New York - Skridskor i Central Park

Heej
Dagens Lördag i NY var lång, vaknade sent och åkte till canalstreet för att stacy skulle köpa något skärp till madi i julklapp eller vad det var, slutade med Lunch i little Italy igen (mums!) och sedan hem till hotellet för att åka ut och åka skridskor i centralpark som var jättefint! de spelade julmusik och alla åkte runt fint på isen mitt i central park med höghusen runtomkring! Central Park var verkligen supermysigt =) Sedan åt vi middag då jag bestämde mig för att helt plötsligt bara ringa sverige. Så jag ringde och pratade ett litet kortissamtal med S, kände att det var längesedan, mysigt! Efter middagen gick vi till Times Square och hängde lite där.  Stepahora (stavning?) är en sminkaffär som ligger där, expediten hjälpte mig att sota mina ögon! blev party-snyggt men lite väl mycket.. mina ögon kom inte riktigt fram i det, det blev så mörkt allting, men det var kul!

Gjort: Irrat runt i NY
Humör: Lite ledsamt, skrev precis mail till min mor.. jag saknar henne väldigt mycket.
Planer: Blogga klart, lyssna iPod, SOVA!
Ser på: Ett hotelrum och Xander som sover brevd mig
Lyssnar på: Dova snarkningar från Fam. Elliott
Läser: Bloggar
Dricker: 
Äter:
Bästa: Jag är i världens bästa stad och har haft det super!
Sämsta: Jag saknar hemma lite och imorgon är det sista dagen i NY..
Väder: Som sverige!!!! 0-5 grade och mulet
Outfit: Pjamasbyxor säkert flera år gamla jag snott från mamma, blåa med vita prickar och en vit t-shirt.

Godnatt


Jag&madi lika som bär i våra plattade hår och svarta klänningar äter thanksgiving middag.

New York - shopping, frihetsgudinnan, ground zero, wall street, amanda!

Heej
Igårkväll efter paraden åkte vi hem och sedan ut för att äta turkey! thanksgiving=turkey!
Nedan är min värdfamilj och jag efter middagen, samt jag glad vid times sqare på vägen hem!
 

Idag på stora shoppingdagen vaknade Stacy & jag kl. 8. Alla affärerna var fullpackade med folk, fifth avenue var sjukt packat! efter mycket vandrande och knökande i folkmassorna så fick jag tag på lite småsaker men inga större inköp tyvär.. fick köppt lite julklappar vilket var superbra! jul närmar sig med stormsteg!
Annars insåg jag att rean här är dyrare än outlettsen hemma i Florida.. fast de e ju sant, att vandra omkring och shoppa i NY är inte helt fel. Juicy Couture affären på 5th av. e helt sjuukt stor och har massa fina grejjer ! Hundkläde, babykläder smycken och en hel vägg med alla färger och stilar på juicy mjukis-set!! =)

Vi åt lunch och åkte vidare, mitt i shoppingen ringde Amanda mig och berättade att hon får lov att komma i Februari! superroligt! blev jätteglad efter att fått höra hennes röst och de goda nyheterna hon ringde med! =)

Vi besökte också ground zero, där world trade center var innan, stämningen där var låg.. man blev liksom nedstämd på ett högtidligt sätt bara av att vara där. En tragisk händelse som alla mins på sitt eget sätt.. de såg inte ut så mycket, en tom plats där de fanns byggkranar och konteinrar, men det är något man ska ha besökt då man är i NY!
Vi gick också ut och såg frihetsgudinnan, på långt avstånd dock men ingen av oss var sugna på att sätta oss på iskall båttur ut till henne. Men riktigt häftigt att ha sett henne ståtlig som hon var där ute!
På vägen hem gick vi även lite på Wall Street som fick mig att tänka på samskolekorridroren! Wall street där all världens ekonomi hålls, lite häftigt ändå!


inte så smickrande bild på mig, men ändå, frihetsgudinnan brevid mig som ett litet sträck =)

Dagens shopping blev allt som allt
- Sex&the city parfymen, en svart ralph lauren pike (till skolunformen!), Massa fina örhängen från lite olika ställen!, Två figursydda (en svart och en vit ) I<3 NY t-shirts som jag letat runt halva NY efter! figursytt och svart är svårare än man tror! Två par glasögon, och så lite klappar då ! =P

Imorgon är det sista kvällen här i NY,.. känns lite ledsamt! Stormtrivs verkligen att bara vandra omkring i denna stad!
Massa Pussar och Kramar!
Gabriella


New York - Macys Thanksgiving Parade!


Jag på times square, nyvaken efter slummer i solstol klockan 7 på morgonen!

Heey!
Vaknade åter igen kl.  5 efter 5 timmars sömn! huh!
Tog taxi till Times Square där vi mötte upp våra (familjens) vänner.. solstorlar och filtar, sex lager tröjjor, två schalar och en halsduk och ändå frös jag som få där jag satt med starbucks i handen denna tidiga thanksgivingmorgon! (Bild ovan!)
Vi satt där i drygt tre timmar och väntade för att hålla våra platser tills Macys Parade startade!
Denna amerikanska jätteparad var faktiskt något i hästväg! kan inte säga att det var jättekul eller värt tre timmar frysning tidigt på morgonen men ändå en upplevelse!
Massor med folk gick i paraden, flera stora orkestrar, dansare, hopprepare, clowner ( det var 600 clowner i paraden bara idag!) och mass massa mer!  De har också Stooora ballonger som går igenom staden föreställande olika saker, ca. 30-40 personer håller i rep ner dessa heliumbalonger så de inte flyger upp, så stora är dem!
New York har 3 Miljoner åskådare till paraden varje år, och iår var jag en av dem!
Paraden sänds på TV och alla famljer tittar tydligen på den varje år , lite kalle anka på julafton typ ! =P

   
Lite bilder från paraden, det var typ hur mkt saker som hellst i den=P

Thanksgiving (idag) firas för att en gång i tiden pilgrimerna ( europeerna som bode i amerika) och indianerna (ursprungsborna) kompisar. Detta ska vi fira med att gå ut och äta, vår familj och georgiafamiljen och två till familjer som vi träffat då vi är här, blir nog trevligt. Gott med turkey! today is turkeyday! weho!

Kramar,
En trött, iskall, myssugen och glad
Gabriella

New York - Vandrande runt i kvarteren!

Heey
Vi gick upp till Beyonce klockan 5 i morse, nu är klockan 22 och vi kom precis hem, jag är helt slut, men skriver lite ändå!
Efter beyonce så åkte vi till Times Square där vi träffade the naked cowboy och mötte upp familjens vänner. Vi gav oss senare vidare till Canal Street som är en marknad .. påminde mig om egypten! De kom försäljare och visade oss till bakgårdar med fejkväskor, riktigt läskigt men verkligen en upplevelse! Efter de drog vi vidare till China Town som var ascoolt, massa kineser överallt och allt var skrivet på kinesiska. Därefter till Little Italy där vi åt good pastalunch!
Sedan åkte vi till Central Park där vi stod i lång kö för att få se macys parade ballongerna blåsas upp vilket var allmänt ganska tråkigt tyckte vi alla! Klockan närmade sig 7 på kvällen då vi kom till Fifth Avenue!! Jag sprang glatt in på HM och kände mig jättehemma, efter det var vi inne på Saks, Juciy Couture affären, Gucci, lite småaffärer och sist men inte minst Abercrombi&Fitch! Vi mest sprang igenom och köppte inget, men vi har en vecka på oss och kommer så klart gå tillbaka =)
Något som var lite roligt på denna lilla tur var att jag fick så mycket som 2 kommentarer om min jacka! En manlig Juicy expidit kom fram och var helt exalterad och tyckte den var jättefin och tog på den och tittade på mig med stora ögon haha, samt en coolt klädd NY-bo som kom fram på gatan och bara var tvungen att veta vad jag köppt den! Känndes roligt=)
Det kom dessutom fram en expeditkille i A&F affären som frågade om jag var från The Ark, jag sa nee men att ja är från Sverige vilket The Ark också är då han säger jaha.. men du bor i NY nu eller? om du gör det så skulle vi på A&F vilja anställa dig att jobba här.. ? (Jag vet att han bara sa sådär, men blev ändå lite smickrad då denna snygging kommer fram och erbjuder jobb :P)

Efter en lång dag  äter vi nu vanillabars, cheez-it och pretzels till middag innan vi alla kommer sova sött och vakna upp med redig träningsvek i benen imorgon!
Imorgon är det Macys Parade så väckarklockan står tidigt då vi ska lämna hotellet klockan 5!! huh!!

