Sebastian & Gabriella


Gossipgirl var bra och u ligger jag och kan inte sova..
Jag har saknat Sebastian idag.. pratade igår, drömde om honom inatt, tänker på honom idag.., tänker på honom nu!
undra om jag kommer drömma om honom inatt igen.. ?
Längtar till jag får träffa honom igen!  även om det är om lång tid..


Bild från min systers bröllop 8 Augusti, 4 dagar före jag åkte..

Jag saknar dig Sebastian.. <3

To be or not to be, studying Hamlet? That's the question!

Efter en mulen samt regnig och mkt varm dag här i Celebration Florida sitter jag med hamlet-summary på internet och försöker studera, känns totalt meningslöst men vad gör man inte för ett C?

När jag kom hem idag på väldigt dåligt humör efter att klockat tider på swim-meatet idag då jag inte kan vara med pga. paperwork så piggnade jag till lite av ett paket från pappi och ett brev från julia! Ska spars till min födelsedag om två dagar, blir också lite gladare då Moccachino nybadad springer fram och ger mig en stor blöt puss då jag kommer, eller bet hon mig i fötterna ?  No idea!

Nu är det Hamlet som gäller! ska se Gossip Girl sedan med ! ny episod på tv idag ! =)
Puss

Early Birthday

     
Klicka för att få bilderna större!

Söndag, familjen åkte till kyrkan men de frågade mig och jag valde att stanna hemma, väl ensam hemma tog jag cykeltur till publics och köppte jordgubbar och färsk frukt som jag festade på till lunch, gott!
Sedan var jag superduktig och cyklade till poolen och simmade 1000m, superhärligt!
Host grandpa och host Grandma kom (bild1) och hade med sig cockie-tårta (bild2) som vi alla festade på (bild3) inför min födelsedag som de nu ligger massa presenter på posten till denna onsdagen den 1a Oktober ! =D hah

Moccachino är en hundvalp som försöker ta självmord genom att springa mellan mina ben, och bita i mitt hår.. Men ändå en väldigt söt liten vovvsing måste jag säga, hela familjen är tillsammns och tittar på henne ofta och alla blir så glada de e härligt ! Men neh.. hundvalpen börjar gå mig på nerverna, de två äldre byrackorna e mer i min stil. fast Moccachino är söt ändå.. =P

Annars har dagen varit lite saknig, saknar Amanda, saknar Sebastian.. ni är så fina <3

Nu ska jag göra iordning mig för natten och sedan kolla desperate housewifes som har sesongsstart ikväll!
Godnatt
/ Gabriella

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken." - Citat

Mål för dagen:
* Vara snäll mot min värd mormor&morfar då de kommer om 30 min
* Gå till poolen o simma - utan att tänka över saken bara göra det.
* Plugga in hamlet
* Pussa&krama Moccachino så hon känner sig lite uppskattad, kramar betyder myket när man är i en ny familj o med nytt folk!

Moccachino Elliott !




Mocca tar en tupplur!


Stacy& Moccachino (klicka för större bild)

Var på coco Beach med massa folk idag, härligt! Och när jag sitter i bilen hem ser jag smset " We bought a puppy!" haha vad händer här !?
Familjen Elliott beslöt sig för att köpa en hundvalp! De ville ha en större hund att gå ut o springa med osv. Oscar och Majja (deras två nuvarande hundar) är för små! Än så länge är Moccachino liten men kommer bli lite över knähöjd här innom några månader!
Hon är som ett litet skinnpaket, massa skinn och rynkor och jättegosig hud, hennes mun är som en sugfisks mun typ och hon e jättesöt faktiskt, haha! Så nu är det 3 hundar och 1 katt och 5 personer i min amerikanska familj!
Väldigt spontant och roligt!
Nej det är inte en Bulldog, det är en Kinesisk någonting.. ska kolla upp det! hah stackarn , kan knappt öppna ögonen under alla rynkor!

Kvällen spenderades trött efter en solig dag på stranden hemma med familjen och vår nya familjemedlem!
Godnatt!

Universal Studio - HORROR NIGHT!!!

I skolan idag bjöd Rachel av en slump med mig att gå på Horror Nights med henne keaton och så skulle de möta upp ett stort gäng från skolan ! de hittade vi aldrig för de a för mkt folk men de gjode mig inget shit vilken kväll!!

Rök, lampor, mörker, Skådespeare som kom överallt ifrån och skrämde än med motorsågar, dräkter, pistoler, svärd, styltmän och ahh.. överallt sprang de fram! Stället var byggt med massa läskiga dekorationer och man gick omkring som i olika små gator med teman , pumpgatan me massa lysande pumpor, alien gatan, motorsågsgatan!
Det var också attraktioner såklart !
*Spökhus där vi gick på led, jag lovar att jag klämde Sönder Keatons axar och skrek i hans öron så han inte kommer höra på en vecka - shit va läskigt det var!
*Sen åkte vi en asball Mumie-bergochdalbana innomhs, med levande eld omkring man åker i rum om e ascoolt dekorerade och me folk som skrämmer än, och sen kom vi in i ett stort svart rum och åkte fort och loopade och grejjer, och ahh mumier överallt ! haha jag är helt förrvirad nu men jag e rädd och glad och galen!
*Vi åkte också en SimpsonBilgrejj ! vi satt i en bil so hissades upp så de va en stor TV skärm runt hela, sen åkte bilen omkring så det kändes som om vi åkte runt, hur coolt som hellst ! Vi åkte runt i ett simpsonslandskap, i vatten (då spruta e vatten på oss) ner i magen på en (då sputae de vatten som saliv, euuw!) och upp och ner och vi flög och ahh de va så coolt bara ! Som att vi var där! hur coolt som hellst!
Det var sjukt coolt att bara gå omkring där och bli skrämd, och allt var så fint!=)
Vi åt Turkeylegg, och B&Js glass och drack massa Cola såklart och ahh bara hade kul, verkligen en upplevelse, amerikanarna kan verkligen göra något till 100%!

