! fick ett sms om att vi nu befinner oss i samma land! ska försöka ringa henne imorgon! ska ringa ludde imorgon med! Lite svenska röster på telefon blir roligt, via amerikanska telefonnätet !

Nu är det natten och klockan ringer om 6h och 30 minuter, men förs lite gossip girl!
Puss

Onsdagkväll, träffat folk!

Speciell amerikansk tonnårskväll
Nathalie kom och hämtade upp mig med hennes bil, vi åkte till kyrk-grejjen och shiit va härligt det var !
Det bara kom mer och mer normala människor dit ! Jag träffade dendär killen igen som ja inte kommer ihåg namnet på, och en annan jättetrevlig kille som ser ut ungefär som idol-erik .. !


Det började men någon lek typ sten sax påse fast ändå inte, och sedan så tog en av ledarna upp mig inför alla (kanske drygt 45 pers) och typ "hii everyone, this is gabriella from sweeden!" och ja typ skrattade och log och ah , blev presenterad på en scen, grejjen var att jag rodnade inte, var inte nervös, bara helcool! förvånande.. !

Sen kom något band och började sjunga, Nu kommer de lite mer "creapy" delarna!
Kanske 5 låtar, alla kunde texterna utantill, många av dem stog med blundande ögon, dansande med händerna upp mot himleln (gud) och såg väldigt troende ut ! jag stod mitt i allt som ett fån! sjöng med lite, (text visades på väggen) och typ klappade lite, men de andra verkligen var inne i sin egen värld i musiken och gud och allt ! lite coolt att se faktiskt, de skäms inte för sig eller deras tro, verkligen inte !
Kollade lite längre bak, då stod killarna o lite tjejjer lite mer lugna, känndes bra, inte så ensam om att inte vara så liksom, ah inne i allt!
Efter 5 låtar där jag kännt mig helt borta tog det äntligen slut!
En kille kom, som var väldigt duktig talare och pratade om "Press" all press vi har på oss i samhället typ, han läste lite från bibeln med om pressade situationer och sånt, väldigt duktig talare, helt okej att lyssna på liksom!
Sedan var det slut. Eteråt hängde vi utanför en stund jag träffade massa folk, alla hälsade och var socialt glada amerikaner, äntligen!

Ett gäng trängde sig in i Nathalies bil och ett gäng i en annan och vi åkte till Chicken fillé eller nått och hängde och åt! de va härligt att hänga me folk i min ålder!
Nathalie skjutsade mig hem och nu sitter jag här efter en kväll med normala människor i min ålder, känns bra!
Nathalie var lite jobbig dock, lite att jag var hennes kompis, hon kom på mig, hon ska pressentera mig för alla, jag försökte liksom snacka med andra än hennes kompisar och hitta runt lite (vilket jag lyckades med). Vill lära känna alla så kan jag välja mera sedan vilka jag vill vara med!

Väldigt glad över att ha lärt känna lite folk här, alla går typ på min skola med, känns bra!
Undra hur första dagen på samskolan var idag... ? andra dagen för dem börjar om 2h och 22 min! Hälsa från mig!
Nu sitter Lina på ett plan ! =)
PUSS!


Skoldag 2

När jag vaknade idag på morgonen, sådär inställd till ytterligare en skoldag får jag ett sms från Sebastian:
"lycka till i skolan idag ! du är bäst!"  .. Tack ! <3


Skoldagen idag var mycket bättre! med inställningen att det är inte precis som samskolan, alla är inte blonda o blåöggda så gick det bättre ! Även om mina klasser är tråkiga så gick jag på lunchen fram till en kille som såg "okej" ut, han hade iaf vanliga skor! han va skittrevlig och jag hängde med honom och hans 2 tjejjkompisar över lunch, de hängde med de jag träffade i måndags tydligen, så ja sökte mig till samma sorts personer typ =P
Eav tjejjerna var Cheerleader och killen jag gick fram till spelade Fotboll, Yess ! finally! fotbollskillar och cheerleaders istället för mexikanare och fetton!
Iaf, så frågade de mig om jag ville med på nån grejj ikväll, de e nån kyrk-grejj tydligen men de hänger där massa folk från skolan, jag som inte har så mycket mer för mig tackade ja!
Så en av tjejjerna hämtar upp mig i hennes bil nu om 20 minuter... jag antar att jag borde panika över vad jag ska ha på mig, men alvarligt talat så bryr sig ingen här.. :/
Ska bli kul att hänga med lite folk i min ålder iaf , det behöver jag ! =)

