5 dagar här hemma!

Efter 5 dagar här hemma känner jag inte längre av någon jetlag, har hunnit träffa mamma, pappa och en del kompisar! För varje dag som går så känns det bättre att vara här hemma, jag känner mig mindre som en alien som inte vet någonting. Mer som en uppskattad vän som hänger mde i de svenska svängarna !
Just nu sitter jag i skärhamn, ett ställe jag längtat gaaaaaaaaaaalet mycket efter och det är sjukt härligt att vara här ! Sverige är sååå vackert <3
Tack och hej!

I mitt svenska rum. Hemma.

Hej käraste bloggläsare!
Mitt utbytesstudentår är nu slut och jag befinner mig i sverige i mitt svenska rum... flygresan och första dagen har varit helt crazy, jag är galet trött och allt är bara konstigt och förvirrat!!
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor om hemkomsten, delvis kul, delvis panikångest.
Blev mycket glad då Mammi Toppi Julia och Amanda stod på flygplatsen och tog emot mig idag iaf =)
Jag vet inte hur det kommer bli med denhär bloggen i framtiden, men det kommer åt minstonne något mer inlägg med reflektioner om hemkomsten som är lite mer utförligt än detta förvirrande trötta inlägg =)
Godnatt Sverige

Gate 14

Sitter på Orlando International Airport vid Gate 14 och det är 2h kvar tills mitt plan lyfter för att åka till New York, 3h väntan i New York före en 7½ timmas flygning till Bryssel, 2 timmars väntan i Bryssel före en 2h lång flygning till Göteborg där mamma och Jacob kommer möta upp mig. =)

Kvällen igår var jobbig, jag sov på soffan för att jag inte kunde stå ut med att vara i mitt rum då det var helt tömt på grejjer och bara två stora väskor där... Morgonen var stressig och tårarna ran redan innan jag gått in i duschen...
Att säga hejdå är så underligt för ja fattar liksom inte att jag inte kommer se min amerikanska familj på sååå länge.. Ush! Jag kommer sakna dem galet mycket!!
Får fortfarande gråtatacker här på flygplattsen, grät hela vägen i bilen hit...
Men vad glad jag är att jag varit här ! Åhh va glad jag är att jag fick min familj som värdfamilj! =)

Känns overkligt att jag kommer hem om bara några timmar... Nu om 24 timmar är jag hemma!!
Har glömt lite hur det var hemma.. Då jag skulle skriva ner mitt hem-telefonnummer igår så kom jag inte på det, jag fick gå in på Eniro.se och söka på mammas namn på gula sidorna! Galet. Jättegalet.
På tid att jag kommer hem då kanske man kan säga.... jag vet inte.
Men ju närmare jag kommer sverige, ju mer tror jag jag kommer bli förväntansfull och glad!

Sverige, nu kommer jag!
Ses snart allihopa!
Kramar
Gabriella

Ps. Bloggar antagligen i New York, kanske i Bryssel också.. vi får se =)

Goodbyeparty 15h tills planet lyfter


Bästa värdfamiljen ever, jag kommer sakna dem såååååå mycket... !

Goodbyeparty här hemma med amerikanska dekorationer, drygt 20 av mina amerikanska kompisar, massa mat och bara mys! Jag hade jättehärligt, känner verkligen hur mycket jag kommer sakna mina amerikanska kompisar!
Fick också ordentligt sagt hejdå till allihopa vilket kändes bra att det blev gjort, men samtidigt var det helt förfärligt... ååh va jag kommer sakna alla här!
Nathalie och Laura sov över, eller ah.. vi sov inte, inte alls faktiskt. Sedan var det gråtstund på morgonen då vi sa hejdå... hejdåå forever. USH ! =(
Sen dess har jag gråtit hela dagen, och packat... Klarar mig precis utan övervikt och utan att skicka någonting, skönt!
Ama&Pupy kom och sa hejdå och jag grät lite till..