Det var till och med en glaskista som två lik-bärare drog med en skådespelare i och hon låg där sminkad och allt och kravlade omkring bland massa levande råttor! jätteläskigt
Skräckmusik Överalt!
Det flög människor över en då man gick på gatorna och skrämde en ! det var helt sjukt!
Jag hade med kamera och försökte ta bilder, men var så rädd helatiden så de blev inte mkt bra! de va rökigt och mörkt  överallt med! men nedanför kommer lite iaf! Tog en video med som jag ska fösöka få med här nere ! man ser nästan inget men kan höra mig och Keaton snacka lite tills de kom en jätteläskig tant och skrämde oss så vi skek ochsprand därifrån! haha

      
Motorsågskillar                     Simpsonsatraktion           Dekoraioner

 
Jag, Kycklingtant, Rachel                                                        Keaton & Jag




GODNATT PÅ SVENNARNA!!

Samskolans Kick Off!

ÅHH Va ja ville varit på samskolans Kick off ikväll ! Pratade precis med Victor som precis var hemkommen, han hade haft de ball! ... träffa alla goa sammisar! och vickan och sebastian! och ha lite party! o vara helt död i skolan dan efter (som börjar om 3h).. nehh just nu ville jag varit där!
Alla som någonsin säge ngt om de måste säga att de va sjukt tråkigt, jag missade inget!
Puss

Swim-meet!


 

Swim-meet idag!
Efter skolan åkte jag hem med Katie, sen hämtade Zane upp oss och vi åkte till Planet Smothie, mums!
Hallon, Blåbär, Jordgubbar, yogurt och is i en goood fruktigt fräsh bandning!
Sen åkte vi på "bortamatch" till en annan pool och alla var jätteladdade och nervösa!
Alla hejjade på varandra, och jag skrek och alla skrek och ahh, vi hade jättekul! Värsta lagstämningen!
Tyvär kunde jag inte simma mina meats för att de e massa pappersarbete för ubtytesstudenter för att få tävla som jag lämnae in försent till skolan blabla.. så ah.. fick inte tävla idag, hoppas på nästa tävling att allt e fixat!! Men jag hade kul ändå! Efter det åkte vi till Panera bred där  vi åt - mums! Alla va inte där men ganska många å vi tog typ massa pics hah, och kyparn var jätterolig och ah.. de va bara skojj allting!
Har tänkt på Samskolans Kick-off en hel del idag, nu e klockan 04:03 hos er, säkert fortfarande några på partyhumör! hoppas ni hade kul =)
Klockan här är bara 10:03 men jag trött, Ska kolla A walk to remember och sen sova!
Puss&Kram!


"Böghög" på Panera


Nolad, Nick, E-boy poserar sött!


Andrew, Noland, Keaon, Jag, E-boy, Kit, Anu, Kristine, Manson, Zack, Debby, Emily!

Katie´s Writing! =)

Hi my name is Katie! 
& im gabys best friend! ses in my gym class and i make fun of her becuse she is so lost in our `pointless american sports`` gaby and i are about t0 go shopping, were pretty excited. we are gonna have a photoshoot, and im excited to meet her friend that is visiting next month!  oh & we are looking forward to the beach again this saterday! (we are in training to be pro skimboarders!)
xoxo
Katie



Me and Gabriella

Sjungande Homecomingqueenkandidat!

Hello!

Kören
Vi spelade in vårt auditionband till kören idag, superseriöst, alla stod och sjöng och shit va bra det var ! Verkligen stämning asså! Bandet blev skitbra och jag sjöng inte fel iaf.. !
Efter inspelningen var alla glada och det blev lite high-school-musical sång, vi alla började sjunga tillsammans och dansa och klappa händerna till nån låt jag aldrig hört men vi hade jättekul! sen började vår lärare spela piano till, alla sjöng och var glada resten av lektionen, och på väg ut, ut på skolgården kom kören sjungandes och ah, de va kul! =D

HomeComing Queen!
Sedan bestämde jag mig, på morgonutroppet har de snackat om Home-coming King&Queen.. hur amerikanskt får det bli?
Efter en hel del på pushning från massa folk så bestämde jag mig för att hämta ett formulär, ska skriva 10 meningar om varför jag skulle passa bra som kandidat till Queen, och så behövde man 50 underskrifter från folk på ett formulär som tycker man ska vara kandidat, jag gav ut formuläret i mina klasser (vilket massa andra gör med) och de blev snabbt påskrivet! Nu är de bara uppsatsen och sen lämna in det så är jag med i första omröstningen!
Haha hur mer Amerikanskt kan det bli ? löjligt och patetiskt kanske men jag var ändå tvungen att ställa upp! haha
Jag och Cortney ska göra poosters o sätta upp på skolan så folk ska rösta på mig, haha! ah.. kul grejj iaf! Men de e typ 1000 kandidater så ja blir säkert inte en av de sista 3 som får vara huvudkandidaterna, men ändå!

Tog med min kamera till skolan idag med, och sen till simmningen, här är lite bilder!

Cafeterian, .. jaa ni ser ju själva... tävling - räkna ryggsäckarna!?


American Government lektion, vi ser bakhuvudet på Ethan som e en jättegokille verkligen! =)
Sen har vi min omtalade date haha, han som sitter längst till vänster hah =)


Team Sport - Anthonys ihopväxta tår!!
På tal om den lektionen så spelade vi typ brännbol där man sparkar bollen, och de roliga var att de funktionshandikapade elverna på vår skola spelade med oss ! jättemysigt verklgien, de va så himmla glada och ah! de va härligt på något sätt, alla blandade !


En tvättbjörn (är det va ?), De fnns överallt här ! brukar vara på vår bakgård o äta kattmaten, stora är dem! Den va
livrädd uppe i skoltaket stackarn!

 (klicka för att få större bilder!)
Michael, Cory, Nathalie!


Noland är redo på simmnningen iförd deras snygga tighta speedos alla killar har, snaka om att alla tjejjer hade rump-sjuka!


Flickor i våra vackra badräkter, badmössor och googles! så snygga e vi 2h om dagen!


Nu är det Dancing With The Stars på tv igen!
Godnatt !


