Graduationmorgon

Idag är det dagen då jag ska ta studenten här i usa ! Graduation.. =)
Med Cap&Gown, massa kompisar, lärare, min värdfamilj ska jag gå över grejjen och ta emot mitt diplom med endast credit från detta året på. Det känns mer i mig än vad jag trode att det skulle göra, jag trode att jag skulle vara glad bara, glad och stolt över att jag klarat av detta året!
Men just nu är jag inte så glad snarare ledsen, först och främst så är inte mina föräldrar här att sitta i publiken i 3h för att sedan då jag kommer upp klappa le och vara stolta... Det känns lite jobbigt.
För det andra så är idag sista gången jag träffar många av mina kompisar, sista gången jag träffar mina lärare och ja.. det är en stor avskedsdag för mig vilket är lite tungt såklart...

Men ovasett vad ska jag le och skratta och vara glad! Det är ju trots allt graduation och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös och laddad! Hoppas att det blir roligt... =)

Kramar
Gabriella


Graduationgrejjooorr

Igår kväll var det Baccelorette, en cemoni för seniorsarna i en kyrka i Florida Southern College.. Folk fick knappar att ha på sina cap&gowns och alla var glada.. Själv tyckte jag det var ganska så tråkigt och ser istället fram mot Graduation och Graduationparty med hela skolan på en kryssning imorgonkväll och natt!
Ikväll ska jag på Kyle Lakes Graduationparty vilket ska bli kul, annars blev jag mycket glad för faceookinvite till midsommar-födelsedagsparty där hemma ! Så häftigt att jag kommer vara hemma snart !

Pussssss


Videoblogg

Heey
Onsdagkväll och jag bara orkade inte skriva så jag videobloggade istället... Sorry att jag bara babblar på läänge... Och om flygblijetterna på slutet. Lina har fått sina Flygbiljetter, hon lämnar den 17e, jag har inte fått mina jag ska lämna den 10e.... Aja.


Vet inte om de kommer fram. Men jag har haft två klockrena dagar, Jättekul ! =D
Jag har svårt att prata svenska med eller något.. babblar ihop mig helatiden. Eller så är jag bara trött.

NU SKA JAG SOOOVA <3
GOODNATTTTT

Shopping !! =)

Dollarn är nere i 1$=7.62krI!!!!
Detta firas med shopping!
Jag var tvungen att köpa två klänningar en till Graduation och en till Bachaloria (cermoni för alla seniors). Jag hittade två jättesöta klänningar, framförallt en svart som är ganska vanlig framifrån, tight där uppe, puffig där nere och rund i halsen. Bak i ryggen går den ner till svanken nästan och det är tre band över ryggen med rosetter! Låter kanske inte så fint men den var jättefiiin ! =)
Köpte också skor, e sommarkjol, nagelack och en Ralph Lauren Bikini ! =)

Min nya bikiniiiii

Det är fantastiskt vad man kan hitta bra grejjer billigt här i förhållande till hemma i Sverige !! =)
Klänningarna får ni snart se på bilder!

Nu är det dags för frukost sedan ska Danielle hämta upp mig, får se vad vi ska hitta på =)
PUSS

Sporta! Sporta! Sporta! och ÄT!

Kära utbytesstudenter 2009-2010 som ska åka till USA. Jag ska nu berätta en sanning för er. Åker man till USA i ett år så måste man gå med i skolans sporter, inte bara ger det en massa goa kompisar! Men det håller vikten under kontroll. Det senaste halvåret (efter flytten) har jag inte kunnat delta i skolans sporter. Detta innebär en viktökning som inte är så rolig nu! 16 dagar kvar till planet lyfter, jag orkar inte kämpa emot. Jag kommer komma hem rundare än jag åkte. Kompisar och familj kommer reagera. Men ohjj va mycket god snabbmat, frosties, peanutbuttercups, pomesfrites med bacon, ost, majonäs jag har ätit!! Verkligen uplevt amerikansk matkultur! Ångrar inte ett ända kilo!
Då jag kommer hem blir det sallad och dans som gäller!
Önskar dock att jag hade haft möjlighet att sporta hela året runt... Så det är ett tipps om ni inte vill rulla hem !! =)

PUSS 

17 Dagar

Detta har nog varit en av de minst händelserika dagarna i mitt liv.
Jag har chattat med folk och tittat på One Tree Hill, inte lämnat huset... Tråkigt? Ja.
Hannah ska hämta upp mig om 1.5h och ta med mig till kyrkan på ungdomsgrejjen de har på söndagar, ska bli kul att bara göra något.. !
Annars så närmar sig hemfärd med stoooormsteg!! 17 dagar kvar tills jag lämnar detta landet.. känns mer och mer verkligt för varje dag som går. Läskigt, roligt, förvirrande och jag längtar.. !
Bestämde precis med Anton att äta istanbul (pizza) på bryggan den 14e Juni, 22 dagar tills dess. Nice.