annabodillina.blogg.se är äntligen påväg till USA! Hon befinner sig just nu på arlanda och åker om 4 timmar därifrån för att anlända i Texas! ska bli jättehärligt att känna att hon är med mig i USA ! =)
Önskar dig lycka till babe!

Tack också för alla söta kommentarer, och alla fina mail, och alla härliga lyckoönskningar och allt underbart jag har där hemma! utan er där hemma skulle jag inte våga göra detta så det känns jätteskönt att ha er som stöd. och när det krisar här tänker jag på er, detta är ju mitt låtsasliv trots allt, ni är mitt riktiga ! ... typ :P

PUSS!

PS. Jag förtydligar följande - Xander är min bror, han sover på mitt golv när han inte kan sova (han brukar tydligen sova på allas golv, ganska mysigt faktiskt!)  Majja och Oscar är hundarna, de sover i sin bur :P haha !


Orkanhemmadag & Hundar!

Stanna-hemma-pga-orkandagens-händelser!
*
Kolla film med Ben & Jerry
* Maila, Msna, Facebooka, Blogga om ägg
* Skriva mina första brev, mormor och joanna de två lyckliga fast de vet dem inte än
* Lunch - pizza
* Gymma med Stacy, mycket armar!
* Göra läxorna
* Mer tv med mer Ben & Jerry
* Ännu mer TV

Xander kom precis in till mig, ska nog göra som härromnatten, vi kollar film, vi pratar, han sover på mitt golv.
Han e så sällskapssjuk min lille Host brother!

Något annat jag kanske inte nämnt, husets två hundar ! Majja och Oscar, de e faktiskt väldigt mysiga, majja är min favorit, hon är till höger på bilden, hon e lugnast! =)


Ska sova nu, Andra dagen för mig i skolan imorgon! hoppas ja kan hitta någon cheerleader, eller någon från the plastics eller nått imorgon!
Godnatt!
Xander hälsar!


Äggvitor i mjölkpaket



Vet ni att de har som ett mjölkpaket med äggvitor här ? äggvitor i mjölkpaket.. !
Plus att de har färdigkokta ägg som är skalade att köpa i butiken, så man slipper koka dem själv för det är ju såå jobbigt!


Tisdagmorgon

Hello!
Sorry för dålig uppdatering igår !

SKOLAN
Xander sov på mitt golv hela natten och efter 4.5h sömn så var det upp, på med skoluniformsgrejjen och iväg till skolan!
Jag blev en Senior!! sjukt härligt ! och de första som hände var att jag träffade 3 tjejjer som verkade trevliga, så till en början var allt bra =)
Mina ämnen ja fick är skittråkiga:

Period 1 - English
Period 2 - Chemistry
Period 3 - Algebra honor II (matte)
      Lunch
Period 4 - American Government
Period 5 - Spanish
Period 6 - Dance Tech II

Eleverna
Jag är alvarligt talat orolig för mina kommande 10 månader här, eleverna består av över 65% Spanjorer/mexikanare, resten amerikaare.. Amerikanarna har i stort sätt alla ryggsäck, sandaler med strumpor i eller gymnastikskor!!
Jag såg inte en enda snygg/söt kille/tjej någonstans!! Bara Spanjorer och Nördar!
Dessutom fick jag klart för mig att joina klubbar eller sporter efter skolan det är "nördigt" så de ska man inte göra.. vad är de för amerikansk school spirit egentligen?


Var är alla High School musical babes ?