Bensinstopp!


The HULK!!
den Bergochdahlbanan vi åkte igår ! Vill du åka med? kolla in här :
Var där bara kort för de skulle stänga men shiit vilken bana ! hur kul som hellst, rankas som den bästa i USA! =)
Köppte årskort på Universal Studios med ! sjukt kul!!



Sedan var det vidare till IKEA<3
( Cocosbollar, Lingonsylt, Marabou, Kaviar, Kexchklad, svenska fiskgodisar! jummy!)

Idag har det varit skolan och sen påväg till simmningen så åkte vi i Keaton bil som vanligt och helt plötslit stannade vi mitt på gatan!! Bensinen var slut, vi var fast ! hur varmt som hellst instängda i en vaarm bil! men det öösregnade ute (trots värmen) så det var ut på gatan och pusha på bilen, killarna och jag såklart! (jag var iförd min badräkt, då ja skulle till simmningen, praktist i regnet! haha)  sen ringde vi runt halva celebration tills vi fick tag på frusco som kom och hämta oss och körde oss till träningen medans de fick fixa med benin.. hah bara så bra, stanna mitt på gatan i ösregnet , snacka om att jag skrattade!

OCH ! största nyheten ever! LINA ska komma!!! 22 November! Biljetterna är inte bokade, men nästan, pratade med min familj igår och de va hur snälla som hellst, jätte gästvänliga, hon får bo här och alltng =)
Så hon ska komma om exakt 2 månader! Underbart ! =D har varit glad hela dagen!

Annars har jag bara varit allmänt ganska glad sedan jag kom hem! Hade fina mail i inkorgen, svensk mat i kylen och bra tv-pogram på tv samt härliga amerikanare på telefon!

Nu ska jag se på Dancing with the stars! Cha Cha nu ! =D
PUSS

Ps. Har varit här i 6 V, 1.5 månad nu!


Godnatt

Hej!
Har haft en sverige-söndag med skype pratande, ikea-mat och planerande för lina-besök! dessutom åkt världens högst rankade berg-och-dahl-bana och solat i flordasolen samt skivit ett 4s långt arbete om Ben Franklin.
Allt detta och mycket mer i annat inlägg, för om jag ska orka med morgondagens skolgång utan att somna och förlora extra-poäng på lektionerna så är det bäst att nana lite nu!
Godnatt!

Stormande Stranden!


GOOO STOORM!
japp, fredagkväll betyder fotbollsmatch, vår skolas seniorkillar hade fotbollsmatch och man ska ju såklart stötta skolan!
Vi förlorade, vilket ingen var förvånad över för vårt skollag suger tydligen, och iom det så var det inte jättemycke folk där och det var inte jättekul. Men de va cheerleaders, dansare, skolbandet marcherade och fotbollslaget var svettiga så jag lagade inte!
(storm är vår skolfigur, och vi har lila och svart som färger..:P)



COCO BEACH
Japp! då vi hade så suuperhärligt förra veckan så åkte vi till stranden nu igen, det var två par, Katie&Zane och Gorgina&Alex och sen va det jag och två andra grabbs.
Paren bråkade, gorgina satt och grät på stranden typ hela tiden och zane o katie var iväg och skrek på varadra så ah det kanske inte var det roligaste !
Men vågorna var amazing och vi hade ganska kul ändå! lite segt me allt drama bara .. !=P
       
Katie                          Alex                                       Georgina                           Tylor


Nu ska jag äta frukost (havregrynsgröt) och sedan dra simma lite tror jag, är nervös för tävlingen på torsdag!
Ska öva på jul-sångerna med för på tisdag e de utprövning i kören till candle-light grejjen på disney! Joy To The World och O Come All Ye Faithful ska kunnas utantill och gärna med lite säkerhet!
Vill ju vara med ändå, de e tydligen jättekul, jättefint och man får massa gratisbiljetter till disney!

PUSS

Jag mår som bäst när jag är glad.

Heej
Idag har inte varit min dag, vaknade med lite ångest i kroppen, håret stod åt alla håll och ja va svullen, suck.
Gick ut i köket för att äta min dagliga havregrynsgröt till frukost o kände mig lite främmande i köket vilket jag inte brukar.
Katie som skulle hämta upp mig till skolan blev körd av hennes bror så jag åkte med dem som bråkade i bilen och när vi kom fram till skolan o hittade de vi brukade prata med pratade de om andra folk ja inte kände så ja va bara lite själv.
Skoldagen passerade och de blev väll lite bättre, Framförallt under min American Governmentlektion då en ganska kul kille som ja känner lite skickade lappar med mig, men de roliga försvann då han frågade ut mig på date på lappen. Jag sa "heh We'll se, maybe some other time" , Det hjälper inte precis att han har strumpor innanför adidas-sandalerna, oversize tröjja, ryggsäck och skägg.. Påminner lite om Hasse Lann fakitskt! Hasse Lann date! =P
Nej tack!
Skolan slutade och simmningen började, jag var jättetrött efter att ha tränat så igårkväll men de var lite roligare iaf. fick reda på vilka race jag ska tävla i nästa Torsdag - vår första tävling.
* 100m Breast (vilket jag blev jätteglad över, massa tjejjer ville ha den, jag fick den ! måste öva vändningar!)
* 200m Freestyle Relay, där 4 tjejer simmar 50m freestyle var och jag e en av dem då.
Väldigt nöjd med dessa två!

När jag kom hem från simmningen försvann mitt lite gladare humör och jag har haft en ganska seg eftermiddag.. inte haft så mycket att göra.

Inte det att denhär dagen har varit sämre på något sätt, jag har bara inte varit så glad.. saknat nära och kära där hemma, kännt att dagen gått långsamt! om alla dagarna kommer gå såhär långsamt kommer jag ju adrig hem igen..
Ahja, livet går upp och ner det viktigaste är att det går. Det gör det
Hoppas det går upp imorgon
Jag saknar er..
Puss




ps. vet inte om bilden e relevant i min blogg men den bjöd mig på ett litet skratt iaf.. !


Svenska babes!