One Tree Hill väntar


Seniortrip to The Keys!

SENIORTRIP
4 Nätter, 30 Elever, KeyLargo och Key West, Florida.


Efter en 5h lång bussresa sovande mot otaliga axlar kom vi äntligen fram till KeyLargo (En av öarna i Södra florida), ingen vila vi blev utslängda i kajaker på en 3h kajaktur, jag och Balaze paddlade tillsammans och vi hade jättekul! Här kommer en liten video från det: (Förlåt för att jag är en högjudd tjöt-tjej i bakrunden.... !)


Efter kajakningen åt vi  good middag på en lokal liten resturang vid havet och hade sängsdax vid 10pm. De räknade in oss och tejpade dörren på utsidan så om vi smet ut så visste de det då tejpen var uppriven! Så vi var Fast....
Frukosten på hotellet, nygräddade bagels med philadelphia och sylt samt färsk frukt jummy före vi åkte på en båt med glasbotten och sedan på snorkeltur! Vi snorklade ute i Floridas rev och det var faktiskt fint ! såt en Barracuda och en 1meter lång fisk! samt massa småfisk och fina koraller =)


På kvällen var det DeepSeaFishing, vi åkte ut runt 8tiden och såg solnedgången från fiskebåten, jättefint. Sedan fiskade vi och jag fångade en hyffsat stor fisk efter mycket tålamod!! Fiskningen den kvällen var nog de roligaste, Hannah & Laura (mina rumskambrater) och jag sjöng på gamla godingar för full hals! Vi hängde också massa med Roliga Kyle! Kom hem helt dyngsura efter regnskurar klocka 1 på natten, men de va klockrent vi hade jätteroligt!
Laura Hannah och Jag på DeepSeaFishing-Båten

Nästa morgon checkade vi ut från hotelet och tog  bussen ytterligare 2h ner till KeyWest där vi fick Shoppa!!
Det känndes som att gå omkring i en grekisk liten turist stad med alla små butiker och försäljare, jättemysigt. Jag köppte en lång orange-grön klänning som ni kan se på bilderna nedan.

1. Jag och Danielle (en av mina nya bättr ekompisar från resan)
2. Jag Ryan och lite drag-queens
3. Kyle och jag
4. Balaze och jag ( vi kallar oss ny the european siberlings och han är nog min bästa vän här.. vi hängde jättemycket! Han är råskön min Slovakiska lille vän!)
5. Bubbelbad på hotellet på kvällen


Torsdag och sista dagen tog vi en 3h lång katamaranbåttur ut till Dry Tortugas. Vågorna var höga och jag tror 8 av 30 elever spydde på vägen dit.. Själv mådde jag jätteilla och stod lutad över båtkanten utan att få upp min frukostbagle.
Men det var värt det Dry Tortugas var en liten ö med turkost vatten, vit sand och ett jättefint fort!


Vi på ön DryTortugas

Hoppas ni enjoyy mitt lååånga inlägg... !
PUSS

kortis

WOW vilken KUL SeniorTrip jag hade ! Helt fantastiskt kul!!
För er som läser och har mig som vän på facebook finns ett "Seniortrip"album upplagt, och för er som inte har facebook, eller inte har mig som vän, vänta tills imorgon då jag bloggar långt och lägger upp massa bilder från the SeniorTrip jag kom hem från sent igårkväll. Idag hängde jag med Hannah och sedan har jag bara degat framför dancingwiththestars!
Bloggar imorgon.
PUSS


In The Keys 2 !

heeej igen!
Anonym - nej jag akte inte pa forberedelsekursen och de gick jattebra att inte gora det for mig. Min kompis ludde akte ochs a att det var jatteroligt!! Jag tror det ar en jatterolig vecka och man lar kanna manga andra utbytesstudenter sa det ar sakert valdigt roligt men det ar inte nodvandigt =)

Annars har vi bytt hotel och nu bor vi i Key West on langst ner i Florida! Stamning som i grekland ungefar da vi var och shoppade idag! Var ute och at good fisk och sen spelade vi alla boll i poolen, kul ! Nu maste vi sova for vi ska upp 6am imorgon for nagon katamarantripp och strandendag ! Har ska steeekas!!

Puss!

In The Keys!

