Svensk Kollektivtrafik<3

JAG ALSKAR SVENSK KOLLEKTIVTRAFIK!!!
Mitt liv just nu ar ganska enformigt, skolan om dagarna hem med skolbussen och sen ar jag sa gott som fast hemma i mitt hus. Da man inte har bil och det inte gar nagon som helst buss sa ar man helt enkelt fast ! Jag har inte gangavstand till naganting (en stor skillnad fran Celebration) och jag bor liksom inte nara nagon, alla bor 20  minuter fran mig pa motorvag med bil, hela Lakeland ar liksom utspritt... DETTA SUGER!
Jag har aldrig uppskattat svenska bussar och sparvagnar mer i hela mitt liv och alla Svenskar ska vara tacksamma och glada for att denna mojlighet finns da den kallas - Frihet!


Bild symboliserar den Goteborska friheten! Mig hoppande utanfor busshalplats (Alska detta ord, busshallplats=love!!) i centrala gotet i hostas med min lillebror som duktig fotograf ! =)

Amerikanarna ar trevliga manniskor, alla ar glada, men ar de sa roligt da ? ar det sa roligt att tontarna forfoljer en och att finniga grabs med forkorta byxor sa man ser sportstrumporna som gar ner i gympaskorna dreglar da man gar forbi efter att de fragar efter ens nummer? Nje.. Okej jag kanske ar val negativ, de finns ju trevliga personer ocksa och de ar det jag forsoker hanga med och lara kanna mera, vilket jag lyckats med =) men ja kan ju inte hanga om jag inte har en bil.. Tur att folket har ar vana och darfor ocksa glada i att skjutsa manniskor !

Jag gick in och fragade min rektorsgrejj igar om dedar med Seniortrippen vilket ar en tripp till Key West med alla Seniors! Om ni mins sa pratade jag med dem och kunde kanske fatt de gratis..! Jag horde med henne och allt var betalt och fixat for min del ! Sa dar sparade jag in 550$ vilket motsvarar 4400 kronor !!! (Mammi&Pappi var extra glada! hihi)

PUSS


Kommentarer
Postat av: Petra Linis mamma

Hej gumman!

Låter najs med dräglande amerikaner...not!

Härligt med en gratis trip :-)

Puss på dig!

Kramis

2009-01-15 @ 16:30:33
Postat av: Matilda

Hej! Jätte rolig blogg, du verkar leva ett underbart liv i florida:) Jag undrar lite om klimatet, ska kanske flytta dit ( du ser kanon brun ut på bilderna:) ) är det soligt och varmt, och du är brun året om? :) Borde kännas som att vara på semester typ på gran canaria ett helt år! :D bra blogg!

2009-01-15 @ 19:47:36
Postat av: Rebecca

Skönt att du inte blivit helt amerikaniserad änu :-) Tusen tack för din härliga födelsedagsfilm,jag blev jätteglad! Kramar i massor!



/Felix

2009-01-15 @ 22:30:27
Postat av: Carro

Mm.. Da har du fatt samma liv som jag har levt i 5 manader har i Arkansas, det suger!

2009-01-15 @ 23:33:33
Postat av: Lina

precis så det var när jag bodde hos den andra familjen.. svårt när man bor så långt i från allt! :/

2009-01-16 @ 03:39:41
URL: http://annabodillina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0