"Bamba"
I Cafeterian är borden uppdelade precis som på filmer, massa spanska bord, massa mexikanska bord, datanördarna, fettosarna, allmänna nördarna, men sen .. sen är listan slut !? Vart är tjejjerna som inte äter ? vart är de coola ? vart är fotbollsbordet ? cheerleadingbordet ? Vart är de vanliga människorna ?

Skitsnack
Så jag måste erkänna att jag kände att jag inte passade in, inte det att jag sätter migsjälv över dessa människor som de kanske låter som om jag gör, men de är bara väldigt anorlunda jämfört med mig.. de tre tjejjerna jag träffade då jag kom på morgonen satt jag med över lunchen och de var snälla, men så fort jag kom själv med någon av dem började de snacka skit om de andra..! Så jävla typiskt. Hatar sånt.. och ja vill inte vara med i något skitsnack-gäng.
I ett tidigare inlägg som heter Celebration High School så la ja upp en bild på elever som går här, ja tyckte de såg nördiga ut vilket jag la fram på ett ironiskt vis. När jag kollar tillbaka på bilden nu så tycker jag att de ser ut som ett "bra" urval av eleverna på skolan. det säger en del!

Idag ska de tydligen komma in en orkan över oss, en liten så oroa er inte ! ska bli coolt ! skolan är iaf inställd idag. Så jag får vänta nån da till innan ja behöver gå tillbaka... de löser sig nog och ja hittar nog några som e lite mer "svenska" så småningom. det var bara en väldig shock att allt var så anorlunda! och att ALLA var så anorlunda!

Skönt att få skriva av sig lite.. ! Skriver mer sedan!
Nu ska jag äta frukost  och kolla skräp-tv!
Puss


Söndag

Heey!
Söndagmorgon här i USA betyder - kyrkan! Så vi åkte med morfröräldrarna till en kyrka på en lång tråkig gudstjänst, typ precis som svensk och jag blev pressenterad till 1000 människor typ.. sådärkul!
Efter det så var vi och handlade skolsaker till madi xander och mig, kollade på kameror och hur mkt de kostade, de va svinbilligt! om jag köper en systemkamera, och en vanlig kamera + väskor och minneskort blir det ca. 7500 kronor!!

På kvällen åkte vi till en stooor arena (tar 75 000 pers) för amerikansk fotboll, min första amerikanskafotbolls-match! De var sjuukt mycket folk och ah ameriansk fotboll var väll sådär, men de va dansare där och de slängde ut grejjer överallt och de va verkligen en upplevelse! så de va kul!

Imorgon är det första dagen i skolan! Är nervös faktiskt, helt nytt allting! vet inte vart jag ska ens! läskigt..! Men det löser sig nog!

Nu kom Xander in hit, han kan inte sova - första dagen i skolan för honom också! han e en super-bror! jättego verkligen =) Så han sitter här nu, han hälsar till alla blogg-läsare!




Jo, en upptäckt.. jag har börjat förstå varför man inte ska ha så mycket kontackt med sverige och kompisar och så.. för jag har en superdag här ! sen hör jag att Anton har haft grill-party med alla utan mig , Amanda, Lina, Sebastian, Skärhamnsbor.. och sedan får jag mail från Sebastian! och ett gråtmail från Amanda! och Sedan har alla varit på Mimmis barnkalas! och ah.. alla är supersöta vekrligen.. jag börjar sakna dem lite bara. börjar sakna er ! börjar tänka på er och det gör mig lite ledsen.. inte typ gråt-ledsen, men det sätter igång tankarna!
Jag tänker fortsätta som jag gjort nu med totalt öppen kontackt i kanske 1-2 veckor mera, sedan ska jag förbjuda migsjälv från facebook m.m. men än så länge , fortsätt höra av er alla söta ! =)
Känns skönt att Lina kommer över till USA snart! då blir jag inte så ensam här borta !

Bilden är en bild Crille la upp på Facebook på mig och lina, tack ! =)

Nu måste jag sova ! vill inte ha svarta påsar under ögonen första dagen i skolan! måste skicka inte Xander till sitt rum också på något sätt :P haha han e så söt så!