Igår efter att alla kompisar gått så hade vi lite familjemöte, jag gav familjen Elliott ett fotoalbum med bilder från hela året, de blev mycket glada :) Gav dem också ett kort med pengar så de kan ringa till sverige biligare !
De gav en helt fantastisk present till mig ! En iPod Touch!!!! På baksidan är det ingraverat "We love you! Your (bild på usa med amerikanska flagganpå, asså american) family, The Elliotts"  Jättefint är det!  Hur fin present som helst ! Så jag har laggt över musik och lagt in spel och lite små filmklipp och grejjer att ha på flygturen imorgon morgon!

IMORGON MORGON!!! 15 timmar sedan ÅKER JAG HEM.
Blandade känslor
Blandade känslor
Förrivrrad.
Hejdå

Ama&Pupy

Söndag idag, mötte mina värdmorföräldrar i kyrkan och frågade dem om jag kunde åka med dem hem vilket jag kunde. Så jag och Xander åkte med Ama&Pupy och vi hade en jättemysig dag, åt lunch på pizzahut före jag rotade igenom Ama's gaderob, kollade tv och pratade kamera med Pupy, tittade på gamla bilder och blev ompysslad som ett eget litet barnbarn för dem innan jag somnade på golvet helt utmattad.. !
Mina värdmorföräldrar är nog de mysigaste som finns i hela världen! jättemysiga verkligen! har haft en supperdag med dem, är glad att jag fick spendera tid med dem nu innan jag åker på Onsdag.

Ikväll ska jag och Xander ha uppesittar MarioCartWii kväll!! Vi hade det igår, spelade över 44 games!!! Helt galet, vi satt i över två timmar!! haha jättekul hade vi ! Jag var Wario såklart =) Så det blir favorit i repris ikväll! kvalitetstid med honom med! Xander är nog den jag gillar mest i familjen Elliott, det är honom jag kommit närmast ! =) Kommer sakna honom!

Lämnade tillbaka min undervattenkamera (den jag också tagit videos med) och fick pengarna tillbaka!! wehoo!!
De har dock inte kommit in på mitt konto ännu såg jag precis skumt.

Har också fått tider i Kiosken i sommar!! (mitt sommarjobb i en glasskiosk i götet)
fick 10 tider på mailen fram till den 5e juli, vill jobba mera efter dess med ! PENGAR<3

PUSS!

Sveriges Nationaldag!

Inte uppmärksammat på något speciellt vis alls... Men jag brinner ändå för min svenskhet denna dagen lite extra ! =)

Igår var det råchill glass-görar-dag här med Balazs, Laura och Kyle, lägger upp bilder imorgon.
Idag har jag varit voluntär på ett event för en familj min värdfamilj kände där mamman blev mördad av pappan, pappan tog självmord, de har en dotter som är 6 år och en som är 13 och de såg då tragedin skedde... de samlar nu in pengar för barnens framtid samt mot våld mot kvinnor. ( http://www.heathershope.net/) Så jag var gladligen voluntär vid ett av hopptornen! Att tillägga, den äldsta dottern Paige är kompis med Madii och är ofta över här och hänger med oss, hon var också där på eventet idag... =)

Nu ikväll har jag spelat Mario Cart Wii! Xander och jag spelade i över 2 timmar och hade jätteroligt! Sammanlagt 44 races ! =D haha siken liten spel-nörd jag är!

Nu är klockan 1am och jag ska lämna för kyrkan klockan 9am imorgon, segt................!
Var dock längesedan jag var i kyrkan med familjen och detta blir ju min absolut sista gång.... Blir mysigt att träffa Ama&Pupy med! Hänga lite med dem imorgon förhoppningsvis =)

Sorry för trist inlägg med bara rakt av vad jag gjort och ska göra... men de blir så om man skriver klockan 1 på natten och har ögon fyrkantiga som tv-n efter allt mariocartspelande!!
PUSS

"Stuff"

Diplom, gratulationskort, nallebjörnar, brev, smycken, kvitton, biljetter, lappar från lektioner, CDs, parfymer, bilder, böcker, medaljer, tidningar, kladd-papper från kompisar, ljust, dekorationspresenter, andra presenter, gamla prov, inbjudningar och massa mer hittas i alla möjliga vrår i mitt amerikanska rum...
Packningen har startat!