Hej!
Bloggar en kooortis fran min tjejjkompis dator! Jag har det SUPER har! Har haft en jattebra dag, resan var lang mina rumskompisar inte sa roliga men nu har jag bytt rum och vi hade en harlig solig snorkeldag och har precis kommit hem fran deepseafishing som var jatterolig! Hotelet ar frasht och vi at gooood hotellfrukost me nygraddade bagles i morses! jummy!!
Tar massa bilder och videoklip som jag ska visa sa fort jag far chansen!! (sa fort ja kmr hem till Lakeland)
ville bara saga att jag har det super !
PUSS

Videoblogg!



Köppte min nya kamera vilket innebär att jag kan videoblogga!!!
Jag tycker inte riktigt om kameran, den har för lång slutartid så jag ska försöka byta den till en bättre så fort jag kommer hem från The Keys, men jag ska ta med den och använda den där.
För övrigt, videoblogga är SVÅRT man vet inte vad man ska säga och jag tycker egentligen de e lite töntigt.
Men nu körde jag på det iaf!
Enjoy!!

Puss

Ps. Aurora ringde precis ! Mys =D

Kameraa!

Söndagmorgon och Stacy sa att jag kunde stanna hemma från kyrkan! Trevligt =)
Snart kommer de hem från kyrkan och då ska vi åka på det sista utbytesstudentmötet för detta året!  Det är en 1½h lång bilväg dit och lika långt igen hem vilket är seegt.
På vägen ska vi stanna på Target och jag ska se om jag kan hitta mig en waterproof camera! Jag har ju min stora Canon450D men jag behöver/vill ha en liten kamera med, som jag bara kan slänga med i handväskan, till konserter, båtturer, skolan osv.. !
Sedan så vill jag ha vattensäker så jag kan ta kort nere på The Keys under vattnet!! Sista kameran jag hade tappade jag ju i Sebastians båt Torsken i sommras och den gick sönder av vattnet...
Vill också att kameran ska kunna fílma små videoklipp så jag kan filma alla människor här lite gran..!!

Så nästa gång jag skriver lär vara ikväll, något fattigare och en kamera rikare förhoppningsvis !! =)
PUSS

Slovakia




Balazs och jag på Prom

Idag var det en tröööklördag där jag inte gjorde någonting alls på hela dagen. På kvällen åkte jag med Balaze (utbytesstudent från Slovakia) och hans VärdPappa till en Italiensk resturang och åt middag vilket var trevligt ! Han är en av mina bätter kompisar här, vi har så mycket gemensamt. Båda är Europeér och instängda i amerikanska hem typ. Han e också en superskön kille! Vet inte varför han ser ut som ett argt spöke på bilden... Han e asgo!=)
Har också tvättat och städat så allt är klart före The Senior Tripp till The Keys!

Kramar,
Gabriella

Grabbarna&Jag




1. Amy, Laura, Kyle, Hannah & Jag på SeniorParentBreakfast
2. Zack&Grieg
3.Philip&I
4. Josh& jag
5. Philip och Grieg äter ColdStone Al lovin' no oven!


Josh, Philip & Grieg!


Klockrenaste fredagen ever.
Anländer med skolbussen till skolan för att äta SeniorParentBreakfast, tyvär kunde inte S&B komma för de båda jobbade... Så jag var själv men de gjorde mig inte så mycket ! Åt äggröra och bacon som Juniorsarna serverade oss och flummade runt bland alla Borden och hälsade på alla föräldrar!
Efter detta var det en 2h lång Stipendie&Diplom&Present uttdelning i vår Aula, jag fick ingenting men det var jättekul då mina kompisar blev uppropade! De roppade upp alla och sa vad de hade för planer i nästa år och så fort mitt namn kom upp " Gabriella Edwards our Swedish Exchangestudent !" Så jublade hela aulan lite extra och jag blev mycket glad då jag fick gå upp och ta min medalj ! =) Också lite roligt då min rektor skulle uttala "Göteborgs Högre Samskola" som mina planer för nästa år! haha

Efter att detta var slut var alla fria att ta vägen vart som hellst, jag var lite lost då jag tänkt ta skolbussen hem och klockan bara var 11, så jag hakade på mina killkompisar!
Grieg, Philip, Zack, Chris&Josh och jag åkte hem till först grieg (där jag sköt paintballpistolsgrejj ! Asballt ! jag prickade ett träd låångt bort, grabbarna blev mkt impade) sedan till Twinsens hus där vi spelade Poker (jag kom 3a) och massa TVspel (där jag totalförlorade) samt badade i poolen och bara hade sjukt skönt häng!
Jag tycker verkligen om att hänga med killkompisar, de e råchill! =)
På kvällen så gick vi på Bio, vi åt och bara hängde downtown. Det slutade med att jag gick på ena sidan gatan å ragga killar, de gick på andra och ragga tjejjer och vi såg vem som fick napp först ! haha klockrent. Och så fort jag fick tag på grabbar så sprang mina pojkar över och la armen om mig och räddade mig undan.. låter lame, men vi hade dunderkul! =)