GODNATT<3

Shopping!

Heej!
Tack för alla söta kommentarer ! kul att så många läser! =D
Igår var det SHOPPING!!! hah vi var inne i en stooor victoria's secret outlet och wow asså! herre, stoort och allt var sjukt billigt!
Har lite bilder på kläderna jag köppt sen jag kom till USA.

Abercrombie polo (till skolan) med ett par Pink-hotpants
 


Pink-strand-klänning från Victoria's Secret


Lite trosor och annat smått och gott från Victoria's Secret


Skolkläder! polo från.. jag minns inte, och schorts från american eagle! .. (man måste ha tröjjan instoppad)


Pinkmysbyxor (tunna -behövs här!) och abercrombie linne!



Samlingsbild på allt! :P skolkläder mer till vänster och lite annat gött till höger!


Det bästa är att allt är så billigt så jag har massa pengar kvar ! mer shopping!=D

Nu skriker pappan, måste till kyrkan ! weehooo !:Phaha
PUSS OCH KRAM!

Xander is writing!



Hej !

Idag var det upp tidigt för att åka till läkaren och fixa saker här i celebration, läkaren hade en tröjja med disneyfigurer som emblem :P haha !
Sen var vi på min skola och fixade med grejjer och nu har jag kommit hem och ätit Oreos med jordnötssmör och en taco-man-värmer-i-micron med massa ost och onyttigheter!
Nu spelar jag och Xander guittar hero! ska försöka ta kort på mina skol-grejjer ja köppte igår med !
Ska ut och shoppa mer idag! behöver ett skärp (till skolan) och en väska (till skolan) och sen behöver jag flip-flops för de e de ALLA har här! sen behöver jag lite annat med !=)

Nu ska Xander skriva lite! här har ni lite skrift från min lilla host-brother!

hi its xander gabbi`s new little brother. i live in florida and have a older sister. my hobbies are karate and football. i have a drum set and a wii. sweddish candy is like puting is the best tasting candy in the world gabi is really cool even though alot of time i have to repeat myself beacause she cant understand me. well now she is playing guttair hero on hard and she was eating oreos with peanut butter while i ate sweddish candy.
bye for now from Xander
=] =] =] =] =] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xander!

hah han e skön ! och de får repitera en del ja, faktiskt svårt med engelskan då de pratar otydligt och fort! =$
Nu ska jag slå honom i Guitar Hero!
Puss

Shopping!

Hej!

Vi åkte till The Mall, ett shoppingcenter här och wow ! American eagle, Victoria's secret, hollister och självklart Abercrombie & Fitch var några av affärerna! Jag var tvungen att köpa skol-kläder då vi har speciella regler i skolan för de, så jag köppte massor ! och grejjen är att det är så sjukt billigt här ! Jag tänker ta kort på mig med min webcam (då ja inte har någon kamera än) imorgon och visa er lite av grejjerna jag köppte!
12 plagg blev det iaf :P haha massa 5 pikeér 3 blåa 2 vita bl.a.!
Känndes superkul att shoppa med Stacy, hon var jätteglad, jag var jätteglad och allt var härigt!


När vi kom hem var min Host Grandpa and Host Grandma hemma, de va jätteglada att se mig ! hade köppt ett par örhänen till mig och allting! jättesnälla verkade dem! , de hade lite jobbig släpig dialekt dock :P men men! hah

Detta var bara min andra dag men de känns som om jag varit här i över en vecka eller någonting! Börjar känna mig säkrare på familjen och barnen, madii är jättesnäll och jag hängde en hel del med Xander idag, han kom in till mig och hängde och vi spelade PS2! =)

Godiset jag köppt med till barnen var en hit! de älskade det ! hela familjen blev helt glad och galen så det var kul!

Nu ska jag sova! Godnatt och sov så gott! =)

fan.

Fick precis reda på en dålig och jobbig nyhet hemmifrån.. känner att jag vill vara hemma då. fan. förlåt för att jag åkte ifrån dig nu...