Massa Pussar&Kramar
Gabriella nybliven newyork älskare!

   
   

1. Jag&Madi - Times Square
2. Sverige i NY! MammaMia
3. The Naked Cowboy!
4. Glad gabriella
5. Gabriella fotograferar Madi vid grafittikonst
6. Mini-Elefant-snablar till salu i chinatown - (Hemskt mamma va !? stackars elefantbabys..  )
7. Ronald Mc Donald Balong
8. Jag & A&F modellen ! ;)

New York!!! Beyonce!




NEEEEEEEEEEEEEEW YOOOOOOOOOOOOORK!!!!!
Jag är här!! befinner mig nu på hotellrumet och är gladare än gladaste småbarn me glass!
Vi flög och anlände igårkväll, sedan dess har det hänt massor som jag inte har tid att berätta om nu!
NewYork består utav ihopptrykta hööööghus och neonskyltar överallt! hur coolt som hellst!
Igårkväll kom vi hit efter en rolig transferbuss då vi blev avlsängda mitt i manhattan innan sletna minibussar kom och körde oss vidrare, vi var livrädda! Sedan gick vi ut för att äta något och vandrade förbi Times Square (bilden ovan!), kom inte i säng föräns klockan 1 på natten och gick upp klockan 5 i morse.
Då det är thanksgiving här i USA så är det massa roligheter som händer i NewYork och i morses hade Beyonce live-show! Trötta som få tog vi tunnelbana(!) dit och stod i kö läänge. Detta var 100% värt de då Beyonce kliver ut i en svart speedodräkt superslim och är bara skitsnygg! Hon gick igenom publiken längst med gången och gissa vem om står där ? Jag! Hon gick 1 meter ifrån mig tog ut handen och skakade hand med mig och kollade mig i ögonen!  tyckte jag var fett coolt !=D Hon körde 4 låtar, All the single ladys, If I were a boy, Crazy love och en ballad jag aldrig hört. Dansade som en superstjärna, sjöng som en superstjärna.. ja, hon var en superstjärna!!
Nu är vi tillbaka på hotellet och familjen Elliott sover sött medas jag bloggar lite, snart ska vi ut och äventyra New Yorks gator! Jag är superladdad! =D
PUSS!


   
1. Beyonce efter att precis nuddat mig!
2. Xander, Brent & Stacy på planet
3. Jag väntar på bagage i leggins- bästa flygtippskläderna!
4. Höghusen som omringade oss då vi väntade på Beyonce.. Sjuukt höga!
5. Beyonce!


Lyckad kväll!


Ashley&Jag                                                                                Nathalie&Nuncio

Igår var en slappedag fram till kvällen, Nathalie ringde och bjöd med mig ner till Seidos (shushiresturag) där Nuncio (Nathalies PurertoRico pojkvän) Nathalie och Ashley var, trevligt!
Efter det tog vi promenad och åkte hem till Ashley där var också e annan kille som e skitskön om jag träffat innan och glömt namnet på! Vi hade hur kul som hellst! Sedan kom asheys lillasyster hem och två killkompisar till henne som va sköna! det var en lyckad kväll =)
Sov över hos Ashley och blev väckt av att hon stod och visspade ihop Amerikanska Pannkakor! Mums med sirap till en good frukost!

Nu är jag hemma och ska städa iordning mitt rum och packa inför NY!!!! Klockan är 10 och vi ska åka härifrån cirka klockan 16! Jag är SUPERTAGGAD!!! ska bli jättejätteroligt. fast för er som känner mig - Jag HATAR att packa och kommer skjut på det så länge som möjligt... suck! Som när jag pakade till att åka hit, jag och lina satt mitt i natten och drog ihop grejjer för ett år haha=P
Iallafall, om bara några timmar är jag i NEW YORK!!! =D Jag kommer kanske kunna hitta någon bloggmöjlighet under veckan, eller låna Brents dator eller så, fast det är inte säkert och då vet ni varör ! jag är ute och vandrar i central park, kollar på macys parade, står och myser med starbucks i handen på times sqare eller något ;)
PUSS

Gårdagens outfit!

Svart kläningskjorta HM
Svarta leggins Forever21
Vinröda boots köpptes igår jättefina till min kappa från walmart! ett nördköp före NY, måste hittta nya men tyckte ändå de var okej!
Svart skinnväska från Aldos, jättehärlig affär me supermycket fint ! kolla in där!
Skinjacka - helgens fynd - forever21
Halsduk från forever21
Rött nagelack  - present
Armband från MosterEA, Bianco och forever21!

Andrea



    
 

Igår Lördag åkte jag hem till Andrea (svensk utbytesstudent som inte bor så långt här ifrån som jag känner!)
Hennes värdefamiljshem var hm... Inte så pedantiskt städat som min mammas hem där hemma! haha
De hade en Jättetjock hund som de aldrig går ut och går med, men familjen var mysig och andrea var glad!
Vi hade en jättemysig kväll med massa tjejjsnack!  jättejättemysigt! =D
Sov där tills idag då vi åkte till andreas värdbrors hotel är han jobbar och åt och kollade runt! Hotellet var Superstort och vi var liksom utomhus fast med glastak över! asfräckt! Bilderna ovan är därifrån!




Inne i hotelet hade de fixat in massa massa Is och gjort ett helt litet Is samhälle typ! Hur mycket isskulpturer som hellst, över 2 miljoner kilo is där inne!! Vi fick ha fula blåa värmegrejjer på oss för det var -12 grader där inne! Brr!!
Men det var superhäftigt!



Efter hotelvistelsen bar det vidare till Prime Outlet där vi snabbt tog en starbucks innan vi drog in på Forever21 för shopping! 2 timmar senare är detta mina fynd:



Kappa till NY!


      
Mössa+halsduk till NY, Svart klänning jag är supernöjd med, samt Svart kort skinjacka (från dagn innan) ett fynd!

Vad tycks om mina inköp?
Känns bra att ha halsduk, mössa och kappa till NY också! nu är det bara skor jag behöver med så är jag redo att åka..!
Har haft en superdag med andrea och hennes värdfamilj!
Puss&Kram
Gabriella

2 små frågor blir besvarade!

Heey!
Tänkte svara Malin som kommenterade på min blogg för snart en månad sedan haha! Blev jätteglad för hennes kommentar och sen sprang jag iväg och glömde den lite ... men nu är jag med i matchen igen!
Samt felicias från gårdagen!

Malin - hur funkar STS?

Sts var ett bra val för mig! jag har å andra sidan inte bytt familj eller liknande. De lovade att man skulle få information under hösten av resor innom usa för utbytesstudenter som aldrig dök upp... lite trist!
Men annars känner jag att allting funkar bra! Jag har områdesrepresentant i närheten som jag kan få tag på och så, jag känner mig trygg!! Fråga även min kompis Lina (annabodillina.blogg.se) hon åker också med STS och har bytt familj, så hon har alltså haft lite mer kontackt med Sts än jag har under vårt år!