Hej !
Surtant
Fick Varning för icke-korrekt skoluniform idag, hade en lång skjortklänning (köppt på forever 21), men den e inte tilräkligt lång så ja hade en jeanskjol under (ser bättre ut än det låter) och detta var tydligen inte tillåtet, för då måste skjortklänningen vara "tucked in". Tack för den surtant! Nästa gång ska ja tjöta emot henne ännu mer så ja får kvarsittning.. trött på henne. hon går bara omkring och kolla alla regler typ, alla konstiga överbevakande regler ! mahh! rädd för henne =P

Träning!
Det började åska här så det var bara 1h träning idag, och sedan var det youth group eller så, ganska trist..!
När jag kom hem var jag på bra humör dock, 30 minuter på springmaskinen och sedan lite träning me tyngderna som finns i föräldrarnas sovrum, kände mig superbra!

Helgen
Planer för helgen planeras för fullt, vi håller på att försöka få med ett stooort gäng till stranden på lördag, ingen orkar typ åka då de är 1h med bil och folk har inte bilar, men vi försöker o de kommer bli super!
Har också verkligen börjat bli bättre kompisar med både Katie och Zane här ! Känns jättebra de e så himmla goa ! =)

Amerikaner-vill-ha-svenskar!
Om de är någon blivande utbytesstudent som hittat min blogg som har det lite trubbel med kärlekslivet, ta de lugnt !  I USA vart du än hamnar, både som kille och tjejj så får man killar/tjejjer efter sig, det är bara att tacka och ta emot. Svenskor och svenska grabbar är babes här ! Svenska babes! (Källor - anonyma)
Bl.a. e de en kille som mailade mig här igår "Hej, Har du pojkvän?" .. Jag svarade och frågade varför han undrde.. "Nee, jag undrade bara.. jag har nämligen ingen flickvän"
Okeej ! good for you, han går på simmningen ganska snäll känner honom inte så bra men absolut inget för mig alls! Men liksom random att man bara skickar ett mail och frågar så !? :P haha aja . tack men nejtack!
Vart du än går hör du att någo har en crush på dig, att folk tycker du e söt snygg osv. Det är ett faktum, svenska människor är eftertraktade här, det kan många fler utbytesstudenter än jag tala om! Eller vad säger Ludde?

Pratade me honom (Ludde) på telefon idag, skithärligt ! Han höll koll där uppe i norr och ja fick höra lite skvaller så de va schysst ! Ludde, congrats ! bara tvungen att grattulera offentligt!=P


Godnatt Sverige !


Vad vill ni höra om? =)

Tack för alla kommentarer ! =D

Måndag och Tisdag har passerat, Skola, Simmning, Slappning och sedan om kvällarna Gossip Girl ! ja är beroende av den serien!! Sjukt bra!
Känner att jag har lite skrivkramp eller va man säger, har inget direkt att kriva, mina dagar rullar på här sjukt fort ! En härlig amerikansk vardag jag är sjukt nöjd med ! Massa kompisar och grejjer så det är bara bra allting !
Om det är något ni vill veta eller vill att jag ska skriva om? Fråga på !


Vi spelar Handboll på Team-Sporten denna veckan, Sjuukt kul då jag kan dribbla mig förbi och lägga mål lätt på alla kaxiga killar under den lektionen ! muaha ! =)

Annars har jag pratat med min syster Rebecca på Skype i 1h idag , jättemysigt! ..känner att jag saknar folk lite då ja skypar dock.. de kanske inte är så smat trots allt..! Men de känns ju så mysigt ! ah.. ett inre krig! dillemma!
Något som inte känns så jobbigt är BREV! Jag har fått två brev hitintills (Bra jobbat mamma och Amanda!) Skulle uppskatta jättemycket om denna lilla amerikaska brevlåda fylldes med svenska små brev!
Jag postade 8 Brev igår ! =)



Nu är det Gossip Girl som gäller!
Godnattpuss!


Söndag 14 September 2008

Jag pratade med Sebastian över Skype idag.. hörde hans röst,.. när ja hörde den insåg jag att jag saknar honom. Det gick bra när vi pratade men efteråt grät jag lite sen torkade jag tårarna och åkte med familjen till kyrkan.
Vi har 3 månader imorgon,.. =)

Efter kyrkan som var låångtråkig så åt vi, åkte hem, jag slöa vid datorn och sedan åkte jag med Nathalie o hennes mamma till Florida Mall, egetligen skulle vi till Jucy outlet men de blev aldrig av tyvär ! nästa helg!
Men iaf så shoppade jag loss på Forever 21, köppte massa saker att ha över mina pikeér i skolan ! lite roligare skolkläder helt enkelt !! så de var schysst

När jag kom hem så tog jag en promenad (i linne och shorts!) ner downtown och pratade med lina på telefon, pratade i 1h, de va mysigt.. vi har en hel del gemensamt just nu så det var skönt.

Nu ska jag sova och upp tiiidigt till skolan imorgon, orkar inte en skolvecka blahh..
Tänker lite på Sebastian nu, ser fram mot att få träffa honom igen snart! för de har faktiskt gått 1 av 10 nu, det är bara 9 kvar ! och de gick jättejättefort !

Godnatt!


BEACH!


Ashley, Martin, Keaton, Jag, Tylor, Zane, Katie on da beaach!

      
Sköldpadda!                      Katie & jag                           Baywatch-Martin


Zane Martin Keaton Tyler och jag .. :P

      
Skinboarding                    Keaton & Zane         Ja å Martiin

Kanske är det onördigt att skriva att jag hade en SUPERHÄRLIG dag på stranden! Strålande sol på en härlig strand med skööna amerikanare! Är en tomat i ansiktet idag men kroppen är 2 nyanser brunare!
Vi var där i typ 4-5h och sola, badade, skinboardade och hade de bara härligt ! Så det var kul! fast jag sög på skinnboardingen!
Vi som är från simmlaget fick för oss att simma ut i vågorna vilket var härligt ! då jag säger till Martin att han får rädda mig om jag drunknar för han e ju lifeguard, han bara skrattar och säger visst, men ja tänker inte rädda dig om hajjarna kommer. jag  bara "whaat!?" Japp, där simmade vi ut rakt mot Hajjarna !? Jag vände direkt, de andra med för vi började komma långt ut,.. hajjar ! tack för förvarningen grabbar!