Panpizza

Hej!
Kom precis upp till mitt rum efter en panpizza lunch o efterätt små typ äpplemos grejjer som man åt bara som de var, jag kommer seriöst behöva ha specialmat innom en framtid. Under lunchen kollade vi på Tv såklart! What not to wear eller något sånt, de shoppar på HM där ! .. Har jag nämnt de två hundarna ? typ taxar, ser ut som grisar.. :P
Ska försöka sova lite nu så jag är lite pigg när vi ska shoppa ! Abercrombie&Fitch och Victoria's Secret here I come!
Puss


Mammas tvättmedel

Hej!
Åkte till skolan idag och valde vilka kurser jag ville läsa, tyvär var ja tvungen att läsa massa trista teoretiska saker så de va inte så najs, men men!

Min packning har äntligen kommit, super ! =D Så jag packar upp allting nu.. bland annat packade jag upp min gråa ballongkjol som jag och mamma paniktvättade före jag åkte hit, nu när jag packade upp den var den fortfarande fuktig och luktade som mammas tvättmedel... svensk fukt, mammas... Det blev lite jobbigt, för jag vet att jag inte kan spara, de kommer att torka, så ja blev lite stressad. shit va jag är fånig! men ah så är det!
klockan är typ halv tolv på dagen här och jag är redan jättetrött... tror jag ska ta en liten sovstund så jag kan vara  pigg resten av dagen! Vi kanske ska åka och shoppa åt mig idag! kommer behöva massa skolkläder.. ! Eller så ska vi göra det imorgon.. =)

Nu ska jag fortsätta packa upp , hoppas jag inte hittar något mer jobbigt.. !
Puss&Kram

Dag 1

Tjohhoo!
Frukost i  morse bestod av honungsflingor med mjölk (fullt drickbar!) och jag fixade mig och har hängt med min Värdsyster Madi och hennes kompisar Halley och Alex idag, de är alla 12 år men väldigt mogna för sin ålder tro det eller ej! Så folket kanske inte är så efter här ändå - snarare tvärt om!
Vi gick en promenad och de visade mig runt lite, Det ser SÅÅ ut som Wisteria Lane från Desperate Housewifes, galet! hah! Det finns till och med en gata som heter Wisteria Lane här i celebration (se bild!)

wisteria lane i Celebration:P


Sedan gick vi till Starbucks jag tog någon vaniljmilkshake med chokladbitar i och den var stoor med grädde o grejjer på -mums! lite väl stor och söt dock, så jag slängde typ mer än halva.. :P 
Sen var vi och badade i en pool vi 4, tre 12åringar och jag, sedan kom vi hem jag åkte med mamma stacy till min skola som var stängd, så vi ska dit tidigt imorgon innan vi ska åka och Shoppa imorgon eller övermorgon!! behöver skolkläder, pikeér e det enda man får ha på överkroppen och jag har inte en enda pikeé med mig! Så jag måste verkligen handla!
Efter detta åkte vi hem lite, kollade lite amerikansk skräptv - shear genius! visserligen bra :P (Lina & Ludde i sthlm minns!)

Efter det åkte vi runt och kollade på panikkläder då ja inte hade fått mitt bagage, typ underkläder köppte ett par trosor bara. och sedan var vi i en mobilaffär! Vi köppte ett Sim-kontantkort ! Så just nu har jag min egen Amerikanska Mobiltelefon! Fick låna en av Madis gamla medans jag är här så ja skulle slippa köpa en ny, väldigt snällt!
De är väldigt snälla här hela familjen! Sedan var vi på någon Smyckegrejj hemma hos någon, man brukar tydligen ha det här, att man samlas massa värninnor och någon som är med i någon organisation kommer dit och säljer smycken typ, så ah det tog strax över en timma mellan 20-21 amerikansk tid med andra ord, 2-3 på natten för mig! Så jag typ satt och somnade till då och då! sorry! :P hihi

Efter det var det  så amerikanskt som Snabbmat! Inte Subway men något liknande med mackor, de va gott=)
Vädret idag har varit molnigt faktiskt! varmt men molnigt! På kvällarna här låter de som om man bombar utanför runt 22tiden, jag frågade Brent min värdfar (som e skittrevlig han med) vad de var för något ?
Det var fyverkerierna som skjuts upp varje kväll på DisneyWorld (eller om de va ngn annan disneypark..?) coolt!

