Ensam på hotelrummet

Nu sitter jag själv på hotellrummet, pappa&toppi åkte för drygt två timmar sedan.. Jag somnade till lite och nu måste jag skynda mig att packa och göra iordning mig före Chris kommer och hämtar upp mig och jag ska hem till honom&josh.. ska bli kul!
Känner mig lite ensam dock...
Puss


Kommentarer
Postat av: Rebecca

God morgon! Fattar att det känns lite ensamt... känner det samma, idag åkte alla mina rumskompisar hem eller på semester, så jag är helt själv i hela studenthuset, känns lite läskigt och rätt trist.



Å vad roligt det var att läsa om kulturkrockarna, hahhaha, så vansinnigt roligt! Ser hela middagsbilden framför mig! Men äter ni verkligen på papperstallrikar varje dag? Det är ju helt sjuk i så fall... Det är så roligt min kompis här Caroline hon är från Texas och hon kan bokstavligen inte koka ett ägg! Hon säger att man inte lagar mat vanligtvis, hon är helt chockad över att alla kan och faktiskt lagar middagar hela tiden, visst är det märkligt? Fast grymt spännande med att alla är olika!



Ok, tillbaka till arbete nu... Du vet du nu när du kommer mer exakt?



Puss och Kram!



2009-04-11 @ 16:42:29
Postat av: Rebecca

Förresten har du fått några av dina julklappstidningar än? Prenumerationen ska ha kickat in för ett par månader sedan. Hoppas de inte har försvunnit med posten... P&K

2009-04-11 @ 16:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0