När jag kom hem på kvällen ringe Nathalie och bjöd me mig på partay men ja sa nej och va hemma me mina host-syskon och somnade klockan 10:45pm i Soffan, Vadå trött ?

Nu är det duschen, sen kyrkan me familjen!
PUSS

Vamos a la playa!

Lördagmorgon! Upp klockan 8.30 iväg till poolen, simma lite, fast ja va ganska slapp men ändå!
Nu är jag hemma och ska till stranden, Zean och Katie kommer snart och hämtar upp mig ! Kameran ska med så de komme säkert lite härliga Florida bilder senare!

Ha en svinhärlig lördag! Parta lite där hemma för mig med ikväll!!
PUSS


Freedag

Varning för osammanhängande, omenngsfullt, "idag-har-jag-inlägg"

Skolan fortskred efter min tråkiga American Government lektion, fick reda på att Marrokanen som sitter brevid mig på team sports uppropningen som ja  kompis med är gift ! 18 år och gift! .. lite speciellt sådär =P

Efter skolan var det simmträning, äntligen ! de va jättehärligt ! låång träning me massa simmning, drygt 2500 meter idag!
Sen åkte jag hem o hängde ensam hemma då min familj va på amerikansk fotbollsmatch, Pratade med Amanda på skype<3
Efter de kom Katie, Zean, Keaton, 2 killar och 1 tjejj till mig och sen åkte sedan iväg och köppte glass på ett asballt glasställe, gör din egen glass typ!
Sen åt vi och sen spelade vi fotboll i en park, och sen åkte alla hem, keaton hängde med mig hem och vi såg "step up" äälskar den filmen ! dansfilm,mums!
Sen när han gått så pratade jag lite med Toppi och Pappi på skype med innan mina värdföräldrar kom hem då jag la på!

det var en snabbresume av denna fredagen! Imorgon ska jag med kompisar till stranden, men före det ska ja upp tidigt på morgonen och simma! måste träna ! Känns hurtigt och bra!

Massa Pussar!
Gabriella



Zane & Keaton - skönaste killarna här just nu!
Men jag kommer aldrig glömma mina svenska pojkar gayyfriends! ;)
Inte någon annan svensk pojke heller för den delen !


När du får hjälp av en vän minns det, när du hjälper en vän glöm det" - Benjamin Franklin

Sitter pa min american government lektion o skulle nog bli suspended lr natt om han sag att ja va inne har, vilket direkt gor det lite roligare! Skouppdates - nada.. salladen va gammal i cafeterian dag, blah!

Ska soka massa info om Benjamin Franklin nu o va han tyckte 1776 .. KUL!

Glada Leopardstring!

Vaknade klockan 08 och åkte till doktorn vilket kostade 75 sura dollar.. betalade 100 dollar senast jag var där! Men det får det väll vara värt för att vara hel och ren!

Cafeterian
I skolan kom jag nästa direkt till Cafeterian för Lunch, jag satt hos Katie och Zean sen såg jag Kyrk-vännerna ja inte hängt med på ett tag så jag gick bort och pratade med dem lite, på vägen tillbaka hade cafeterian fyllts på, och när jag gick tillbaka stannade jag på 5 olika bord och hejjade på folk! Överallt var människor jag kände, Sofi och hennes kille, Keaton, E-boy och alla dem, Emilie & co från simmlaget, Chelsea och Cory, Han ja sitter me på engelskan och kyrkfolket då.. det var bara massa bord jag stannade vid ! massa folk jag kände och som hejjade på mig och pratade och var glada! blev bara glad.. har verkligen börjat lära känna folket här nu! =)

Katie Zean Nathalie häng!
Efter skolan var det sådär-bra väder, det åskade vilket betyder Ingen simmträning idag heller (tyvär!). Istället skulle Zean hem till Katie och undrade om jag ville med samtidigt som Nathalie frågade om ja ville gå å äta ngt. Dubbelbokad!
Det slutade med att vi alla 4 var hemma här lite! Satt och pratade, skrattade åt min svenska dator och åt min bakrundsbild på en viss kille i Leopardstring haha =P
Sedan åkte vi hem till Katie allihop och badade i hennes pool och hängde, hade de bara härligt ! så sköna människor!


Jag lik?
Nu är jag hemma och har rensat mitt Itunes och laddat ner massa musik, samt kollat på Trailern för GOSSIP GIRL Sesong 2 som startar på Måndag! Snacka om att jag är Laddad ! =D
Har för övrigt sedan jag kom hit till USA och Celebration hört inte bara en gång hur lik de tycker jag är Blake Lively! Jättekul att höra! de typ folk ja inte känner i skolan som går fram till mig och säger detta!
antgligen för ja e ganska lång och blond och så.. men ändå! =D

PUSS!

Härligaste Onsdagen!


Katie & jag


Tornadovarningen är över! jätteskönt, var lite rädd där!
Idag har varit en superdag, efter skolan var simmningen inställd så en stor del avsimmlaget åkte hem till Nick och hängde och spelade pingis typ, vi varkanske 20 pers så de va kul!
Hängde mest med Katie, Keaton och Katies kille Zean.. Efter de så åkte vi fyra till Taco Bell (se bild1!) för första gången, Hade lite väl höga förväntningar efter Karres lovord men det va väll gott liksom! =P

Efter det åkte vi till Walmart (se bild2!) Och ah, vi hade de bara kul vi fyra helt ekelt! Katie är verkligen en tjejj ja skulle kunna häng med, och hennes pojkvän är jätteskön, och Keaton och ja e ju kompisar sen innan (se bild3) =)
Vi bestämde att vi och några till skulle till stranden på Lördag, kul ! =D


    
(Klicka på bilderna för att se dem större!)

