PROM

Jag ska nu berätta om min PROM upplevelse!
Började med att jag och Tabbitha (grön klänning) gjorde iordning oss hemma hos henne, vi hade inget smink så vi åkte till Kohls som säljer ALLT och sminkade oss med deras grejjer i butiken, expediten tittade misstänksamt på oss, men resultatet blev mycket bra för oss båda och vi vandrade glatt ut därifrån härligt skrattandes ! haha
Efter detta åkte vi till sjön där massa folk skulle mötas för fotning! Vi stod i alla möjliga uppställningar med samma stora amerikanska leende på alla bilder, hah =)
Här är lite smakprov -


Jag, Brooke, Danielle, Tabbitha, Ryan
 
1. Alla
2. Balaze och jag
3. Brooke och jag
4. Sam och jag




Efter phootos så bar det vidare till resturangen där jag åt en good sallad! (något jag inte kommit över på länge) den var dränkt i god dressing och hade massa gott i sig ! Där passade jag också på att fråga michael (andra från vänster) om hans efterfest och han blev jätteglad och sa att jag var mycket välkommen! Schyyst.


Vi äter gott!
 
1. Klassiska tejjjbesöken
2. Laura jag och Amyy
3. Jag

Efter att vi ätit var det ääntligen dags att åka till Prom, Promen var i en gammal jättefin byggnad som inte var så stor som låg precis vid en sjö, innuti hade de dekorerat jätteefint! Vårat tema var "sweet candy" så det var MASSOR med godis överallt, det var choklad fontän och färska jordgubbar och annanass och massa tilltugg, det var ett photobooth, det var massa färgglada ballonger, och lamporna hade tuggummibollar i sig, och allt var rosa, gult, grönt och ljusblått!
Då vi har en liten skola var det inte så mycket folk på balen, massa folk var också rebelliska och sket i att komma då promen inte var i Orlando. Detta gjorde att folket som var på promen verkligen ville vara där ! Dansgolvet  var FULLT!
Vi kanske var 100 pers, och detta innebär 100 pers varav jag kände 60-70!! Jag dansade med ALLA! Så mycket bootayshaking har jag nog aldrig varit med om på en kväll någonsin! Alla var glada och dansade och hade bara en superrolig kväll tillsammans! Jag dansade mest med Sam, Philip Chris och mina flickor såklart! Men också med massa massa andra! Jag hade bara superroligt!


Lauren, Balaze, Megan, Alan, Laura och Michael har bildat et grindingled.. de e så de gör de i america!

1. Fina flickorna och jag
2. Jag och Chris
3. Cooool kids! (philip till vänster)
4. Balaze och Josh

Efter balen så böt jag och tabby om i bilen (svarta juicybyxor och disellinnet jag koppte med amanda!) innan vi åkte hem till Michael på efterfest, Det första jag ser var ett pokerbord med killar som jag inte kände igen från någon annan skola, glatt hoppar svenska utbytesstudenten in och spelar med, .. blev uttråkad dock och gick all in på 5e handen och förlorade med triss i 8or.... !
Efter pokern var det partayy och ännu mera dancing fram tills vi helt utmattade åkte hem och sooov!
Ett bevis på min grymma kväll var att hur trött jag än var, så vaknade jag mitt i natten av pain för min träningsverk i benen var så grym efter allt dansande! Vilket SUPERKVÄLL!!

Söndagen åkte vi till  en pool, tabby, sam, stephanie, michaela, philip, zack och rebecca. Vi hade en jättehärlig dag trotts tröttheten =)


Nu sitter jag på min säng, Måndag eftermiddag och jag är trötter.... Orkar inte göra någonting, så det lär bli en hel del TV, kanske lite Twilightläsning om jag orkar..!

Hoppas ni tyckte om mitt inlägg även om det var låååååååååååångt =)
PUSS

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt att du hade en så kul prom ! :))) RING MEJ OM DU SER DETTA BTW! Puss!

2009-04-27 @ 23:38:26
URL: http://annabodillina.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Å det låter helt underbart! Massa dans och vad lyxigt att dagen efter kunna avsluta med pool bad och sol... längtar efter sånt!



Du ser verkligen super fin ut på bilderna! Och guldskona (har vi redan pratat om) vill jag också ha, as fina!



Puss och Kram!

2009-04-28 @ 09:20:09
Postat av: Johannaaa

Lucky youuu :D

2009-04-28 @ 10:43:17
Postat av: Karre

Ohhhh!! Verkade helt uuuunderbart vannen! Glad ja e for dig! LOVE

2009-04-28 @ 15:17:17
URL: http://karinusa.blogg.se/
Postat av: Pappa

Underbara bilder och härligt att se dig såå glad! Det var tydligen så roligt att även du dansade den där dansvarianten som du inte riktigt gillade. Kramar

2009-04-28 @ 20:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0