Felicia - vad gör du med dina kompisar när ni är ?
Då jag kom hit var jag direkt involverad i Sim-laget, då simmsesongen var slut hoppade jag in i Fotbollslaget så jag har alltid haft saker att göra efter skolan ! (för man tränar varje dag här! kul!) På så sätt har jag hängt med kompisar på träningarna helatidn, efter träning, före/efter match så brukar vi alla åka och äta eller hänga hemma hos någon.
Då vi hänger har vi ofta jättekul! Amerikanska tjejjer är en klass för sig faktiskt (iallafall mitt fotbollslag)! Alla pratar i munnen på varandra, vi sätter på hög musik och festar helt enkelt.. mitt på blanka dagen 15 tjejjer i ett rum, partay! hah
Jag har alltså hängt med stora gäng (lag) av kompisar helatiden vilket är kul !=)
Annars har jag träffat kompisar vid poolen, nöjjesparker, shoppat,  eller på starbucks och tagit en fika som man kan göra i sverige liksom!
Allltid då man hänger med någon så är det MAT som gäller! Man kör förbi någon av alla 1000 snabbmatresturanger och tar en hamburgare =)

Massa Lördagsmorgonpussar!!
2 dagar tills jag åker till New York!

Ed Hardy fashionshow!

Min supermodelkompis!!!
Katie en bra tjejjkompis till mig är min aldeles egna supermodel! fullt seriöst! jag har världens coolaste kompis!
>>Mån-Ons var hon inte i skolan, jag smsade och frågade varför. Hon fick mig att lova att inte berätta för klasskompisara, me hon var flugen till Carlifornia för ett jobb! De var uppe i bergen och fotograferades! hon blev ditflugen och bodde på hotel gratis och tjänade cash!
>>I förra veckan var hon uppflugen tll NY för Teen-Vouge på casting, hon har inte fått resultat ännu men de kändes bra för henne!
>>Vi skulle egentligen hänga imorgon hon och jag, men hon kom idag och sa förlåt typ 1000ggr! Men Ed Hardy som hon jobbade lite med i sommar ringde för de ville ha med henne på Ed Hardy Fashionshow i LA imorgon! Så de flyger upp henne Lör-söndag! Det är Christian Auidigers ( Ed Hardys designare) dotter som har sin sweet16 i samband med fasthionshowen! Då jag berättade att jag hade e komis (Amanda)som älskar Ed Hardy blev katie generad då hon berättade om att de skickat lite kläder till henne efter hennes jobb med dem i sommras.  Jag blir ju helt jätteexalterad såklart! Frågar om precis vad de skickade och allt!! 7 Toppar, 2 Jackor/sweeatshirts och lite assesoarer. Gratis! bara sådär! Plus att hon e fett betald!!!

Hon är verkligen supersnygg, smal, lång, håret, hon har allt americas next supermode ska ha! Dessutom är hon en jättemysig tjej som jag tycker om jättemycket! Hon verkar verkigen ha fötterna på jorden och verkar inte så högljutt skitsnackig, om ni förstår vad jag menar?
Hon hade en present till mig idag! En ring =) Hon gav den till mig efter 6t period, jättegulligt! jag blev superglad =D
Synd att vi inte kan hänga imorgon dock... fast vad gör man inte! hon ska ju till LA till Ed Hardy liksom!
Vi hade jättekul idag och spenderade hela vår americangovernmentlektion (där vi gör grupparbete tillsammans) att kolla igenom Ed Hardykläder på deras hemsida ( http://www.edhardyshop.com/Womens-s/19.htm )
Sjukt mycket fina grejjor!!! Blev sugen på något mer därifrån! min tshirt jag köppte för ett tag sedan har jag använt jättemycket!

Katie & jag före HomeComing!

Fotbolldansning och utklassning!! Älska mitt lag!! <3
Efter skolan idag var det raka vägen att ladda upp pengar på mobilen, sen till Wallmart där det inköpptes massa 100 caloriepacks och oreos och nut-bars och tuggumin och massa annan skit att ta med till lunch!
Efter detta begav vi oss till Biancas hem!
Toasts, Nachos och massa musikvideodancing och "jag har aldrig" Superkul hade vi!!! haha, alla tjejjer sjöng högt och dansade och ahh! de var bara så sjukt roligt nu igen! =D
Vi bestämde alla att vi skulle ha sleepover hemma hos Mercedes på måndag-tisdag. men nepp, det kan inte jag för då åker jag till NY, lite surt.. men ändå Suuupervärt!! jag klagar inte!

Fotbollsmatchen gick även den jättebra, jag hade träningsverk från gårdagens match och var almänt trött i kroppen, men då Ethan (millitärkompisen ni kommer ihåg?) som nu är kommentator till våra matcher satte på lite skön musik fortsatte musikvideodansandet på planen !! finfin uppvärmning om ni frågar mig! Mr. Kusma vår tränare tyckte inte det, haha!
Vi bet ihop och van med 7-0 vilket bara gjorde oss glada och vi alla dansade av planen!

GODNATT!!

Ps. Om 3 dagar åker jag till New York!!!!!

Fotbollstjööt & lite smött å gött

Heej Goa göbbar från götet och svenniga svennar från sweeden!
FOTBOLLSTJÖT
Klockan är 23 och jag kom precis hem från fotbollsmatch, vi mötte ett asduktigt lag och alla var supertaggade!
Jag startade på plan och i 62 minuter höll vi dem 0-0, jag har aldrig varit så inne i fotbollen innan! Alla kämpade som djur på planen! vi pratade, markerade, sprang! Men så släppte vi in ett mål, en tjejj missade sin markering och från låångt ifrån vände en uppspringande mittfältare och sköt precis i krysset. Med 18 minuter kvar hade vi ändå lite hopp, men då det blev 2-0 var jag och hela laget helt förstörda... det slutade med 4-0 och när jag gick av planen var det tårar i mina ögon.. 4 av tjejjerna grät. Vi spelade så jävla bra!! vi var så värda det!!
Så, nu har jag fotbollat mig klart! är bara så inne i det nu! det är jätteroligt!! Imorgon är det match igen, hemmaplan denhär gången. Alla ska hänga hos Bianca före matchen, nice!
Sorry för massa fotbollstjöt men asså det är typ det ända jag gör just nu! and do you know what ?? I LIKE IT! =D
 
1.Shelby, Denise, Gaby oh jag i bussen påväg till matchen, taggade!!
2. Kom på att jag inte visat er min skola! detta är Celebration High School och där går jag in varje dag och spenderar mina dagar .. om ni ville veta =P


"Korta nyheter"
*Jag har en kompis som är model som e jättego! hon var i californien för plåtning nu, nice!
*Jag åker till NEW YORK om 4 dagar!! tisdag-måndag I'm exited!
* Jag har alvarligt talat börjat tänka mer på framtidsyrke, vi hade career-day igår och jag var på presentation av fotografsyrket, känner mig sjukt intresserad!! så just nu är supersugen på systemkamera och fotton!!
* Jag har nu B i engelska, STOLT!! har å andra sidan sjunkt ner till B i allt annat, och C i vissa ämnen, men who cares?
* Jag äter fotrtfarande havregrynsgröt med banan i på morgonen!
* Jag är supersjälvcentrerad som börjat alla 6 punkter med ordet Jag.

Nu är det Missinassen och jag ska sova!
GODNATT!



Dagens outfit -igår
Leggins - hm
Kjol -MQ
Skjorta - ralph lauren
Tröjja - hm
Örhängen - Forever21
Diadem - Forever21


Anton kommer!

Hej!
Lina - vi spelar 2x40 minutersmatcher så en match är 80 min
Becca - varför påminna mig om att ja ska jobba i 40 år ? jag lever i nuet, tack ändå!

Kom precis hem från en Onsdag i skolan med fotbollsträning efteråt, inget speciellt har hänt, jag är inte på så bra humör.. klockan är 5 och jag ska:
* Städa rummet
* Göra läxor
* Duscha och fixa naglarna
* Kolla Gossipgirl
* ringa min områdesrepresentant angående Hawaii
Sen vill jag försöka somna tidigt med!