Känner att allt är väldigt bra här nu, de blir bara bättre och bättre för varje dag! 1a veckan, 2a veckan, 3e veckan va lite tuffa.. men nu 4e veckan har varit super ! =D

Imorgon har jag läkartid klockan 9, viket betyder sooovmorgon, och att jag missar mitt engelskatest om historia om de engelska språket. Underbart ! =D

PUSS

Tornardo-warning!

Det Öser ner regn, himlen är nästan svart och de blåser som en hårfön! Blixtrar massor, åska asså, Precis utanför vårt hus, de blixtrade till i taklampan, jätteläskigt ! Sitter i vardagsrummet och är rädd ! Sms-ar me alla amerikanare som också är rädda !
Bara varning än så länge, men den kan int vara långt borta... Huh! Nu blixtrade de igen!
Puss


De Amerikanska Skafferiet!

Heeeeeeeeej!
Xander min bror var på sjukhuset hela natten igår, han har tydligen inte ätit tillräkligt bra och fått i sig för mycket sendium eller någonting, någon kemikal grejj..så han måde inte alls bra stackarn ! =( Så nu ska familje elliott slänga ut all pizza och färigproducerad mat! stackars Xander!

Dagen gick fort, en härlig dag! börjar känna mig mer och mer omtyckt och hemma här för varje dag, mer och mer vardag..! Fick ett brev från Mamma där hemma också vilket var mysigt ! Tycker om brev ! det är jättemysigt ! =D
Skriiiiv till mig ! jag skriver till er ! tro de eller ej, skickade 6 brev igår!


Undra vad som får vara kvar här i efter Xanders accident?

Tog idag bild på familjens Skafferii! hah, Högst upp min kära havregrynsgröt jag äter varje dag! Sedan har vi sirap, klubbor,svensk godis, jordnötter, chips, små pajjgrejjer i jordgubspaketen man värmer och äter, flingor till höger som inte e med på bilden, majs&bön konserver, macaroni n cheese, obojpulvergrejj, Yelly, snacks saker m.m.
Fast nu har vi inte handlat på ett tag, ni skule se när vi precis storhandlat ! =P hihi

Puss och Kram för idag!


Simmbilder!

Heej!
Har haft en Superdag idag! Började med skola och engelsalektion -

   
Mina killkompisar period 1 engelska - me alla spanjorer i bakrunden!

Skolan gick fort, Lunchade med Bilrace-gänget på Wendys, Ester Lizz och Martin va i min bil, de e sköna! Martin och ja snackade en del om Ashleys fest i helgen och så, an e skön! lifeguard vid poolen där vi tränar simmninge med så känner honom därifrån!
Sedan var det som alltid Simmträning, och denna gången tog jag med mig kameran ! (klicka på småbilderna för större!)
Jag SUGER på namn, så även fast ja inte kan namnen vilket jag borde kunna, så är de dessa jag är med varje dag efter skolan i poolen typ... :P




Jag, Chelsea, Corie, och .. namn:P


Hemsk ild på mig, Ester, Namn, Noland i bakrunden, och Simmledaren typ :P


       
Jag och Nora (tror jag) * E-boy, lille Spanjacken * Jag och Keaton * Katies kille & Keaton!

    
Kille i min simlane * Asgo tjejj  * Noland! Skön ! * Jag Keaton Corie och kille !

Simmningen var jättekul iallafall, och Efter den så gick jag och Nathalie till Starbucks - mums! Och sedan gick vi hem till mig och pratade och hängde, så de va kul! Hon är jättenäll Nathalie =)


Jag och Nathalie på Starbucks!

Och nu sitter jag här och laddar upp MASSA bilder på bloggen, hoppas ni tycker det är kul! Själv tycker jag bilder e roligt på andas bloggar =)
Nu e jag hemma och Stacy har åkt med Xander till Sjukhuset, han hade ont i magen.. så de kommer nog inte hem föräns sent inatt, jag och Madi håller varandra sällskap iallafall! =)
Imorgon ska jag ha uppsjunggrej för min Körledare - hahah detta e komiskt, Jag går i kör! herre :P
Har precis laddat upp så jag SMSar gratis med vilket är SUPer! (innom USA)
Massa Pussar och Kramar från en Glad
Gabriella

Ps. Jag har drygt 50 läsare varje dag just nu, snälla kan jag få mer än 2 kommentarer från mina närmsta kompisar ?
Det blir så sjukt mycket roligare med någon liten kommentar, om ni känner mig eller ej, bara något litet, så himla mycket roligare att blogga då ! Så Please .. ! =) Mamma,Pappa, Becca Kom igen nu ! ;) haha

Önskelista 1 Oktober!

Söndagen bestod av Kyrkgång, alltså en timmas grubbande om er där hemma.. om en viss kille hemma.
Efter kyrkan åkte vi hem och jag var trött och förkyld, hjälpte stacy lite med tvätten och sedan la jag mig och solade i flygrej i poolen och lyssnade på musik i 2h, dessa är de låtar som ja lyssnade på mest, som fick mig att tänka lite på alla er:

Bruce -  born in the usa
Michael buble - everything
Carola - fångad av en stormvind
Herkules - jag kan klara av det
Jason Mraz - I'm yours
Lina - Don't want to land
Bruce - Summer of 69
Rihanna - Cry


Tänkte på er på ett glatt sätt, inte ett deppigt, så det var skönt! Blev lite brunare med! härligt!
Här är en liten bild på min amerikanska familj !
Mamma Stacy, Bror Xander, Jag, Syster Madi och Pappa Brent



Har dessutom fått önskemål om min önskelista till min födelsedag som närmar sig med stormsteg! bara 23 dagar kvar, om man då ska få iväg något litet kort eller stoort paket till usa så blir det tillatt rappa på!
Därför kommer här lite önskemål inför vd som kan hittas i brevlådan en så märkvärig dag som 1 Oktober!