Nu är det slappelördag, måste städa och tvätta och fixa för på Måndag bär det av på Seniortrip till The keeys! =D
PUSS
Gabriella

Popojojkokenon

Sista skoldagen på McKeel ar avklarad, Artshow avklarad. Men vad spelar detta egentligen for roll? Nar man har en pöjke att tanka pa sa ar det allt man gör, det tar upp all energi, all koncentration och alla tankar i hela huvudet.
Hela planeringen, hela kompiskretsen, alla sms, alla samtal slutar i att man pratar om póojken. Varför ska det vara så för då? Och varför ska denna poojken inte vara intresserad av lilla swedie? De andra pojjkarna kan vara det, men inte denna pojkken. SUCK.
SeniorParentBreakfast imorgon, ska ta med mig kameran och ta lite bilder så ni får se och skriver om det imorgon då jag kommer hem =)
Och jag kommer komma hem raka vagen efter skolan, jag kommer inte komma hem sent pga att jag varit hos poojken for pojkeen kommer inte att vilja ha med mig till hans revir.

Sorry för personligt inlagg.
Men fullt personligt sa klarar jag inte av att bli disssad.
Kan inte slappa taget då.
SUCK2

Annars ar livet bra ! =D Jag ar på ganska bra humör faktiskt!! Kande bara att jag ville säga det!!
Alla utbytesstudenter till nästa år, ingen oro! Allt e super med utbytesstudentandet, bara mina personliga små pöjkproblem.

PUSS

Sista Amerikanska Skoldagen Nagonsin

Nu sitter jag for sista gangen nagonsin i Second Period, Graphic Designs... Det kans bade bra och daligt...
Idag ar det sista gangen jag ser alla (som inte ar Seniors som jag kommer traffa pa the seniortrip eller graduation den 31a Maj).. Kanns lite konstigt, framforlalt da jag inte ska lamna amerika an pa ett bra tag!
Just nu sitter Graham och skriver i min Yearbook, sista gangen jag ser honom idag... jattekonstigt. Jag informerade honom om detta och jag tror han blev lite rord anda. Skrev precis i hans bok nu, svart med vad man ska skriva sadar... aja. OINTRESSANT FOR ER!
Jag kommer antagligen skriva 100 blogginlagg idag for efter skolan har vi en Artshow och jag maste stanna kvar i skolan fran kl. 2-6 utan nagonging att gora...! Ush!

Love,
Gabriella


Onsdag 13 Maj

Idag ar det den nast sista vanliga skoldagen i amerikansk High School nagonsin for min del. Jag har en manad kvar i Amerika men mitt utbytesstudentar leder mot sitt slut. Det ar med massa blandade kanslor som dagarna tickar ner till mitt hemresedatum..
Framforallt tror jag att jag ar lite radd, det ar en sa stor forandring igen. Byta land, Byta liv. Tillbaka till mitt "riktiga" liv.
Men en sa lange ar jag inte tillbaka och jag ska verkligen forsoka att ta vara pa min sista tid har. Jag vet att min sista tid kommer bli bra =) Ser mycket fram mot The SeniorTrip to The Keeys nasta vecka!
Fick hem min Cap&Gown igar ocksa, bla och fin =) Lanade av en vi kande sa den ar inte min, man anda.. =P
Nu ska jag sticka ivag fran Second period till Advisory
Mys
Puss&Kram

Er Floridaflicka Gabriella

Godnatt



Bilder på ovädret idag... bilderna visar inte rättvisa till allt regn och rusk!


Andra gången gilt
Gjort:
Skolan, SeniortripMöte
Humör:
Ensam
Planer: Plocka iordning på rummet, se Dancing with the stars och Sova
Ser på: Stöket på mitt rum
Lyssnar på: 
Läser: Don't forget - Demi Lovato
Dricker:  Vatten
Äter: Åt precis PotatoCasserole, potatis och kött i gräddsmörja.. inte så gott som de låter
Bästa: Åskvädret idag
Sämsta: Tråkig dag, ensam dag
Väder: Från strålande sol och 38grader till Ösande regn och Massa åska ! Helt ortroligt väder! satt ute och bara tittade ut ör jag var så tagen av det..! Nu är det inte ett moln så långt ögat kan nå igen.... skumt!
Outfit: Gula mysbyxor från Juicy Couture, Gul Tshirt från Juicy Couture

Puss

Godmorgon,

Gjort: Koppt min YearBook
Humör:
Orolig
Planer: Skolan sedan SeniortripMote
Ser på: SecondPeriods klassrum, datasalen
Lyssnar på: Airconditionen
Läser: Mail
Dricker:  Inget, sugen pa smothiee
Äter: Snart en OatmealHoney bar
Bästa: Koppt Yearbook alla ska skriva i!
Sämsta: Orolig kansla i magen jag inte kan ta reda pa var den kommer ifran....
Väder: Inte ett moln sa lang ogat kan na, klockan ar 8.30 och det ar redan 25grader, kommer bli varmt idag!....
Outfit: Skoluniforms kjol och pikeeee


Bästa helgen!