Jag fick brev från Anton idag!!! =D han sa att han hade "en liten överaskning", vilket visar sig vara att HAN SKA KOMMA TILL FLORIDA I JUL!! jag sprang till stacy och hoppade omkring! Både Aurora och Anton ska jag alltså få träffa i jul!! Måste fixa så jag kan komma till Miami eller ngt bara.. 3h i bil.. undra om de finns ngn buss?
Jätteglad e ja iaf! måste maila hnm!


Anton i sommras!

Nu ska jag hoppa in i duschen om ni vill veta!
Puss och Kram!


Klockan ... !

Klockan 7 var jag i skolan
Klockan 2 sluta jag skolan
Klockan 3 var vi alla hos Silvia å åt pizza - kul
Klockan 6 var vi tillbaka i skolan och värmde up
Klockan 7.30 var det avspark för vår match
Klocka 9.20 var matchen slut, jag spelade alla 80minutrarna, gick bra, vi van 2-1. Svinkallt!!! Det kom tom lite snöflingor tro de eller ej.. eller så såg jag bara syner. men shit va kallt det var!
Klockan 10 hemma med matteläxa, engelskaläxa och annanas
Klockan 11 ligger och bloggar i min säng och borde sova sova sova!

Jag har ingen tid till något - stress, stress stress och FOTBOLL!

Bästa laget 
Julien, Moo, Gaby
Maggie, Laura, Jag

Godnatt
Gabriella


Snabbis!

Gjort:Vaknat och ar nu i skolan
Humör: Medel, uttrakad
Planer: Aka me Gaby till Silvias hus och hanga me alla fotbollstjejjer, fotbollshemmamatch kl 7.30pm!
Ser på: skärmen, och en kille som sitter brevid med daligt flirtiga komplimanger och meningslosa fragor.
Lyssnar på: bibliotekstystnad
Läser:  Min blogg
Dricker:  -
Äter: Snart acklig skolmat... blaa!
Bästa: Fotbollsmatch!
Sämsta: Jag har inte tid att kolla GG eller 90210 eller slappa ngt ikvall, massa laxor efter matchen..
Väder: kyrligt och soligt! solen varmer nog pa snart hoppas jag..
Outfit:  flipflops fran Pink, Mina fotbollstraningsbyxor, fotbollsmatchtrojjan! alla i laget bar denna outfit da vi har match! Amerikansk sportnord helt enkellt ! allt for the school spirit of the Storm!!
Svenskar till det hela med diverse silversmycken, Guessring fran amanda, Silverarmband fran Sebastian och American Eagle, Samt ett diadem me stor svart rosett inkoppt pa forever21 i sondags!

Nu ska jag ta min fotbollsryggsack och sticka till cafeterian och ata hamburgare, nachos eller nagor.. se ya!
Gabriella

Min Militärkompis Ethan

Hej!
Kul me alla härliga kommentarer jag fått på senaste! sjukt uppskattat!  =)
Idag var det måndag, vart man än befinner sig, hemma, här eller på alaska så är måndagar alltid en lite extra jobbig dag!
Inte nog med att det var jättekallt i morse då jag klev upp ur sängen (12grader!! freeezing!) jag hade inte sovit mycket och har bara flipfloppisar att ha på fötterna! Måste inköpas skor genast!
Skoldagen var lång och jag somnade på 3 lektioner.. suck! Efter det Studyhall en timma då de nämnde "matchens spelare" en anfallare, en back och en som började på bänken. på de 4 matcher jag varit med och spelat fick jag 2 stycken priser ! =) Båda som "matchens back!" Sjukt glad blev jag !!
Sedan var det träning och jag höll på att frysa ihjäl trots alla konditionsövningar..! Fick skjuts hem med Coachen då Stacy skjutsade Brent till flygplatsen och han ska till Chicago.
Var almänt trött och kall och inte på super-humör då jag kom hem och gick ut i brevlådan. Hela två brev låg där i till lilla mig!=D
Först ett paket från pappa med lite NYstålar och massa godis och tidningar ! Schyysstt!!!
Sedan ett jättefint brev från Crille! blev så glad så jag sprang in och kramade om Stacy i all glädje! Så himla mysigt att få brev, och från Crille med! blev bara glad! Tack =D

Efter träningen var det hem duscha sedan back to school för att vara på någon sportgrejj där jag fick diplom och medalj för mina sim-insatser. Kändes roligt men lite konstigt att hänga med alla simmkompisar igen, förerar fotbollslaget nu !
Imorgon är det fotbollsmatch och innan det häng hos Silvia igen med hela laget vilket ska bli väldigt kul!

Militären och min killkompis Ethan.


Ethan!

Jag har en killkompis som är råskön! Ethan längs till vänster på bilden, och en bild på honom till höger!
Han är hur skön som hellst, en helt vanlig kille. Han och jag skämtar o skrattar alltid massor på American Governmentlektionerna ! Han är smart, höga betyg, duktig på att argumentera, jah.. en vanlig superbra kille!=D
Hans familj har inte råd med att skicka honom till College, hans pappa är millitären och där hamnade Ethan i militären.
Han tränar i skolan och efter skolan, samt har gått utbildningar på sommrarna (se bild till höger). Hans bror är nu i Irak, och Ethan kommer antagligen också att åka dit. Han har på sig sina millitärkläder i skolan och ah... han är millitär!
Detta är något som är jättevanligt på Celebration High School! Vi har lektioner för millitären, då jag går ut för att gå till min delrektor eller något så stöter jag ofta på millitärklädda tjejjer och killar som antingen springer upp och ner för trappor i den gassande solen, eller står givakt och övar postitoner med låtsasvapen.
Påväg till Cafeterian fins det nästan varje dag ett stånd (så som vi har "chalmers-stånd") så har de militärstånd med blanketer "join the army!"
Man jobbar för millitären i något år, sedan så betalar de mat och boende för dig där hemma i något år och så fortsätter de så, om jag förstått de hela rätt.. en ganska shysst deal för de som inte har råd med college.

Jag bara stannade upp idag och kollade på ethan i hans militäruniform, stannade upp och kollade på militärståndet - sähär är de inte hemma ?
Jag tycker det är hemskt va nära militären har kommit mig, och jag har inte ens tänkt på det !? det är liksom vardag för mig, och alla andra amerikanska elever! No big deal! jag kom på idag att  Det ÄR en big deal!!! ellerhur?


Ethan & jag under HomeComingWek på Spirit-day!!

PUSS&KRAM
GABRIELLA - som aldrig skulle bli militär

Hotel Grand Cypres! =D

Heey!

Igårmorses var jag verkligen inte sugen på att åka till något hotel med min värdfamilj, ville bara vara hemma och mysa ! men hade inget val - tack för det!
Hotelet var JÄTTEFINT! Poolområdet bestod av två jätepooler som var lingrade in i en grotta med bar och grejjer där inne, och det var verligen en grotta med vattenfall i och här och där varma bubbelpooler! Poolområdet var fantastiskt så där hängde vi hela dagen ! (min kamera var urladdad men tog lite kort med Stacys här nedan!
Efter en låång dag solande och badade gick vi in i det 18 våniga hotellet med pappegojjor i lobbyn. Stacy & Brent skulle på jobb-middag så vi kids hade rummet för oss själva.. Efter lite UNO spel gosade vi upp oss i sängarna, bestälde pizza på roomservice och hyrde en film (step brothers) som jag inte tyckte var så bra så jag pratade med Lina istället=)
Efter det sprang vi ner och tog kvällsdopp i upplysta vattenfallet innan vi somnade sött!

Vi alla tre hade bestämt oss för att gå upp klockan 6 på morgonen för att lägga oss me massa handukar som täcken och kolla soluppgången och sova utomhus, Madi ballade ur, men jag och Xander hade en jättekall men mysig morgon med allt från bubbelbad till 23 hadukar i hängmatta!



   
Klicka för större bilder!