Allt är billigare här i USA, allt verklien, pengar, teknikprylar, böcker, mat, allt. Så snälla köp ingenting till mig! köp inte någon onödig present som jag kan köpa här! det är Onödigt och jag blir inte glad för det.
Istället önskar jag följande:

* (mamma&pappa och om någon annan vill joina, hjärtligt välkommna!) En liten överförning av laxar in på mitt konto till systemkamera samt texastripp!
* Långa personliga handskrivna brev
* Svenska saker, tillexempel Marabou Sweichernöt Choklad,
* Personliga saker, en skiva med våra personliga låtar, ett fotoalbum, foton/tavla jag kan sätta upp här i mitt rum, en liten bok med små komentarer eller citat från tid tillbaka.. eller bara ett litet smycke med ett foto i på dig.  ( använder armbandet med L&A massor, känner mig fin! vill ha mer sånt!) Eller för guds skull, hitta på något eget personligt, detta är myyyyycket omskattat från alla, nära och kära samt mindre nära och kära  ! =)

Tack på förhand.. =)
Fråga om ni vill veta o ha tipps till något mer, köp bara ingenting! det kan jag göra här!

GODNATT

PS. La in en bilde från igårkväll i mitt tidigare inlägg också, som matchade in gossipet lite =P


Paarty !

Japp, efter en slaapp lördag så får jag sms från keaton, fest hos nya Ashley tjejjen från Miami. Så 5 minuter senare efter att ha slängt av mig mina hotpants och slafslinne, dragigt på mig mina A&F shorts och ett vitt sommarlinne från Zara, släppt ut håret och satt på mascan springer jag ut till bilen, där sitter 4 killar, keaton, martin, patric och en till.. iaf stämningen e skön, hög musik i bilen och ah, härligt helt enkelt !
Kännde mig lite härligt intryckt bland amerikanska killarna där i bilen, gillar amerikanska killar ! så sköna! lätta att hänga med!

Iaf så kom vi dit, de var folk, musik osv. Det var typ 3 jag kände där från tidigare vilket var skönt inte Helt ny iallafall! Det  var en del sköna människor där som jag lärde känna så de va härligt !
Annars var de ganska segt, lite  för lite folk, ganska dålig musik (utom när de spelade botten anna då! haha)  osv.. men ahh de va en skön party-start här i celebration iaf ! =)


 Martin, Ashley Jag och Keaton


Och bara för att få startat lite på min Gossip Girl kedja här i Celebration så kan ja säga att Martin inte var så diskret med att para ihop mig med keaton, vilket jag inte e alls intresserad av ! han e skitskön kompis inget mer.. !  Cosmonovan i församlingen är Martin ( se bild!) , ashley, lindsay och pia ville ha honom (inte helle de särskilt odiskreta!) , bara att välja och vraka!  You know you love me!

PUSS!


Disneystaden Celebration!

Jag har fått önskemål om att visa bilder av Celebration, så när jag vaknade förkyld och härlig i morse, tog jag en lång-promenad i nyvakna celebration strax efter soluppgången och tog lite kort på min omgivning!! 
Klicka på de små bilderna så blir de större ! =)

Husen i Celebration



        
Fick inte så jättebra bilder på så jättemärkvärdiga hus, men detta  är ungefär husen i Celebration, som ligger på Mulberry avenue  såklart ! ;) fick inte med några värstingträdgårdar, me försök hitta ett för långt grässtrå ? :)


Down Town

   

      

                              

Detta är då down town, poolen jagsimmar vid ligger precis där, och de är en 5 minuters promenad ner hit, så dessa ställerna som kanske bara ser ut som random places för er, är lite som ett hem för mig! nya göteborg liksom!;)
(När man går där så är det i rabatterna gömda högtalare som spelar hissmusik på vissa ställen.. :P ! )


Annars har jag bara slappat idag, varit ensam hemma då familjen varit hos någon kusin som jag försiktigt frågade om jag kunde slippa åka med till, vilket jag kunde!
På tal om biderna här ovan måste jag bara säga att det är sjuukt vackert här, det är bara at komma hit och uppleva det! Celebration är ett jättefint litet by-område!!

PUSS

Sjukling

Tråkiga saker i skolan ida:
* Esol-test i 3h , engelskaprov assegt!
*brandalarmet gick för de brann lite i en av byggnaderna och de va segt..
* Det regnade och var molnigt hela dagen
* tråkiga lektioner
* School-Spirit  grejjen blev aldrig av för de regade istället fick vi ha dubbla engelskalektioner (min hatlektion)

Dessutom blev ja sjukare och sjukare ju längre dagen gick så sen jag kom hem klockan 2.30 kunde jag inte gå till simmningen jag somnade och sov mellan 4-7 vilket betydde att jag sov medans flickorna var på sushi, de hade ringt och grejjer men ja hade inte vakat, sjuk som jag är...!
Har lite små feber och är förkyld som få ! jättesegt i värmen här borta..
Alla stack till skolan för å kolla på fotbollen medans jag låg här hemma och snörvlade framför Dirty Dancing och Titanic.. segt ! 



Host Host & Puss!

Dagens Skoluniform!

     

* Kaki färgade Shorts från American Eagle (som är tillräckligt långa!)
* Skärp (som man såklart måste ha varje dag!) fån American Eagle
* Vitt linne, något man måste ha under så de inte är genomskinligt! från A&F
* Skjorta Ralph Lauren, som är tucked in !! Alltmåste vara istoppat ibyxorna annars blir du skickad direkt till student blabla!
*Assesoarer - Matchar detta med mina Solglasögon jag hittade på en asskyst Second Handaffär här , I love them! Samt Svart läderarmband med guldhjärta hemmifrån, från Raglady. Vanligt guldarmband en del av ett armband från American Eagle. Detta matchas med en slarvigt inbakad fläta och mina blåa Espadrillos!