Klockan är för er 05:50 på morgonen och här snart tolv så ja måste sova för ja ska upp till min skola tidigt imorgon!
Ville bara berätta lite om min första dag=)
299 dagar kvar med andra ord.. ! hah =P

Puss!

FRAMME!! Celebration Florida hos Fam. Elliot!

Heeej!

Mitt amerikanska hus .. hihi!
Jag befinner mig nu i detta huset! Är äntligen framme!! efter en över 24h lång resa där mitt bagage försvan (kommer imorgon morgon) så ligger jag nu i min amerikanska (stora) säng i mitt rum här! Familjen är jättesnäll verkligen! Då jag kom hade de skyltar och en nalle (med min skolas tröjja på sig) och ballonger och grejjer och vi åkte direkt till något snabbmatställe och köpte amerikanska pannkakor och pratade!
Huset är stort, fint och väldigt amerikanskt! kanske kan få upp några bilder så fort jag köppt mig en ny kamera!

Resan
Igår morses sa jag hejdå till Lina, sedan åkte jag till flygplatsen och det var jättejobbigt att säga hejdå till mamma pappa och jacob, kommer sakna dem..!
 Jag åkte med 3st andra trevliga svenskar och alla de va jätteglada och förväntansfulla, jag var inte likadan, på bryssels flygplats satt jag och grät, jag grät på planen, tänkte mycket på S och familj och vänner.. Blev lite orolig också då de andra var så glada, är det sån man ska vara? borde jag inte vara ledsen?  Jag vet inte, men nu var jag ledsen. Jag känner att jag lämnar bakom mig så mycket fint.. ger upp mycket fint!

Väl i Chicago var jag lite gladare! spännande att vara i USA, jag träffade fler utbytesstudenter från sverige, norge och italien bland annat en Carolina som jag kände var supertrevlig! alla har varit supertrevliga ifs!

Framme
Sen när jag väl landat i Orlando och träffade familjen har det bara varit nytt och roligt! Först nu när jag ligger ensam i sängen det är lite läskigt.. tänk att jag ska sova i denhär sängen i över 300 nätter..!
Min familj har en tavla där man kan sätta upp foton där de satt upp de fotona jag skickat till dem, mig och min familj, mig och kompisar, mig då jag dansar, och uppe i vänstra hörnet en bild på mig och Sebastian... Väldigt gulligt gjort, och jag kommer fylla på det med fotton hemmifrån tror jag. Men ja , blev bara lite tufft att se Sebastians ansikte le mot mig på en blid i mitt rum liksom.. ja tänkte inte på honom för en sekund och var lite glad och sen var han här. han fanns här, på en bild på väggen... nu börjar jag gråtan, fan.
Yess då ligger man här första natten och gråter, great.

Nej men allvarligt talat tror jag ja kommer trivas här ! Det känns bra!
Imorgon ska vi gå till min skola och fixa med grejjer! och förhoppningsvis kommer mitt bagage ganska så tidigt så jag får packat upp och så!

Skriver mer imorgon, nu ska jag försöka sova, klockan är 03:00 på natten här.. jag e inte så trött, är typ hyper! klockan är ju 9 på morgonen hemma och jag sov ändå 3 h på flyget hit från Chicago.

Puss och Kram alla! Nu börjar mitt äventyr och bloggen på riktigt känns skönt!
Skriver imorgon igen!=)



/ (något mer amerikanska) Gabriella!

9h 40min till flyget går!