När jag var där liggande med min iPod i hängmattan i solen så tänkte jag på va lyckligt lottad jag var, att jag fått ta detta året! att jag hade den möjligheten! och var glad jag är att jag hamnat Florida! Detta hotelet ligger liksom 10 minuter från mitt hus!
Jag Lever liksom i en sommar-semesterort! Tänkte också på allt jag fått uppleva, allt jag upplever! Var bara väldigt nöjd där i min hängmatta! Glad att jag är här!


Då mina värdföräldrar vaknade så åkte vi hemmåt, stannade och åt gooda amerikaska pannkakor på vägen hem! med massa smör och sirap, jummy!
Sedan så skjutsade de mig till Prime Outlet där jag skulle träffa Andrea, en annan utbytesstudent som bor bara 30 minuter ifrån mig! Vi fick kontackt med varandra ´men har inte träffats innan bara sms-at lite och så!
Hon visade sig vara en störtskön stockholmare! "skojja inte" liksom!
Vi hade en jättemysig shopping dag och jag var jätteduktig! köppte inget (sparar pengar till NY!).
Eller ah.. jag köppte en väska, men den var ju så himla fin! och jag har svårt med väskor!!
Vi pratade om livet som utbytesstudenter och allting och det var bara härligt att prata svenska och ah! bara vara med Andrea helt enkelt! nice ! Vi träffade en Svensk man i 50årsåldern med inne på RaphLauren! trevligt !!

Nu är klockan snart 10 och jag ska kolla desperate housewifes som jag spelat in!
Ville bara säga att jag haft en sjukt bra dag, alltså en helt underbar helg! Känns som om den varit Jääättelång!
MassaPussar
Gabriella!


Älska soccer! älska utbytesstudent!

     

1. laget
2. Gaby och jag, nya bästisten typ! skulle hängt me henne idag egentlgen!
3. Moe Laura och Mercedes asgoa alla tre!
4. laget!




     
1. Mercedes och jag dansandes
2. Julien och jag
3. Silvia och Biankas biceps
4. Moe jag och gaby är skräckinjagande inför vår kommande match!


Bildchock på bloggen!!
Igår hade vi så sjuukt roligt! Efter skolan åkte vi alla i fotbollsaget hem till silvia (som posar med sin biceps med bianka här ovan!) och vi bara hängde och hade så sjukt kul!! Dansade, sjöng, laddade inför matchen, skrattade, åt drack och bara var glada! Känner verkligen att de e massa goa tjejjer i laget som jag hade jättekul med igår! =D Vi blev mycket er ett lag och allt va bra så sjukt kul!

Efter det var det match, jag fick spelaalla 80 minuterna vilket var roligt ! Tyvär förlorade vi med 1-0 vilket var synd men laget vi mötte var fett bra.. fast alla var glada ändå! När vi spelade så började det ÖÖSregna, och då menar jag inte sverige-regn jag menar Florida-regn!! helt sjuk att vi spelade i det, alla trillade omkring och det var bara kul! hah:P

Laura och jag efter matchen, jätteblöta, jättesvettiga men glada! Laura är jättejätteskön btw! verkligen en go tjejj!

Matchen var slut vid klockan 21 då jag snabbt fick skjuts hem, slängde mig in i duschen, på med kläder och smink och slängde i mig en pizzaslize före en annan Laura och Nathalie kom och hämtade upp mig och vi åkte till Ashley's! Där var det party! jag hade en lyckad kväll trots att jag var jättetrött och inte kände så många!
  
  
1. Ashley Cole Nathalie
2. Glömt namn, Pia och jag
3. Tylor och pia- som ja hängde med förra helgen =)
4. Laura och jag också jättejättego tjejj! kanske ska skaffa in mig backstage för fall out boy!!!
5. Asley och jag posar som fjortisar!





Men dålig sömn, skola, fotbollsparty, fotbollsmatch och party var lite för mycket för mig.. Så jag gjorde som min syster, la
mig och sov helt enkelt! För att bjuda lite på sigsjälv - en bild ashley tog på mig sovandes i soffan så sött.. Jättejättetrött!!

Jag sov över hos ashley, vaknade med 10000 myggbett! jätteirriterande! och nu är jag hemma klockan är 10:30 och vi ska åka till Hotellet hela min host'-family så jag kommer inte ha någon dator!

Ville bara säga att jag fått massa nya kompisar, telefonnummer och planer för nästa helg och att livet här flyter på sjukt bra just nu!!

Massa Pussar och Kramar!
Lina jag ringer ikväll!
Puss!
Gabrielllaaaaa

Glädjesprutande fotbollstjejj!

Hej!

Gjort
: skola, fotbollsfotografering, subway, fotbollsmatch
Humör: Superbra!! jätteglad!
Planer: Måla naglarna, titta 90210 sen sova!
Ser på: Mina tå-naglar
Lyssnar på: Viva la vida - coldplay
Läser:  kommentarer, bloggar, mail, facebook
Dricker: Vatten med isbitar
Äter: en banan
Bästa: Vi alla ska hem till Silvia mellan skolan och fotbollsmatchen imorgon! + fest hos ashley imonkväll om jag kan hitta skjuts! och det är helg, och jag ska till New York,och jag hade superdag!
Sämsta: Att klockan är mycket och jag måste sova...
Väder: Soligt och varmt och HÖG luftfuktghet!
Outfit: Abercrombie hotpants och äcklig ful röd STS-tshit!

Kom som sagt precis hem från jätterolig fotbollsmatch, vi utklassade dem med 8-0! Jag fick inte spela så mycket men alla var så glada och jag hade bara så kul med tjejjerna så det var roligt ändå! Vi alla samlades efter skolan och tog lag-foto till the yearbook, + alla seniors tog massa extrabilder vi ska få köpa om vi vill! vi la oss i böghög och bara skrattade och stod och posade hurtigt med fotbollen en och en, skrattade jättemycket!
Efter det åkte hela laget till Subway och åt och laddade inför matchen oh sen spelade vi match! Jättegoa tjejjer i laget som jag hade jättekul med idag!! Gaby (Gabriella) fick jag skjuts av, hon är jättego verkligen! vi snackade om att hänga i helgen och ah, vi hade bara kul! hon har börjat bli en lite bättre kompis till mig på senare!
Ser mkt fram mot morgondagens hemma-match med häng hemma hos Silvia hemma innan! pepp! =D


Sämsta bilden ever på Gaby då vi alla sitter och äter före matchen i måndags, tränaren (mr. Kuzma! bäst!) sa till mig att ta bort kameran för den distraherade oss.. så detta blev den ända bilden jag har av fotbollen än så länge ! ska försöka ändra på detta snarast! typ imorgon! ;)

Så jst nu är jag bara sådär glad och livet känns bra!
Lyssnar massor på Viva La Vida och kan inte sluta tänka på att texten passar såå bra in med Hamlets pappa (spöket) i Hamlet av Shakespear! Sedan min engelskalärare Mr. Farrell hade det som bonus-assignment och han gick igenom det kan ja bara inte släppa det ! men låten är jättebra så jag skiter i det! haha=)

MASSA PUSSAR
 - en glad - Gabriella


Lina<3



La precis på telefonen med en av mina absolut bästa vänner någonsin Lina!
För er som inte vet är hon nu utbytesstudent i Texas och vi brukar smsa eller prata nästan varje dag!
Idag pratade vi i en timma och en kvart och jag bara ville inte lägga på! Vi pratade om sommaren som startades med denna bild på avenyn i göteborg då vi precis partat vid poseidon med studenterna! Vi pratade om massor med sommarminnen och skärhamn och grejjer! Sedan pratade vi om dagarna då vi åkte hit till USA, hur det kommer bli då vi kommer tillbaka! Hur vi ska gå med 92orna i 2an medans vårat åldersgäng går i 3an.
Hur vi kanske kommer träffas snart och hur mysigt det kommer bli! =)
Jag saknar verkligen Lina, har inte träffat henne på 3 månader!
Det är verkligen viktikt med bästa vänner och jag har de bästa någonsin!
Samtalet avslutades med ett ända stort "håhå!" och gapskratt i flera minuter före vi var tvugna att lägga på!
Ville bara säga att det var mysigt att prata med Lina!
Bästa vänner är bäst <3