5 Dagar

Det var inte längesedan det var 5 Månader kvar tills jag skulle åka hem, tiden har gått så underbart fort ! så gräsligt fort!
Vaknade idag fredag och insåg att jag bara kommer vakna i Florida, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag morgon sedan så lyfter planet.. Jag ska liksom flyga hem!
Idag fredag ska jag bara vara hemma med min familj, spela tvspel med Xander, ta promenad med maddi och sitta och chitchatta med stacy. Ska försöka börja packa också, se hur mycket plats jag har i mina resväskor och sortera saker..
Jag tror inte jag förstår riktigt ännu att jag ska lämna alting här, lämna mitt amerikanska liv här.. hejdå! goodbye! adios! ciao!

Undra hur det blir då jag kommer hem....

Kramar
Gabriella


Beach!









Bilderna får tala för sig själva, Balazs, Sam, Laura människor jag verkligen kommer att sakna <3
En underbar dag på stranden, helt fantastiskt vacker kväll på stranden, god mat på strandresturang och jättehärligt häng till morgonens timmar efter vi åkte hem i sam's 70tals minibuss till bil..!
Världens bästa dag helt enkelt =)

Igår var jag på lunch med massa folk och min engelskalärare Mr. Romey. Jag åkte också med Kyle och fixade med min värdfamiljs present, mina morföräldrars present och en present till Laura, efter det åkte jag till Victory church för ungdomshäng.

Idag var jag på Xanders skolavslutning och har hängt med min värdfamilj i deras nya bil =) MYS!!

Puss!


Graduation 31 Maj 2009


Min värdfamilj och jag på min Graduation




1. Min värdmormor och morfar var där och gratulerade mig  =)
2. Hannah och jag
3. Min spanskalärare som jag tycker mycket om Mrs. Zamora och jag
4. Twinsen och jag
5. Jag och Laura äter våra diplom


Äntligen Graduation! En händelse jag föreställt mig och tänkt på ända sedan jag satte mig på planet den 12 Augusti2008! Jag kanske inte tar studenten (något jag kommer göra våren 2011) men jag avslutar mitt amerikanska skolår som utbytesstudent ! =)
Med våra fula kåpor och hattar var det nervös väntan backstage, långa tal (där jag och Balazs vår skolas andra utbytesstudnet blev nämnda och massa i publiken började jubla för oss, lite kul =) ) , sånguppträdanden och till slut blev vi alla en och en uppropade för att ta emot våra diplom. Då mitt namn blev uppropat " Anna Gabriella Ingrid Paulina Edwards" så skrek det till lite extra i publiken! Kul att man är så omtyckt och igänkänd !!=)


1. Partybåten
2. Tungor
3. Sam och jag (som ska hänga imrogon)
4. Amy och Jag

Efteråt åkte jag hem till Laura och hängde där med lite kompisar tills vi träffades hela min seniorclass klockan 11 på kvällen vid  skolan, vi tog en buss ut till Tampa där det väntade en partykryssning! DJs, pizza, dricka, dansgolv och massa kompisar till klockan 4 på natten! Jag hade jättekul =) Då bussen kom tillbaka var det tidig morgon och alla var jättetrötta, jag gav mina närmsta kompisar hejdåkramar, känns konstigt att jag inte kommer träffa de flesta av de andra igen.. men kände inte för att göra en stor hjedå-scen av det hela där på ottan... Känns bra ändå nu i efterhand ! =)


Min frukost på ihop imorse med Laura =)

Puss

RSS 2.0