ChrisLinaGabriella&Josh Söndag morgon efter kyrkan före vi åt på Red Lobster

Nu ska jag berätta om Linas vistelse i Florida och våran helg som är en av de bästa helgerna under mitt utbytesstudentår utan tvekan ! =)

Lina anlände Onsdagkväll, Följde med mig Torsdag hem till Tvillingarna efter skolan där vi spenderade hela dagen med dem och hade jätteroligt! Fredagen var vi bara hemma åt glass och myste, och på Lördagen började de mest hektiska dygnet någonsin här i Florida för min del!
Vi blev skjutsade hem till twinsen vid lunchtid och hängde med dem, jag vet inte hur jag ska beskriva varför det var så roligt, men två bästa kompisar som hänger med två tvillingar var bara oslagbart! Alla kände alla så bra och det var bara roligt ! Vi solade&badade i poolen, tog massa kort och bara hängde helt enkelt!
Det blev sådär som det kan bli med vissa människor ibland, allt passar bara perfekt. Deras föräldrar är supermysiga, pappan är engelskman, och det kanske är de som gör att deras hem käns som hemma för oss svenskor ! Det ligger i de europeiska blodet! Föräldrarna är lite äldre och de är jättemysiga, de och tvillingarna skapar en så himla söt liten familj och jag skulle bara vilja åka dit och bo där med dem ett tag!


Vi åkte ifrån dem på Lördagkvällen och åkte hem och gjorde iordning oss för att hänga med Tiffany&Jenny till Orlando, vi kom aldrig iväg till Orlando men vi åkte på partaj istället! Lina och jag dansandes på partaj kan aldrig bli fel! Tror vi partade till klockan 3 på natten, jättekul!



Vaknade klockan 7.30 på söndagmorgon, upp och fixa iordning sig för att åka till kyrkan. Istället för att följa med min familj till kyrkan så åkte vi med Chris&Josh och deras föräldrar till kyrkan. Den kyrkan var jätteanorlunda! Det var en stor kör, en politiker var där från Cuba och pratade om kristendomen i diktaturen Cuba osv.. Lina och jag hjälpte varandra att hålla ögonen öppna vilket vi klarade av och efter kyrkan åkte vi med familjen och åt på RedLobster, jättemysigt och gott!
Efter det åkte vi hem till twinsen igen och hängde med dem heela dagen på söndag tills de skjutsade hem oss klockan 9 på kvällen, vi hängde alltså 12 timmar med dem och inte en sekund var tråkig!
Videofilmer, poolbad, högläsning, prat, skojj, promenad med fiskning, cykling, svenskalärning, youtubing, hög sångtävling, jonglering, brottning och bara häng kan vara så himla roligt!
Vi tog bland annat en lång-promenad då vi träffade några av deras andra kompisar, de slutade med att det var 4 killar och jag och Lina, de sjöng massa amerikanska sånger och jag och lina försökte överrösta dem med "fångad av en stormvind" och "du gamla du fria" , till slut skrattade vi alla då vi utbröt i Live MarioCart spel efter att vi alla trallat på SuperMariomelodin!!
Kanske låter trist eller töntigt i era ögon. Men just där och då om ni varit med så skulle ni fattat. Det kallas lycka och glädje med min bästa vän Lina och lite grabbar ! =)

Hoppas jag inte tråkat ut er! Nu vet ni ialla fall 3/10 av vad vi gjorde i helgen =)
PUSS&KRAM




PS. DE KANSKE SKA KOMMA OCH HÄLSA PÅ OSS I SVERIGE I AUGUSTI!! DERAS FÖRÄLDRAR SA ATT DET VAR OKEJ! JAG ÄR GLAAAD!! =D


Glad och lite ensam

Trots manga tarar pa skolbussen, trots att jag brot ihop under mitt mattequiz, trots att jag sitter har i Second Period sjalv utan lina vid min sida denna mandagmorgon sa ar jag ganska glad.. Glad att jag hade det sa mysigt med Lina..
Laste precis igenom bade hennes och mina blogginlagg under tiden vi var har, och jag insag att vi inte berattat en 10del av vad vi gjort eller hur mysigt vi haft det.
Nu ska vi ha PepRally for Tjejjernas SoftBallgame senare idag tydligen, trevligt.