                 

3 Månader!

I 3 Månader, 13 veckor, 86 dagar, 2064 timmar, 123840 minuter, 7431600 sekunder har jag befunnit mig på andra sida atlanten i USA. Idag firar jag allstå 3-Månader! Det är för varje vecka som går en liten känsla utav att jag klarat av någonting, för varje ny månad som kommer så startar man ett nytt kapitel, nya krafter att klara av ytterligare en månad här borta! Inte för att jag inte trivs här, inte för att jag inte tycker om att vara här, för det gör jag verkligen! Men bara ett litet firande, ett litet mål som jag klarade av! Som när man gör ett prov, visst man har ett nytt nästa vecka men man klarade av det, kan lägga det bakom sig och jobba vidare! Fast min USA-vistelse är mycket bättre än Prov ! haha

Denna Tremånadersdag har inte varit min bästa dag, försov mig, hade en svullen fot jag haltade omkring på och kunde inte vara med på varken teamsports lektionen eller fotbollsträningen men var ändå tvungen att vara där fick inte gå hem, vilket gjorde att jag fick sitta väntandes och titta på i 4 timmar!!! Jag var hur utråkad som hellst sista timman, herregud!

Nathalie som ja hänger med över lunchen (och vi vandrar runt lite) var inte där idag så jag åkte ut över lunch med några andra tjejjer, det va jättemysigt ! vi åkte hem till en tjejj och jag åt havregrynsgröt med nuthella! helt magisk kombination! Mums!

Det började också en ny tjejj som är både i min spanskaklass och i min teamsportsklass, hon flyttade hit från Frankrike för tre veckor sedan! Hon hade bra klädstil och ah.. verkade bara som en mer Europeisk människa, något som föll i min smak! fick bara ett första intryck men kännde verkligen att jag vill lära känna henne, vi är ju ändå lite i samma situation!=)


90210


Nu ska jag kolla på 90210 en JÄTTEBRA tv-serie som ni bara måste följa! Visas den i sverige med?? en gammal tv-serie som de gjort ny eller något nu.. ja vet inte, BRA iallafall!!
Så nu har jag:
Söndag - Desperate Housewifes
Måndag - Gossip Girl
Tisdag - 90210


TV är verklgen en ny upptäckt för mig! har aldrig haft tid för TV innan, men herre va härligt det är att titta TV! väldigt skönt för mig att få leva slappt framför TVn, har liksom aldrig gjort det!
Massa Pussar och Kramar!
Gabriella

Fotboll och en irriterad dag!

Fotbollsmatch
Fotbollsmatchen igarkvall var jatterolig! Akte dit jattetrott, ville inte alls spela fotboll, vi skulle sitta i buss 1h, kolla pa JV-laget 1h, varma upp sen spela 1.5h sen aka hem igen 1h.. det hela skulle vara ca. 4-5h, for lite fotboll! jag var verkligen INTE sugen!
Pallrade mig ivag i allafall, hade kul pa bussen med sjungande tjejjer, och framforallt hogjudda tjejjer! helt galet! Sedan kom vi dit och da hade en pappa i laget fixat mat till hela laget, sa vi at massa frukt och gront vilket var super!
Matchen började och jag fick tro de eller ej starta ute på plan! Hade nr. 17 mot mig som var deras bästa anfallare som jag punkmarkerade typ hela matchen, japp! jag spelade Hela matchen! 1.5h totalt koncentrerad och springandes runt på fotbollsplanen! Det var roligt och jag kämpade på bra! fick massa beröm efteråt av både tränare och tjejjerna så det var roligt! =) Fotboll blev liksom lite roligare då jag kände mig lite bättre på det !
0-0 blev det i matchen btw!

Miss Models Stenhårda fotbolsträning!
Idag har vi haft studiedag, jätteskönt!
Men nejnej, inte har vi ledigt från fotbollen för det! Klockan 8 ringde väckarklockan och jag var redo för träning klockan 9 vid skolan. Det var ett rent konditionspass på 1.5h, först sprang vi distans långt i den gassande morgon-solen, och sedan körde vi massa springövningar och hoppövningar som var jättejobbiga. Miss Model heter en tränare som brukar träna oss ibland! Namnet må verka försiktigt och tamt men nej! hon e vår allas skräck! Som en millitärledare pushar hon oss hårdare och hårdare, stannar man får man springa längre, pusha hårdare! Bestraffning är något hon bara älskar!
2 tjejjer började gråta, och 2 tjejjer sprang till badrummet för att spy idag under träningen! (påminner om vår idrottslärare Daniel i 9an!)
Så jag slavade under Miss Models hårda övningar i morses, en faktist väldigt bra start på dagen!
Då jag kom hem, stel som en planka efter detta helvetiska träningspass så la jag mig ned en stund och somnade pladask!

Resten av dagen, Irriterad!
Senare på dagen gick jag ner till poolen och solade lite med ashley, något jag inte gjort på åratal! sen kom lite fler folk också så det var kul! Hemma klockan 3 för att plugga lite innan jag åkte med Xander och Stacy till The Loop och där förändrades min dag drastiskt.
Jag tänkte göra en lista på alla irriterande och jobbiga saker som hände efter denna tidpunkt:
* Jag hittade ett par skitsnygga boots, asfina verkligen precis vad jag vill ha! Nepp, inte  min storlek..
* En skavsårsbåsa på foten från i morses upptäcktes och ojj va stor och ond den är! Hela foten är svullen och gör jätteont!
* När vi kom hem spillde jag ut vitlössås över hela deras spis som jag fick torka upp, jättejobbigt!
* Mitt American Governmentarbete jag gjort och lämnat osparat på datorn var borta!

Detta tillsammans slutade med en gråtande Gabriella på stacys säng, tills hon kom med krämer till foten, letade mirakulöst upp mitt arbete på daton och skrattade åt mig för att jag grät vilket gjorde att jag också började skratta..!
Jättekonstigt verkligen, men bra!
Lina ringde också, så jag skällde ut henne lite med, fast hon var glad ändå bara av att 'få höra min irriterade-röst', tur vilka vänner man kan ha!

Nu är klockan snart 12 och jag har bara 6h att sova.. funderade ett tag på att banga skolan imorgon då jag inte vill halta omkring på svullen fot, men tror jag vill gå ändå.. men fotbollen är bara att glömma! tyvär!
Massa Pussar och kramar
och förlåt för de mest konstigt skrivna osammanhängande inlägget någonsin! Jag är bara väldigt trött och flummig!

Söndagsmorgon

Söndagmorgon, vaknade klockan åtta och har legat och dragit mig i sängen, mysigt !
Ska nu ner och äta något gott till frukost, tror jag känner doften av amerikanska pannkakor och sirap men det kanske bara är inbillning. Ska snart till kyrkan med hela familjen vilket faktiskt ska bli lite mysigt! Solen skiner , jättefin morgon! ska nog försöka mig ut på en promenad och rensa tankarna då jag kommer hem..! Måste svara på brev och ringa lina med!
Massa Godmorgonpussar
Gabriella

Lördag

Lördag!
Slappaste lördagen någonsin, var och shoppade lite med stacy, höll henne sällskap typ köppte inget. Annars har jag bara gått omkring, jag somnade på soffan 2h, kollat gossip girl och 9210 en ytterligare serie jag ska börja följa som e skitbra! och bara grubblat och gått omkring här i Florida.
Har pratat med pappa massa på skype, och på kvällen hade Jacob, Becca, Felix och jag 3-konversation på facebook vilket var roligt och mysigt! =)
Har ätit hur mkt skit som hellst och är nu bara trött, uttråkad och illamående... om 4 minuter börjar sex&theCity  på tv så de ska ja kolla på och somna till.. lär tröttna dock, alla 1000 reklampauser går mig på neverna.
Imorgon är det upp klockan 9 för att gå till kyrkan, vi har inte varit där på länge men ska gå imorgon. ska gå borta i lakeland och äta lunch efteråt så det lär nog ta typ hela dagen... efter det är jag medbjuden till något suprize party för brents chef som hela familjen ska till, jag får se.. Ser fram mot Desperate Housewifes på tv imorgon!
Tv och serier är verkligen nice! jag pluggade för mkt i mitt liv där hemma för att ha tid med det, men här har jag tid och älskar att ligga framför tvn me mina serier! helt underbart !
Älsklingen e ju såklart GossipGirl<33



Fredag - senior fotball night!