Hej igen,
Lite skärhamnsfolk som varit på liseberg kom förbi för att säga hejdå precis.. (jag bor ju precis vid liseberg).
Mamma Lina och jag åt precis Köttbullar och Potatismos med Lingonsylt, jättegod svensk middag såhär sista kvällen! =)
Börjar känna mig lite bättre, fick ett "jag saknar dig" sms från Sebastian och bröt ihop totalt dock...
Vet inte varför jag skriver dessa random-inlägg men nu gör jag det iaf...
Jag fattar verkligen inte att jag ska åka.. går omkring som om allt är normalt, fattar nada.. no comprendo nada ! shit asså... fatta chocken när jag är framme och förstår! undra när jag kommer förstå ? .. äsh nu är jag för dramatisk.
Nu kom Lina hem igne, måste fortsätta packa.. VAD SKA MAN PACKA TILL 1 ÅR ??
Puss&Kram


13h 30 minuter till planet lyfter

jag gråter, fan i helvetes jävla skit! jag åker inatt, är inte alls laddad, kommer saknan alla så sjukt mycket.
Sov hos Sebastian inatt för sista gången, det var mysigt igårkväll och imorse låg jag och grät mot hans axel.. han följde mig till busshållplatsen vi gick hand i hand dit tysta..
sen stod vi där..
Jag kommer sakna honom så jävla mycket! Det är så orättvist att man ska behöva lämna någon på detta sätt!

Nu är jag ensam hemma efter att ha fixat massa grejjer med pappa, pressent till familjen, godis till barnen, kopiera papper, fixa med pengar..
Det är väldigt ensamt här hemma och jag bara springer omkring och gråter, orkar inte packa, får göra det inatt.
Snart kommer Lina hit och ska sova här med mig min sista natt...

Inte meningen att låta såhär deppig, jag är peppad för att åka! de ska bli kul och skönt att komma iväg!
Men just nu är det bara en sak i hela mig.. Sebastian<3


7 dagar kvar!!!

Hej!
Om en vecka sitter jag på ett plan itll USA florida!!!! Herremin skapare!
Sa hejdå till världens bästa kompis Amanda idag.. grät massor efter att hon åkt! huh.. =(

Amanda och jag Korvdejtar klockan 03:00 påväg hem!

Nu är jag i mitt rum, har precis städat och börjat packa lite, känns bra!`
För övrigt fick jag ett par Superfina skor att ha på brölloppet av min mamma ! ( har på mig dem nu! ) har tyvär ingen bild då jag tappat min kamera i vattnet och planerar köpa en ny i USA istället!

De sista dagarna har varit stressade panikslagna men ändå väldigt bra! Amanda och Sebastians Överaskningsavskedsfest var jättelyckad och hur mysig som hellst fram tills "vissa" spydde ner min pappas gamla lägenhet - tack killar!  Men det var mysigt ändå, Tack!

Snart ska jag träffas Sebastian och åka ut till Skärhamn med honom, ska bli supermysigt!
Sebastian<3
Sebastian<3

Skrev klart mitt tal till min syster härromdagen med, känns bra! =)
Förresten fick Lina annabodillina.blogg.se sin placering idag!! Floruda mounds Texas! jätteroligt för henne det verkar super! Och jag har fåt kontackt med Ariella som jag ska flyga med, verkar som en schysst tjejj som kommer nära dallas, hon bloggar också tror jag =) känns skönt att inte resa själv!

Nu måste jag duscha och fixa det sista så jag kan dra iväg sedan! förlåt igen för dålig uppdatering samt röriga snabba inlägg, men mitt liv är sånt nu, Stressigt och Rörigt! Ta mig som jag är!



Puss och kram!


11 dagar kvar!

Hemskt ledsen för dålig uppdatering! vet att det är nu det är som mest spännande att läsa min blogg då det bara är 11 dagar kvar tills jag lämnar sverige!!!
Jag har dock fullt upp med allt från Bröllop ( min systers) och skärhamn och kompisar och föräldrar och avskedsfest och packning och fixning, så jag har inte suttit vid datorn en endaste liten stund!
Hoppas på bättre uppdatering innom kort, och verkligen då jag är framme i landet långt där borta, men lovar ingenting och ursäktar ostadigt bloggande nu innom en tid då jag har så mycket att stå i innan min resa!
Puss och kram!


RSS 2.0