Jag villl ha lina tillbaka

Puss


Bästa helgen på länge


Wow.. 48 timmar sedan jag skrev senast och SÅ mycket saker har hänt!
Vi har spenderat storsta delen av vår tid med Chris&Josh, Lördagkvällen på partayy och Imorses var vi i Kyrkan och sjöng gospel! Nu är vi jättetrötta, jätteglada efter så händelserik tid tillsammans, och jätteledsna över att lina imorgon ska sätta sig på ett flygplan hem till Texas.. Ush va tomt och tråkigt =(
Så Väldigt glad att hon kunde komma hit, tack alla inblandade!! =)

Puss&Kram Sverige!

Ps. Då vi flängt hit och dit har vi inte kunnat fullfölja och göra musikvideon. Texten är skriven, 1 scen är inspelad.. vet inte hur det blir med det.... =(

Fredag med min bästaste vän


Två trötta sverige-amerikaner väntar på skolbussen klockan 6.30 på morgonen, glada =)

Heej Sverige!
Skoldagen fortlöp och vi akte inte hem till vara nya kompisar utan vi akte hem istallet vilket var ganska gött ! Jag och lina i två solstolar med en stoor skål med glass&hallon samt nybakta cookies var super!
Efter en liten promenad sa kom vi på den bästa ideen ever! Vi ska göra en musikvideo, en sång till er där hemma! Så håll utkik på länkar från bloggen till en liten youtube grejj innom de närmsta dagarna ! (Om vi någonsin kommer slutföra vårt projekt) våra planer är att vi ska upp och filma tidigt imorgon, med vårt music crew Xander, en radio och linas kamera! Greaaat!
Efter det så ska vi hänga med våra två nya tvilingkompisar på dagen innan vi på kvällen ska med Jenny Tiffany och 3 killar till Orlando CityWalk och hänga där innan det blir lite party hemma hos en av killarna! Vi hoppas de blir niice ! =D
Ser fram mot imorgon, hade en superbra dag idag!
Amanda vi glömmer dig inte, lovar... hade varit mys om du var här <3

Goooa hela natten, bäbävita lam, hallådär köp blåbär? vi tar den en gång till!

Nattieee!

linalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalinalin

Efter bloggandet lyckades jag till slut fa lina i sang och efter en mysig pratstund somnade vi tva som stockar.
Nu sitter vi i min SecondPeriod med identiska skoluniformer och blont har och fnissar, eller gaspar snarare... trotta!
Stamningen med vara tva grabbar pa morgonen var bara bra! Tror bade jag och Lina hoppas lite halvt pa att hanga med dem idag igen, skulle vara kul om de blev sa och om inte sa far vi lite Lina-Gabriella tid ! =)

Det ar sa valdigt mysigt att ha lina har! Jag har saknat en riktig tjejjkompis som kanner en utan och innan! Vad vi an gor sa ar vi tillsammans, och sa lange vi ar tillsammans ar allt bara sa bra ! Det ar skumt egentligen vad Vannskap kan gora... =) Valdigt mysigt att ha Lina har hos mig, onskar hon kunde stanna laaaaange,...!
Ska bli mysigt att komma hem till det, komma hem till mina riktigt bra kompisar.

Vi ar sa typiska oss. Det ar svart att forklara. Ahh vad jag har saknat Lina. Man fattar itne om man inte ar har.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera... inte nagra bilder har vi tagit heller... hm=/

KRAMOCHPUSSOCHPUSSOCHKRAM


Vi fixa glassen! och grabbarna

Skoldagen med Lina var supermysig! Dagen gick fort och hon flick fler än en manlig beundrare under dagens lopp samt träffat många av mina kompisar!
Efter skolan så åkte vi med tvilingarna hem till dem där vi badade i poolen, hade seriösa konversationer, kollade babyfotton, spelade kort och hade bara almänt roligt! Jag tycker verkligen om de två grabbarna, och Lina gjorde det hon med så dagen var klockren!!
På vägen hem fick vi dem att stanna till vid Publix var matafar dar vi köppte vaniljglass, frusna hallon och grädde som vi gjorde goood Petra-blandning av och vi alla åt! Gott!
Nu ska jag tvinga Lina att sluta visa mig bilder på alla Texaskillar, sluta smsa med dem och sluta vara så himla vaken. Vi måste sova, ska upp till skolan igen om 6h!

Godnatt!!

LINA!