GodLördagsmorgon!
Sitter nu med jätteonyttiga sockerfrukostflingor till frukost tidigt en Lördagmorgon, men tänkte börja med att berätta om igår!

Min onyttiga lördagfrukost!

Efter lång uppsatsskrivande torsdagkväll och en natt med mycket grubbel lite sömn vaknade jag upp fredagen supertrött. Skolan rullade på, lämnade n min uppsatts och fick 6/10 på quizet!! åt chickennuggets pommes vit scone grej och fet äcklig cafeteriamjölk till lunch och somnade mellan solan och fotbollen då vi har studyhall. Blev väckt av mina lagmedlemmar och utslängt i våra snajsiga svarta träningsbyxor med lila träningströjjor till stenhårt träningspass!
Vi gjorde massa jättejobbiga övingar och körde "självmordet" på slutet då  man springer allt man har och håller på!
Det var soligt också så svetten rann mer än någonsin, men de e ju härigt! =)

Efter fotbollsträningen blev jag hemskjutsad av min tränare och me en annan tjejj i laget, han var tvungen att åka förbi walmart på hemvägen då jag utbrister, "fasicken också att jag inte hade med mig mina pengar så ja kunde köppt en BJs det hade jag faktiskt varit värd nu! haha" Vad på han där inne fullt seriöst säger "Gabriella gå å hämta din BJ, jag bjuder!" Jättesnällt! jag som mammas väluppfostrade flicka sa tack så mycket men nej tack de behöver du verkligen inte!
Med tanke på att han bjöd 4 av tjejjerna och mig på china buffe efter vår sista match så känner jag att det får räcka där!
Men han är verklige supergo iallafall! =)

I bilen hem pratade vi om matchen på lördag, den andra tjejjen hoppade av så vi de va bara vi två i bilen då han säger. "Du startar på måndag, och du kommer få spela största delen av matchen så drick mycket i helgen!" jag helchockad säger att jag inte har någon aning om vad jag gör på plan! (mycket sant!) Då han säger att jag har mycket mer aning än de andra tjejjerna med ett leende! Jätteglad springer jag hem, fast ja vet också att d kommer skapa problem, en tjejj grät förra matchen för att hon fick spela lite och jag kommer ny i laget har aldig spelat förut och får spela mera.. heh..  Ni förstår alla vart detta leder! Skvaller och konflikter!

Hemma efter träning och walmart vid kanske klockan 5:45pm och skulle vara färdigfixad på skolan med seniorsarna  kören för att sjunga the national anthem, Nepp! det hinner jag inte! Duschade min träningsverkiga kropp länge och blåste håret före jag åkte me Ashley till fotbollsmatchen istället, seniornight vilket innebär sista fotbollsmatchen för sesongen. Alvarligt talat så bryr jag mig inte så mycket, våra fotbollsmatcher e inte jätteroliga i min åsikt, men vi vann iaf!


Vi tjejjer på fotbollsmatchen!

Träffade massa folk på fotbollsmatchen som jag kände så det var roligt! Massa av mia killkompisar jag inte pratat med på länge, så det gjorde mig glad! =)
Vi åkte därifrån ganska tidigt och hem till Tyler ( längst upp till höger) och hängde en stund, jag var nära på att somna på hennes säng men höll ihopp hela kvällen, då jag fick chansen att bli hemskjutsad tog jag den snabbare än någonsin och kom hem till en vaken Xander klockan 00:00. Vi satt uppe och pratade och jag hjälpte honom med hans bokrecentionskollage, jättemysigt! Han är så öppen min värdlillebror, vi pratade om massa saker, om skolan, föräldrar, om amanda & lina, om hans flickvänner och flickvänsproblem osv! jättebra avslutning på kvällen!

Trots att jag somnade runt 2 igår och var jättetrött så vaknar jag klckan 8 idag.. suck! Har träningsverk i hela benen vilket känns bra! Känns också bra att fått skrivit ett låångt blogginlägg vilket jag inte hunnit med på ett tag!
Dagens planer - möta upp ashleytjejjerna vid poolen, simma och sola!
kvällen - alla ska till någon konsert så jag vet inte rikgit vad jag ska hitta på! mysigt hemma låter inte helt fel faktiskt! känner för att se "När lammen tystnar".. =P

För övrigt kommer Fall out boy tydligen hit vilket jag måste erkänna att jag är sugen på! biljetterna kostar typ 20 dollar eller något, svinbilligt! så jag ska kolla upp deet! hade varit superkul! =D

PUSS
Gabriella

Kl. 00:00

Öhhhh!!
Kockan är snart 12 på natten och jag Måste springa raka vägen i sängen! Har suttit sedan lockan sju med min engelskastory på 7-10 pages.. Min blev exakt sju, en ganska okej story om man fattar något.. Brent läste precis igenom den för att rätta de sista gramatik och stavningsfelen! jag hoppas på att den är godkänd! lämnas in third period imorgon!
Har också matequiz, engelskaquiz och lite anndra läxor men de skiter jag i.. har pluggat på tok för länge!
Jag kör en snabbis ala vickan!

Gjort: Pluggat!
Humör: Inte det bästa, jättetrött
Planer: Springa upp och slänga mig i sängen, skita i allt och sova!
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Breakin' Dishes - rihanna
Läser:  EngelskaEssay
Dricker:  Vatten
Äter: Yogurtdoppade prettzles
Bästa: Äntligen klar med uppsatsen!
Sämsta: Mycket att tänka på..
Väder:  Har varit jättehärligt idag! Krispigt på morgonen, soligt på dagen och nu.. mörkt
Outfit: Storm-soccer träningsbyxor med sportbh och ett sovlinne från CalvinClein

För övrigt har Moccachino varit gullig för första gången på länge! jag låg på golvet och lekte med henne i en av mina pauser då jag skrev min Essay och hon hoppade upp på mig och slickade mig och vi lekte, sedan hände de otroliga! jag klappade henne och kliade henne lite så hon la sig hos mig! klockan var väll 11 på kvällen eller något! men ändå! Hon var lugn för en gångs skull!
Ville bara dela med mig av detta mirakel!

Nu är det sängen som gäller! Har spelat in en hel pardanstävling på tv-n,så de kollar jag på nu före jag somnar då jag inte kan sova, Dans!
Det blir nog en del danstittande inatt..
GodnattPuss!


kort

Hej käraste bloggläsare
Är verkligen inte på humör för att skriva på bloggen idag, plus att jag kom precis hem från fotbollsmatch klockan är 10:40pm och jag måste göra läxor och sova. Matchen gick bra, det var kul, åt kinamat med några tjejjer efteråt.
Videon funkar fortfarande inte..
jag skriver mer imorgon nu måste jag göra lite läxor och försöka sova..
Puss

Summer of 69 - Bruce Sprinsteen

Jag ska till NEW YORK!!!!!





JAG SKA TILL NEW YORK!!
Biljetterna blev precis bokade, vi åker om två veckor!!!
Min värdfamilj och jag ska åka torsdag-måndag till New York över thanksgiving, se Macy's parade och Times sqare och självklart en massa shopping och andra roligheter!! Jag är SUPER EXITED!!!
Alla som nu rekomenderar New York så gott, Aurora, Mamma, m.fl ge mig tipps! vad vill jag Verkligen se och vad borde jag Verkligen göra när jag är i storstaden av storstäderna New York?!