Ungefär så bra jag kan få till det med skoluniformen, inte de snyggaste jag haft någonsin men är ändå helt okej med dagens outfit! eller ? =)

Kören
Dagen idag var super ! Kören var.. en kör. får prata mer om den nån annan gång, herre vad jag inte kan sjunga! De hade dock en Carola låt med faktst ! haha, från hennes Julskiva (herre att jag skriver detta på min blogg!) "joy to the world"
Vi övar nämligen Christmas Carols då vi ska sjuga på Disneyworld i jul! =D

Lunchen
Lunchen kände jag mig supersocia så jag sprang fram till Ester (popis-tjej) från simmlaget (simmledare såklart!) och frågade om ja kunde haka på dem på lunchen. Såklart säger amerikanska flickan japp och vi åker! Det visade sig också att lifeguarden som ser ganska bra ut som sitter då vi simmar ibland som e Senior på skolan också var med, så de va kul!
De var 3 bilar fyllda med folk som raceade til Subway där vi fick skynda i oss maten och sen sticka tillbaka, detta är deras lilla tradition, hade väldigt kul med dem iaf! Imorgon har vi tidig lunch och kan äta från Frukostmenyn på lunchen, så imorgon ska jag med på det !! =)

Simmningen
Efter skolan körde Keaton oss till simmningen, asskön kille btw ! Och vi hade träning vilket va kul!
Väl hemma prata jag med Aui på msn och sen med Lina på telefon vilket var mysigt ! känns redan lite konstigt att prata svenska =P

Pepparkaka
Jobbar på min bränna också! vet inte om ni ser så mycket på bilden där uppe, men jag försöker ! det går sakta då jag e i skolan hela sol-dagarna men de går frammåt ! =D blondare är jag iallafall nu! =D
Ser fram mot imorgon, Sushi me några tjejjer, sen Fotbollsmatch och grejjer ! sen helg !

Massa Soliga och Glada Kramar
Från en Glaaad
Gabiella

Jonas Brothers - Burnin up

Lite musiktipps från Mig ! hah det trodde ni aldrig ! Okej, inte för att de e en bra låt som alla ni skulle lyssna på, men Madi och jag brukar faktiskt skrik-sjunga till denna låt varje gång vi åker bilen, och Jag med min tjejjiga musiksmak gillar den fet mycket !
Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=ScXLHgPcZuc

Jonas Brothers - Burin up med andra ord!

Madi och ja!


Såååång!



Jag i familjens pool, (som Lina sa) Glöm inte hur jag ser ut!

Efter regn kommer solsken vilket är sant ! idag var än bättre dag !=)
Jag bytte bort min Chemistry idag, äntligen! Bort med amerikaska aggregationstillstånd och in med Sång!
Nej ni hörde inte fel! Jag ska börja i Kören här borta i Florida !
Jag hade att välja på Amerikans Historia, Biologi II eller Kör, det blev kör!
Sån tur för er är att jag är 1000 mil bort, för en timma om dagen 5 dagar i veckan ska jag spendera på att sjunga, haha vilken katastrof ! Men är bara glad att min kemi är borta!=)

Simmningen var kul idag, vi hade typ plastgrejjer till händerna och tränade bara armtag, och sen flytgrejjer och tränade bara kicks, jobbigt, härligt, bra och kul! Börjar också känna mig lite mer säker på folket i simmlaget, så det känns supeer!

Hängde mycket med en tjejj som heter Nathalie idag, vi åt lunch ute i solen och hon verkar riktigt härlig! Bestämde att hon jag och Chelsea ska äta Sushi efter träning före fotbollsmatchen på Fredag! (mitt skollag ska spela, ser fram mot det!) Det är tydligen fest på fredag också hos en tjejj jag känner lite nyinflyttad från Miami, öppen för alla typ tydligen enligt de lilla ryktet ! Ska försöka fixa in mig där tror jag , vore kul med lite partay! =)

Nu är det sovdaxx, vill inte sova under min första körlektion imorgon! ;) hahah
PUSS

Amanda

Idag var inte en lika rolig dag.. har helt enkelt inte varit på så bra humör som jag varit de andra dagarna..
Detta gör mig osocial och då e inte folk sociala med mig så blir jag inte glad och så blir de en ond cirkel..
Inte ens simmningen var särskillt rolig konstigt nog.. =(

Blev dock väldigt glad då jag fick mitt första mail från Amanda! Tack gumman! .. saknar henne.
Saknar henne jättemycket just nu. väldigt förfärligt mycket faktiskt...!
Hon är bäst ändå.. en riktigt bra vän. Hon finns där.. och jag längtar efter henne, skulle vilja ha henne här nu! skvallra, prata, skratta!
Ser fram mot att hon ska komma och hälsa på i slutet av året ! Fast jag önskar hon kunde hälsa på just nu...

klockan 03:00 Amanda och jag <3

Detta blev inte mer än detta korta tråkiga inlägg för nu måste jag sova, känner inte för att skriva något mer om denna dagen.. det kommer bli en  bättre dag imorgon! det är jag övertygad om!

Gabriella

labor day

Heej !
Måndag - start på den nya veckan ! men inte här inte, här är det labor dig, ingen vet vad det betyder men alla vet att vi är LEDIGA ! =D Detta betyder att jag och stacy tog Brents bil till The mall för att fixa & shoppa lite,


Jag utan för M&Ms world butik! helt gaalet, en hur stor M&Ms butik som hellst !man kunde köpa M&Ms i de färgerna man ville, som att plocka lösgodis fast M&Ms, det fanns högtalare, kläder, kuddar, muggar, prydnader, klockor ALLT i M&Ms!


Jag leker i Brents Bil .. :P


 
Innköp för dagen , A&F Flip-flops ! och en jätteschnygg badräckt till simmningen! värsta svenska färgerna med =P
Så snygg är jag här borta ! och så nya googles då =P


Väl hemma, hur varma som hellst efter 38Grader strålande sol en hel dag skyndade vi i poolen! Xander och Stacy badar här =P

Det är typ där jag spenerat denna dagen- i poolen!
hur skönt som hellst ! Skrev dessutom lite brev jag ska posta imorgon, det känns mycket bra!
På kvällen hade familjen en liten mini BBQ för ett annat par och deras barn, grillade handburgare o pommes frittes , yummy! Det var trevligt !

Nu måste jag sova, har skoldag imorgon och har inte gjort min spanskaläxa, kommer typ få kvarsittning, jag är rädd för dehär skolsystemet asså ! huh! ser fram mot simmningen dock ! =D

Massa Pussar och kamar
from
US & A
och
GAbriella

RSS 2.0