Jag sitter i Second period och till vanster om mig sitter Lina!!
Igar efter skolan akte vi dit och hamtade upp min glada blonda lilla svenska! Nick hade (pa min beodran) bakat en Peanutbuttercake som vi gav till henned da hon kom ! Jattemysigt att se henne igen verkligen, sa langesedan =)
Men aven om det ar 9 manader sedan jag sag henne sa kans det som igar! Allt ar som vanligt fast ibland sa bara vaknar man upp i verkligheten och liksom sager.. " Vi ar tillsammans, I florida" och ett dunderfniss bryter ut!
Eller mitt i forra lektionen i Matten, det bara hordes Lina-fniss vid sidan om mig, och det slutadei ett svenne-fniss i hela klassrumet! =)

Ser mycket fram mot att ha Lina i skolan idag! Visa henne allt och alla, och ikvall ar vi ensamma hemma for Stacy ar borta, vilket betyder lite Lina-Gabban Kvalitets tid! Det anda sega, som lina nu ska upptacka, ar att vi kommer vara Fastlasta i huset, utan bil, och utan naaagonstans att kunna ga! vilket suger.. for vi vill ha glass, men vi har ingen glass hemma.... Hm.. PROBLEM.

PUSS&KRAAAM

SKOLMAT jamforelse

SAMSKOLANS MATSEDEL
Vecka 19
MånFylld falukorv / blomkålspesto och potatismos.( Falukorv finns inte har, blomkalspesto jummy! Potatismos som inte bestar av pulver och kemikalier.. ahh!)
Tis

Indisk curryfärs / quornfärs, ris och bananchutney. (CURRY, jag har inte atit curry pa sa lange jag kan minnas, bananchucney jag kommer ihag det, ahh nagot, nagon sas till maten! Nagot fuktigt !inte sa tort!)

OnsIdrottsdag / resursdag = ingen mat.
Tor Färsbiff / broccolibiff, sås och potatisklyftor.(Broccolibiffen, vegetariskt alternativ, det ar vi laaang ifran har! Potatisklyftor istallet for pommes frittes! Mums!)
FreOst o skinksallad med penne / grekisk sallad (Ahh Pastasallad, sallad over huvud taget ! Pasta som har tuggmotstand och inte ar torr, med ost som inte ar smallt och som faktiskt makar nagot. For att inte tala om grekisk pasta med Oliver och fetaost !!)

.

McKeelHighSchools Matsedel
Today
Lemon Pepper Fish, bisquit, apple jelly, green beans, cole slaw, fruit salad, fruit crisp
.
(Torr fisk som e friterad med socker jelly, torkade bonor, och frukt som ligger i sockerfruktsas.)

Tommorrow
BBQ Pork, mixed vegetables, celery w/ peanut butter, baked apples, seasonal fresh fruit
.
( The Pork ar kemikalier pa burk som e uthalld pa en talrik, Celery with peanutbutter e Ackligt. The baked apples e drankta i socker och kanel. Fresh fruit Jippie!!)

Friday
Pizza, corn, juice, chilled fruit, manager's choice.
( Pizzan e fett pa brod med lite tarningsskinka, corn e gott, frukt e som ovan.. bla)

LINA SITTER PA ETT PLAN PAVAG HIT JUST NU!!!!!!
Puss


Övningskörning!


JA ni läser rätt!
Efter skolan körde Philip hem mig (så vi kunde åka förbi och ladda upp pengar på min telefon så jag kan svara när han smsar) och då vi kommer hem står vi och pratar vid bilen, jag hoppar in i framsätet och säger "Im gonna steal ur car one day and drive!!" på skojj, varav han springer in i passagerarsätet och säger "Steal it now then! Drive!" Jag kollar helt chockat på honom, "Really!?" och sen bar det av!
Jag backade, la in olika växlar, bromsa, tuta och körde! Vi mötte till och med en BIL på vägen, varav jag fick total-panik! Men ingen dog, inget gick söner! JÄTTEKUL och spontant!
Jag körde runt här på smågatorna i området och svängde och ahhh.. haha.. well. ville bara berätta. hrm... De flesta av mina kompisar har redan körkort där hemma.. men aja. detta var kul för mig iaf!

LINA KOMMER IMORGON, HON SITTER HÄR OM MINDRE ÄN 24 TIMMAR!!! GAHHHH


Crazyy

LINA KOMMER SNART!!! MIHHH =D
Inte idag, inte imorgon men pa torsdag sitter lina har brevid mig!!!
Hon kommer imorgon! CRAZYYY!!!


Celebrations PROM


Gottig bild från Fredagkvällen, råskön kväll.


Nathalie & Jag fore PROM!



1. Middag
2. John och jag från min gamla engelskaklass, saknar honom!
3. Fotttooo!
4. Ashley och jag
5. Min date William och jag med Celebrationhotelet i bakrunden (Amanda, Toppi, Pappi känner ni igen er?)
6. Laura och jag svalkar av oss
7. Chokladfontänen! GOTT med jordgubbar och annanass!