Fotboll
För övrigt har dagen rullat på som alla andra, jag o Natalie är riktit bra kompisar nu, bästa kompisar om man säger så! hon är skön så det är kul! =) Känns bra att ha en lite närmre vän som jag kan vara säker på!
Dessutom lämnade jag in, samt vi fick faxat de sista papprerna till oss så nu kan jag spela match!! Så redan imorgon kommer att bli min första fobollsmatch! ska bli kul att äntligen få spela och inte sitta och titta på! men är lite nervös också, jag kan inte spela fotboll?! haha

Obama eller McCain?
Stora samtalsämnet, stora händelsen idag.. Obama eller McCain!?
Själv bestämde jag mig idag under vår American Government lektion, vi hade diskution som vi haft de två senaste dagarna då vi får reda på vart de olika kandiaterna står i olika frågor. Jag debaterade stenhårt och insåg att jag var mer för Obamas åsikter, Ethan min kompis är stenhårt för McCain och en duktig debatör (heter det så?) så det blev en härlig debatt!
Det var huur långa köer till vallokalerna som hellst idag, två timmar stod mina kompisar som skulle rösta efter skolan! Undra vem som vinner valet nu ikväll ? bara två timmar kvar eller något... Obama leder just nu stort, för en timma sedan ledde McCain så allt kan hända ! ett stort historiskt val här i USA! massa reklam och diskutioner överallt! lite coolt att vara här faktiskt!
Om Obama vinner blir han (som ni vet) första svarta presidenten i USA, a big momet in history, and I was here! muahaa!

Nu ska jag sova! JAG SKA TILL NEW YORK!! ville bara skriva det igen =) ska bli så sjukt häftigt! och roligt!
Godnatt!

Ps. kommer inte in på ýoutube och kan inte lägga upp videon idag heller, något fel på youtube.. sorry!

snabbt o kort!

Hej
hade tänkt videoblogga men får inte upp youtube och har inte tid att skriva inlägg, videoboggrejjen imorgon så kolla in här !!
Annars idag hände inget, skolan var tråkig (fick tillbaka engelskatest, B! ) och var på fotbollsmatch, vi utklassade dem 8-0 så vi fick gå hem 2 minuter in i andra halvlek! Jag kunde inte spela.. segt ! Men papprerna är påväg! nästa vecka ska jag nog kunna spela, så det är kul!

Gör en snabbis ala vickan!
Gjort: Varit i skolan, på fotbollsmatch
Humör: Trött och huvudverk
Planer: Gossipgir och sova!
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Fläkten från datorn, irriterande
Läser: Bloggar i massor! samt "internet kan inte visas" då jag vill in på youtube.
Dricker:  Vatten med is och huvudverkstablett
Äter: pop tards och isbitar
Bästa: Ett inspeat gossipgirlavsnitt väntar! + att vi KANSKE ska till NewYork över thanksgiving!!! ( pappa betalar ? älsklingspappisen? mailar dig imorgon om det.. heh!)
Sämsta: Skola imorgon, mitt inne i en skolvecka.. blä!
Väder:  Klart och soligt men inte tropiskt varmt.. torrare i luften.. hm... just nu väldigt mörkt!


Puss och Kram!

Halloweenparty hos oss!

Efter en hel förmiddag av städande, bakande, pyntande, fixande och drinkblandande så var våt hus helt utspökat och massa god mat o desertt på borden!

 
Lite av all god mat jag o Stacy fixade under dagen!


Stacy, Madi, jag (som liknar mamma mkt på denhär bilden!? ) och Brent

Gästerna började komma, alla superutspökade, det var jättekul att se!
Natalie kom och vi hade lite olika planer, en kille som heter Tom hade fest men vi fick inte tag på ngn som var där o ingen av oss vet var han bor. Vi skulle ett tag till cocoa beach med ett gäng tjejjer och parta, men så bråkade en tjejj med sin mamma och hon var nyckeln till allt så det blev inte av. Summa sumarum, vi stannade hemma!
På med halloweendräkten och paartytime! Jag Natalie musik och partyhumör!
Vi hade jättejätteroligt, dansade långt in på morgonen efter att vi nattbadat och hade bara jättekul!


Natalie och jag, kyrligt!

Vi hade jättekul! En av de bättre kvällarna sedan jag kom hit utan tvekan!
på morgonen vandrade vi trötta och med svullna onda dans-fötter downtown till marknaden och köppte creps och jordgubbar och bananabread och delade på framför aligator-sjön, jättegott och mysigt!
Väl hemma såg jag det finaste lilla brevet i min brevlåda! Brev från Toppi! Blev jättejätteglad! var ett jättefint brev, jag blev helt knäsvag verkligen, min lillebror<3
Skypade med mamma igår med, och fick (även det jättefint) brev från pappi härromdagen! =)

Nu ska jag städa och plugga lite, fastän jag är suupertrött!
Ha det så bra där hemma!
Puss!


Ringde Mammi, 2min för 5$, hon ringer snart ! mysigt!

städa är tråkigt btw

Halloween!

God-Halloween-morgon!
Fotbollen
Vaknade precis efter en lång dag igår, efter skolan var det fotbollsträning! Jag var hur opepp som hellst då extratränaren tog av mig från träningen och jag fick öva skott och nickar, privatträning! Skotten fick jag verkligen ingen koll på men jag var ganska bra på huvudet! Det pinsamma var att Kill-fotbollslaget värmde upp och stod och strechade medans jag gjorde detta så alla busvisslade och klappade händerna då jag gjorde något bra, pratade om mig och sprang bort till mig för att hjälpa mig att hämta alla bollarna. Kul men lite frustrerande! kännde mig väldigt uttittad! de skäms ju inte precis! Men jag försökte ignorera dem.. tror jag gjorde ganska bra med skotten och allt men känner ändå att jag kommer få spela defense!

Halloween
Efter fotbollen var det hem duscha och göra iordning sig! Eskimodräkten på! Jag skulle möta upp Nathalie downtown och bara på vägen stannade 3 sällskap turister mig och tog kort ! haha  lite kul!
Nathalie och jag mötte upp massa olika folk som vi var runt och Tric&Treatade med, det va fullsmäckat på gatorna, massa, massa folk överallt utklädda med  massa godis! alla husen var utsmyckade och det ar kallabalik i trafiken! jätteroligt! Efter att vandrat omkring i Celebration i en och en halv timma så mötte vi upp med Elin och Desiree!
Vi skulle till Rebeccas kompis fest och hon hade sagt att de va äldre, jag frågade hur mycket äldre, hon sa att de gått ur highschool, okej två år älde ca. då tänkte jag och vi hoppade in i bilen!
Vi åkte till Walmart (desirees första stund inne på den mest amerikanska affären någonsin, hah) och sedan körde vi hem till Rebecca för att hon skulle byta om. stannade där en stund innan vi åkte till festen. Festen bestod av ett gäng grabbar i 20+ åldern, trevliga och allt, men lite gamla. Vi blev hämtade och jag tog skjuts in til Celebration efter en ändå lyckad kväll!

Nathalie, Jag, Obama(andrew), Rebecca o Allie


Elin, Jag o Desiree

Slutet på kvällen
Kom hem då Danielle ringde och ville ha med mig på festen i Reunion, en bit utanför celebration! visste massor som skulle gå på den festen och var taggad! men Stacy avrådde mig från att gå, och jag hade inte någon skjuts hem och de förbjöd mig inte men tyckte inte om att jag skulle ut igen, så jag stannade.. Tråkigt! men nog bra, tror festen ballade ur ganska reält där faktiskt... Så det blev halloweengodis och ett inspelat GossipGirlavsnitt som avslut på en mysig kväll!

Idag
Idag ska jag hjälpa stacy att göra iordning för deras fest ikväll, och sedan själv ikväll har jag lite olika valmöjligheter, men saken är säker, det blir PARTY! halloweendräkten på och partyhumöret på topp! Hoppas på en lyckad kväll och att ni har det super där hemma!
PUSS


RSS 2.0