Philip och Zack var jattesnalla och körde mig till Celebration på lördagmorgonen där jag och Nathalie gjorde iordning oss för kvällen! Min date var nästan som en Blinddate för de var Ashleys bror som jag inte träffat tidigare. Lite segt men han var råskön så de va ashärligt ! hängde massor med honom på kvällen !
Vi åt gott på resturang i Celebration före vi tog bilder! Skönt att äta före så magen är helt utsvullen, tänker ingen på det i dehär landet !?!? jag som hade en tight klänning med, huh!
Efter fotningen var det lite häng hos Ashley före vi åkte till prom, Prom hölls på ett Fint hotell (Jacob kommer du ihåg då vi åkte till Celebration och du pekade och sa "Cool byggnad, vad är det för något?" Det var det hotellet vi hade promen på !)

Jättefint där inne, temat var "Hawaiian night" så alla hispanics var jätteglada och jag dansade massa salsa och grejjer med mina hispanic kompisar! Det var jätteroligt att träffa alla igen! kompisar! fotbollslaget! Lärare ! Alla!
Efter prom så hade Nathalie fixat ett hotelrum på disneys musik-hotel, skitcoolt tema-hotel, så vi hade lite efterfest där och jag somnade klockan 5 efter en lyckad kväll!

Måste ändå erkänna att då jag åkte hem till Celebration på söndagen till Lakeland så kände jag att jag åkte hem. Celebration är passé. Jättekul att träffa alla, Celebration var JÄTTEGRYM tid av mitt utbytesstudentår, jag var alltid aktiv och ahh det var super ! Men kompisarna, de är mysigare här hemma i Lakeland. Jag åkte hem igen till mina kompisar! Det kändes skönt att jag kände så måste jag säga!!

Kramar
Gabriella

Orkar inte blogggaaaaaaaaaa

Orkar inte skriva. Oinspirerad. Kommentarstorka?
Var i Celebration hela lördagen, prom lördagkväll, sov på hotel söndag, hängde på hotel söndag på dagen och nu är jag hemma. Träffa alla gamla kompisar och tog massa kort jag inte orkar lägga upp...
Kanske imon
eller övermorgon...
Puss

FrukostTortillias


1. Zaack till hoger
2. Philip till hoger om mig

Fredagkvall, Philip, Zack, Lindsay och jag. Klockrent.
Raskon kvall verkligen, sitter nu i vardagsrummet och det doftar gott av Philips frukost tortillias han lagar! Mysigt att fa lite Dominican matkultur sahar pa lordagmorgonen! Snart ska vi aka till Celebration och jag ska mota upp Nathalie for att fixa iordning oss for Prom ikvall! Jag ser jatte mycket fram mot det, onskar jag hade sovit lite mer inatt dock....  Lag och kollade pa Juno till klockan 3, da jag sag den filmen pa bio tyckte jag inte om den, men igarkvall var den battre!
Nu ar Tortilliasarna klara! Jummy!
Prom ikvall! Yayy!!

PUSS

PS. LINA HAR BOKAT HON KOMMER TILL MIG PA ONSDAG OCH STANNAR TILL SONDAG OCH JAG AR SUUPERDUPERDUNDERGLAD!!! SKA BLI SA SJUKT MYSIGT!!!! (annabodillina.blogg.se)

Skona killar LINA!!!

Hahah jag ar hemma hos Philim med Zack och vi har suuperkul! Spelar nagot konstigt tvninjaspel och Zack harmar alla videogubbarna och jahh.. Jag ville bara saga att jag ar glad och att jag hanger me tva superskona killar, vi ska snart bestalla pizza som de kor hit med saklart! Jag ser fram mot en superkul fredagkvall!
Ville bara saga att jag ar glad.
LINA KANSKE KAN KOMMA NASTA VECKA!!!!!!! =D=D Jag ska ta reda pa mera om detta!!! GAHHHHHH!!!!
PUSS


Torsdag 30 April

Imorgon Fredag kommer jag (antagligen) åka hem till Philip efter skolan med några kompisar och sova där, sedan skjutsar han mig till Celebration på morgonen då jag ska göra iordning mig för Celebrations Prom! Sover i Celebration och hänger där på söndagen tills stacy hämtar upp mig påväg hem från stranden på söndagen. Jag vet därför inte hur de kommer bli med bloggandet i dessa dagar... ska nog få fixat mig en dator!
Hoppas iaf att detta blir en Sjukt bra helg ! =D
Pusssssssheeeeeeeeeej

RSS 2.0